2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canım ben her gün 5 ilaç içiorum sabah aç karınla mide korucuyucu kahvaltıdan sonra decavit ve kan ilacı devamında magnezyum akşamda magnezyum ve vitamin..Ben ilk başta hiç birini kullanmak istemedim hatta kullanmadım ama doktorum kızdı sen kendine zarar verdikçe bebeğinde sayende zarar görüyo zararı olsa zaten sana bu ilaçları vermeyiz dedi ve hepsini her güüünn içiyorum mecburen..Bence doktorun ilaç veriyosa bi bildiği vardır içsen sankim daha iyi olucak canım hem senin hem bebeğin için

günaydın hanımlar bugün kontrolüm varrrrrr

günaydın kızlar

herkese günaydın ii hafta sonlarııı yine kocacım gitti sehir dısına ve yine annemdeyimmmm

Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum..günaydıınnnn

herkese gnaydınnn. ayy kızlar az önce burada bir arkadaş yazmış ekim annelerine göz attım diye ben de okudum doğum hikayelerini ağla ağla içim dışıma çıktı valla. ne güzel duygular biz de göreceğiz Allahın izniyle inşallah. ne güzel anlatmışlar..

kızlar günaydın bugün şeker yükleme testim vardı bi de radyologtan
randevum vardı 24. haftamı doldurduğuma dair belge alacaktım
tekrar bi ayrıntılı ultrason oldu benim için bütün organlarına baktı gösterdi :)
bu arada radyoloğun verdiği belgede 666 gr yazıyo geçen gün
doktorum sadece ultrasona bakarak 1 kiloya yakın demişti bu kadar farkeder mi ki ya
kafam karıştı ama herşeyi normal haftasıyla uyumlu ve doktorun da dediği
gibi çok hareketli bide dediki suyu biraz fazla ben de dedim bi sıkıntı yaratırmı die
o da hayır şimdilik bi sıkıntı yok ama ara ara kontrol edilmesi gerekiyo dedi ?????
şeker için kan verdim 1.5 saat sonra çıkacak dediler ben de eve geldim dinleniyorum
1saat sonra gidip sonuçları alcam inşallah ii gelir sonuçlarım
ama şu sıvı işine biraz takıldım onu tekrar sorayım doktoruma inşallah
kötü bişey değildir

Ekim annelerinin doğum hikayelerine takıldım bende sabah sabah ağla ağla içim çıktı benimde..Off acaiip duygulandım yaa kahvaltı yapmayı bile unuttum ağlamaktan kalkıp kahvaltımısı yapalım bari

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok cumartesileri işe gelmek ne kadar zor yaww evde yatsakta dinlensek çok çok güzel olur ama yapacak birşey yok durmak yok yola devam

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok cumartesileri işe gelmek ne kadar zor yaww evde yatsakta dinlensek çok çok güzel olur ama yapacak birşey yok durmak yok yola devam

aynen canım sinir oluyorum cumartesilerine bide ben akşam 7 kadar çalışıyorum offfffffff gerçi işi bırakacağım için kendimi böyle teselli ediyorum eşim cumartesileri çalışmıyo sabah işe gelirken ne güzel kızım la beraber uyuyorlardı bide eşim bayram izinine çıktı ne güzel bi hafta evde ben arife de yarım gün çalışıyorum

allah yardımcımız olsun inş. senin işin daha zor benim eşim akşama kadar ben öğlene kadar çalışıyorum arife günü banada yarım gün eşim çalışmıyor kızımla keyif yapacaklar doğunca

Ay benim anca bayram sonrası şeker yüklemem...İnş. iyi çıkar canım sonuçların.Şimdiden geçmiş olsun !

Günaydııııııııııııııııııııın....Eskiden bende Cumartesileri çalışıyodum çok can sıkıcı yaaa..İnsan yataktan çıkmak istemiyo tüm haftanın yorgunluğu oluyo...Şinci bizde bebiş anneanniş ve kociş evi taşıyoz walla...Az ara verip kaçtım ben heheheh...

Son düzenleme:

anammmm kolay gelsin bacım size çok yorma kendini emi dikkat et bak sen hatta evde dur mama yap taşıyanlara

selam kızlar nasılsınız bileti bir gün daha öne aldık bu akşam yola çıkıcaz inşallah son hazırlıklarımı yapıyorum ve çok yoruldum daha ütü yapacam ya hamileliğim boyunca ilk defa bu kadar işi üst üste yaptım yarın olsada dinlensem bari tabi dinlene bilirsem şeker yüklemem vardı bugün gitmedim pazartesi ordaki özel hastaneye gidip yaptıracam geç olmuyo demi kızlar

birsy değerlerim aç karna 83 sonraki 1 saatde 197 2.ci saatde 183 çıktı

yalnız bazı arkadaşalr şeker yuklemem var demişler kan vermişler sonuçları sonra alıcaz diolar nasıl oluyor bu anlamadımbenimkinde şekerli suyu içtikten sonra saatlere göre parmağımdan kan alıp şeker ölçme cihazında ölçüverdiler hani evlerde ölçeriz ya o cihazlarla
pazartesi endokrine sevketti saten doğumcu endokrin bilmiorum kan alcakmı yine oda sanırım diyetisyene sevkedecek galiba offf bölebirde tsh ıma bakılacak bakalım o nedurumda

neden kendinizi bu kadar yoruyorsunuz dinlenmeniz lazım olmaz ama diyene bak sanki kendim dinleniyorum sabahın köründe uyandım kahvaltı hazırladım mis gibi sahanda yumurta yaptım domates salatalık peynir süt ohhhh eşimi kaldırdım üzerimi giyimdimmm bulaşık makinasını boşalttım doldurdum tekrar kahvaltımızı yaptık sofrayı topla yatağı topla koltukların örtülerini düzelt çamaşırlarım askıda katlanmayı bekliyordu onları katla servise bin ve koşar adım işe gellll nasıl ama zıpçırık gibiyimmmm yok canım geç olmaz inş. sonuçların çok çok güzel çıkar

Son düzenleme:

maaşşallah diyelimmm

kuzucuğummmm ne olur kendine stres yapma lütfen şeker yemeden değil bazen stresten bile çıkıyor onun için morali yüksek tutmak lazım hiç değilse gebelik şekeri var kuzum benim normaldede şekerim yüksek doğumdan sonra gececek senin şekerin ama ben ömrümün sonuna kadar kontrol altında olacağım üzülme lütfen olurmu benimde şekeri öyle ölçtüler kan aldı aç karına şekerli suyu içtim 1 saat sonra tekrar kan aldılar sonra 1 saat sonra tekrar aldılar kuzu

canım doğum yapınca anlarsın beni çok zor oluyo kızım da daha bebek benim 17 aylık bizimle yatıyo sabah bi kalktım oyle güzel uyuyorlardıki mecburen bırakıp işe geldim kredi borçumuz var o yüzden çalışıyorum ama yılbaşın da bırakıyorum artık ev hanımı olacam

seni şuan bile çok iyi anlıyorum canım benim allah yardımcımız olsun ne diyelim çalışmak zorundayız bende doğmdan sonra çalışacağım kirada oturuyorum borçlarımız var ve ev almamız lazım yani çok zor olacak benim için ama ne yapalım artık zahmet çekmeden rahata erilmiyor maalesef

maşallah canım ya kendi kendimize gözümüz değecek allah korusun teşekkür ederim iyi dileklerin için canım ya 1 haftadır nedense ağzım hep kuru su içtiğim halde geçmiyor sizdede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…