2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

elimde değil alışmaya çalışıyorum iştedünde tetanoz vuruldum Allahtan ağrı bu seferde olmadıbaşka hemşire vurdu eyvah dedim ağrırmı ki:18:dualar okuyorum felan hemşirede diyor ki ne olcak 2 gun ağrısı olur sonra geçer
Rabbim sanada kolaylık versin yardımcın olsun şeker illet bir hastalık babam da amcam da sülalede var bizimdebabamın gözlerine vurdu bu son yıllarda gözünden iğne yapıolar lazer atış yapıolarinş. ilerde tıp daha iyi bir tedavi yöntemi bulurda yaygınlaşır ne bilim olur olur belkii

saol cnm sonuçlarını aldım ama doktorum bayram iznine çıkmış bayramdan sonraya gelecekmiş
bişey soramadım yani, bayramdan sonraya kadar çatlarım artık.
sen de çok yorma kendini bırak onlar yapsın :)

cnm bana 50gr lık şeker testi yaptılar şekeri içtim koca bi bardak
suyla ondan 1 saat sonra kan verdim öyle parmaktan almadılar
kolumdan aldılar normal değer 70-140 arası benimki
127 çıktı doktorum izne ayrılmış o yüzden soramadım ama
galiba biraz dikkat etsem daha ii olacak şeker olayına
bu senin kaç gr lık şeker testin acaba benimkini de bekleseydiler
yüksek mi çıkardı ki off bugün ne çok şey kafama takıldı şimdi.

herkese merhabaaa. temizlik faslının ilk raundundan sonra karşınızdayım

canım maşallah ya.ben de sildim süpürdüm mola verdim birazdan meyvemi yiyim lavabolar tuvaletler ve toz alma işleriyle sona erecek işim... ama iş biter mi yook! valiz hazırlıcam alışverişe gidicem, yurtdışından kayınbiraderim geliyo yarın, ona yemek yatak v.s hazırla... pzt. de beraber yola çıkcazz.. işler sırada:18: aa bi de ütü var off yaaa kızlar benden bi cacık olmaz bugün...

bana 75 gr lık uygulandıişte benide ikileme sokna bu neden sizin koldan aldılar ki:26:nedir bu fark anlamadımendokrin doktoruna da sölicem şeker ölçme cihazı yazsın bana alayım bari

testi mesti olanlara kolay gelsin, sonuçları kötü çıkanlara cümleten geçmiş olsunn diyorumm bu arada.
ben de 3 gündür hamurişine dadandım, pasta poğaça... ama tartıya çıkınca aklım başıma geldi. eşime dedim çok abartırsam uyar beni diye... insan 4 günde 1 kilo alır mı beaa. almamalıı...

daha ne olsun sendenmaaşallahımız var haksızlık yapmayın kendimize yani yapmayalım

annemle faceden konuşuyordum dayanamadım ağlıyorumben çıkıyorum moralim yerlerde satennhoşçakalınn

bana 75 gr lık uygulandıişte benide ikileme sokna bu neden sizin koldan aldılar ki:26:nedir bu fark anlamadımendokrin doktoruna da sölicem şeker ölçme cihazı yazsın bana alayım bari

nasıl bişey bu bi sürü aynı zamanın hamilesiyiz ama her
doktor hastane ayrı uygulama yapıyo böyle olunca herkes de
tabi kendine yapılanı söylüyo bizim de kafalarımız karışıyo
allah korusun bi aksilik çıkarsa da o doktorlar hemen kendilerini aklıyolar
hiç biri benim hatam demiyo, allahım sen bize emanet ettiğin
bebeklerimizi koru

Son düzenleme:

aynen canım allah yardımcımız olsun biz de ev borçu ödüyoruz 1.5 yıl kaldı senin bebişe kim bakacak benim kine annem bakıyor annem le aynı sokak ta oturuyoruz işyerim de aynı yerde öğlenleri de yanıma geliyorlar rahat oluyo özellikle ilk aylar da çok rahat oldu emzirmeye annem hep yanıma getirdi bu aya kadar emzirdim ALLAH tan sütüm kesil di ama gene hala emiyo özellikle emmeden uyumuyo bakalım bebek doğun ca napacaz artık bi gögsüm de oğlum bi gögsüm de kızım geçinip gitecez

slm kızlar... herkese iyi haftasonuuu... benimde detaylım vardı bugün. çok şükür herşey normal çıktı.:)) çok mutlu oldum... renkli fotoğrafını da aldım artık bakar dururum... bu arada bir arkadaş sormuştu bebeğin eşinin arkada olması normalmiş...

anam ne güzel herkez şeker yüklemesini detaylı ultrasonu yaptırmış kısmet olursa bende pazartesi gideyim bari benim de kan sonuçlarım da şeker çıkmadı ama idrar testinde çıktı bu arada bi şey soracağım ben hamile olmadığım dönem de şeker yüklemesi yaptırmıştım gene idrar de çıkıyo diye ozman kimi arkadaşın yazdığı gibi 3 defa kan aldılar aç ve tok karnıma ve parmağımdan kızım da ise aç karnıma gitmiştim sıvı yı içtikten sonra kolum dan aldılar bi kere sonuç yazdılar içinizde bu şekilde yapılan varmı merak ettim

Cnm 50 gr icirildiginde 1 kere kan aliniyo tok. 100 grlik icin 3 kere.

Kızlar doktordan geldim çok şükür bebeğimin beynindeki kist kaybolmuş. Zaten 24. Haftada kaybolur demişti çok sevindim. Bugünde renkli ultrasona girdim çünkü geçende bebeğim yüzünü göstermemisti bugün resim aldım 2tane çok tatlı yaa Meltemcim bebeğimin kilosu 961gram boyu 35cm bugün 24+1günlügüm. Ama ultrasonda 26+2günlük çıktı. He bebeğin suyu biraz fazlaymiş muhtemelen sende şeker çıkacak dedi. Pazartesi şeker yüklemesi yaptırcam.

oh oh ne güzel sağlıcakla gelsin kuzun

maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun miniğini

Kızlar teşekkürler hepinize allahım içim içime sığmıyor kist büyürse sara ve epilepsi hastası olur demişti. Çok mutluyum allahım hepimizin bebeklerine önce sağlık versin. Darısı bebeğinde sorun olan diğer arkadaşlara tez zamanda iyi olurlar inşallah

maşallah kuzuna inşallah kucağınada alırsın sağlıkla

ohhh yarasın sanda bebeişinede doğumdan sonra veririsin bende ilo almak için uğraşıyommmm ama 6 ayda 5 kilooo hala karnımda yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…