- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.361
kuzucuğummmm ne olur kendine stres yapma lütfen şeker yemeden değil bazen stresten bile çıkıyor onun için morali yüksek tutmak lazım hiç değilse gebelik şekeri var kuzum benim normaldede şekerim yüksek doğumdan sonra gececek senin şekerin ama ben ömrümün sonuna kadar kontrol altında olacağım üzülme lütfen olurmu benimde şekeri öyle ölçtüler kan aldı aç karına şekerli suyu içtim 1 saat sonra tekrar kan aldılar sonra 1 saat sonra tekrar aldılar kuzu
Ay benim anca bayram sonrası şeker yüklemem...İnş. iyi çıkar canım sonuçların.Şimdiden geçmiş olsun !
Günaydııııııııııııııııııııın....Eskiden bende Cumartesileri çalışıyodum çok can sıkıcı yaaa..İnsan yataktan çıkmak istemiyo tüm haftanın yorgunluğu oluyo...Şinci bizde bebiş anneanniş ve kociş evi taşıyoz walla...Az ara verip kaçtım ben heheheh...
birsy değerlerim aç karna 83 sonraki 1 saatde 197 2.ci saatde 183 çıktı
yalnız bazı arkadaşalr şeker yuklemem var demişler kan vermişler sonuçları sonra alıcaz diolar nasıl oluyor bu anlamadımbenimkinde şekerli suyu içtikten sonra saatlere göre parmağımdan kan alıp şeker ölçme cihazında ölçüverdiler hani evlerde ölçeriz ya o cihazlarla
pazartesi endokrine sevketti saten doğumcu endokrin bilmiorum kan alcakmı yine oda sanırım diyetisyene sevkedecek galiba offf bölebirde tsh ıma bakılacak bakalım o nedurumda
neden kendinizi bu kadar yoruyorsunuz dinlenmeniz lazım olmaz amadiyene bak sanki kendim dinleniyorum sabahın köründe uyandım kahvaltı hazırladım mis gibi sahanda yumurta yaptım domates salatalık peynir süt ohhhh eşimi kaldırdım üzerimi giyimdimmm bulaşık makinasını boşalttım doldurdum tekrar kahvaltımızı yaptık sofrayı topla yatağı topla koltukların örtülerini düzelt çamaşırlarım askıda katlanmayı bekliyordu onları katla servise bin ve koşar adım işe gellll nasıl ama zıpçırık gibiyimmmm yok canım geç olmaz inş. sonuçların çok çok güzel çıkar
saol cnm sonuçlarını aldım ama doktorum bayram iznine çıkmış bayramdan sonraya gelecekmiş
bişey soramadım yani, bayramdan sonraya kadar çatlarım artık.
sen de çok yorma kendini bırak onlar yapsın :)
cnm bana 50gr lık şeker testi yaptılar şekeri içtim koca bi bardak
suyla ondan 1 saat sonra kan verdim öyle parmaktan almadılar
kolumdan aldılar normal değer 70-140 arası benimki
127 çıktı doktorum izne ayrılmış o yüzden soramadım ama
galiba biraz dikkat etsem daha ii olacak şeker olayına
bu senin kaç gr lık şeker testin acaba benimkini de bekleseydiler
yüksek mi çıkardı ki off bugün ne çok şey kafama takıldı şimdi.
herkese merhabaaa. temizlik faslının ilk raundundan sonra karşınızdayım
canım maşallah ya.ben de sildim süpürdüm mola verdim birazdan meyvemi yiyim lavabolar tuvaletler ve toz alma işleriyle sona erecek işim... ama iş biter mi yook! valiz hazırlıcam alışverişe gidicem, yurtdışından kayınbiraderim geliyo yarın, ona yemek yatak v.s hazırla... pzt. de beraber yola çıkcazz.. işler sırada:18: aa bi de ütü var off yaaakızlar benden bi cacık olmaz bugün...
bana 75 gr lık uygulandıişte benide ikileme sokna bu neden sizin koldan aldılar ki:26:nedir bu fark anlamadım endokrin doktoruna da sölicem şeker ölçme cihazı yazsın bana alayım bari
seni şuan bile çok iyi anlıyorum canım benim allah yardımcımız olsun ne diyelim çalışmak zorundayız bende doğmdan sonra çalışacağım kirada oturuyorum borçlarımız var ve ev almamız lazım yani çok zor olacak benim için ama ne yapalım artık zahmet çekmeden rahata erilmiyor maalesef
anam ne güzel herkez şeker yüklemesini detaylı ultrasonu yaptırmış kısmet olursa bende pazartesi gideyim bari benim de kan sonuçlarım da şeker çıkmadı ama idrar testinde çıktı bu arada bi şey soracağım ben hamile olmadığım dönem de şeker yüklemesi yaptırmıştım gene idrar de çıkıyo diye ozman kimi arkadaşın yazdığı gibi 3 defa kan aldılar aç ve tok karnıma ve parmağımdan kızım da ise aç karnıma gitmiştim sıvı yı içtikten sonra kolum dan aldılar bi kere sonuç yazdılar içinizde bu şekilde yapılan varmı merak ettim
Cnm 50 gr icirildiginde 1 kere kan aliniyo tok. 100 grlik icin 3 kere.
Kızlar doktordan geldim çok şükür bebeğimin beynindeki kist kaybolmuş. Zaten 24. Haftada kaybolur demişti çok sevindim. Bugünde renkli ultrasona girdim çünkü geçende bebeğim yüzünü göstermemisti bugün resim aldım 2tane çok tatlı yaaMeltemcim bebeğimin kilosu 961gram boyu 35cm bugün 24+1günlügüm. Ama ultrasonda 26+2günlük çıktı. He bebeğin suyu biraz fazlaymiş muhtemelen sende şeker çıkacak dedi. Pazartesi şeker yüklemesi yaptırcam.
Kızlar doktordan geldim çok şükür bebeğimin beynindeki kist kaybolmuş. Zaten 24. Haftada kaybolur demişti çok sevindim. Bugünde renkli ultrasona girdim çünkü geçende bebeğim yüzünü göstermemisti bugün resim aldım 2tane çok tatlı yaaMeltemcim bebeğimin kilosu 961gram boyu 35cm bugün 24+1günlügüm. Ama ultrasonda 26+2günlük çıktı. He bebeğin suyu biraz fazlaymiş muhtemelen sende şeker çıkacak dedi. Pazartesi şeker yüklemesi yaptırcam.
maşallah kuzuna inşallah kucağınada alırsın sağlıklaKızlar doktordan geldim çok şükür bebeğimin beynindeki kist kaybolmuş. Zaten 24. Haftada kaybolur demişti çok sevindim. Bugünde renkli ultrasona girdim çünkü geçende bebeğim yüzünü göstermemisti bugün resim aldım 2tane çok tatlı yaaMeltemcim bebeğimin kilosu 961gram boyu 35cm bugün 24+1günlügüm. Ama ultrasonda 26+2günlük çıktı. He bebeğin suyu biraz fazlaymiş muhtemelen sende şeker çıkacak dedi. Pazartesi şeker yüklemesi yaptırcam.
testi mesti olanlara kolay gelsin, sonuçları kötü çıkanlara cümleten geçmiş olsunn diyorumm bu arada.
ben de 3 gündür hamurişine dadandım, pasta poğaça... ama tartıya çıkınca aklım başıma geldi. eşime dedim çok abartırsam uyar beni diye... insan 4 günde 1 kilo alır mı beaa. almamalıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?