2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

sevindim ben sormuştum içim rahatladı..buarada maşalalh bebğine ne güzel resim alıosunuz ben urfaya geldim dr cihaz 4 boyutlu ama biz 3 boyutlu kullanıoruz dedi belkide 4 boyut kullanmayı bilmiodur:)ben bebeğinin resmini alamayanlardanım artık tam sürpriz olucak bize

dün sabah ilk tetanoz aşımı yaptırdım ebe bişi demedi banyo etmemek falan gerekirmi ?size bilgi verdilermi sağlık ocağından

Canım,aşı olduğun gün banyo yapmayacaksın.Birde aşı olduğun kolunu yorma iş falan görme.Bana hemşire tembih ettiği halde duramadım yemek falan pasta börek yaptım sıonra bir hafta felaket bir kol ağrısı çektim zor dayandım.Dikkat et bir kaç gün :)

kızlar gecmıs yapamadım su an ferıbottn bıldırıyorum:)
bugun ku tohtor ozetımız soyle
ruzgar bey 33 cm 825 gr olmus dogum 20 ocaktan sonra gozukuyor seker yuklemem 75 grlık yapıldı 3 kez kan verdım 75lik yapılma sebebı ıse ;50 gr da degerım yuksek cıkarsa 100 luk yapılması gerekıyormus ısı garntıye alıp 75 lık yapıyor doktor sonuclar pzrtesı cıkacak

İstanbul yolcusu kalmasıınnn..
istanbul 1 -2
Maşşallaaah rüzgara kocaman olmuuşş.şeker sonuçlarında inşallah iyi çıkar .yollarda hasta olma sakın kendine ve rüzgara dikkat et canım

Slm kizlar
100 g testim sınırda cikti benim de. Drla konustum bugun. Diyetisyene gidicem pzt. 10 gun diyetten snr 2 gun olcum yapcam parmaktan gunde 6 kez. minikbebek gibi. Snr tekrar degerlendirilcek galiba. Kizcem de butun gun kipirdamadi. Simdi oynuyo. seminer vardi bugun yine. Bebek bakimi ve yenidogan sagligi diye. Not bile aldim bu sefer. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim belki.

bayramdaaa herkez bı yerlere kacıyorr benım kocada uzakyola götürmuyo yollarda bişi olursaa nolurmussssss rıskk almayaa değermıymışşşş(((sankııı yarın doğurcamdaaa sımdıdenn yolaaa cıkamıyoru yaaaaw

yaaaa dr kendımı yolluyo bu dıyetısyenee yoksa kendı ısteğinizlemı gıdıyonuzz mecbur bırakmıyo sanırım bende pzt gıtcemm ıns sınırda cıkmazz uğrasamam ben dıyetısen falann sankı ne yıyozz can bucekıyo iştee:))napalımyaniii.neler öğrendınn anlat bakalımm

Aslında vaktin olursa notlarını buraya da yazsan

iyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çökse de
gaz sancılarını gördükçe içim acısa da
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmeyeyim
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyor desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allah'ıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

Bana doktor şeker yüklemesini 50lik yazmış pazartesi yaptırcam aç tok farketmez dediler. Acaba açmi gitsem tokum dedim bugün onlarda farketmez deyince yaptırmadim bisize sorup pazartesi yaptırayim dedim. Birde kağan kocatepenin sayfasında okudum annede şeker olursa bebek iri olurmuş. Benimkide şimdiden 1kg olmuş. Bebeğin suyuda biraz fazlaymiş doktor şeker vardır kesin dedi.

bende dahil herkes aç karna gittik sana neden öyle demişler ki:26::26:amma karışık bu işş

banada 27. haftamı doldurduğum güne randevu verdi dr um şeker yüklemesini de o zaman yapacakmış geç değildir dimi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…