- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.381
kızlar, 24 hafta kac aylık oluyo bı hesaplayamıorumm
slm kızlar... herkese iyi haftasonuuu... benimde detaylım vardı bugün. çok şükür herşey normal çıktı.:)) çok mutlu oldum... renkli fotoğrafını da aldım artık bakar dururum... bu arada bir arkadaş sormuştu bebeğin eşinin arkada olması normalmiş...
dün sabah ilk tetanoz aşımı yaptırdım ebe bişi demedi banyo etmemek falan gerekirmi ?size bilgi verdilermi sağlık ocağından
kızlar gecmıs yapamadım su an ferıbottn bıldırıyorum:)
bugun ku tohtor ozetımız soyle
ruzgar bey 33 cm 825 gr olmus dogum 20 ocaktan sonra gozukuyor seker yuklemem 75 grlık yapıldı 3 kez kan verdım 75lik yapılma sebebı ıse ;50 gr da degerım yuksek cıkarsa 100 luk yapılması gerekıyormus ısı garntıye alıp 75 lık yapıyor doktor sonuclar pzrtesı cıkacak
Slm kizlar
100 g testim sınırda cikti benim de. Drla konustum bugun. Diyetisyene gidicem pzt. 10 gun diyetten snr 2 gun olcum yapcam parmaktan gunde 6 kez.minikbebek gibi. Snr tekrar degerlendirilcek galiba. Kizcem de butun gun kipirdamadi. Simdi oynuyo. seminer vardi bugun yine. Bebek bakimi ve yenidogan sagligi diye. Not bile aldim bu sefer. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim belki.
dün sabah ilk tetanoz aşımı yaptırdım ebe bişi demedi banyo etmemek falan gerekirmi ?size bilgi verdilermi sağlık ocağından
Slm kizlar
100 g testim sınırda cikti benim de. Drla konustum bugun. Diyetisyene gidicem pzt. 10 gun diyetten snr 2 gun olcum yapcam parmaktan gunde 6 kez.minikbebek gibi. Snr tekrar degerlendirilcek galiba. Kizcem de butun gun kipirdamadi. Simdi oynuyo. seminer vardi bugun yine. Bebek bakimi ve yenidogan sagligi diye. Not bile aldim bu sefer. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim belki.
Bana doktor şeker yüklemesini 50lik yazmış pazartesi yaptırcam aç tok farketmez dediler. Acaba açmi gitsem tokum dedim bugün onlarda farketmez deyince yaptırmadim bisize sorup pazartesi yaptırayim dedim. Birde kağan kocatepenin sayfasında okudum annede şeker olursa bebek iri olurmuş. Benimkide şimdiden 1kg olmuş. Bebeğin suyuda biraz fazlaymiş doktor şeker vardır kesin dedi.
banada 27. haftamı doldurduğum güne randevu verdi dr um şeker yüklemesini de o zaman yapacakmış geç değildir dimi :44:
26.cı haftayı son süre olarak biliorum ben
26.cı haftayı son süre olarak biliorum ben
banada 27. haftamı doldurduğum güne randevu verdi dr um şeker yüklemesini de o zaman yapacakmış geç değildir dimi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?