2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım suyum fazla derken değeri nedir...

benimde senin gibi suyum fazla ama şeker normal

su değer 200 üzeri ise sıkıntı olabilirmiş benim ki tam 200

cnm o değeri bilmiyorum sadece doktor bakarken suyun biraz fazla dedi
ne olarak yazıyo o su değeri ???? peki doktorun sana ne dedi???

kızlar benim doktorum tok gel dedi şeker yüklemesine anlamadım. bi de bugün kanal tedavisine başladım dişimde dün uyutmadı. doktorum ve dişçi yaptırabilirsin deyince ağrıyı çekmektense dedim dişçi koltuğuna oturayım. ilerisiiçin daha kötü olabilir diye düşündüm

kızlar bende yarın şeker yüklemesine gitcm inşallah. aç gitcem ama dr um bana bişey demedi. Bakalım hayırlısıı.. sonuçları haber veririm.

canım suyum fazla derken değeri nedir...

benimde senin gibi suyum fazla ama şeker normal

su değer 200 üzeri ise sıkıntı olabilirmiş benim ki tam 200

benım 21.haftamda suyum artmaya baslamıstıı, suyun canım sıkılmıstı,neye baglı kı bu artma bana erken dogum olabılır demıstı bu yuzden sureklı bı sıkıntı:18:

bende bu ayın 27 sinde 5 aylık olacağım.bana 3 lü test 2 li test falan yaptılarda bundan sonra beni neler bekliyor acaba bende allahın izniyle mart annesi olacağım.şeker ne zaman kontrol ediliyor acaba??

Son 3 ay kızıma kavuşmak için :))
Rabbim saglikli birsekilde o Gunleride göstersin
amiin canım hepimize inşallah o günleri kazasız belasız atlatırız allahın izniyleeee

bende bugun şeker tahlili yapcamda limon ne işe yarıyor
canım limon mideni bulandırmıyormuş doktorum somurabilirsin daha rahat edersin dedi

allah sabırlar versin tatlım en kısa zamnda kavusursun kocana inşallah kucağına kendi alır doğumunda.her şerde vardır bir hayır dua et bol bol
bu arad mirsat ismi cook güzel ve değişikkkk

ya bu şeker ve su beni de korkutuyo. su fazla olunca noluyomuşki kesin erken doğumumu tetikliyor. ben daha yaptırmadım şeker testi

herkeze mutlu haftalarr.ben bırazdan şeker yuklemesıne gıdıcem ya ac gıdılıcek tamamda su ıcsem oluru ki cook susadımm.bu aradaa bu bebeısss benı artık gecelerı hıc uyutmuyoo koca gecee kıpır kıpırrr kucucuk yerde napıyo anlamadımyaaa çok uykusuzum

güzel haberlerle gel kuzum inş. öyleler valla kığır kıpır ne arıyorlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…