- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.441
canım suyum fazla derken değeri nedir...
benimde senin gibi suyum fazla ama şeker normal
su değer 200 üzeri ise sıkıntı olabilirmiş benim ki tam 200
canım suyum fazla derken değeri nedir...
benimde senin gibi suyum fazla ama şeker normal
su değer 200 üzeri ise sıkıntı olabilirmiş benim ki tam 200
amiin canım hepimize inşallah o günleri kazasız belasız atlatırız allahın izniyleeeeSon 3 ay kızıma kavuşmak için :))
Rabbim saglikli birsekilde o Gunleride göstersin
canım limon mideni bulandırmıyormuş doktorum somurabilirsin daha rahat edersin dedibende bugun şeker tahlili yapcamda limon ne işe yarıyor
kızlar merhaba nasılsınız eşim sabah gidecek ben yolcu etmicem işe gider gibi git dedim. bugün cezaevine gittik baktık yerini bulduk ziyarete gidebilmem için .... offf allahımmm... neyse... bu arada bugün rüya gördüm eşim hapisten çıkmış oğlumu kucağına veriyorum adını ne koydun diyor ben de mirsat diyorum..... çok etkiledi beni mirsat nasıl isim sizce ????
ya bu şeker ve su beni de korkutuyo. su fazla olunca noluyomuşki kesin erken doğumumu tetikliyor. ben daha yaptırmadım şeker testiii akşamlar kızlar nasılsınız ya benim bebeğimin suyu biraz
fazlaymış yazmıştım zaten buraya şeker yüklemede de 70-140
arası normal değer benimki 127 çıktı acaba biraz daha beklemiş
olsaydık daha fazla çıkarmıydı yani bu suyun fazlalğının sebebi şeker olabilir mi
olursa da bundan olsun çünkü netten araştırdım suyun fazla olmasının bir çok sebebi var
tabi en hafif olanı da bu şekerin yüksek olması iki gündür kafam çok karışık
kocama da çok belli etmiyorum çünkü o hemen şuraya gidelim buraya soralım şu hastaneye gidelim
demeye başlıyo onu da telaşlandırmak istemiyorum bu arada şunu da farkettim bebeğim hafta içi daha çok
hareket ediyo haftasonu daha az tabi ben hipotezimi de buldum hafta içi ders anlatıyorum
tabi doğal olarak bağırıyorum miniğim de sanırım bundan etkilendiği için daha çok tepki
veriyo hafta sonu evde tekim işimi temizliğimi yapıyorum çok sesim çıkmıyo o
da sakinleşiyo galiba :)
günaydın hayırlı haftalar herkeseeee
şu ikigün geçsede yan gelip yatsamgünaydın kızlar güzel haftalar hepimize nasılsınız ay şu 2 gün geçsede annemle babama kavuşsammmm
şu ikigün geçsede yan gelip yatsam
şu ikigün geçsede yan gelip yatsam
az kaldı bacım sık dişini 4 ay yatçaz inşallah bebişlerleay deme öle yaaa valla esniyorum haa
herkeze mutlu haftalarr.ben bırazdan şeker yuklemesıne gıdıcem ya ac gıdılıcek tamamda su ıcsem oluru ki cook susadımm.bu aradaa bu bebeısss benı artık gecelerı hıc uyutmuyoo koca gecee kıpır kıpırrr kucucuk yerde napıyo anlamadımyaaa çok uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?