- 7 Nisan 2012
- 1.006
- 122
- 323
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.481
anammmm ne oldu size hepiniz sakinleştiniz uyanın eyyyyy topikkkkkk
Benim olmadı ama Cumartesi kontrole gitmiştim doktorum kasıklarımda ağrılar olcagni söylemişti bekliyorumkızlar kasıklarınızı ve karnınıza aynı zamanda malum bölgeye ağrı giren varmı regli ağrısı gibiarada oluyor bugün bende
Bana da oluyo karın kaslarımız gerildiğindenmiş araştırdım.
Benim olmadı ama Cumartesi kontrole gitmiştim doktorum kasıklarımda ağrılar olcagni söylemişti bekliyorum
kızlar kasıklarınızı ve karnınıza aynı zamanda malum bölgeye ağrı giren varmı regli ağrısı gibiarada oluyor bugün bende
merhabalar yeni geldim hastaneden
yuklememdeki değerlere göre doktor diyet verdio kadarda aman aman bir diyet veremeyiz bebeğin gelişimi önemli tabi dedi birde şeker ölçme cihazı yazdı onuda aldım....hergun 6 kez aç ve tok olmak üzere öğünlere göre ölçüm yapıp not alacakmışım 3 hafta sonra görecekmiş beni...
Elinde diyet listesi olan verebilir mi yarın başlamak istiyorum da..Fakat diyet bölümü bayram sonrası bakıyormuş ona gidemedim.
hoşgeldin canım bak banada aynısını yaptıçok şükür benim değerler şuan için düştü ama bayramda annemin baklavasını yiyeceğim ne olursa kadere artık benim listeyi vereyim sana istersen
Kizlar meltemin actigi bebislerin boy ve kilo topigini bulamiyom. Linkini gonderebilcek var miiii???
Berrakcim gecmis olsun. Ben de bugun diyetisyene gittim. Cok siki bi diyet oldu. Senin dr yazdi mi yazmadi mi simdi uygulayacagin programi? Diyetisyene ayrica gidip mi yazdircan cnm? Ben de oyle yaptim da.
Benim hipoglisemi ve hiperglisemi birlikte dengesiz bi sekilde oldugu icin cok dikkatli ve duzenli yapicakmisim. Harfiyen uycam yani. Ustelik sadece 59,5 kiloyum sasiriyorum seker cikmasina cok ilginc ustelik hem aniden cok cikiyormus hem de aniden cok dusuyormus.:26: bayaa kafam karisti. Su programi iki gun uygulayip ben de 6 kez olcume baslicam. Hem degerleri hem yedim ictigim her seyi miktari ve saatiyle not alcam 4 gun. Bayram donusu kontrole gitcem. 3 hafta bekletmiyolar yani. Simdi bu liste benim durumuma ozel oldugu icin bence sana gondermiyeyim tatlim. Kendi drun sana ozel yazacaktir tahminimce. Ama sana kesin kesin kesin tavsiyem BAYRAMDA ASLA BAKLAVA YEME!!! Bebisleri o rafine seker hemen olumsuz etkiliyomus sekerli hamislerde. Belki cok canin cekerse haftada 1 top dondurma dedi bana dr ama o da su ilk haftaki takipten sonra. Yani bir sure tek sekerim bebisim olcak onu yicem :)
ayyy hemen ver bekliorumm
Kizlar meltemin actigi bebislerin boy ve kilo topigini bulamiyom. Linkini gonderebilcek var miiii???
Berrakcim gecmis olsun. Ben de bugun diyetisyene gittim. Cok siki bi diyet oldu. Senin dr yazdi mi yazmadi mi simdi uygulayacagin programi? Diyetisyene ayrica gidip mi yazdircan cnm? Ben de oyle yaptim da.
Benim hipoglisemi ve hiperglisemi birlikte dengesiz bi sekilde oldugu icin cok dikkatli ve duzenli yapicakmisim. Harfiyen uycam yani. Ustelik sadece 59,5 kiloyum sasiriyorum seker cikmasina cok ilginc ustelik hem aniden cok cikiyormus hem de aniden cok dusuyormus.:26: bayaa kafam karisti. Su programi iki gun uygulayip ben de 6 kez olcume baslicam. Hem degerleri hem yedim ictigim her seyi miktari ve saatiyle not alcam 4 gun. Bayram donusu kontrole gitcem. 3 hafta bekletmiyolar yani. Simdi bu liste benim durumuma ozel oldugu icin bence sana gondermiyeyim tatlim. Kendi drun sana ozel yazacaktir tahminimce. Ama sana kesin kesin kesin tavsiyem BAYRAMDA ASLA BAKLAVA YEME!!! Bebisleri o rafine seker hemen olumsuz etkiliyomus sekerli hamislerde. Belki cok canin cekerse haftada 1 top dondurma dedi bana dr ama o da su ilk haftaki takipten sonra. Yani bir sure tek sekerim bebisim olcak onu yicem :)
Günde 2 litre su
Uyanınca : 1-2 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı ( 08:30 ) : 1 kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir
Domates salatalık yeşil biber ( 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı )
5 tane zeytin
Hergün 1 tane haşlanmış yumurta
2 ince dilim tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği
1 su bardağı yarım yağlı süt ( şekersiz )
Ara ( 11:30 ) : 1 porsiyon meyve ( 100 gr )
3 tane ceviz içi 2 yemek kaşığı yoğurt
Öğle ( 13:00 ) : 1 kepçe çorba
3 köfte kadar ızgara et-tavuk-balık veya et - tavuk sote
( 100 gr 9-10 tane kuşbaşı et )
Bol salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı )
1 bardak ayran veya cacık
2 ince dilim tam buğday ekmeği yada çavdar ekmeği
Ara ( 16:30 ) : 1 porsiyon meyve
3 tane kepekli uzun grisini 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam ( 20:30 ) : 8 9 yemek kaşığı etli-kıymalı sebze yemeği veya kuru baklagil yemeği ( nohut-yeşil mercimek içinde en az şeker olan baklagil )
1 kase yoğurt
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Bol salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı )
Gece ( 23 :00 ) : 1 porsiyon meyve ( 100 gr )
1 su bardağı süt 2 tane kepekli grisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?