- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.461
güzel haberlerle gel kuzum inş. öyleler valla kığır kıpır ne arıyorlarsa
wallaa yaaa ne arıyorlar bılmemm bulsamm hemen vercem:)su ıcımmıyaaa hastaneyee gıtmeden napsammm oruclu gıbı hıssettım kendımı de böylee
bayram dönüşü alışverişe çıkalım diyor eşim erken değil dimi kızlar herşeyini alalım sonra hem kışa kalacağız hemde ağırlaşacaksın daha çok diyor zaten biraz fazla yürüyeyim sol kaburgamın altı acımaya başladı sizdede oluyormu ?
alın alınn cok zevklı oluyoo evde olunca gıdıp gıdıp bakıyorumm acabaaa salıncağ ıcıne nası bısıyatcakk kuvetının ıcınde nasılbı bebek olcak felan.bızde öyle dusunduk ağırlasınca gezemıcem dıyeee aldık herseyı tam poşetlerle duruyo odasıboş bayramsonrasımobılyaları gelıcek sonra yavas yavas ututler yerlstırırımm dıye dusunduk
ben de battaniyeyi bitirsemşu ikigün geçsede yan gelip yatsam
bence de imkanınız varsa alın. sonrasında zor olur biz de dün eşimle bi kaç saat bişeyler bakalım dedim. o kadar yorulmuşum kibayram dönüşü alışverişe çıkalım diyor eşim erken değil dimi kızlar herşeyini alalım sonra hem kışa kalacağız hemde ağırlaşacaksın daha çok diyor zaten biraz fazla yürüyeyim sol kaburgamın altı acımaya başladı sizdede oluyormu ?
Allah yardımcın olsun canım valla işin çok zor görünüyogünaydın kızlar bugün çok mutsuzum sinirliyim hatta sinirden deli olmak üzereyim 9 senedir aynı işyerin de çalışıyorum artık aile gibi olduk ama patronumun nazı bana geçiyormuş zaten 200 tl haftalık la çalışıyorum kaç senedir zam almadım durumu fazla iyi değil diye bide içeriden 1600 tl alacağım var sinir oluyorum hatta çumartesi bile akşam 7 de çıkıyorum bide para almıyorum of ya bide ne kadar ihticacım olduğunu bildiği halde hem hamileyim hem küçük bebeğim var bu adam beni deli ediyo doktora gittip şeker yüklemesi ve 2 düzey yaptırcagım onun yüzün den gidemiyorum eşim de garibim kredi ve kredi kartlaını ödüyo çoçuk neye yeteceğini şaşırdı o da yetmiyo gibi kızım zaten geçen aya kadar emiyordu bi türlü bırakmıyo neler denedik olmadı ne güzel sütüm kesilmişti boş meme emiyordu cumartesi sütüm gelmeye başladı bide azı sütümü ne diyorlar ya on dan ilk doğum yapıncada önce su gibi gelmişti gene aynı emmese uyumuyor gece emzirmemek için 3.30 kadar oyaladık ama ne çare uykusuz kaldığıma mı yanayım emzirdiğimemi ay çok sinirliyim kızlar devlet hastanesin den randevu aldım yarın için gitsem şeker yüklemesini yaparlarmı
wallaa yaaa ne arıyorlar bılmemm bulsamm hemen vercem:)su ıcımmıyaaa hastaneyee gıtmeden napsammm oruclu gıbı hıssettım kendımı de böylee
ben de oda yapmayacağım. 3 yaşına kadar yanımızda dursun istiyoruz. sonra oda yaparız.eminimmm çok güzel oluyordur canım ben oda yapmayacağım kızıma bizim yanımızda yatacak bir odası olana kadar
allaah sabır versın cnm neden gırdığini felan tam ayrıntılarıyla bılıyorum o donem tatıldeydım ben gelıncede sorup yaranı desmek ıstemedım.herseyın hayırlısını dılee bundada vardırr bı hayır allaahh yardımcın olsunn eee yanlızmı olcaksın sen bıldğim kdr aılende burda değill.ısım konusuna gelınce vallaa cok değişik ve guzel geldı
Canim aynı gün sanmıyorum sabah ac karna olması lazım belki sabah erken saatte gidersen olabilir benim esim devlet hastanesinde çalışıyor bugün doktor icin kayidimi yaptırıyor yarın sabahda insallah yükleme icin gidecemgünaydın kızlar bugün çok mutsuzum sinirliyim hatta sinirden deli olmak üzereyim 9 senedir aynı işyerin de çalışıyorum artık aile gibi olduk ama patronumun nazı bana geçiyormuş zaten 200 tl haftalık la çalışıyorum kaç senedir zam almadım durumu fazla iyi değil diye bide içeriden 1600 tl alacağım var sinir oluyorum hatta çumartesi bile akşam 7 de çıkıyorum bide para almıyorum of ya bide ne kadar ihticacım olduğunu bildiği halde hem hamileyim hem küçük bebeğim var bu adam beni deli ediyo doktora gittip şeker yüklemesi ve 2 düzey yaptırcagım onun yüzün den gidemiyorum eşim de garibim kredi ve kredi kartlaını ödüyo çoçuk neye yeteceğini şaşırdı o da yetmiyo gibi kızım zaten geçen aya kadar emiyordu bi türlü bırakmıyo neler denedik olmadı ne güzel sütüm kesilmişti boş meme emiyordu cumartesi sütüm gelmeye başladı bide azı sütümü ne diyorlar ya on dan ilk doğum yapıncada önce su gibi gelmişti gene aynı emmese uyumuyor gece emzirmemek için 3.30 kadar oyaladık ama ne çare uykusuz kaldığıma mı yanayım emzirdiğimemi ay çok sinirliyim kızlar devlet hastanesin den randevu aldım yarın için gitsem şeker yüklemesini yaparlarmı
kızlar merhaba nasılsınız eşim sabah gidecek ben yolcu etmicem işe gider gibi git dedim. bugün cezaevine gittik baktık yerini bulduk ziyarete gidebilmem için .... offf allahımmm... neyse... bu arada bugün rüya gördüm eşim hapisten çıkmış oğlumu kucağına veriyorum adını ne koydun diyor ben de mirsat diyorum..... çok etkiledi beni mirsat nasıl isim sizce ????
ii akşamlar kızlar nasılsınız ya benim bebeğimin suyu biraz
fazlaymış yazmıştım zaten buraya şeker yüklemede de 70-140
arası normal değer benimki 127 çıktı acaba biraz daha beklemiş
olsaydık daha fazla çıkarmıydı yani bu suyun fazlalğının sebebi şeker olabilir mi
olursa da bundan olsun çünkü netten araştırdım suyun fazla olmasının bir çok sebebi var
tabi en hafif olanı da bu şekerin yüksek olması iki gündür kafam çok karışık
kocama da çok belli etmiyorum çünkü o hemen şuraya gidelim buraya soralım şu hastaneye gidelim
demeye başlıyo onu da telaşlandırmak istemiyorum bu arada şunu da farkettim bebeğim hafta içi daha çok
hareket ediyo haftasonu daha az tabi ben hipotezimi de buldum hafta içi ders anlatıyorum
tabi doğal olarak bağırıyorum miniğim de sanırım bundan etkilendiği için daha çok tepki
veriyo hafta sonu evde tekim işimi temizliğimi yapıyorum çok sesim çıkmıyo o
da sakinleşiyo galiba :)
kızlar bende yarın şeker yüklemesine gitcm inşallah. aç gitcem ama dr um bana bişey demedi. Bakalım hayırlısıı.. sonuçları haber veririm.
meltemcim şeker sonucu mu merak ettiğin? hadi sen de rahatlarsın inşallah canımyarın tahlıl sonuclarım cıkacak nedense ılk defa bu kdar meraktayım
bayram dönüşü alışverişe çıkalım diyor eşim erken değil dimi kızlar herşeyini alalım sonra hem kışa kalacağız hemde ağırlaşacaksın daha çok diyor zaten biraz fazla yürüyeyim sol kaburgamın altı acımaya başladı sizdede oluyormu ?
günaydın kızlar bugün çok mutsuzum sinirliyim hatta sinirden deli olmak üzereyim 9 senedir aynı işyerin de çalışıyorum artık aile gibi olduk ama patronumun nazı bana geçiyormuş zaten 200 tl haftalık la çalışıyorum kaç senedir zam almadım durumu fazla iyi değil diye bide içeriden 1600 tl alacağım var sinir oluyorum hatta çumartesi bile akşam 7 de çıkıyorum bide para almıyorum of ya bide ne kadar ihticacım olduğunu bildiği halde hem hamileyim hem küçük bebeğim var bu adam beni deli ediyo doktora gittip şeker yüklemesi ve 2 düzey yaptırcagım onun yüzün den gidemiyorum eşim de garibim kredi ve kredi kartlaını ödüyo çoçuk neye yeteceğini şaşırdı o da yetmiyo gibi kızım zaten geçen aya kadar emiyordu bi türlü bırakmıyo neler denedik olmadı ne güzel sütüm kesilmişti boş meme emiyordu cumartesi sütüm gelmeye başladı bide azı sütümü ne diyorlar ya on dan ilk doğum yapıncada önce su gibi gelmişti gene aynı emmese uyumuyor gece emzirmemek için 3.30 kadar oyaladık ama ne çare uykusuz kaldığıma mı yanayım emzirdiğimemi ay çok sinirliyim kızlar devlet hastanesin den randevu aldım yarın için gitsem şeker yüklemesini yaparlarmı
Canim aynı gün sanmıyorum sabah ac karna olması lazım belki sabah erken saatte gidersen olabilir benim esim devlet hastanesinde çalışıyor bugün doktor icin kayidimi yaptırıyor yarın sabahda insallah yükleme icin gidecem
aman patronlardan vefa beklenir mi güzelim. çalıştığın sürece iyisin zam almışsın almamışsın ona bakmazlar malesef...
sen tahlillerini yaptır bir şekil bebeğinden önemli değil sonuçta..ama maddiyat da önemli oluyor hayatımızda ister istemez.
kızını da kararlı bi şekilde keseceksin memeden canım..ben de yaşadım aynı şeyleri. "annecim ben şimdi naapıcam" diye ağlıyordu kuzum geceleri...insanın içi parçalanıyor..ama benimki 25 aylıktı. sarı sabır mı ne ööle bişi var aktardan ondan alıp azcık sürmüştüm. onun aroması ağızdan gitmiyor bi kere ağzına alınca birdaha almadıydı sonra da alıştıydı..bir süre ayakta salladık ama memesiz uyuyamadığı için...
günaydıınnn diyeyim alıntılarımı yaptım ne de olsa:))
biz tetanoz aşımızı olduk aman bişi olmuyo bee kolumda birazcık ağrı var da
kızımda olup unutmuştum bunda tek doz oldum bitti neyse ki..
şeker yüklememiz arefe günüydü bizim 31ine kaldı artık
50lik yüklemeyi sağlık ocakları da yapıyormuş kızlar aklınızda olsun
ama ben 100lük yaptıracağım direk kızımda 50lik yüksekti çünkü.
şekeri de yazdım yaa zor bişi değil takmayın korkmayın çıksa bile..kritik boyutlardakiler başka tabi..
inşallah yaparlar 11.30 randevum aç gideceğim bizim de komşunun oğlu aynı hastanede başhekimin yardımcısı olmazsa ona rica edeceğim artık
kız vefa beklemiyorum sinir olduğum durum oda biliyo kredi ödediğimi cumartesi arıyorum ben çıkıyorum diye cevap şu tamam sen çık ben daha montaj dayım dükkana geçince seni ararım yada dükkana bırakırım sen alırsın dün dükkana geldim hiç bişey bırakmamış eşim de yolda görmüş hiç bişey dememiş bide sabah gelmiş günaydın diyo gelde sinir olma buğun müşteri 2000 ödeme yapacak bakalım verecekmi sanki hayrıma çalışıyorum benim kızım 17 aylık anlamıyor da gece nasıl bağırıyo anne meme diye kendimi suçlama ya başladım çokmu erken davrandık diye of kafam karma karışık korunsaysdık ta belki gene olmayacaktı inan kafam o kadar dolu ki hamile olduğumu sizlerle konuşunca anlıyorum bebek için zaten özel hastane ye gidiyorum tahlillerimi de yaptırıyorum devettin yaptıklarını en azından dışar da yaptırayım diyorum
dertler den günaydın bile diyemedim günaydın şekerim anam bu sağlık ocakları farklı oluyo herhalde bizim ki yapmıyo şeker yüklemesini
Kızlar napıyosunuz. ben çok sinirliyim. Ctesi günü temizlikçim mutfağı temizledi. sabh 08:30 da geldi akşam 16:00 da bitirdi. arada ben de yardımcı olduğum halde düşünün. kadının temizliğine diyecek hiç bir lafım yok ama pratik değil ve ağır çekim gibi iş yapıyor. bi de başında durup onu öle yap bun u böle yap dicem. ayaklarıma kara sular indi ctesi günü. göya ben yapmadım.
Kızlar şekerli suyumu içtim 250 ml bi şişe verdiler içtim daha yarım saat var 1saat olmaya başım dönüyor midem iyi şükür kan verip idrarda vericem bi gitsem evime başım çok fena dönüyor sonuçlar bugün çıkarmi acaba özelde yaptırdım. Bu arada doktor banada suyun biraz fazla muhtemelen şeker vardır sende dedi bakalım sonuç ne merak içindeyim
Bence de cikin. Ayni sekilde dusunuyorum. Mesela ben simdi diyete basladim daha besik hic bakmadik. Disarda ne yer ne icerim bilmiyorum.bayram dönüşü alışverişe çıkalım diyor eşim erken değil dimi kızlar herşeyini alalım sonra hem kışa kalacağız hemde ağırlaşacaksın daha çok diyor zaten biraz fazla yürüyeyim sol kaburgamın altı acımaya başladı sizdede oluyormu ?
3 yasindan sonra ayirmak zor olmicak mi kuzum?ben de oda yapmayacağım. 3 yaşına kadar yanımızda dursun istiyoruz. sonra oda yaparız.
Kızlar şekerli suyumu içtim 250 ml bi şişe verdiler içtim daha yarım saat var 1saat olmaya başım dönüyor midem iyi şükür kan verip idrarda vericem bi gitsem evime başım çok fena dönüyor sonuçlar bugün çıkarmi acaba özelde yaptırdım. Bu arada doktor banada suyun biraz fazla muhtemelen şeker vardır sende dedi bakalım sonuç ne merak içindeyim
insanlar düşüncesiz işte laf da söyleyemiyosun kendi kendine sinir oluyosun öyle
17 aylıksa düşünme canım yaa yaşını geçmiş..2 yaşına kadar emzirmek güzel ama kritik olan 1 yaş hatta ilk 6 ay
ne güzel arkadaş gibi olurlar seninkiler de.bizimkilerin arası 5 yaş olacak büyüyünce kapanacak o fark anca
evet canım ALLAH nasip ederse ikiz gibi büyüyecekler inşallah
farklı mı ki? toksoplazma yapamıyormuş yoksa kan tahlillerimi de yenileyecekti ben 2 kere kan vermiş olmayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?