- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.701
amaaan ne güzel işte daha ne istiyon 2. de alırsın kiloyu da
saYENDE bende yaptim bunlari gülücükleri yapamyiordum ben cok saol cnm
1.yi bıtırdıktee ıkıncı kusur kaldıı:)
kime niyet kime kısmet diye buna derler [/SIZE][/SIZE]sevindim canım işine yaradığına hadi güle güle kullan
niye öyle diyon kız bi 4-5 sene sonra 2. lerde görüşürz yine burda
wayyy bı tek çocuk olunca göruscez yanıı:)ayyy boylee kocıs yokken ne guzel pc banaa kalıyo vakıtt bana kalıyoo ohhh keskee hep bayramolsa:)
kime niyet kime kısmet diye buna derler [/SIZE][/SIZE]sevindim canım işine yaradığına hadi güle güle kullan
niye öyle diyon kız bi 4-5 sene sonra 2. lerde görüşürz yine burda
aaa aşkolsun olur mu kızzz daha bebiş büyütcez beraber 2018 şubat annelerine beklerim ama yine debenimki de geldi yemeğini yedi gitti gece atışı mı varmış neymiş 10 u bulur gelmem dedi
benim kocama kalsa bunu dogurdukdan sonra hemen yine hamile kal diyor cok acayip bu erkekler ya hic düüsnce yok
ben 10 tanede dogursam yok demez, babasini solicakmis esim, 6 kardesler onlar
gece atışı ne yaa
Selam kızlar,ya tatile girmek ne kadar güzel bir duyguymuş.Ya ben size bir şey sorcam bu tatilde ist gidip bebğe bir kaç bişey alayım dedim.YA şu oto koltuğu olan ana kucakları varya ondan alayım dedim bi de park yatak netten baktım karar veremedim bayağıda pahalılar maşallah.Kraft uygun gibi geldi ama kararsız kaldım.Bebek arabasını yaza doğru almayı düşünüyorum evde onu koycak yer kalmayacak dolap falan da sipariş ettim.Bilemedim bi danışayım dedim:)
ohooo o eskidenmiş 6-7 kardeşler bitti artık....şimdi moda 1 ya da 2 taş çatlasın 3 daha fazlasını kaldırabilecek maddi durum ve psikoloji sınırlı sayıda ailede vardır
eşim karacı subay benim...geceleri karanlıkta 200 m den tüfekle atış yapıyolar
park yatakta chicco lullaby lx,arabada kanz 2020 travel system
merhaba arkadaslar, yarın benım de seker yuklemem var. gecmısı okudum epeyce :) ıns herkes cooook cok ıyıdır. bayramda neler yapacaksınız? bayramınız kutlu olsun
güzel kokmuyor derken geçen uzmanlar bebek şampuanlarının yağlarının kokusuz olanlarını tercih edin demiştibu arada kızlarrrr bugünün araştırma konum bebek bakım ürünleriydi ve kazanannnnnnnnnnn bubchen çıktı
bubchen bebişin gezi çantası setini alcam sebamedden vazgeçtim çünkü güzel kokmuyo hiçhem de bubchenin setinde çantayla alt değiştirme var e tabi bi de hiç olumsuz yorum duymadım okumadım
kazılık için elevit benide kabız yaptı doktorum magnezyum yazdı çok iyi geldi banakızlar benim kemiklerim ağrıyo çok kırap giriyo belim kalca kemiğim ağrıyor vitamin eksikliğinden ben eleviti bırakmak zorunda kaldım çok feci kabızlık yaptı neler önerebilirsiniz
doktorda dun tartıldım not alıyor hemşiresi duydu doktorumda benim hamile kaldığım kiloyu söyluyor bana sen şu kiloyla kalmıştın demi diye58 kilosun diye sana laf söylüyosa beni görse kalp krizi geçirirdi heralde geçen randevumda gittiğimde bi baktı 4.5 kilo almışım 5 haftada sadece hımmm dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...rinin-gobus-fotograflari-12.html#post27025312 linki bu canım yok beeee nolcak dur ona ayrı msj atayım da anlatayım sana
merhaba arkadaslar, yarın benım de seker yuklemem var. gecmısı okudum epeyce :) ıns herkes cooook cok ıyıdır. bayramda neler yapacaksınız? bayramınız kutlu olsun
hiç bişey yapmıycaz gibi bişey canım ailelerimiz çok uzakta onlarla görüşemiycez zaten...burdaki arkadaşlarla falan bayramlaşırız işte o kadar zaten 3. 4. günü de eşim çalışır muhtemelen her zamanki gibi hiç bişey anlamadığım saçma sapan bi bayram olacak yine....
güzel kokmuyor derken geçen uzmanlar bebek şampuanlarının yağlarının kokusuz olanlarını tercih edin demiştidikkate al derim
biz her bayram benim annemlerde oluyorduk ilk sabah toplanıp kahvaltı vs.. ama bu bayram öyle olmayacak bazı nedenlerdenaz önce akşam yemeği yerken ağladım eşimde 1.ci gunun akşamına gideriz dedi çok yavan geliyor bana da tek baş olunca evde
yok canım öyle değil...bubchende de parfüm yok ama bitkisel olduğundan çiçek gibi kokuyo sebamed bana hep ilacı hatırlatır sanki pişik önleyici değil de pişik olunca kullanmak gerekiyo gibi gelir...saçma tabii ki bu...ama sadece bebekler üzerine uzmanlaşan bi firma daha mantıklı geldi o yüzden bubchen alcam
aaah ah keşke öyle bi şansım olsa bizde de herkes çatalcada köyde toplanır bayramlarda tam curcuna olur ama ben evlendiğimden beri bi kere bile bayramda ailemin yanında olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?