2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

alemsin ya

Ay o kadar alinti yapiyorum tam cevaplama sayfasi acilinca tel kapaniyo hatirlayamiyom simdi kime ne dicektim öfff!! Zaten uzun surdu gecmisi okumak biraz yavas cene yapin ayol

Ben de diyetime basladim kizlar. Yalniz bebis hareketleri azaldi gibi bugun hic kipirdamadi nerdeyse. Ac oldugum zaman cok kipirdardi ozellikle. Simdi ac kalmiyom diye mi boyle oldu acaba? Rahati yerindedir insallah

Deneme amacli ben de olctum sekerimi. Aclik 98, tokluk 109 olacek galibam bu is diyetle.

Bu arada kocis mac izlerken siyirdi iyice cok heyecanli galiba. Oda degistirdim resmen korkuyom tepkilerinden

teşekkür ederim canım Yok grisini ben de sevmedim kırmızısını alcam büyük ihtimal...

bende bende kırmızısını begendım onu alcam

ayaklarını yukseğe kaldırdınmı:26::26::26:birde bak yukarda ne yazmışım bu akşam yemeğinden sonra şekerimi ölçtüm 140 nasıl sence:26:
ben oğlumda da bubchen kullanmıstım o zaman yoktu almanyadan gelmıstı
ruzgarada halası bubchen yenı dogan ları aldı unnadoda kampanyada hepsi 130 tl cıkmış cantalı settekiler yenıdogan degıl koyu mavı grup ama farketmez

bu arada dr tahlıl sonuclarımı begendıiiiiiii:)

yarın bende donus yolculugu baslayacak

yok canım yaa bütün tedaviler hikaye hiç bi çözümü yok ben alıştım artık zaten farketmiyorum bile ama biriyle yeni tanıştığımda geriliyorum tokalaşırken...hatta bayramın ilk günü bayramlaşmaya gidicez şimdi alay komutanı tümen komutanı onların eşleri vs... en az 100 kişiyle tokalaşcam şimdiden stresi bastı...var ya tokalaşmaktansa gidip herkesi tek tek öpesim var o derece bıktım yani artık

kız bak beni deli edecen bayram üzeri....1-2 mahalle ötede diyon ne ağlıyon gelir geri...bayram gelmiş benim en yakın akrabamla aramda 1000 km den fazla mesafe var kaldık burda bi kocam bi ben allahın unuttuğu kıbrısın ulukışla köyünde tıkılıp kalmışım bi de aramızda 2 mahalle var diyo ağlıyom diyo yaa

tamam canım not aldımbenimkindede 6 kutu strip var yeterde artar bile inş...

E bebekte avent te kampanya vardı bende ordan aldım biberon setini aventin yeni doğan hediye seti..en iyisine avent ve dr browns diolar ama..bebişlere gaz yapmıomuşş

bennnnnnnn acayıp sınır var bende buara hıc olmıcak seylere asırı sınırlenyrummm benmde hormonlar tavan yaptı galıba

zevkler aynı şekerrrrr evet yaa çantalı settekilerin yenidoğan olmadığını gördüm de ben de kararsız kaldım acaba çantasız tek tek mi alsam diye...çok fark var mı canım arada? sen kullanmışsın ilk ağızdan duyalım

E bebekte avent te kampanya vardı bende ordan aldım biberon setini aventin yeni doğan hediye seti..en iyisine avent ve dr browns diolar ama..bebişlere gaz yapmıomuşş

dr. brown's u özellikle gazlı bebeklere veriyolar ben doğana kadar sadece 1 tane biberon bulundurcam küçük başta sütüm gelmezse falan diye o da...onun dışında sonradan almayı düşünüyorum...ama bakalım daha 4 ay var dayanamaya da bilirim

hadi gözün aydın başarıcaz bu şeker olayını
seninde gözün aydın olsun
yarın resmen yarım gun calısıyormusum...ozel sektorden nefret edıyorum
evet benimde çalışırken en sinir olduğum şeydiyarım gun tatil olsa şirket batacak sanki

cnm benim valla senin iş daha zormuş gerçekten
ben bazen diyorum ne kayınvalidemlere ne annemlere
yakın olayım herkesten uzak olayım diyorum ama
bunu yaşamadığım için bilmiyorum tabi, ama 1 ay kalınca
baya alışmıştık, dün arabada giderken hiç sesimiz çıkmıyodu hep
o geliyo aklıma neyse bayramın ilk günü kurban flan birlikteyiz zaten
ya bu aralar biraz da duygusalım sanırım herkes bırakıp gitti die

uzulme cnm, napcan bazen sartlar boyle gerektırıyoo... ben yıne artık sıstımmm annem ve kayınvaldemlerle 2,3 sokak var aramızda bıgun bırınde bıgun bırınde aksam onlar bızde ınan esımle bıkac saat basbasa kalmaya hasret kaldım buara dıorum kı keske uzakk bı yerlere tasınsak kendı halımıze kalsakkk,

ablamın oğlu acaaip gazlıydı ona dr browns almıştım çok memnun kaldı..aventte öyleymiş bizim biberon 5 yalancı emzik 3 oldu..artık bi daha ne biberon ne emzik alırım

valla ben cok memnundum ama baska bısı kullanmadımkiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…