2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar
şu anda hepiniz horul horul uyuyorsunuz. ve yarın bayrammm
hepinize mutlu, sağlıklı ,bebişlerimizle, ailelerimizle nice nice bayramlar diliyorum....
kocaman kucaklıyorummmmm

Canlar, bayramınız mubarek olsun bayramda gıremem dıye sımdıden kutlamak ıstedım bız oglumla tıkınıyoruz bu saatte hepınızı ve mınnaklarınızı opuyorummm, ınsallah seneye yavrularımızla bırlıkte gırecegız bayrama opuldunuzzz cokkk

Günaydın canlarım ciğerlerim..hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.eşlerinizle,bebişlerinizle sağlıklı huzurlu ve de mutlu

hepinize hayırlı bayramlar fıstıklar seneye 3er kişilik ailemizle gircez inşallah
bayram ziyaretlerine cıkıyoruz eşimle gitmeden kutlayım istedim öptük oğlumla sizi

Tüm anne adaylarına ve minik bebişlerine iyi bayramlar diliyorum.... önümüzdeki bayrama bebişlerimizle girmek dileğiyle...bayram da da ben sinir olacak şeyler buluyorum allaha şükür :))) herkez ye ye deyip tutturuyor... hamileysek içimizde de ayrıca bir fil yok sonuçta her gördüğümü yeseydim anammm patlardım şimdiye neyse hepiniz öpüldünüz :))) see you

Merhaba kızlar, hepinizin bayramını kutlarım, forumu neredeyse hamile kaldığımdan beri takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yeni üye oldum :) bir kaç tane sorum olacak sizlere. Şu anda kaç haftalık hamile olduğumu tam bilmiyorum çünkü yaz tatilinde konyada gitmiştim doktora o yaklaşık doğum tarihimi 21 şubat olarak söylemişti, şimdi bursadayım burada gittim doktora bebeğin çok daha büyük olduğunu söyledi yaklaşık iki hafta hangisini dikkate alacağımı bilmiyorum açıkçası, neye göre söylüyorlar bebeğin kaç haftalık olduğunu yada doğum tarihini anlayamadım. Birde buradaki doktor devlet hastanesindeki ayrıntılı ultrason istedi, ayrıntılı ultrason bu kadar önemli mi yaptırmalı mıyım sizce? Bursa merkezi tam bilmiyorum bana çok zor geliyor şimdi bursaya gidip hastane yada doktor aramak gözümde büyüyor, birde Allah korusun sorun varsa anne karnında tedavi yapılmadığı için şu an yaptırmak bana mantıklı gelmiyor. Sorun çıkarsa zaten sorunlu bebeği birde hamileyken strese sokmak gibi geliyor, doktorlar her zaman riskleri tam göremeyebiliyorlar malesef, sağlıklı bebeğe bile birsürü sorun çıkarabiliyorlar

not: adım adım gebelik kısmında da sordum aynı şeyleri, birde buraya yazayım belki görmezsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…