- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.821
herkese şimdiden iyi bayramlar bayramda buralar tenha olur heralde bayramdan snra aynen tam gaz gorusmek uzere:)
Doktor insülin veriyodu ben ık mık deyince 1 hafta daha müsade etti belki düşer diye ama nerdee düşmedi gitti düşmediği gibi deli gibi acıkıyorum yaaww insan hep açım dermi gerçi açım o ayrı konu ama sürekli karnımda bi gurultu hali açlıktan valla bu açlığım beni dehşete düşürüyo bazen
Allah Allah ne zordur ya
OOofff ooff hemde ne zorr..az önce yemek yedik 1 saat falan oldu işte en fazla ama şimdi hiç yemek yememiş kadar açım eşime acıktım diorum yinemi dio yaa ne utanç vericidiorum bende alalaa kızına bişii söle o zaman
Hemde çok iyi maşallah benim sabah aç karınla 140 geldi :44: kesin insüline başlicak doktor ooofff..
bende bir hata yaptığımda eşime öyle diorum kızın yaptırıyor ben bile acıkıyorum şu halde seni anlayabiliorum
burzu merhaba,
ben topiği sıkı takip ediyorum ama çok fazla yazamıyorum.Bende senin gibi diyabetliyim.2 haftaya kadar bende diyetle idare ediyordum şekeri , ancak artık diyete rağmen şekerim düşmüyor.Dolayısıyla doktorum günde 4 doz insüline başladı. Bu haftalardan sonra malesef müdahale gerekebiliyor. Bende senin gibi çok korkuyordum insülinden ancak korktuğum gibi olmadı.Bu aya kadar açlık 95/tokluk 140 aralığında giden şekerim, son haftalarda tokluk 245 e kadar çıkmıştı. Şimdi insülinle tokluk 135 lere geriledi.Diyeceğim o ki, o kadar üzülme insüline başlarsan, çünkü şekerin verdiği zarar daha büyükmüş. Bende 1 haftada bebişin gelişimi 2 hafta öne geçti şeker yüzünden, hemen insüline başladık.Umarım gerek kalmaz bu arada...
Ya canım benimde son bi kaç haftadır yükseldi açlık şekerim 80 üzerine çıkmazdı bu sabah 140 geldi doktorum kafana taktıkça dahada yükseltiosun diyo.. ister istemez kafama takılıo.Bayramdan sonra kesin başlicaz insüline diyetisyenimde insülinle rahat ediceksin diyo ama ne biliyim.Zaten benim bebiş 1 hafta önceden gidiyodu gelişimi bayramdan sonra kontrolümüz var görücez bakalım ne kadar daha öne geçti.yaa canım çok sağol içim rahatladı biliyomusun ben ciddi ciddi dert ediyodum
slm kızlar, dr a gittik biz bugün bebişimi gördüm, fotolarını aldım bakıp bakıp duruyorum:)) şekerim fena diil çok şükür yalnız idrar tahlilimi tekrarlattı, enfeksiyon var galiba bakalım. sonucum salı çıkıyomuş sonuca göre antibiyotk başlıycak galiba, inşallah bişey çıkmaz..
rica ederim, senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum :) Bu arada bize verilen insülinlerin tipi de normal şeker hastalarına verilen türlerden değil, daha hafif,kristalize olanlarından. Dolayısıyla hamilelikten sonra gerekmezse devam etmeyebiliriz.Sen diyetine devam et, hem stresten hemde hormonlarının değişiminden şekerin artıyor.Doğumdan sonra düzelecek inşallah :)
Bol sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum hepimize, iyi akşamlar
hediyelerinizin resimlerini cicişler topicine koyun da görelim
Ben daha almadım hediyemi ama gönderdim mlklc ye eline ulaşmış fotosunu çekip koyar belki gerçi aynısını bende kızıma aldım bende çekip koyabilirim
koy koy merak ediorumm
aç tok şekerini ölçeceksin dedimi bana ölçüm cihazı yazdı aldım eczaneden ölçüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?