- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.841
Yok canım demedi yaa. 100 luk yüklemeyi yaptırsam mı acaba. Bi ay sonra HbA1C degerine bakarız dedi.
arkadaşlar ben çıkıyorum herkese şimdiden iyi bayramlar..
koy koy merak ediorumm
yükledim sonunda bi kaçını bak bakalım
baktım baktım çok guzeller pembiş pembiş
Pembe rengi pek sevmezdim ben aslında ama her bişiimis pembe olmuşdaha var aslında ama fotoları babamısa çektirik dioki allah aşkına sizin işiniz gücünüz yokmu diorum var işte bu cicilerin fotolarını paylaşmak
ben bile öle yaptım herşey pembe benim gecelik sabahlıklar bile pembe terlik kaldı onuda görgüsüzlük olmasın die beyaz alcam eşin doğru demiş başka ne işimiz var ki
break break 1 2 bursa ızmır karayolundan canlı olarak bıldırıyorum hepiciğinize ayrı ayrı ıyı bayramlar dılıyorummmmmmmmmmmm allahın ıznı ıle evıme donup cıcışlerımızı fotolamak ıstıyorummm
valla benim başka işim güzüm yok ben daha gecelik falan almadım ama onu bile pembe alırsam şaşırmam kendime görmediğin kızı olmuş her bişiini pembe almış olduk
alırsın bak buraya yazıyorum
break break 1 2 bursa ızmır karayolundan canlı olarak bıldırıyorum hepiciğinize ayrı ayrı ıyı bayramlar dılıyorummmmmmmmmmmm allahın ıznı ıle evıme donup cıcışlerımızı fotolamak ıstıyorummm
slm kuşlar yarın bayramın ilk günü namazdan hemen
sonra annemlere gitcez orda kurban işini halletcez
bayramın 2. günü de adanaya kayınvalidemlere gitcez bi kaç
gün burda olmayabilirim şimdiden herkesin bayramını kutluyorum
inşallah seneye bebişlerimizle onlara giydirdiğimiz bayramlıklarla geçiririz
bayramlarımızıhepinizi öpüyorum
ben çıkıyorum hayırlı gecelerHerkesin bayramını kutluyorum..........
Aynen cnm ben de 59 kiloyum ve 5 kilo aldim sadece ben de anlamis degilim 20 kilo alan akrabalarimda cikmamis:44:Kızlar doktordan geldim.seker yükleme testim yüksek çıkmış ya. Açlık 79, tokluk 158. Doktor. İstersen 100luk yükleme de yapalım ama bence gerek yok dedi. Günde 6 öğün yemek yicem. Makarna pirinç beyaz ekmek yok dedi.ya ben aslında zayıfım fazla kiloda almadım suan 54 kiloyum toplamda 5 kilo aldım. Tatlıya fazla aramda yok yemedim de fazla. Nasıl sekerim yüksek çıktı hayret yani. Bebiste yuzustu yatıyordu yüzünü de göremedim.
merhabalar
akşam yemeğinden sonra ölçtüm şekerimi 120 eşim iyi diyoryalnız ben ara öğünleri az yiyorum ara öğün yiyince öğle yemeğide yemiorum olurmu ki böyle:26::26::26:gunlerde kısaldı canım bişey istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?