2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
baktım baktım çok guzeller pembiş pembiş

Pembe rengi pek sevmezdim ben aslında ama her bişiimis pembe olmuş daha var aslında ama fotoları babamısa çektirik dioki allah aşkına sizin işiniz gücünüz yokmu diorum var işte bu cicilerin fotolarını paylaşmak

ben bile öle yaptım herşey pembebenim gecelik sabahlıklar bile pembe terlik kaldı onuda görgüsüzlük olmasın die beyaz alcameşin doğru demiş başka ne işimiz var ki

ben bile öle yaptım herşey pembebenim gecelik sabahlıklar bile pembe terlik kaldı onuda görgüsüzlük olmasın die beyaz alcameşin doğru demiş başka ne işimiz var ki

valla benim başka işim güzüm yok ben daha gecelik falan almadım ama onu bile pembe alırsam şaşırmam kendime görmediğin kızı olmuş her bişiini pembe almış olduk

break break 1 2 bursa ızmır karayolundan canlı olarak bıldırıyorum hepiciğinize ayrı ayrı ıyı bayramlar dılıyorummmmmmmmmmmm allahın ıznı ıle evıme donup cıcışlerımızı fotolamak ıstıyorummm

canıımm hayırlısıyla sağ salim dönün inşallaahh..sanada hayırlı bayramlar

slm kuşlar yarın bayramın ilk günü namazdan hemen
sonra annemlere gitcez orda kurban işini halletcez
bayramın 2. günü de adanaya kayınvalidemlere gitcez bi kaç
gün burda olmayabilirim şimdiden herkesin bayramını kutluyorum
inşallah seneye bebişlerimizle onlara giydirdiğimiz bayramlıklarla geçiririz
bayramlarımızı hepinizi öpüyorum

hayırlı yolculuklar hayırlı bayramlar sana dainş. bebişlerle gireriz o gunleride görürüz .

Aynen cnm ben de 59 kiloyum ve 5 kilo aldim sadece ben de anlamis degilim 20 kilo alan akrabalarimda cikmamis:44:

Cnm 120 iyi tabi ki ama ne zmn olcuyosun bak dra diyetisyene gitmeden etmeden kalkistin kendi basina papaa sana yemege basladiktan sonra (kac dkda yersen ye) 60 dk sonra olcmen lazim o degeri mi soyluyosunnn? Mesela aclik olctun 9:55te. 10:00da yemege basladin, 10:20de yemegin bitti. Saat tam 11:00de (cnk 10da basladin) yapcan olcum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…