2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkese iyyiii bayramlar. tatlıları, sarmaları, etleri fazla kaçırmayın sonra kilo olarak geri dönecek bize seneye inşalllah bebişlerimizle birlikte bayram yapacağız

amin canim allah ins isteyen herkese nasip eder dedigin gibi gercekden cooooooooooooookkk güzel bi duygu bende o an cok mutlu oluyorum hic isey beni okadar mutlu edemez yani.

ya ins bebegimdir ben inanamyiorum onun olduguuna ama o dedigim sey oldugundada cok mutlu olyuorum cok güzel bi birsey, hep dua ediyorum ins o hissetiklerim bebegimir diye, bilmiyiorum sizdede oldumu ama ben hic inanamiyorum herseferinde ins bebegimdir bu diyorum. bende ins en kisa zamanda dahada net hissederim ve kesinlikle onun olduguna inanirim

bebiştir ooooo başka ne olacak ki? ilk vurduklarında zaten 1 kere falan vuruyo şanslıysan o anda farkedebiliyosun ama sonradan sıklaşınca aaaa o diğerleri de bebişimmiş demek ki diyosun

hoşgeldin doğumuna 2 haneli günler kalan hatun napıyon bakayım
aslında 88 günüm kaldı dr 20 ocakta alabılırız dedı:)))
ya cok yoruldum artık ayaklarım sısti arıfe gecesı 2 de geldık eve hemen yattım sabah 8 de evden cıktım kayınvalıde faslı akşam gbı eve gelıp ustumu degıstırıp anneme gıttım orada kaldım bugunde manısa ya gıttık ordan anane esımın halası eve geldıgımde akşam 5tı kankam var o sevgılısını getırdı tanıstırmaya sımdı gıttıler ama bende bıttım gokce yaaaaaa
esıme dıyorum nolur yarın evden cıkmyalaımmmmmmmm

yat yarın bence de ben de bugün geberdim topuklularla gezmekten yarın yatacam zaten eşlerin de mesaisi var herkes evde anlayacağın bizim bayram 2 gündü bitti

amaaaan sezaryana bakarsan benim de 26 değil 10-15 şubat yazması lazımdı

ılk hamılelıkte ama tan once anormal bı durum olmadıkca. haftadan once almıyo dr lar ben salıhı 39+6 da dogurmustum
ruzgarda da en gec alacagı tarıh 29 ocak ama beklemeyecek galıba dr

ılk hamılelıkte ama tan once anormal bı durum olmadıkca. haftadan once almıyo dr lar ben salıhı 39+6 da dogurmustum
ruzgarda da en gec alacagı tarıh 29 ocak ama beklemeyecek galıba dr

allah allah ben de normal doğum başlamadan olsun diye 38. ennnn geç 39. haftada alınıyo diye biliyodum kafam karıştı şimdi :44: neyse farketmez nasıl olsa o zamana kadar doktor söyler...

allah allah ben de normal doğum başlamadan olsun diye 38. ennnn geç 39. haftada alınıyo diye biliyodum kafam karıştı şimdi :44: neyse farketmez nasıl olsa o zamana kadar doktor söyler...
2. hamılelıkte evet dogum baslamadan alınması gerekıyor ruptur yanı ılk amelıyattakı dıkıslerın yırtılma rıskınden dolayı dogum baslamadan alıyorlar bebegı ama ılk hamılelıkte rısk olmadıgı ıcın beklenıyor yanı kacıs yok bekleyecen gununu:)))

yaaa ama ben o stresi sancıyı çekmemek için sezaryan istiyodum kiiiiiii moralim bozuldu bak şimdi

iyi bayramlar güzel anneler ve kuzularına:)dr. a gittik salı günü. gerçekten suyu azmış yavrumun. su içmekle alakası yokmuş. su bir anda çok gelrse Allah korusun bebeğin 1-2 gün içinde alınması gerekirmiş. gebelik süprzlerle dolu dedi dr. bu arada açlık şekeri 89 , tokluk 155. maalesef 140 ın üstü. bayramdan sonra dyetisyene gdicem ve ben 56 kiloyum,iştahsızım, tatlı hiç sevmem:)ilgnç geldi yüksek olması. pko dan olablir diye düşünüyorum.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

sakın duymamış olayım en guzelı normal dogum yapmak allah ıcın ben cok rahat bı dogum yasadım ama ıcımde uhdedır normal doguramamak

hiç içimde uhde kalacağını sanmıyorum açıkçası...şimdiye kadar etrafımda en az 6-7 normal doğum hikayesi duydum hiç biri de hoş değil keşke sezaryan olsaydım 1 ay oturamadım diyeninden tut kan kaybından ölecek duruma gelen bile var....o yüzden düşünmüyorum pek...normal doğum yapacaklara da şimdiden başarılar diliyorum

Gecmİs olsun wilmacim. Seker olayi benim de oyle kilolu degilim ama bende de cikti sanirim alakasi yok iste. Hatta sanki aksine tatli yemeye alisik olmayan ve zayif insanlarda cikiyo gibi geliyo bana artik:44: diyet bende ise yariyo sanku cok sukur. Vayramdan snr kontrol olcak ne dicekler bakalim. Gerci bu sefer de cok mu dusuk gidiyo acaba bilemedim anlamadim. Seker olanlarda su fazlaymus diyodu kizlar seninki hayret az yine kafam karisti simdi. Benimki de normal cikmisti. Hayirli cnm hepimize.

cok gecmısolsun ınşallah sorunsu tamamlarsın en azından 36. haftaya kadar
amannnnn deme ole seyler dusunme allah korusun

kızlarrr benım mınık oglusumun baya baya dolap dolduracak kadar esyaları olmaya basladı son durumumuz
2 takım 10 hastane cıkısı
2 takım zıbın
1 patıklı takım
1 tek alt
1 tulum
3 body
8/10 corap
agız mendılı
sampuan bebek setı full hersey hazır
10 lu agız mendılı
1 adet ayakkabı
1 emızk
6 ıslak mendıl 1 paket prıma yenıdogan
3 adet lohusa tacı :))))
1 adet bu sene cok meshur olan pelus beneklı battanıye
4 adet yelek 1 adet patık 1 adet bere
1 adet onluj(adam olun 9 aydır ıcerdeyım yazılı:) )

yerım ben onlarııııı bu hafta gecsınde onları yıkayıp utuleyeyım barı ben:)
bebek telsızı alacaktım dun abım daha dogrusu net gıdıp geldı onuda bu hafta hallederım artık

Son düzenleme:

Rabbim sevdiği kullarını sınarmış sende sınanıyosun sanırım canım..eşinin ailesinin yaptığı cahillikmidir nedir bilemedim ama düpedüz saygısızlık vede terbiyeszlik olduğunu biliyorum.Hani bir laf vardır, ''Cahille etme sohpet her lafı gönül incitir'' hiç muhattap olma bence onlarla.Acaba sizi ayırıp ellerine ne geçicekmiş merak ettim.sizin sevginizi nasıl ölçüyolar acaba ya da boşanmanızı neden bu kadar istiyolar anlayamıyorum.Allah yardımcın olsun canım

Yaa et kokusu içime işledi her yer et kokuyo sankiim ellerim kokuyo diye söyleniorum sabahtan beri midem bulandı artık.yemesi güzelde bide kokusu olmasaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…