2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canım araba güsel ama biraz ağır sanırım 11 kilo nerdeyse taşımak zor olmazmı?bende araba bakıyorum ama mümkün mertebe daha hafif olsun istiyorum oturduğum binada asansör yok mecburen elimde taşıcağım için benim için kilosu çok önemli senin için sıkıntı olmicaksa araba gayet güzel görünüyo ayrıca fiyatıda iyiymiş.

kizlar selamlar, bayram sonrasi ben de yazayim dedim. bizde istanbulda buyakaya gittik ebebek magazadi cardi. orda nuna die bir araba modeli gorduk pusetli falan baston modeller gibi 7kg idi onu alcak gibiyiz. benim icin hafifligi ve ucaga kolay tasimam onemli cunku cok seyahat ediyorum. bir de bebe kuvetlerine falan baktim. kasim sonu gibi ebebekten gidip topluca kremidir kyvetidir hepsini alcam. kiyafet isini de anneme havale edicem havuzlu handan halleder sanirim. buarada ben cok hastayim bogazlarim indi napabilirim bu durumda? yutkunamiyorum....

geçmiş olsun canım, bende geçen haftalarda hastalandım ilaç da içmedim bebeğe zarar vermemek için, kurutulmuş papatyayla buğu yaptım ağzıma burnuma, rahatlatıyo en azından biraz, baş ağrımada okaliptüslü bişey var aktardan almıştım sürünce rahatlatıyo ondan sürdüm sonrada sabrettim geçsin diye

Bu arada ben tek bir çorap bile almadım annem ve kayınvalidemde memleketteler onların bişey alıp almadığınıda bilmiyorum öyle rahat rahat takılıyorum çok gailesiz biriyim sanırım :) nasılsa hallederim diye düşünüyorum

öyle yoğun gelmiyo kahverengi lekelerim bi geliyo bi hiç gelmiyo çok şükür . dr bi ay kullanmam gerektiğini söyledi. desteğin için saol canım.

Ben nunayada bakmıştım çok hafifti benim içinde çok öenmli hafif olması..ben e bebeğin kampanyalarını takip ediyorum uygun bişii bulursam eğer hemen sipariş veriyorum.emzirme südyeni aldım indirimdeydi sanırım hala 12 lira,gayet iyi gibi görünüyo..bide bez aldım 3 paket 70 lira 3 pakette mendil

hafif olması bencede önemli. ama hafif olunca fonksiyonları azalıyor. gerçi asansör var bizde ve ben bebekle tek dışarı pek çıkacağımı zannetmiyorum zaten 6. aydan sonra çalışmaya başlayacağım. eşimle çıktığımızda kullanırım herhalde ağırlığını o düşünsün

Günaydın canım..Valla taşıcak biri varsa ağırlığı hiiiç önemli değil benim oturduğum yerde hem asansör yok hemde yalnızım mecburen yalnız dışarı çıkmak zorunda kalabilirim :44:

gunaydın kızlar bu guzel bayram sabahından ınşallah vatana mıllete hayırlı ataturkcu dusunce ye sahıp evlatlar nas,p eder rabbım bıze

alışverıs konusunda da benım travel sıstem bebek arabası kaldı dıgıtal ates olcer bebek esyaları ıcın nıke tan spor canta sıtıyorum ve de kendıme gecelık sudyen falan kaldı gerıye pek bısey kalmadı galıba 1 2 tane de kadıfe tulum alırım hastane cantasına koyacagım ped vs. falan var aaa bıde abısınden yorgan nevresım falan var ama yenı bır uyku sewtı alabılırım

günaydın fıstıklar biz öğrencilerimizle bayramımızı kutladık geldik
siz hala uyuyomusunuz herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
arabadan bahsetmişsiniz ben yeni aldım ve çok beğenerek aldım
tekerlekleri içine katlanıyor ve katlandığı zaman anakucağına dönüşüyo
yani bi alışverişmerkezinde bi restaurantta çok fazla işime yarayacak
ama kilosuna hiç bakmadım, aslan gibi kocam var ne güne duruyo

selam selam selam kızlarrrrrrrrrr

en güzel, en önemli bayramımız kutlu olsunnn..inşallah çocuklarımız da bu bayramı coşkuyla rahat rahat kutlasınlar. cumhuriyete sahip çıkan çağdaş bireyler olsunlar...

bize gelince çooook güzel bir bayram geçirdik sevdiklerimizle kalabalık içinde
kızım mutluluktan coştu her gün:)
rahatımız da iyiydi..

anam ben de gamsızım sanırım. kızımdan kalanlar ve ara ara aldığım kıyafetler dışında daha bişi almadım. 30 dan önce almayı da düşünmüyorum yaaa
alışveriş dediğin 1 günlük iş gidiyorsun alıyorsun yeter ki maddi imkan olsun.

hediyeleşme işi nooldu kızlar? cicimizi aldık biz en kıs zamanda yollarız inşallah:)

canim dediginin aynisi bendede vardi 16.haftamda. doktora gittim bebegin esi yani placenta ön tarafdaymis ondan oluyormus doktor bana spor ve iliskiyi yasakladi. bana doguma kadar gecer dedi yerine, ya gecmese diye sordum ozmn normal dogum yapamasin sezeryan olmasi lazim dedi. sen bebegini hissediyormusun? ben bu sebep yüzünden gec hissetim yani galiba simdi yeni yeni hissetmeye baslyiorum tam olarakda hissetmyiorum halen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…