- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.001
evet kıslar haftalar ilerledikçe hazırlıklar hızlanıyor. benimde bebek arabası konusunda kafam çok karışık kullanışlı birşey istiyorum herkes gibi ama kullanıp kullanmayacağımı bile bilmiyorum ölee işte linkte olanı eşim beğendi sizce nasıl kızlar
Bebek,Akl,Puset,Oto Koltuk,Kraft,Bebek Araba,Anne,Emzirme,Chicco,Mama,Emzik,Biberon,Piik Kremi,Sebamed,, | Bebek Arabas| Travel Sistem Bebek Arabalar, | Travel Sistem Bebek Arabalar, | Chicco, | Chicco CT 02 kili Set Fuego
Canım araba güsel ama biraz ağır sanırım 11 kilo nerdeyse taşımak zor olmazmı?bende araba bakıyorum ama mümkün mertebe daha hafif olsun istiyorum oturduğum binada asansör yok mecburen elimde taşıcağım için benim için kilosu çok önemli senin için sıkıntı olmicaksa araba gayet güzel görünüyo ayrıca fiyatıda iyiymiş.
kizlar selamlar, bayram sonrasi ben de yazayim dedim. bizde istanbulda buyakaya gittik ebebek magazadi cardi. orda nuna die bir araba modeli gorduk pusetli falan baston modeller gibi 7kg idi onu alcak gibiyiz. benim icin hafifligi ve ucaga kolay tasimam onemli cunku cok seyahat ediyorum. bir de bebe kuvetlerine falan baktim. kasim sonu gibi ebebekten gidip topluca kremidir kyvetidir hepsini alcam. kiyafet isini de anneme havale edicem havuzlu handan halleder sanirim. buarada ben cok hastayim bogazlarim indi napabilirim bu durumda? yutkunamiyorum....
canım bende 12.,14. ve 15. haftalarda kanama geçirdim. istirahat ettim ve progestaron kullandım şimdilik iyiyim allaha şükür. sende en kısa sürede toparlarsın umarım
canım ben de en son 16. haftamda yoğun bir kanama geçirdim.(önceside vardı tabi) o zamandan beri hala progestan kullanıyorum. ondan sonra hiç kanamam olmadı şükür ama progestan emniyet kemeridir doktor bırak demeden bırakma, devam et tatlım çok geçmiş olsun
kizlar selamlar, bayram sonrasi ben de yazayim dedim. bizde istanbulda buyakaya gittik ebebek magazadi cardi. orda nuna die bir araba modeli gorduk pusetli falan baston modeller gibi 7kg idi onu alcak gibiyiz. benim icin hafifligi ve ucaga kolay tasimam onemli cunku cok seyahat ediyorum. bir de bebe kuvetlerine falan baktim. kasim sonu gibi ebebekten gidip topluca kremidir kyvetidir hepsini alcam. kiyafet isini de anneme havale edicem havuzlu handan halleder sanirim. buarada ben cok hastayim bogazlarim indi napabilirim bu durumda? yutkunamiyorum....
Canım araba güsel ama biraz ağır sanırım 11 kilo nerdeyse taşımak zor olmazmı?bende araba bakıyorum ama mümkün mertebe daha hafif olsun istiyorum oturduğum binada asansör yok mecburen elimde taşıcağım için benim için kilosu çok önemli senin için sıkıntı olmicaksa araba gayet güzel görünüyo ayrıca fiyatıda iyiymiş.
hafif olması bencede önemli. ama hafif olunca fonksiyonları azalıyor. gerçi asansör var bizde ve ben bebekle tek dışarı pek çıkacağımı zannetmiyorum zaten 6. aydan sonra çalışmaya başlayacağım. eşimle çıktığımızda kullanırım herhalde ağırlığını o düşünsün
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?