- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.981
canım hz. sare nin hayatına baktığında zaten çok hoş...namusuna düşkün eşine destek olan kadın olarak anlatılıyo ve yaptığı hiç bir kötülük yok ve hz. ibrahime ilk inananlardan...hayatını da okudum az çok...bakalım eşimi ikna edersem koycam galiba...sonuçta anlamı da kötü bişey değil ki zaten...çok sağol canım
kızlar doğum şeklini ne zaman konuşacaksınız doktorunuzla ya da konuşanınız var mı?
ben haftaya cuma kontrole gideceğim konuşsam mı diyorum acaba erken mi daha
slm hanımlar isim konusunu konuşmuşsunuz ben brz klasikçiyim sanırım elif koymayı düşünüyorum kızımın adını
günaydın kızlarrrrr tembel anne 11de ancak kalktınapıyosunuz bakayım topladınız mı şekerlerinizi
size isim konusunda danışcam kızlar dün 2 tane isim dikkatimi çekti cemre ve sare...sare daha aklıma yattı anlamı:saf,temiz,katışıksız demek..aynı zamanda hz. ibrahim'in eşinin adıymış...gerçi böyle dini şeylere pek takılmam anlamında kötü ya da dine aykırı bişey bulunmaması benim için yeterli ama yeni uydurma bi isim değil diye de hoşuma gitti yanihem eski 2000 yıldan eski bi isim hem de çok yaygın değil hem de anlamı da çok güzel ben alıştım bile ama eşim biraz mesafeli isme karşı dün azıcık alışır gibi oldu ama....sizden istediğim kulağa nasıl geliyo bana söyleyin....
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
yani ben sezeryan isteyeceğim çin konuşsam mı acaba diyorum daerken sanırım canım son aylarda belli oluyor hatta son haftalarda
sonunda evdeyimm :))) tam 1 hafta oldu bugünüde sayarsam..pazartesi anneme gittim salı günü kontrolum vardı şekere testi falan iyi çıktı allaha şükür...sonra malum yağmurlar başladı bende tekirdağ /saray da oturduğum için (haberlede bol bol duymuşsunuzdur saray 'ın ismini) burayı seller aldı eşim fabrikada ben annemde mahsur kaldım :))) bayram, seyran derken anca eve geldik.. umarım hepinizz iyisinizdir...
yani ben sezeryan isteyeceğim çin konuşsam mı acaba diyorum da
ooo geçmiş olsun canım
evinde de hoşgeldin
canım face te bebegımız yolda da yazan senmısın orada da bırı aynı seylerı yazmıs cunky belki plesanta prevıa tarzı bıseydır ayakta kalma bol bol yatkızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
kızlar ben ılk dogumda ıstege baglı sezeryan yapmıyolar dıye bılıyorum yenı kanunlar geregı 40. haftayı doldurmak ve bebegın tehlıkede olması gıbı durumlar olması gerkıyor dıye bılıyorumyani ben sezeryan isteyeceğim çin konuşsam mı acaba diyorum da
ooo geçmiş olsun canım
evinde de hoşgeldin
hoş geldınnnnnnn sefalar getırdın :))) valla bende herkesı ozledım topıgın hareketlı gunlerını de ozledım , bende besık telsız ve kuvet ısını hallettım annemde 3 yelek 1 bere ordurmus esımın teyzesıde 2 tane ormus 5/6 tane daha gelecek yer var cocugumun orgusu yok derken gıydırmeye yetısemıcem:)kızlaaaaaaarrrrr ben geldim hepinizi özledim
yarın cumhıriyet bayramı olduğu için bizim tatilimiz bugün bitti
bu arada sonunda ben de beşik, ana kucağı, bebek arabası ve
portbebe aldımmmm :) hem de bu dördünü 650 tl ye aldım :)
birazdan cicicşlere eklerim bi de bayramın ilk günü annemlerdeydim
2. Günü kayınvalidemlere gittik, kayınvalidem o kadar güzel şeyler ördürmüş
ki bebeğime hepsine bayıldım aldım eve getirdim bi kısmı orda kaldı
çünkü düğmelerini dikecekti ben de eve getirdiklerimin resimlerini
çektim geçmişi okuduktan sonra cicişler topiğimize eklicem siz
nasılsınız neler yaptınız bakalım, gitmeden önce bayramınızı kutlamıştım ama
yine bayramınız kutlu olsun hepinizin...
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
hoş geldınnnnnnn sefalar getırdın :))) valla bende herkesı ozledım topıgın hareketlı gunlerını de ozledım , bende besık telsız ve kuvet ısını hallettım annemde 3 yelek 1 bere ordurmus esımın teyzesıde 2 tane ormus 5/6 tane daha gelecek yer var cocugumun orgusu yok derken gıydırmeye yetısemıcem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?