2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ne güzel okuman :) bizde Ahmet Asım koymayı düşünüyoruz, Mehmet Akif'in manevi oğlu, Asımın nesli olsun diye.. Ahmet de kayınpederimin ismi çok severim kendisini jest olsun diye koyucaz hemde çok güzel bi isim :)

slm hanımlar isim konusunu konuşmuşsunuz ben brz klasikçiyim sanırım elif koymayı düşünüyorum kızımın adını

kızlar doğum şeklini ne zaman konuşacaksınız doktorunuzla ya da konuşanınız var mı?
ben haftaya cuma kontrole gideceğim konuşsam mı diyorum acaba erken mi daha

kızlar doğum şeklini ne zaman konuşacaksınız doktorunuzla ya da konuşanınız var mı?
ben haftaya cuma kontrole gideceğim konuşsam mı diyorum acaba erken mi daha

erken sanırım canım son aylarda belli oluyor hatta son haftalarda

ben ızın verıyorum koyabılırsınPP
ruzgarın cınsıyetını ögrenemden once halası ıle yaptıgımız acık oturumlarda o sare dıye tutturmus bende bade dıye tutturmustum sare ısmını cok severım ama nedense bende ılk cagrısım sara oldugu ıcın vazgecmıstrım benımkıde manyaklık ıste yoksa anlamı yada okunuyla ılgılı sıkıntım yoktuuuu:)

sonunda evdeyimm :))) tam 1 hafta oldu bugünüde sayarsam..pazartesi anneme gittim salı günü kontrolum vardı şekere testi falan iyi çıktı allaha şükür...sonra malum yağmurlar başladı bende tekirdağ /saray da oturduğum için (haberlede bol bol duymuşsunuzdur saray 'ın ismini) burayı seller aldı eşim fabrikada ben annemde mahsur kaldım :))) bayram, seyran derken anca eve geldik.. umarım hepinizz iyisinizdir...

kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.

canım ben de en son 16. haftamda yoğun bir kanama geçirdim.(önceside vardı tabi) o zamandan beri hala progestan kullanıyorum. ondan sonra hiç kanamam olmadı şükür ama progestan emniyet kemeridir doktor bırak demeden bırakma, devam et tatlım çok geçmiş olsun

erken sanırım canım son aylarda belli oluyor hatta son haftalarda
yani ben sezeryan isteyeceğim çin konuşsam mı acaba diyorum da

ooo geçmiş olsun canım
evinde de hoşgeldin

ooo geçmiş olsun canım
evinde de hoşgeldin

aslında ben de sezeryan istiyorum ama herkes ısrarla normal doğum yap diyor(annem ve kardeşim dahil):26:ama ben çok korkuyorum normal doğumdan:18:doktoruma biraz çıtlattım hocam ben çok korkuyorum normal doğumdan dedim. buna karar vermek için çok erken dedi

canım face te bebegımız yolda da yazan senmısın orada da bırı aynı seylerı yazmıs cunky belki plesanta prevıa tarzı bıseydır ayakta kalma bol bol yat

ooo geçmiş olsun canım
evinde de hoşgeldin
kızlar ben ılk dogumda ıstege baglı sezeryan yapmıyolar dıye bılıyorum yenı kanunlar geregı 40. haftayı doldurmak ve bebegın tehlıkede olması gıbı durumlar olması gerkıyor dıye bılıyorum

kızlaaaaaaarrrrr ben geldim hepinizi özledim
yarın cumhıriyet bayramı olduğu için bizim tatilimiz bugün bitti
bu arada sonunda ben de beşik, ana kucağı, bebek arabası ve
portbebe aldımmmm :) hem de bu dördünü 650 tl ye aldım :)
birazdan cicicşlere eklerim bi de bayramın ilk günü annemlerdeydim
2. günü kayınvalidemlere gittik, kayınvalidem o kadar güzel şeyler ördürmüş
ki bebeğime hepsine bayıldım aldım eve getirdim bi kısmı orda kaldı
çünkü düğmelerini dikecekti ben de eve getirdiklerimin resimlerini
çektim geçmişi okuduktan sonra cicişler topiğimize eklicem siz
nasılsınız neler yaptınız bakalım, gitmeden önce bayramınızı kutlamıştım ama
yine bayramınız kutlu olsun hepinizin...

hoş geldınnnnnnn sefalar getırdın :))) valla bende herkesı ozledım topıgın hareketlı gunlerını de ozledım , bende besık telsız ve kuvet ısını hallettım annemde 3 yelek 1 bere ordurmus esımın teyzesıde 2 tane ormus 5/6 tane daha gelecek yer var cocugumun orgusu yok derken gıydırmeye yetısemıcem:)

canım bende 12.,14. ve 15. haftalarda kanama geçirdim. istirahat ettim ve progestaron kullandım şimdilik iyiyim allaha şükür. sende en kısa sürede toparlarsın umarım

ay cnm gerçekten biranda hızlandı sanki eşya işi biz de
eşimle şaşırıp kaldık bu kadar şey yaptıklarını bilmiyoduk
daha ayakkabılar hastane çıkışları alacakmış daha bıraksak
arabasını flan da görümcem alacaktı da yok dedik hemen gidip alıp
geldik :) bize bişey kalmıyo bu gidişle, hatta bi süslü sepet yapıp
bebe yağı, şampuan, pudra, pişik kremi.. vs şeylerle dolduracakmış :)
ay düşündükçe çok mutlu oluyorum,
yarın da biraz sessiz olur topik ondan sonraki günlerde hareketlenir :)

ben kaçtım kuşlar daha valizi bile toparlamadan
buraya koştum :) herkese ii geceler...

evet kıslar haftalar ilerledikçe hazırlıklar hızlanıyor. benimde bebek arabası konusunda kafam çok karışık kullanışlı birşey istiyorum herkes gibi ama kullanıp kullanmayacağımı bile bilmiyorum ölee işte linkte olanı eşim beğendi sizce nasıl kızlar

Bebek,Akl,Puset,Oto Koltuk,Kraft,Bebek Araba,Anne,Emzirme,Chicco,Mama,Emzik,Biberon,Piik Kremi,Sebamed,, | Bebek Arabas| Travel Sistem Bebek Arabalar, | Travel Sistem Bebek Arabalar, | Chicco, | Chicco CT 02 kili Set Fuego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…