- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.041
merhaba arkadaşlar... gün sayıyorum 2 gün kaldı ayın 1 inde bayramım var benim,görüş günü... birşey soracaktım, hapishanede ziyaretçiler için de çok sıkı denetim varmış ve 3 kez x ray cihazından geçiriyorlarmış. zararı olur mu dr. a da sormaya utandım, ne denir ki((( araştırdım internetten dr. lar aşırı olmadıkça çok zararlı değil yazmışlar ama... hapishaneyle konuştum rapor lazım dedi. aile hekiminden ayın 1 inde okula gitmemek için rapor alıcam, başım ağrıyor istirahat falan dicem de bir de bunu desem bana rapor ver x ray cihazı için deyip anlatsam saçma olacak, çekiniyorum... nasıl yapsam zaten istesem verebilir mi böyle birrapor yoksa kadın doğumcuya mı git der acaba??? neyse ben diyemem heralde... 1 kereliğine geçeyim ama zararı var mıdır sizce???? bir de ayın 5 inde tetanozun 2. var. öyle yazmış, ayın 1 inde rapor almak için gittiğimde onu da yaptırsam olur mu yoksa zamanı gelmeden olmaz mı???? 1 ekimde yaptırmışitım ilkini...
merhaba arkadaslar bi kac sorum olacakdi :
1. göbeginizde kahve rengi cizgi olustumu yoksa daha erkenmi bunun icin?
2. bide ben bebegimi yeni hissetmeye baslyiom biseyler icinde blup diye bisey olyuor bide esim o an elini karnima koydugunda oda hissediyor eline bisey deyior hafifden bebekdir bu demi???
ben halen inanamiyorumda
merhaba cevap 1 oluşmadı :) bazılarında oluşmayabiliyomuş canım.
cevap 2 evet o hissettiğin şey bebeğin hareketleri :)
ah canim ya ins bebegimdir bu cuma doktora kontrolum var inc hersey yollundadir cok korkuyorum ya bebegime allah korusun bisey olacak diye o hareket etikce cok mutlu olyuorum
2. bide ben bebegimi yeni hissetmeye baslyiom biseyler icinde blup diye bisey olyuor bide esim o an elini karnima koydugunda oda hissediyor eline bisey deyior hafifden bebekdir bu demi???
ben halen inanamiyorumda
canım o kahverengi çizgi bende bayadır var. bence hissettiklerinde bebek hareketleri zor bi hamilelik mi geçiriyorsun bilmiyorum ama hareketleri geç hissetmek seni telaşlandırdı galiba sen ne kadar rahat olursan bebeğin o kadar rahat olur geç hissettim diye telaş yapma canım
zor bi hamilelik gecirmiyorum allaha cok sükür ama gecen sene ilk bebegim karnimda öldü 2 ayliken ondan korkularim cok var bu hamilelikde. gec hissetmemde bebegin esi ön tarafda oldugu icin gec hissedersin dedi doktor bana yeni yeni hissetmeye baslyiorum galiba
bide karnimin icinde sanki bazen birsey uyusuyor bi kac sanyielik sonra geciyor bazen olyuor icerden sanki bise uyusuyor
ins canim ay hic canimi yaksin yeterki onu hep hissediyim icimdekelebek gibi olurdu benimde :) daha fazlasını hissedeceksin yakında inş, daha ilerki aylarda canını bile yakabiliyomuş
zor bi hamilelik gecirmiyorum allaha cok sükür ama gecen sene ilk bebegim karnimda öldü 2 ayliken ondan korkularim cok var bu hamilelikde. gec hissetmemde bebegin esi ön tarafda oldugu icin gec hissedersin dedi doktor bana yeni yeni hissetmeye baslyiorum galiba
bide karnimin icinde sanki bazen birsey uyusuyor bi kac sanyielik sonra geciyor bazen olyuor icerden sanki bise uyusuyor
inş sağlıkla hayırlısıyla yavrunu kucağına alınca korkuların biter,yerini büyük mutluluk alır canım:)Allah hepimizin yardımcısı olsun. yavrularımız ayrıca Atatürk ve kurduğu cumhuriyetin de değerini bilirler inş...
canım xrayden gecme bence
tetanoz ıcın de sanmam 3 5 gun farketmez
canım inş. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. hamileliğinin tadını çıkar bak geç hissetmenin nedeni de belliymiş bu hissettiklerin zamanla artacak zaten inş. hepimizin öyle oldu.
ben halen inanamiyorumda
ben geldimmmm oooh oturduk biraz kızkıza içim açıldı yaw evde pinekle pinekle nereye kadar
canım bende o çizgi 3 aydır falan var yaa en aşağıdan başladı yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyo şu anda göbeğimin altında kalan kısım daha koyu göbeğimden yukarsında daha 3-4 cm ilerledi orası çok açık renk...bu kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum bazılarında çok silik oluyomuş bazılarında siyaha yakın...amaaaan nasıl olsa doğumdan sonra geçecek boşveeeeeeeerrrrrr olsa ne olmasa ne
2. si bebektir canım o başka ne olacak ki
3.sü fazla evhamlısın canım az sakin ol bu kadar panik yapma
ah canim ya keske korkmasam inanin istemiyorum korkmak rahat olmak istiyorum ama ellimde degil keske bende sizin gibi olsaydim ama basa göre suan yine iyim baslarda daha cok kötüydüm kafam ahlak buhlak olmusdu. esime yansitmamaya calisiyorum o cok kiziyor rahat ol diyor NIYE BUKADAR SIKIYORSUN KENDINI DIYOR: bebegim iyi olsunda ben hic doguma kadarda korkuyiyim raziyim buna
öyle şey olur mu ama hamileliğinden hiç bişey anlamazsın ki o zaman stresten....
aramizda 3 gün varmis yeni fark etim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?