- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.961
günaydın kızlarrrrr tembel anne 11de ancak kalktınapıyosunuz bakayım topladınız mı şekerlerinizi
size isim konusunda danışcam kızlar dün 2 tane isim dikkatimi çekti cemre ve sare...sare daha aklıma yattı anlamı:saf,temiz,katışıksız demek..aynı zamanda hz. ibrahim'in eşinin adıymış...gerçi böyle dini şeylere pek takılmam anlamında kötü ya da dine aykırı bişey bulunmaması benim için yeterli ama yeni uydurma bi isim değil diye de hoşuma gitti yanihem eski 2000 yıldan eski bi isim hem de çok yaygın değil hem de anlamı da çok güzel ben alıştım bile ama eşim biraz mesafeli isme karşı dün azıcık alışır gibi oldu ama....sizden istediğim kulağa nasıl geliyo bana söyleyin....
günaydın kızlarrrrr tembel anne 11de ancak kalktınapıyosunuz bakayım topladınız mı şekerlerinizi
size isim konusunda danışcam kızlar dün 2 tane isim dikkatimi çekti cemre ve sare...sare daha aklıma yattı anlamı:saf,temiz,katışıksız demek..aynı zamanda hz. ibrahim'in eşinin adıymış...gerçi böyle dini şeylere pek takılmam anlamında kötü ya da dine aykırı bişey bulunmaması benim için yeterli ama yeni uydurma bi isim değil diye de hoşuma gitti yanihem eski 2000 yıldan eski bi isim hem de çok yaygın değil hem de anlamı da çok güzel ben alıştım bile ama eşim biraz mesafeli isme karşı dün azıcık alışır gibi oldu ama....sizden istediğim kulağa nasıl geliyo bana söyleyin....
gunaydın canım, ıyı yapmıssın dınlenmıssındırsare nın anlamının oek guzel olmadıgını bılıyorum bende kızım olcak olsaydı ecrın dusunuyordum Nıhat Hatıpogluydu sanırım bı dın adamının yaptıgı bı acıklama vardı anlamı yanlıs bılınen ve koyulmaması gereken ısımler dıye sare de onun ıcındeydı, hatta bı tanıdıgımın ısmı sare aa falan demıstım tabıkı sen yınede arastır yanıltmıs olmayım:44:
canm çok araştırdım ama kötü bişey bulamadım...biz de o isimlerden dolayı baya bi seçeneğimizi elemek zorunda kaldık zaten ama sare onların arasında yoktu yaa intteki açıklamalarda...bi de hz. ibrahimin karısının adıymış kötü ne anlamı olabilir ki?...neyse bi daha bakayım ben...sağol canım kötüyse öğrenirim şimdiden en azından
günaydın sare ismi çok güzel, bende bebeğimin cinsiyeti belli değilken kız olursa koyarım diye düşünüyordum bu ismi
cemre çok var gbi sanki cnm. sare daha iyi. melis,balım,tuğsem,sude,alara,ecem,simin aklıma gelen ismler. belki beğendiğin olur bu isimlerden:) sağlılklı olsun inş en önemlisi.
canım cok emın konustum ama ınan aklımda ole kalmıss:44: dur bende bı bakayım yınede yardımcı olayım derken kafa karıstırmıs olmayım
canım cok emın konustum ama ınan aklımda ole kalmıss:44: dur bende bı bakayım yınede yardımcı olayım derken kafa karıstırmıs olmayım
canım fetva.net diye bi site buldum koyulabilir diyo süleymaniye vakfının sitesiymiş ama onlar kim yetkililer mi bu konuda bilmiyorum....amaaaan önce bi ilahiyatçılar kendi arasında karar versin de bize söylesinler bari...birinin koy dediğine öbürü koyulmaz diyo insanın kafasını karıştırıyolar daha çok..
buldum tatlım, sende oku ıstersen ben google da nıhat hatıpoglu sare ısmının anlamı dıye aradım, kadınlar kulubunde kotu anlamlı anlamı yanlıs bılınen ısımler dıe cıktı
ya işte buna uyuz oluyorum alıntıdır yazıyo o sayfada...nerden alıntı olduğunu da yazsana da açıp bakalım offff....az önce ben de bi sitede islama uygun kız çocuk isimleri arasında buldum....hz. ibrahim in eşi sara nın ismidir yazıyor...bi de senin bulduğun yerde kötü anlamlıların arasına koymuş da anlam olarak da ihtiyaç geçiyo...bunun neresi kötü ki onu da anlamadımkafam çok karışık yaaa herkes kafasına göre bişey yazmış bi kısmı çok belli ki sallamış...hangi kaynağa kime güveneceğimi şaşırdım diyanete mail mi atsam ki kız
ya işte buna uyuz oluyorum alıntıdır yazıyo o sayfada...nerden alıntı olduğunu da yazsana da açıp bakalım offff....az önce ben de bi sitede islama uygun kız çocuk isimleri arasında buldum....hz. ibrahim in eşi sara nın ismidir yazıyor...bi de senin bulduğun yerde kötü anlamlıların arasına koymuş da anlam olarak da ihtiyaç geçiyo...bunun neresi kötü ki onu da anlamadımkafam çok karışık yaaa herkes kafasına göre bişey yazmış bi kısmı çok belli ki sallamış...hangi kaynağa kime güveneceğimi şaşırdım diyanete mail mi atsam ki kız
canım bir sohbet ortamında bu isimle ilgili konuşmuştuk, sare isminin kelime anlamıyla değilde kişi üzerinden düşünebilirsin yani illa anlamı için değil sare isimli kişinin özelliklerini taşısın diye de koyabilirsin senin niyetin önemli, ben olsaydım sarenin hayatını araştırır eğer güzelse ve hakka uygun olmayan şeyler yapmamışsa koyardım yinede seçim senin tabiki, koyulabilecek bir sürü güzel isim var içinde şüphe kalacaksa başka isimlere yönelirsin :)
hehehehehe :) bende ne desem sasırdım kı, kafanı karıstırdıgımla kaldım
yok canım merak etme benim kafam zaten karışıktı sen ekstra karıştırmadın yaniama kararımı verdim galiba yaa eşim de isterse koycam sare yi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?