2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar bayram asırı yorucu gecıoo bebegıme yazık valla benle beraber oda cok yoruldu dınlencem dıodum ama nerdeee
sevtaporhan
canımm senn yazdıklarını okudukcaa kendıme olmus gıbı cok cok uzulyrumm ne cekcek cılen varmıs nedır bu basına gelenler ınsallah bunca cektıklerının sonu en mutlu olur bunca seyden sonra en ıysnı hakedıosun allah sana bol bol sabırlık versın

2 hanelı rakamlara dusunce alışverıslerı hızlandırdık ruzgarın yenı cıcıslerının resımlerını attım topiğe

yüreğimi dağladın canım
ALlahım size sabır kuvvet versin,tez zamanda bir araya getirsin
dikkat etmeye çalış kendine
hayatta her şey biz insanlar için senin başına gelen hepimizin başına gelebilir ALlah korusun
yaşadığın inanılmaz zor ,hele ki böyle bir dönemde
Ama her zaman yine de Rabbim beterinden korusun

günaydın kızlarrrrr tembel anne 11de ancak kalktı napıyosunuz bakayım topladınız mı şekerlerinizi

size isim konusunda danışcam kızlar dün 2 tane isim dikkatimi çekti cemre ve sare...sare daha aklıma yattı anlamı:saf,temiz,katışıksız demek..aynı zamanda hz. ibrahim'in eşinin adıymış...gerçi böyle dini şeylere pek takılmam anlamında kötü ya da dine aykırı bişey bulunmaması benim için yeterli ama yeni uydurma bi isim değil diye de hoşuma gitti yani hem eski 2000 yıldan eski bi isim hem de çok yaygın değil hem de anlamı da çok güzel ben alıştım bile ama eşim biraz mesafeli isme karşı dün azıcık alışır gibi oldu ama....sizden istediğim kulağa nasıl geliyo bana söyleyin....

gunaydın canım, ıyı yapmıssın dınlenmıssındır sare nın anlamının oek guzel olmadıgını bılıyorum bende kızım olcak olsaydı ecrın dusunuyordum Nıhat Hatıpogluydu sanırım bı dın adamının yaptıgı bı acıklama vardı anlamı yanlıs bılınen ve koyulmaması gereken ısımler dıye sare de onun ıcındeydı, hatta bı tanıdıgımın ısmı sare aa falan demıstım tabıkı sen yınede arastır yanıltmıs olmayım:44:

günaydın sare ismi çok güzel, bende bebeğimin cinsiyeti belli değilken kız olursa koyarım diye düşünüyordum bu ismi

cemre çok var gbi sanki cnm. sare daha iyi. melis,balım,tuğsem,sude,alara,ecem,simin aklıma gelen ismler. belki beğendiğin olur bu isimlerden:) sağlılklı olsun inş en önemlisi.

canm çok araştırdım ama kötü bişey bulamadım...biz de o isimlerden dolayı baya bi seçeneğimizi elemek zorunda kaldık zaten ama sare onların arasında yoktu yaa intteki açıklamalarda...bi de hz. ibrahimin karısının adıymış kötü ne anlamı olabilir ki?...neyse bi daha bakayım ben...sağol canım kötüyse öğrenirim şimdiden en azından

canım cok emın konustum ama ınan aklımda ole kalmıss:44: dur bende bı bakayım yınede yardımcı olayım derken kafa karıstırmıs olmayım

günaydın sare ismi çok güzel, bende bebeğimin cinsiyeti belli değilken kız olursa koyarım diye düşünüyordum bu ismi

sağol canım bakalım az daha araştırayım bari...

cemre çok var gbi sanki cnm. sare daha iyi. melis,balım,tuğsem,sude,alara,ecem,simin aklıma gelen ismler. belki beğendiğin olur bu isimlerden:) sağlılklı olsun inş en önemlisi.

evet ben de aynı sebepten sareye yöneldim etrafımda çok sık duyduğum bi isim değil şu 2-3 senede en çok duyduğum ve uzak durduğum isim ceylin...her 2-3 çocuktan biri ceylin yaw melise bakmıştık söylediğin isimler arasından ama anlamı bal arısı...yararlı da olsa sonuçta böcek yani ondan vazgeçtik ecem hala seçeneklerimin arasında belki iki isim koyup birini ecem bile koyabilirim ama eşim ecem koyacağımıza ece koyalım diyo onu da ben istemiyorum...4 ayda bi orta yol bulcaz inşallah

canım cok emın konustum ama ınan aklımda ole kalmıss:44: dur bende bı bakayım yınede yardımcı olayım derken kafa karıstırmıs olmayım

buldum tatlım, sende oku ıstersen ben google da nıhat hatıpoglu sare ısmının anlamı dıye aradım, kadınlar kulubunde kotu anlamlı anlamı yanlıs bılınen ısımler dıe cıktı

canım fetva.net diye bi site buldum koyulabilir diyo süleymaniye vakfının sitesiymiş ama onlar kim yetkililer mi bu konuda bilmiyorum....amaaaan önce bi ilahiyatçılar kendi arasında karar versin de bize söylesinler bari...birinin koy dediğine öbürü koyulmaz diyo insanın kafasını karıştırıyolar daha çok..

ayyyy evet ya, sımdı bende karıstımmm ıyıcee neyse canım annesı babası olarak en ıyı sız bılırsınız aklınıza yatanı ıcınıze sınenı koyun canm benımm.

buldum tatlım, sende oku ıstersen ben google da nıhat hatıpoglu sare ısmının anlamı dıye aradım, kadınlar kulubunde kotu anlamlı anlamı yanlıs bılınen ısımler dıe cıktı

ya işte buna uyuz oluyorum alıntıdır yazıyo o sayfada...nerden alıntı olduğunu da yazsana da açıp bakalım offff....az önce ben de bi sitede islama uygun kız çocuk isimleri arasında buldum....hz. ibrahim in eşi sara nın ismidir yazıyor...bi de senin bulduğun yerde kötü anlamlıların arasına koymuş da anlam olarak da ihtiyaç geçiyo...bunun neresi kötü ki onu da anlamadım kafam çok karışık yaaa herkes kafasına göre bişey yazmış bi kısmı çok belli ki sallamış...hangi kaynağa kime güveneceğimi şaşırdım diyanete mail mi atsam ki kız

canım bir sohbet ortamında bu isimle ilgili konuşmuştuk, sare isminin kelime anlamıyla değilde kişi üzerinden düşünebilirsin yani illa anlamı için değil sare isimli kişinin özelliklerini taşısın diye de koyabilirsin senin niyetin önemli, ben olsaydım sarenin hayatını araştırır eğer güzelse ve hakka uygun olmayan şeyler yapmamışsa koyardım yinede seçim senin tabiki, koyulabilecek bir sürü güzel isim var içinde şüphe kalacaksa başka isimlere yönelirsin :)

Son düzenleme:

hehehehehe :) bende ne desem sasırdım kı, kafanı karıstırdıgımla kaldım

canım hz. sare nin hayatına baktığında zaten çok hoş...namusuna düşkün eşine destek olan kadın olarak anlatılıyo ve yaptığı hiç bir kötülük yok ve hz. ibrahime ilk inananlardan...hayatını da okudum az çok...bakalım eşimi ikna edersem koycam galiba...sonuçta anlamı da kötü bişey değil ki zaten...çok sağol canım

ben cıkıyorum hanımlar,arkadas cagırdı oturmaya ona gıdeyım barı malum kocacıkta ıste evde patlamayım, hepınıze ıyı bayramlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…