- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.021
selam kızlar geçmişi okuyamadım umarım her kez iyidir bizim bayramımız çok ta iyi geçmedi anam kızım bi yerin de durmuyo kimseye gidemedik gittiğimiz yer dede 15 dakika dan fazla oturamadık dün oğluma cicilerini aldık tabi ela hanım gene durmadı eve nasıl geldiğimizi hatırlamıyorum gece de ateşlen di bütün gece uyuyamadım şuan işyerin de uyukluyorum patronun da konya ya gitmiş ti daha gelmemiş ne gelen var ne giden offf canım çok sıkılıyo
hiç sorma normal de kızım ev de uslu çok yaramaz değil ama dışarı da bişey oluyo anlamıyorum fazla kalabalıktan hoşlanmıyor sanırsam biraz daha dayanacam az kaldı işi bırakmama o zaman herşeyi rayına sokarım
bence de o zaman düzeltirsin canım...zaten tekrar çalışmaya başlayana kadar kızın da büyümüş olur biraz....amaaaan 2 çocuğun araları az olsa böyle sorun çıkıyo çok olsa da tam rahatlamışken tekrar aynı şeyler baştan yaşanıyo....en güzeli ya meltem ya da annem gibi 8-10 yıl bekliycen ki o da sana yardım etsin tabi bunun için ilk bebişin baya bi erken yaşta olması lazım,ya da senin gibi yapcan bi kaç yıl sıkıntılı olcak ama sonra tam rahatlıycan...
dogunca fıkrım degısırmı bılmıyorum ama 2 hamılelık arası 9 sene olması muhtesem bıseymıs herseyı unutmusum ılk defa yasıyormus gıbı heyecanlanıyorum heveslenıyorum her tekmesınde gozumu ayıramıyorum karnımdan sankı ılkmıs gıbı onunla konusmaktan cok keyıf alıyorum abısınden kalan bı seya olmadıgı ıcın herseyı sıfırdan alıyoruz dolayısıyla alışverısınde keyfını cıkarıyorumbence de o zaman düzeltirsin canım...zaten tekrar çalışmaya başlayana kadar kızın da büyümüş olur biraz....amaaaan 2 çocuğun araları az olsa böyle sorun çıkıyo çok olsa da tam rahatlamışken tekrar aynı şeyler baştan yaşanıyo....en güzeli ya meltem ya da annem gibi 8-10 yıl bekliycen ki o da sana yardım etsin tabi bunun için ilk bebişin baya bi erken yaşta olması lazım,ya da senin gibi yapcan bi kaç yıl sıkıntılı olcak ama sonra tam rahatlıycan...
canım xrayden gecme bencemerhaba arkadaşlar... gün sayıyorum 2 gün kaldı ayın 1 inde bayramım var benim,görüş günü... birşey soracaktım, hapishanede ziyaretçiler için de çok sıkı denetim varmış ve 3 kez x ray cihazından geçiriyorlarmış. zararı olur mu dr. a da sormaya utandım, ne denir ki((( araştırdım internetten dr. lar aşırı olmadıkça çok zararlı değil yazmışlar ama... hapishaneyle konuştum rapor lazım dedi. aile hekiminden ayın 1 inde okula gitmemek için rapor alıcam, başım ağrıyor istirahat falan dicem de bir de bunu desem bana rapor ver x ray cihazı için deyip anlatsam saçma olacak, çekiniyorum... nasıl yapsam zaten istesem verebilir mi böyle birrapor yoksa kadın doğumcuya mı git der acaba??? neyse ben diyemem heralde... 1 kereliğine geçeyim ama zararı var mıdır sizce???? bir de ayın 5 inde tetanozun 2. var. öyle yazmış, ayın 1 inde rapor almak için gittiğimde onu da yaptırsam olur mu yoksa zamanı gelmeden olmaz mı???? 1 ekimde yaptırmışitım ilkini...
dogunca fıkrım degısırmı bılmıyorum ama 2 hamılelık arası 9 sene olması muhtesem bıseymıs herseyı unutmusum ılk defa yasıyormus gıbı heyecanlanıyorum heveslenıyorum her tekmesınde gozumu ayıramıyorum karnımdan sankı ılkmıs gıbı onunla konusmaktan cok keyıf alıyorum abısınden kalan bı seya olmadıgı ıcın herseyı sıfırdan alıyoruz dolayısıyla alışverısınde keyfını cıkarıyorum
dogumun nasıl bısey oldugunu unuttgum ıcın yenıden hayal kuruyorum nasıl doguracagım dıye korkuyor ve heyacanlanıyorum
acaba bebegıme bakabılecekmıyım stresı yasıyorum yenıden..............
acaba kıme benzeyecek nasıl bı sey olacak merakı ıcındeyım ....
kısacası belkı araları az olsa bu kadar heyecanlanmayacaktım bende tavan yaptı merak ve heyecan :)
:) benım alışamadıgım tek konu ıse 2 cocuklu lma fıkrı:) hala alışamadımsenin yorumundan da anlaşıldığı gibi arası az da olsa çok ta olsa aynı heyecanları yaşıyorsun allah ım isteyen herkeze nasip etsin benim bebişlerimin aralarında nasip olursa 22 ay olacak aynı duyğuları yaşıyoruz kızımda ne yaşadıysam şuan da aynı şeyleri yaşıyorum
merhaba arkadaşlar... gün sayıyorum 2 gün kaldı ayın 1 inde bayramım var benim,görüş günü... birşey soracaktım, hapishanede ziyaretçiler için de çok sıkı denetim varmış ve 3 kez x ray cihazından geçiriyorlarmış. zararı olur mu dr. a da sormaya utandım, ne denir ki((( araştırdım internetten dr. lar aşırı olmadıkça çok zararlı değil yazmışlar ama... hapishaneyle konuştum rapor lazım dedi. aile hekiminden ayın 1 inde okula gitmemek için rapor alıcam, başım ağrıyor istirahat falan dicem de bir de bunu desem bana rapor ver x ray cihazı için deyip anlatsam saçma olacak, çekiniyorum... nasıl yapsam zaten istesem verebilir mi böyle birrapor yoksa kadın doğumcuya mı git der acaba??? neyse ben diyemem heralde... 1 kereliğine geçeyim ama zararı var mıdır sizce???? bir de ayın 5 inde tetanozun 2. var. öyle yazmış, ayın 1 inde rapor almak için gittiğimde onu da yaptırsam olur mu yoksa zamanı gelmeden olmaz mı???? 1 ekimde yaptırmışitım ilkini...
iş hayatıma (.) noktayı koyuyorum artık çalışmayacağım aralarının yakın olamsı daha iyi gibi geliyo zaten allah nasip ederse görecem çünkü daha herşey çok taze rahatlığa alışınca belki daha zor olurdu bi de yaş olayı var kızımı doğurduğumda 28 yaşın daydım oğlumu da nasip olursa 30 yaşım da doğuracağım yani çok fazla ara veremezdim bi ihtimal 35 yaşında da 3.çoçuğu yapabiliriz nasip olursa
dogunca fıkrım degısırmı bılmıyorum ama 2 hamılelık arası 9 sene olması muhtesem bıseymıs herseyı unutmusum ılk defa yasıyormus gıbı heyecanlanıyorum heveslenıyorum her tekmesınde gozumu ayıramıyorum karnımdan sankı ılkmıs gıbı onunla konusmaktan cok keyıf alıyorum abısınden kalan bı seya olmadıgı ıcın herseyı sıfırdan alıyoruz dolayısıyla alışverısınde keyfını cıkarıyorum
dogumun nasıl bısey oldugunu unuttgum ıcın yenıden hayal kuruyorum nasıl doguracagım dıye korkuyor ve heyacanlanıyorum
acaba bebegıme bakabılecekmıyım stresı yasıyorum yenıden..............
acaba kıme benzeyecek nasıl bı sey olacak merakı ıcındeyım ....
kısacası belkı araları az olsa bu kadar heyecanlanmayacaktım bende tavan yaptı merak ve heyecan :)
eeeeeee bacım erken kalkan yol alır sız arkadaslarınız la gezerken ben cocuk bakıyodummmmm:))) şaka bı yana hayırlısı ne zamansa o zaman oluyo ıstecanım o x-ray denilen şey aslında sadece metal dedektörü,x ışınıyla hiç bir alakası yok ve hiç bir zararı da yok ben defalarca geçmek zorunda kaldığım için doktora sorduğumda öyle dedi bi de: ama bizim ülkemizde böyle şeyler pek bilinmediği için herkes korkutuğundan ve zorla geçirilmeye çalışınca da anneler tarafından görevliler bebeği öldürmeye çalışıyomuş havası yaratılıp kavga çıktığından artık görevliler de anlatmaktansa peki istemiyosanız geçmeyin diyip elle aramayı tercih ediyolar diye de eklemişti...havaalanlarında alışveriş merkezlerinde zaten bu kolaylığı sağlıyolar ama cezaevi koşulları farklı olduğundan ısrar edebilirler öyle bi durumda gönül rahatlığıyla geçebilirsin yani..sadece şu çantaları koyuyosun banda ve içini görüyolar ya işte asıl x-ray denen o...ve onun pek yakınından geçme bizim için zararlı olan sadece o...
ben de aynı durumdayım canım 28 olcam doğum yaptıktan 2 ay sonra...dolayısıyla çok bekleme lüksüm yok ama allahtan bi kaza kurşununa falan denk gelmezsek 31-32 ye kadar beklerim ben galiba çünkü 3. çocuk söz konusu değil bizde...en azından ilkini kreşe falan gönderip kendini idare edebilecek seviyeye gelince 2. için çalışmalara başlarız sanırım...
aaah ah keşke biz de genç doğurup 9 sene bekleme lüksüne sahip olaydık anam napalım bizde de böyle oldu ünv siydi çalışmasıydı evlendim hadi 2 yıl bekleyelim derkeeeeeeeeeeeen oldum 27.....10 sene de beklersem artık 40 ımda 2. çocuğu yaparım
:) benım alışamadıgım tek konu ıse 2 cocuklu lma fıkrı:) hala alışamadım
eeeeeee bacım erken kalkan yol alır sız arkadaslarınız la gezerken ben cocuk bakıyodummmmm:))) şaka bı yana hayırlısı ne zamansa o zaman oluyo ıste
doğru söylüyon canım herşeyin bi vakti var ve bu herkes için farklı....bizim bebişin de doğması gereken zaman buymuş....biz eşimle en az 2-3 yıl daha çocuk istemiyoduk mesela..her konusu açıldığında daha da ileri atmak için bahaneler uydurup birbirimizle yarışıyoduk...ama bi gün ikimizin de ılımlı yanına denk geldi heralde mantıklıca oturup konuşunca denemeye karar verdik...hani bi kaç ay olmaz zaten biz de bu arada fikre alışırız mantığıylaama sıpanın doğacağı zaman gelmiş daha ilk ay oldu..bizde çok şaşırdık bi süre idrak edemedik...tam çocuk yapmaya karar vermişken 20 gün sonra hamile olduğunu anlamak çok tuhaftı hala da biz şimdi anne-baba mı olcaz diyip duruyoruz birbirimize ama şunu da anlamış olduk ki gerçekten her canlının doğma zamanı var...yoksa bi anda çocuk isteyip neredeyse anında hamile kalmamı nasıl açıklayabilirz ki
canım o x-ray denilen şey aslında sadece metal dedektörü,x ışınıyla hiç bir alakası yok ve hiç bir zararı da yok ben defalarca geçmek zorunda kaldığım için doktora sorduğumda öyle dedi bi de: ama bizim ülkemizde böyle şeyler pek bilinmediği için herkes korkutuğundan ve zorla geçirilmeye çalışınca da anneler tarafından görevliler bebeği öldürmeye çalışıyomuş havası yaratılıp kavga çıktığından artık görevliler de anlatmaktansa peki istemiyosanız geçmeyin diyip elle aramayı tercih ediyolar diye de eklemişti...havaalanlarında alışveriş merkezlerinde zaten bu kolaylığı sağlıyolar ama cezaevi koşulları farklı olduğundan ısrar edebilirler öyle bi durumda gönül rahatlığıyla geçebilirsin yani..sadece şu çantaları koyuyosun banda ve içini görüyolar ya işte asıl x-ray denen o...ve onun pek yakınından geçme bizim için zararlı olan sadece o...
peki cezaevindeki onlardan mıdır acaba????????
yine siz masa başına oturup karar vermişiniz biz daha masa başındaydık konuşmaya yeni başlamıştık ama bizim sıpa gelmeye karar vermiş yola çıkmış bile öğrenince şok oldum.Ama rabbim biliyor iş bize kalsa erteler dururduk
canım o x-ray denilen şey aslında sadece metal dedektörü,x ışınıyla hiç bir alakası yok ve hiç bir zararı da yok ben defalarca geçmek zorunda kaldığım için doktora sorduğumda öyle dedi bi de: ama bizim ülkemizde böyle şeyler pek bilinmediği için herkes korkutuğundan ve zorla geçirilmeye çalışınca da anneler tarafından görevliler bebeği öldürmeye çalışıyomuş havası yaratılıp kavga çıktığından artık görevliler de anlatmaktansa peki istemiyosanız geçmeyin diyip elle aramayı tercih ediyolar diye de eklemişti...havaalanlarında alışveriş merkezlerinde zaten bu kolaylığı sağlıyolar ama cezaevi koşulları farklı olduğundan ısrar edebilirler öyle bi durumda gönül rahatlığıyla geçebilirsin yani..sadece şu çantaları koyuyosun banda ve içini görüyolar ya işte asıl x-ray denen o...ve onun pek yakınından geçme bizim için zararlı olan sadece o...
peki cezaevindeki onlardan mıdır acaba????????
canm zaten her halukarda bizim geçeceğimiz yerde x ışını yok neresi olursa olsun...eğer öyle olsa bedavaya röntgenimizi çekiyo olurlardıgeçmek istemezsen yine söyle hamileyim diye ama ısrar ederlerse de aslında zararlı bişey değil rahat rahat geçebilirsin demek istedim...çantanı da büyük ihtimal içini açıp bakacaklar zaten x-ray lerin cezaevinde olduğunu sanmıyorum devlet kurumlarında genelde elle çanta araması yapılıyo ama eğer ona koyacaksan da ko ve uzaklaş çok yakınında durma yani...bi kere kısacık durmandan tabii ki bişey olmaz ama sen tedirgin olduğun için söyledim asıl x-ray o diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?