- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.101
hoşgeldinnn:)
evett nolmuş kii merak ettim ya da sayfayı ver okuyiim ben de
hadiiii be neler olmuskı bende cok erken uye olmadım kadınlar klubune gecmısı bılmıyorum yanııııı bı ozet gec bakayım sen bıze:)
valla boş vaktiniz varsa 103-113. sayfa arasını okuyun bahsettiğim olay o arada oluyo zatenyaa kendimi dedikoducu gibi hissetim çok ama kendileri yazmışlar biz napalım geçmişi okuyunca görüyoruz sonuçta dimi ama...tamam vicdanımı rahatlattım okuyabilirsiniz
merhabaa..ben 2012 şubat annesiyim...geçen sene bende sizin gibi bebeğimi heyecanla bekliyodum..ama bu günleriniz iyi günleriniz..tadını çıkarınn:)) şimdi prensessiniz..veletler gelince köle olucaksınız:)))) buda beni minik tospişim...Eki Görüntüle 541412
olucaksınız:))) bu hayattaki tüm sevgilerin yalan olduğunu öğreticek size bebeğiniz..ne ana ne baba ne koca..varsa yoksa o..ilk zamanlar çok zor olucak..umarım çabuk atlatırsınız depresyonu..benim 2 ay sürdü..ben buna bakamıyorum bakıcı tutun diye ağlıyodum sürekli..halbuki sonradan anladımki bebeğimebenden iyi kimse bakamazmış..ilk zamanlar her doktora gittiğinizde ağlicaksınız..yok topuk kanı yok sarılık testi için kan yok aşı..dünyanın en zor anları olucak o anlar..ama sakın bebeğinizi başkasına bırakıp odadan çıkmayın..sizin kucağınızdayken emin olun daha az ağlicak..sonra alışıcaksınız..sağlığı için diceksiniz..:)))) içinizi karartmasın bu yazdıklarım..sadecehazırlıklı olun diye dedim:))) sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım
gossip girl üm benim:)valla boş vaktiniz varsa 103-113. sayfa arasını okuyun bahsettiğim olay o arada oluyo zatenyaa kendimi dedikoducu gibi hissetim çok ama kendileri yazmışlar biz napalım geçmişi okuyunca görüyoruz sonuçta dimi ama...tamam vicdanımı rahatlattım okuyabilirsiniz
ama baştakilerin çogu yok şu an topikte.. senle ne alakası var bebbeem bazen olur öyle anlaşmazlıklar....
çok tatlı bi oğluşunuz var allah bağışlasın...ay inşallah dediğiniz gibi olmaz zira ben depresyona girersem cümle alem toplansa beni çıkaramaz
gossip girl üm benim:)
çıkarsın çıkarsın:)) mecbur çıkıyosun..çünkü sadece sana ihtiyacı var..sende olmassan kime sığınıcak..hep bunu telkin et kendne..onu sen bu hale getiriyosun..bazen oğlumu severken burnundaki sümüğü bile ben yaptım diyorum eşim yuh diyo:))))) ama öyle..saçının teli,tırnak ucuna kadar benim kanımla canımla oldu:)))
ay çok heyecanlı hangi birini anlatayım şimdicinsiyet tahmini yapan bi hatun varmış yurt dışında öğrendiğini söylüyo biri de inanmıyo niye inanmıyon diye konu sahibi celalleniyo meğerse annesi de o cinsiyet tahmini yapanla aynı meslektenmiş ona kızıyo heralde...sonra ona başkası cevap veriyo ona başkası derken aşçı şöföre şöför bahçıvana sonra hepsi bahçıvana misali herkes birbirine giriyo çok komikti olay sonucu ilk inanmayan hatun ayrı konu açıyo falan...arada bizim minikbebek kaynamış ona üzüldüm yaa o zaman da giriyomuş ona da arada konu sahibi boş durmayıp bir-iki laf sokmuş yani sırf stres ya diyorum ya hiç yoktan millet durup dururken hamilelik hormonlarını birbirine fışkırtmış
ben eşime öyle desem sen yaptın çocuğu da ben ne yaptım derçok doğru söylüyosunuz ama başlarda o telkinde bulunmak biraz zor olacak gibi....orada da devreye anneler eşler girecek artık
benımde ınsanın basına ne gelırse ya meraktan ya meraktan dıyesım geldııııı:))))sorma yaaa öyle oldum birazmerak kediyi öldürürmüş derler gerçi ama olsun sonuçta kediysem 8 canım daha kalıyo dimi ama
hahaha senı dedıkoducu seniiiiiiiii:)))işin gucun yok gecmısımı okuyon kısss sorsana banaa bendevardım ozaman hıc uğrasmana gerek kalmazdı::)ayy sorma ne kavgalar oluyordu ıkı eğlenıyorduk beaaa sladı vardı topiğin mubarek kadın doğum uzmanı uzmanhaltt etmıss herseyee bı cvbı vardııı ooo kavga kıyamet gıdıyordu :)sımdı pek bi sakınnn buralarr
benımde ınsanın basına ne gelırse ya meraktan ya meraktan dıyesım geldııııı:))))
yaaa bu arada ben bugun kendımı ıyı hıssetmıyorum otururken yatarken kalkarken göbek delıgımdekı dıkısler cok gerılıyor ve agrı,sancı yapıyor ben nası dayancam 3 ay buna yaaa
ahaaa eşine hhiççç güvenmee..çok şapşal oluyolar en başta..:)))) neye uğradıklarını şaşırıyolar..merkez kendileriyken bi aanda dibe vuruyolar:))) en çok annen yardım eder..kaynanadanda hayır bekleme..yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu die severmiş kaynanalar:)))))
ahaaa eşine hhiççç güvenmee..çok şapşal oluyolar en başta..:)))) neye uğradıklarını şaşırıyolar..merkez kendileriyken bi aanda dibe vuruyolar:))) en çok annen yardım eder..kaynanadanda hayır bekleme..yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu die severmiş kaynanalar:)))))
valla pehlıvanlar gıbı kremlemeye basladım kendımı ozaman rahatlıyo bırazanaaaaaam seni görmemişim kız birsy le minikbebeği gördüm birsy zaten karışmamış hiç,minikbebeği de üzmüşler yazık.....eeee başka neler oluyodu anlatsana heyecanlı oluyoevet bi kaç tane çok bilmiş varmış herşeye nane
kıyamam ben sanaaaaa daha da çok var be güzelimminoset falan kesmez mi ki acaba bilemedim ki şimdi :44:
o nasıl lafmış öylevalla yazın gittiğimde hamileyken hiç bi şeye elimi sürdürmedi sağolsun çok severiz kaynanamla birbirimizi ama tabi doğum gibi bi durumda kimse annenin yerini tutmaz o ayrı...valla benim eşim yeğenini büyüttüğü için 2 aylıktan 3 yaşına kadar az çok biliyo bişeyler çok da salak salak kalmaz heralde ama sonuçta kendi çocuğu ne olur bilinmez
anaaaaaam seni görmemişim kız birsy le minikbebeği gördüm birsy zaten karışmamış hiç,minikbebeği de üzmüşler yazık.....eeee başka neler oluyodu anlatsana heyecanlı oluyoevet bi kaç tane çok bilmiş varmış herşeye nane
şimdi geliyomuş o eleman bize de sarıyomuş.:18: siz benim hakkımda böle konuşamazsınız falan diye. film olurduk walla
şaka bi yana..size en çok lazım olacak malzemeler bez,ıslak mendil,pişik kremi,bol bol body,tulum..ama bunları alırken küçücük küçücük almayın hepsi elinizde kalır..56 62 68 diye bianda büyüyüveriyolar...zaten okadar sık çamaşır yıkicaksınızki depolamayın boşuna..mutlaka astranot mont alın..çünkü zırt pırt doktora gidiceksiniz..içine sokar götürürsünüz.. en çok bez bez bez..depolayın şimdiden..ben 1 oda dolusu depoladım 6 ay dayanmadı..1 numara çok almayın..en çok 3 numara gidiyo ve 4...
valla pehlıvanlar gıbı kremlemeye basladım kendımı ozaman rahatlıyo bıraz
anaaaaaam seni görmemişim kız birsy le minikbebeği gördüm birsy zaten karışmamış hiç,minikbebeği de üzmüşler yazık.....eeee başka neler oluyodu anlatsana heyecanlı oluyoevet bi kaç tane çok bilmiş varmış herşeye nane
şimdi geliyomuş o eleman bize de sarıyomuş.:18: siz benim hakkımda böle konuşamazsınız falan diye. film olurduk walla
anaaaaam valla öyle bi durumda planı anlatıyorum ben adını gördüğüm anda yeni topic açıyorum siz de çaktırmadan teker teker yanıma geliyosunuz tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?