2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hoşgeldinnn:)

evett nolmuş kii merak ettim ya da sayfayı ver okuyiim ben de

hadiiii be neler olmuskı bende cok erken uye olmadım kadınlar klubune gecmısı bılmıyorum yanııııı bı ozet gec bakayım sen bıze:)

valla boş vaktiniz varsa 103-113. sayfa arasını okuyun bahsettiğim olay o arada oluyo zaten yaa kendimi dedikoducu gibi hissetim çok ama kendileri yazmışlar biz napalım geçmişi okuyunca görüyoruz sonuçta dimi ama...tamam vicdanımı rahatlattım okuyabilirsiniz

ama baştakilerin çogu yok şu an topikte.. senle ne alakası var bebbeem bazen olur öyle anlaşmazlıklar....

çok tatlı bi oğluşunuz var allah bağışlasın...ay inşallah dediğiniz gibi olmaz zira ben depresyona girersem cümle alem toplansa beni çıkaramaz

gossip girl üm benim:)

ama baştakilerin çogu yok şu an topikte.. senle ne alakası var bebbeem bazen olur öyle anlaşmazlıklar....

ya benle zaten hiç bi alakası yok canım ben girdiğimde onun üzerinden 4-5 ay geçmiş...zaten şu anda topikte olmadıkları için dedikodu yapıyomuş gibi hissettim ya baştan sanki arkalarından konuşuyomuş gibi geldi ama sonra geçti sonuçta kamuya açık alana yazmışlar

çok tatlı bi oğluşunuz var allah bağışlasın...ay inşallah dediğiniz gibi olmaz zira ben depresyona girersem cümle alem toplansa beni çıkaramaz

çıkarsın çıkarsın:)) mecbur çıkıyosun..çünkü sadece sana ihtiyacı var..sende olmassan kime sığınıcak..hep bunu telkin et kendne..onu sen bu hale getiriyosun..bazen oğlumu severken burnundaki sümüğü bile ben yaptım diyorum eşim yuh diyo:))))) ama öyle..saçının teli,tırnak ucuna kadar benim kanımla canımla oldu:)))

ben eşime öyle desem sen yaptın çocuğu da ben ne yaptım der çok doğru söylüyosunuz ama başlarda o telkinde bulunmak biraz zor olacak gibi....orada da devreye anneler eşler girecek artık

hahaha senı dedıkoducu seniiiiiiiii:)))işin gucun yok gecmısımı okuyon kısss sorsana banaa bendevardım ozaman hıc uğrasmana gerek kalmazdı::)ayy sorma ne kavgalar oluyordu ıkı eğlenıyorduk beaaa sladı vardı topiğin mubarek kadın doğum uzmanı uzmanhaltt etmıss herseyee bı cvbı vardııı ooo kavga kıyamet gıdıyordu :)sımdı pek bi sakınnn buralarr

ben eşime öyle desem sen yaptın çocuğu da ben ne yaptım der çok doğru söylüyosunuz ama başlarda o telkinde bulunmak biraz zor olacak gibi....orada da devreye anneler eşler girecek artık

ahaaa eşine hhiççç güvenmee..çok şapşal oluyolar en başta..:)))) neye uğradıklarını şaşırıyolar..merkez kendileriyken bi aanda dibe vuruyolar:))) en çok annen yardım eder..kaynanadanda hayır bekleme..yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu die severmiş kaynanalar:)))))

sorma yaaa öyle oldum biraz merak kediyi öldürürmüş derler gerçi ama olsun sonuçta kediysem 8 canım daha kalıyo dimi ama
benımde ınsanın basına ne gelırse ya meraktan ya meraktan dıyesım geldııııı:))))

yaaa bu arada ben bugun kendımı ıyı hıssetmıyorum otururken yatarken kalkarken göbek delıgımdekı dıkısler cok gerılıyor ve agrı,sancı yapıyor ben nası dayancam 3 ay buna yaaa

şaka bi yana..size en çok lazım olacak malzemeler bez,ıslak mendil,pişik kremi,bol bol body,tulum..ama bunları alırken küçücük küçücük almayın hepsi elinizde kalır..56 62 68 diye bianda büyüyüveriyolar...zaten okadar sık çamaşır yıkicaksınızki depolamayın boşuna..mutlaka astranot mont alın..çünkü zırt pırt doktora gidiceksiniz..içine sokar götürürsünüz.. en çok bez bez bez..depolayın şimdiden..ben 1 oda dolusu depoladım 6 ay dayanmadı..1 numara çok almayın..en çok 3 numara gidiyo ve 4...

anaaaaaam seni görmemişim kız birsy le minikbebeği gördüm birsy zaten karışmamış hiç,minikbebeği de üzmüşler yazık.....eeee başka neler oluyodu anlatsana heyecanlı oluyo evet bi kaç tane çok bilmiş varmış herşeye nane

kıyamam ben sanaaaaa daha da çok var be güzelim minoset falan kesmez mi ki acaba bilemedim ki şimdi :44:

o nasıl lafmış öyle valla yazın gittiğimde hamileyken hiç bi şeye elimi sürdürmedi sağolsun çok severiz kaynanamla birbirimizi ama tabi doğum gibi bi durumda kimse annenin yerini tutmaz o ayrı...valla benim eşim yeğenini büyüttüğü için 2 aylıktan 3 yaşına kadar az çok biliyo bişeyler çok da salak salak kalmaz heralde ama sonuçta kendi çocuğu ne olur bilinmez

çok güldüm
Ne varsa insanın kendi anesinde var demekki

valla pehlıvanlar gıbı kremlemeye basladım kendımı ozaman rahatlıyo bıraz

bez depolamaya başladık. ama kafam karıştı biraz alerji yapar falan diyenler oldu. 4 e kadar hepsinden 1 paket prima aldık şimdilik. hatta ilkini premium care aldık. diğerlerini yeşil paketten... sence??

valla pehlıvanlar gıbı kremlemeye basladım kendımı ozaman rahatlıyo bıraz

rahatlatıyosa ne güzel en azından bi çözümün var dimi ama

Kızlarrrr günaydın, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun giremedim topiğe umarım herkes iyidir biz dinlendik ve geldik aranıza tekrar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…