2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlarr ,bayramı da bi güzel sağlıkla geçirdik .daha nice nice bebişli bayramlara...çarşamba günü doktor kntrolumuz var. kızımı görcem inşallah

Bayramimiz kutlu olsuuunnnnn
Babiskomuz bizi fener alayina ve havaifisek gosterisini izlemeye goturdu. Hasta ama kocacim.
Kizimiza besik de aldik dun.
Hastane cikislarimiz da tamam yarin foto koycam insallah odevlerimi aksatiyorum ama

uzuun 12 saatlik bir yolculuktan sonra dün gece evimize ulaşabildik nihayet. bugünde bayram toparlanma derken ancak oturuyorum popişimn üstüne
sağolsun görümcem çıldırmış gibi turşu salça bulgur ne var ne yoksa doldurdu arabya yerleştirmek için baya çaba harcadım. herkes iyi sanırımm...
canım araba işinde beni de ağırlığı düşündürüyor. kraftın bi arabasını beğendim ben de. 7.6 kg. travel sistem (kraft horn) onu alıcam sanırım...

markasını ve modelini söyler misin canım inceliim ben de...

kızlar 4-5 gündür geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum. dr ilaç vermeyi sevmyor. magnezyumu zorla yazdı. kalsiyuma başlasam mı tanıdığım herkes 5. ayda başlamış. ben 6. aya girdim. kaç mg kalsiyum alınması lazım günde?

Benimde baktığım bi kaç travel sistem araba vardı en ağırı 7.6 kg hatta 6.5 bile bulmuştuk söylediğin arabayıda araştırcam canım teşekkür ederim..

bana da kalsiyum vermedi canım gerek yok elevitten ve yediklerinden aldığın yeter dedi hamilelikte günde 1500-2000 mg kalsiyum alınmalı ama alabiliyo muyuz yiyeceklerden bilemiyorum ki...

kızlar az önce kimse yok topikte benden başka diye dedim gidiyim bi eskileri okuyayım....anaaaaaaam o neymiş öyle be hitlerin toplama kampı gibi
çok şükür o insanlar gitmiş de topic bu haline gelmiş yoksa heralde 1 gün girer arkama bakmadan kaçar bi daha da bu sitenin önünden bile geçmezmişim iyi ki hamileliğimin başında değil de geç girmişim...düşük sebebi resmen yaa herkes hamilelik hormonlarını birbirine fışkırtmış

Ben 2 haftadır magnezyum içiyorum ( 365 mg) kramplarım var diye vermişti doktor.günde 2 defa sabah akşam bide kalsiyum bide vitamin bide kan ilacı bideee mide koruyucu bidee bide diye diye ilaçları beşledim aile hekimi bile soruyo aslında kalsiyum vitamin falan alıp almadığını senin doktor neden vermiyo aceep:44:
Unutmuşum kalsiyumda 1000 mg

Son düzenleme:
Ben siteye yeni üye oldum.2013 Şubat annelerinden biride inşallah ben olacağım.Şuan gebeliğimin altıncı ayındayım.Çok mutluyum, darısı da tüm bebek isteyenlere. Hayatın en büyük mucizesi annelerin içlerinde bebişlerini dünyaya getirmek olsa gerek:)

Hoşgeldin aramıza
Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

hoşgeldinnnnnnnnn :118:

hadiiii be neler olmuskı bende cok erken uye olmadım kadınlar klubune gecmısı bılmıyorum yanııııı bı ozet gec bakayım sen bıze:)

merhabaa..ben 2012 şubat annesiyim...geçen sene bende sizin gibi bebeğimi heyecanla bekliyodum..ama bu günleriniz iyi günleriniz..tadını çıkarınn:)) şimdi prensessiniz..veletler gelince köle olucaksınız:)))) buda beni minik tospişim...Eki Görüntüle 541412

hoşgeldinnn:)
hadiiii be neler olmuskı bende cok erken uye olmadım kadınlar klubune gecmısı bılmıyorum yanııııı bı ozet gec bakayım sen bıze:)

evett nolmuş kii merak ettim ya da sayfayı ver okuyiim ben de

allah bagışlasın seneye bu zamanlar bızlerde boyle olacagız ınşallah

ay çok heyecanlı hangi birini anlatayım şimdi cinsiyet tahmini yapan bi hatun varmış yurt dışında öğrendiğini söylüyo biri de inanmıyo niye inanmıyon diye konu sahibi celalleniyo meğerse annesi de o cinsiyet tahmini yapanla aynı meslektenmiş ona kızıyo heralde...sonra ona başkası cevap veriyo ona başkası derken aşçı şöföre şöför bahçıvana sonra hepsi bahçıvana misali herkes birbirine giriyo çok komikti olay sonucu ilk inanmayan hatun ayrı konu açıyo falan...arada bizim minikbebek kaynamış ona üzüldüm yaa o zaman da giriyomuş ona da arada konu sahibi boş durmayıp bir-iki laf sokmuş yani sırf stres ya diyorum ya hiç yoktan millet durup dururken hamilelik hormonlarını birbirine fışkırtmış

allah bagışlasın seneye bu zamanlar bızlerde boyle olacagız ınşallah

olucaksınız:))) bu hayattaki tüm sevgilerin yalan olduğunu öğreticek size bebeğiniz..ne ana ne baba ne koca..varsa yoksa o..ilk zamanlar çok zor olucak..umarım çabuk atlatırsınız depresyonu..benim 2 ay sürdü..ben buna bakamıyorum bakıcı tutun diye ağlıyodum sürekli..halbuki sonradan anladımki bebeğimebenden iyi kimse bakamazmış..ilk zamanlar her doktora gittiğinizde ağlicaksınız..yok topuk kanı yok sarılık testi için kan yok aşı..dünyanın en zor anları olucak o anlar..ama sakın bebeğinizi başkasına bırakıp odadan çıkmayın..sizin kucağınızdayken emin olun daha az ağlicak..sonra alışıcaksınız..sağlığı için diceksiniz..:)))) içinizi karartmasın bu yazdıklarım..sadecehazırlıklı olun diye dedim:))) sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…