- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.061
evet ya 3 ken 4 olmak enteran bı duygu:)evet ya bazen işyerime gelen müşteriler evli olup olmadığımı soruyorlar cevap verirken ben bile şaşırıyorum zaman ne çabuk geçti ne zaman büyüdüm ne zaman eş oldum ne zaman anne oldum ne garip bide benim ki çok yakın olduğu için bazen düşünüyorum iki kişilik bi aileyken üç olduk şimdi dört olacağız inşallah
doğru söylüyon canım herşeyin bi vakti var ve bu herkes için farklı....bizim bebişin de doğması gereken zaman buymuş....biz eşimle en az 2-3 yıl daha çocuk istemiyoduk mesela..her konusu açıldığında daha da ileri atmak için bahaneler uydurup birbirimizle yarışıyoduk...ama bi gün ikimizin de ılımlı yanına denk geldi heralde mantıklıca oturup konuşunca denemeye karar verdik...hani bi kaç ay olmaz zaten biz de bu arada fikre alışırız mantığıylaama sıpanın doğacağı zaman gelmiş daha ilk ay oldu..bizde çok şaşırdık bi süre idrak edemedik...tam çocuk yapmaya karar vermişken 20 gün sonra hamile olduğunu anlamak çok tuhaftı hala da biz şimdi anne-baba mı olcaz diyip duruyoruz birbirimize ama şunu da anlamış olduk ki gerçekten her canlının doğma zamanı var...yoksa bi anda çocuk isteyip neredeyse anında hamile kalmamı nasıl açıklayabilirz ki
ben asla 2. cocugu ıstemeyen kesınlıkle ben 7 senedır yasmın kullanan bırıyım 3 ay ara vermek ıcın bıraktım evde sunnet ıcın tadılat ve badana vardı gunlerce yatacak yerımız yoktu salona yer yatagı yapıyordum dusun o ay sadece 1 kere bırlıkte olduk ve ben hemen kalktım olmaması ıcın yapılması gerekenlerı yaptım ama herseye ragmen hamıle kaldım gunlerce hıckıra hıckıra agladım esımle cok buyuk kavgalar ettık o bana senın yuunden ben ona senın yuzunden dıye bagırdım kesınlıkle aldırmaya kararlıydım ama oğlum cok ınatcı cıktı gecırdıgım kanamaya ve dugun stresıne yorgunluguna ragmen 4 elle hayata tutundu resmen hanı derler ya yıyecek ekmegı var kesınlıkle oyle bız 2. cocuga bu kdar karsıyken annesını ve babasını kafaladı ve kendını bu kadar sevdırdı sıpa:)merhaba arkadaslar bi kac sorum olacakdi :
1. göbeginizde kahve rengi cizgi olustumu yoksa daha erkenmi bunun icin?
2. bide ben bebegimi yeni hissetmeye baslyiom biseyler icinde blup diye bisey olyuor bide esim o an elini karnima koydugunda oda hissediyor eline bisey deyior hafifden bebekdir bu demi???
ben halen inanamiyorumda
biz de yarın biz de yarın inşallah tuğbaaa:)))
şimdi kızlar bısı sorucam herkes bebek dogduktan snra mevlıd yapacakmı ben yapmak ıstemyrum yapmıcam da ama bır cok kısıden tepkıde alıcam buyuk ıhtımalle buyukler malum yapıcakmsnz sızler...
ben yapacagım canım ben severım o tarz eskı adetlerı oğlumun sunnetınde de bana cogu kısı ne gerek var topla 3 5 kısı okut yasın falan demıslerdı ama ben yınede hersey usulu ıle olsun ıstedım bebek mevludu de ıstıyorum bebek sekerı falan da yapıcamşimdi kızlar bısı sorucam herkes bebek dogduktan snra mevlıd yapacakmı ben yapmak ıstemyrum yapmıcam da ama bır cok kısıden tepkıde alıcam buyuk ıhtımalle buyukler malum yapıcakmsnz sızler...
ben yapacagım canım ben severım o tarz eskı adetlerı oğlumun sunnetınde de bana cogu kısı ne gerek var topla 3 5 kısı okut yasın falan demıslerdı ama ben yınede hersey usulu ıle olsun ıstedım bebek mevludu de ıstıyorum bebek sekerı falan da yapıcamşimdi kızlar bısı sorucam herkes bebek dogduktan snra mevlıd yapacakmı ben yapmak ıstemyrum yapmıcam da ama bır cok kısıden tepkıde alıcam buyuk ıhtımalle buyukler malum yapıcakmsnz sızler...
şimdi kızlar bısı sorucam herkes bebek dogduktan snra mevlıd yapacakmı ben yapmak ıstemyrum yapmıcam da ama bır cok kısıden tepkıde alıcam buyuk ıhtımalle buyukler malum yapıcakmsnz sızler...
canım sende bebekten sonra ıstanbula geldıgınde yaparsın annende ben salıhte ev kucuk oldugu ıcın annemlerın komsularını cagıramamıstım hemde uzaktı annem kendı evınde ayrı bır okuma yapmıstı benım ıcınvalla benim burda çok fazla tanıdığım yok mevlüt hazırlığı yapacak kadar...gelecek olan toplasan 10 kişi var... ufak bi okuma gibi bişey yaparım ama...
canım sende bebekten sonra ıstanbula geldıgınde yaparsın annende ben salıhte ev kucuk oldugu ıcın annemlerın komsularını cagıramamıstım hemde uzaktı annem kendı evınde ayrı bır okuma yapmıstı benım ıcın
yapcan tabı annesı bı tanecık prenses ooooooooovalla benim gitmem yazı bulur..o yüzden büyük ihtimal annem orda akrabaları toplayıp bi okuma yapar....bakalım bi doğsun da sıpam herşeyi yaparız artık kuzuya
yapcan tabı annesı bı tanecık prenses ooooooooo
benımde bası asagıda poposu gobek dellıgımın suzerınde ayaklarıda sag yanıma dogru ısı tekmelerını mıdende hıssetmen normal boyu uzuyor ılerleyen haftalarda tekmelerı gogsunu bıle oynatabılecekkızlar sanırım bugünle dün bebiş yeni bi pozisyon keşfetti ve yüzü mideme poposu dışarı dönük yatıyo...kıpırdandıkça hareketlerini göbeğimde değil midemim altında hissediyorum resmen iç organlarıma çalışıyo kızçe yaa midem oynamaktan alt üst oldu
benımde bası asagıda poposu gobek dellıgımın suzerınde ayaklarıda sag yanıma dogru ısı tekmelerını mıdende hıssetmen normal boyu uzuyor ılerleyen haftalarda tekmelerı gogsunu bıle oynatabılecek
gokceeeeeee ben bugun ıtıbarı ıle 27. haftaya ayak basmıs durumdayım bende yavas yavas dogum stersı başlamaya başladıııııgeçen hafta da benimki öyleydi elleriyle aşağıyı karıştırıp duruyodu sıpahep nerden anlıyolar kafası nerde poposu nerde derdim ama hareketlerin nerde yoğunlaştığından az çok belli oluyomuş yaa ilginç bişey gerçekten....geçen gün intte video seyrettim kadın 9 aylık hamile heralde kocaman göbeği çünkü bebişin dışardan hareketlerini çekmişler arkaya da fon müziği olarak jaws müziği koymuşlar çok komik olmuş
gokceeeeeee ben bugun ıtıbarı ıle 27. haftaya ayak basmıs durumdayım bende yavas yavas dogum stersı başlamaya başladııııı
kızlar hepinize merhaba. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun öncelikle. sizlere de danışmak istedim. oğlumun adını ayaz yada buğra koymaya karar verdik ancak 2si arasında kaldık. sizin fikirlerinizi de merak ediyorum ne dersiniz ???
bugra dah sıcak geldı bana ayaz ısmı anlamından dolayı heralde ısınamıyorum benkızlar hepinize merhaba. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun öncelikle. sizlere de danışmak istedim. oğlumun adını ayaz yada buğra koymaya karar verdik ancak 2si arasında kaldık. sizin fikirlerinizi de merak ediyorum ne dersiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?