- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.121
Bayramimiz kutlu olsuuunnnnn
Babiskomuz bizi fener alayina ve havaifisek gosterisini izlemeye goturdu.Hasta ama kocacim.
Kizimiza besik de aldik dun.
Hastane cikislarimiz da tamamyarin foto koycam insallah odevlerimi aksatiyorum ama
canım araba işinde beni de ağırlığı düşündürüyor. kraftın bi arabasını beğendim ben de. 7.6 kg. travel sistem (kraft horn) onu alıcam sanırım...
markasını ve modelini söyler misin canım inceliim ben de...
gunaydınnnnnnnnnn bız de sabah kalktık pek bır fıkır fıkır kıpır kıpırızgünaydın herkeseeee geçmiş bayramlarınız kutlu olsun biz babannemizdeydik bayram boyunca giremedikumarım herkescikler iyidir
gunaydınnnnnnnnnn bız de sabah kalktık pek bır fıkır fıkır kıpır kıpırız
daha net hıssedecğiz onumuzdekı aylarda el ayak her yerını ayırt edebılecegizsorma canım yaaa eskiden bu kadar net hissetmiyormuşuz uykudan uyandırıyor sıpalar
daha net hıssedecğiz onumuzdekı aylarda el ayak her yerını ayırt edebılecegiz
bez depolamaya başladık. ama kafam karıştı biraz alerji yapar falan diyenler oldu. 4 e kadar hepsinden 1 paket prima aldık şimdilik. hatta ilkini premium care aldık. diğerlerini yeşil paketten... sence??
anammm maşallah kuzuya allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın çok tatlı maşallahEki Görüntüle 541555 Eki Görüntüle 541556 Eki Görüntüle 541557 Eki Görüntüle 541558
kızlar kızımın ilk resmiyle mevlüt resmini yükledim
nazar duası..
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ ..
bende 10. gün yapmıstım bu seferde 10. gun yapmayı dusunuyorum benGünaydın kızlar artık muhabbetler yavaş yavaş değişmeye başlamış ilk gebelik heyecanı cinsiyet isim doğum mevlüt oh oh allahım hepimizin gönlüne göre versin bende kızıma mevlüt yaptım çok güzel oluyo prensesler gibi olmuştu kuşum oğluma da yapacağım kızım da kırkı çıkınca yaptım çok zor oluyor mevlüte kadar gelen giden oldu doğum için temizlik yapmıştık bi de mevlüt için yaptık allah nasip ederde oğluma haftası dolunca yapacağız
Eki Görüntüle 541563 Eki Görüntüle 541564
kızımın son halleri teyzeleri
nazar duası..
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ ..
maşallah kıızınaEki Görüntüle 541555 Eki Görüntüle 541556 Eki Görüntüle 541557 Eki Görüntüle 541558
kızlar kızımın ilk resmiyle mevlüt resmini yükledim
nazar duası..
:))) bende yemek yerken uyurken full atraksıyon:)herkese günaydın..tekrar tekrar geçmiş bayramını kutluyorum..ayrıca dün de 29 ekimdi...cumhuriyet bayramınız da kutlu mutlu ve daim olsun...
biz de tatilde yazlıktaydık..arada girdim topiğimize..ama fazla kalamadım...bayramın son günü döndük evimize..diün de şehirdeki kutlamalarda görevliydim...anlayacağınız yoğun yoğun yoğun..allahtan bugün öğleciyim..aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler..onun dışında sanırım sağlığınız da ve bebişleriniz de bi problem yok sanırım..ohh ne güzel..hep böyle geçer günlerimiz inşallah..gelelim bebişlerin hareketlerine..o ne kızlar ya...sabah 6 da başlıyor..ben de sadece benim öyle sanıyodum..nasıl yani ya...bayramda sabah uykusuna hasret kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?