2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bayramimiz kutlu olsuuunnnnn
Babiskomuz bizi fener alayina ve havaifisek gosterisini izlemeye goturdu. Hasta ama kocacim.
Kizimiza besik de aldik dun.
Hastane cikislarimiz da tamam yarin foto koycam insallah odevlerimi aksatiyorum ama

canım seninde bayramın kutlu olsun bizde dün havai fişek gösterilerini izlemeye gittik eşimle öyleki her gördüğüm hamişi acaba bizm kızlardan biri olabilirmi gözxüyle baktım :)))

kızçeler dün birsürü para harcadık oğlum için baya bişey aldık havuzlu hanı duymuştum sizlerden birinden eminönünde orda sebi alışveriş merkezi var en alt katta a'dan z'ye herşey var içinde ordan aldım biçoğunuda arabamızıda graco nun arabasını aldık güzel eşyalarımızı arabamıza kdr onlar taşıdık hatta :)))aşağıdaki

GRACO Mirage Travel Sistem Bebek Arabası Pop Art - Bebek Arabaları | Annelutfen.com

günaydın herkeseeee geçmiş bayramlarınız kutlu olsun biz babannemizdeydik bayram boyunca giremedik umarım herkescikler iyidir

günaydın kızlar uzunca bir aradan sonra hepinize merhabalarrrrrr nasılsınız bebişkolarınız nasıl oyyyy oyyy yerim ben onları kuzularım benim bende tatilimi yaptımmm ohhhh mis gibi annemlerin yanındaydım memlekette geldim iş başı yaptık çok şükür evde wınn vardı kapattık onu yazamadım size kusura bakmayın

Günaydın kızlar artık muhabbetler yavaş yavaş değişmeye başlamış ilk gebelik heyecanı cinsiyet isim doğum mevlüt oh oh allahım hepimizin gönlüne göre versin bende kızıma mevlüt yaptım çok güzel oluyo prensesler gibi olmuştu kuşum oğluma da yapacağım kızım da kırkı çıkınca yaptım çok zor oluyor mevlüte kadar gelen giden oldu doğum için temizlik yapmıştık bi de mevlüt için yaptık allah nasip ederde oğluma haftası dolunca yapacağız

bez depolamaya başladık. ama kafam karıştı biraz alerji yapar falan diyenler oldu. 4 e kadar hepsinden 1 paket prima aldık şimdilik. hatta ilkini premium care aldık. diğerlerini yeşil paketten... sence??

ben 3 e gelene kadar hep prima pc kullandım..3 te ve 4 te gündüz aktif bebek gece gene pc alıyorum...aktif bebek gece kalınca sabaha çiş çıkarıyo..yüzüstü yatmaya başladıklarında görüceksiniz..bezin arkası kupkuru önü balon oluyo..

günaydın kızlar tatil bittti yastayım alışmıştık yan gel yat osman moduna başladı yine iş macerası bi an önce günlerimiz dolsa da doğum iznine çıksak süper olcak

kızlar kızımın ilk resmiyle mevlüt resmini yükledim

nazar duası..
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ ..

anammm maşallah kuzuya allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın çok tatlı maşallah

kızımın son halleri teyzeleri

nazar duası..
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ ..

bende 10. gün yapmıstım bu seferde 10. gun yapmayı dusunuyorum ben

herkese günaydın..tekrar tekrar geçmiş bayramını kutluyorum..ayrıca dün de 29 ekimdi...cumhuriyet bayramınız da kutlu mutlu ve daim olsun...
biz de tatilde yazlıktaydık..arada girdim topiğimize..ama fazla kalamadım...bayramın son günü döndük evimize..diün de şehirdeki kutlamalarda görevliydim...anlayacağınız yoğun yoğun yoğun..allahtan bugün öğleciyim..aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler..onun dışında sanırım sağlığınız da ve bebişleriniz de bi problem yok sanırım..ohh ne güzel..hep böyle geçer günlerimiz inşallah..gelelim bebişlerin hareketlerine..o ne kızlar ya...sabah 6 da başlıyor..ben de sadece benim öyle sanıyodum..nasıl yani ya...bayramda sabah uykusuna hasret kaldım...

maşallah kıızına
:))) bende yemek yerken uyurken full atraksıyon:)
bu arada canım kargon yarın sabah yola cıkıyor heralde persembe elıne gecer dıye dusunuyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…