2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar nasılsınız, içime biraz su serpildi, bir gardiyan tanıdık buldum yalvar yakar ağla, yanına gitmiş bulmuş konuşmuş eşimle... allahım bir haber aldım ya, iyiymiş yatak bulmuş tek derdim özlem, çok özlüyorum alışıyorum diyormuş... gardiyan ne sorunun olursa burdayım demiş yok sağol demiş. perşembe görüş günü... 2 gün kaldııııııııı.... soracağım adam bana doğru söyledi mi senle görüştü mü diye... bir de perşembe evraklarını bizzat götürüp açık cezaevine alınması için uğraşacak gardiyan allah razı olsun... eşlerinizin kıymetini bilin... adam diyor bu ne sevgi allahım ben böyle görmedim ne yapayım meraktan ölüyorum dedim biz 1 saat bile ayrı kalamayan insanlar, şimdi 10 gündür ne ses ne soluk.... yerim ben onu, kurban olurum ben onaaaa.... çok seviyorum allahım toprağın altında değil ya, ona şükürrrrrr.... bir görsem, sarılsam dünyalara değer... o kadar özledim ki kelimeler anlatamaz.... bir de benim oğlum hiç uyumuyor sabah akşam ne zaman uyansam hep hareketli... yaramaz olur uyumaz diyorlar böyle birşey var mı acaba???

Kızlar ben hiç uyuyamıyorumm bugünlerimi değerlendiremiyorum sürekli uyanıyorum, her yerim ağrıyor, birde bebeğimin hareketlerini iki gündür çok çok az hissediyorum,hatta hissetmiyorum bile diyeilirim ben gibi olanınız varmı helppppppp

he valla 635 tl bayıldı gece gece
kızlar hastane cantalarınzı ne zaman hazırlayacaksınız?

topicten biri doğurunca başlıycam ben nası olsa hafta olarak en küçüklerinizden biri benim en büyük bebişle aramızda nerdeyse 1 ay var

canım ben sunny baby nin yatağını almayı düşünüyorum titreşim müzik gece lambası dönencesi mevcut bide usp takabiliyorsun kendi sesini kaydet bebişine ninni dinlet öyle işte bakalım

türk malı canım sunny baby de sanırım...titreşimmiş gece lambasıymış onlar var ya gerçekten hikaye nasıl olsa bozulacaklar...önce kumaşına bak devrilip devrilmeyeceğine bak genişliğine falan bak en son onlara bak bence...ama yine de senin tercihin tabi...gerçi zaten görmeden almazsın o da ayrı mesele

kız esin küvetler eminönünde 10 tlydi bacımmmm
ben izmirdeyim canım burda en uygunu bunu buldum hem de baya sağlam bişeye benziyodu

Allah sabır versin canım kavuşursunuz inşallah en kısa zamanda yüreğini ferah tutmaya çalış bebişini düşün

her gün aynı şiddette hissetmiyorum bende ama gün içinde muhakkak hissediyorum hiç ama hiç hissetmiyorsan bi doktoruna görün canım inşallah sana öyle gelmiştir.

canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, hamd edelim isyan etme sakın, seni cennette bi melek bekliyo inş günahsız yavrum, en kısa zamanda yine hamile kalırsın sağlıklı şekilde dünyaya getirirsin bebeğini inş.

hadi gözün aydın canım bak güzel haberlerini de almışsın 2 gün sonra da göreceksin ne kadar güzel şeyler yaşamışsın bugün işte...senden güzel haberler gelince benim bile burda içim açılıyo valla oh sevindim

bana da oluyo öyle ara sıra..1 hafta çok hareketli oluyo mesela 2 gün pek sesi soluğu çıkmıyo falan....ilk olduğunda çok korkmuştum ama şimdi alıştım artık...heralde bebeğin pozisyonuyla alakalı biraz da...mideme dönük olunca daha az hissediyorum dışarı dönük olunca daha çok hissediyorum...belki seninki de ondandır

ben hemen 10-15 gun ıcınde dusunuyorum lohusa yatagında olmak ıstıyorum mevlutte geleneklerımıze gorede oyle olması gerekıyor mısafırler anneyı bebeı yatak ta gorur ann lohusa takımlarını gıyer vs. ben pıde ayran yaparım heralde en rahat o dagıtılıyor cunku

ben de yarı kırkından sonra yapayım hemen diyorum da pide sayısını tutturmak zor olur gibi geldi ondan ben diyorum li tavuklu nohutlu pilav yapayım

bacım nerdesınnn sesın cıkkmıyooo

anaaaam benim mi sesim çıkmıyo kız sabahtan beri en çok yazan benim asıl sen nerelerdesin bakayım?

Kizlar 4 boyutlu ultrason fotolarini koymayi dusunuyo musunuz? Napsak ki acaba?:44:

bende var foto ama hiç bişey görünmüyo maalesef arkası dönük gibiydi

neyseee yaaaa bende gıdımm yemek işini halledeyım havada karardıı kımsedende çııtt yokk görüşürükk

hmmm yatakta olmak gerektıgını ılk defa duydum. pide ayran rahat olur haklısın tatlı ve lohusa serbetıde dagıtmayıdusunuorum ben en son da bebek sekerı. hastane ıcın bebek sekerı yaptırmıcam ben mevludu hemen yapmaya karar verırsem. ayyy cok heycanlı bakalım nasıl olcak ınsallah goruruz o gunlerıde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…