- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.321
brs işte bende bundan alacağımmmmm şeffaf renk olanından alayım diyorum 2. yede kullanırım
he valla 635 tl bayıldı gece gece
kızlar hastane cantalarınzı ne zaman hazırlayacaksınız?
canım ben sunny baby nin yatağını almayı düşünüyorum titreşim müzik gece lambası dönencesi mevcut bide usp takabiliyorsun kendi sesini kaydet bebişine ninni dinlet öyle işte bakalım
Kızlar ben hiç uyuyamıyorumm bugünlerimi değerlendiremiyorum sürekli uyanıyorum, her yerim ağrıyor, birde bebeğimin hareketlerini iki gündür çok çok az hissediyorum,hatta hissetmiyorum bile diyeilirim ben gibi olanınız varmı helppppppp
ben izmirdeyim canım burda en uygunu bunu buldum hem de baya sağlam bişeye benziyodukız esin küvetler eminönünde 10 tlydi bacımmmm
kızlar nasılsınız, içime biraz su serpildi, bir gardiyan tanıdık buldum yalvar yakar ağla, yanına gitmiş bulmuş konuşmuş eşimle... allahım bir haber aldım ya, iyiymiş yatak bulmuş tek derdim özlem, çok özlüyorum alışıyorum diyormuş... gardiyan ne sorunun olursa burdayım demiş yok sağol demiş. perşembe görüş günü... 2 gün kaldııııııııı.... soracağım adam bana doğru söyledi mi senle görüştü mü diye... bir de perşembe evraklarını bizzat götürüp açık cezaevine alınması için uğraşacak gardiyan allah razı olsun... eşlerinizin kıymetini bilin... adam diyor bu ne sevgi allahım ben böyle görmedim ne yapayım meraktan ölüyorum dedim biz 1 saat bile ayrı kalamayan insanlar, şimdi 10 gündür ne ses ne soluk.... yerim ben onu, kurban olurum ben onaaaa.... çok seviyorum allahım toprağın altında değil ya, ona şükürrrrrr.... bir görsem, sarılsam dünyalara değer... o kadar özledim ki kelimeler anlatamaz.... bir de benim oğlum hiç uyumuyor sabah akşam ne zaman uyansam hep hareketli... yaramaz olur uyumaz diyorlar böyle birşey var mı acaba???
Kızlar ben hiç uyuyamıyorumm bugünlerimi değerlendiremiyorum sürekli uyanıyorum, her yerim ağrıyor, birde bebeğimin hareketlerini iki gündür çok çok az hissediyorum,hatta hissetmiyorum bile diyeilirim ben gibi olanınız varmı helppppppp
canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, hamd edelim isyan etme sakın, seni cennette bi melek bekliyo inş günahsız yavrum, en kısa zamanda yine hamile kalırsın sağlıklı şekilde dünyaya getirirsin bebeğini inş.Konu başlığını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım şuan ağlıyorum bebeğim gelişmediği için kürtaş oldum ve şubat 8 de doğucaktı dün doğum günümdü 29 yaşımı doldurdum ve daha annelik duygusunu tatmadım heray gün beklemek çok zor ama rabbimin bildiği vardır sadece nefsime yenilip isyan etmekten korkuyorum
kızlar nasılsınız, içime biraz su serpildi, bir gardiyan tanıdık buldum yalvar yakar ağla, yanına gitmiş bulmuş konuşmuş eşimle... allahım bir haber aldım ya, iyiymiş yatak bulmuş tek derdim özlem, çok özlüyorum alışıyorum diyormuş... gardiyan ne sorunun olursa burdayım demiş yok sağol demiş. perşembe görüş günü... 2 gün kaldııııııııı.... soracağım adam bana doğru söyledi mi senle görüştü mü diye... bir de perşembe evraklarını bizzat götürüp açık cezaevine alınması için uğraşacak gardiyan allah razı olsun... eşlerinizin kıymetini bilin... adam diyor bu ne sevgi allahım ben böyle görmedim ne yapayım meraktan ölüyorum dedim biz 1 saat bile ayrı kalamayan insanlar, şimdi 10 gündür ne ses ne soluk.... yerim ben onu, kurban olurum ben onaaaa.... çok seviyorum allahım toprağın altında değil ya, ona şükürrrrrr.... bir görsem, sarılsam dünyalara değer... o kadar özledim ki kelimeler anlatamaz.... bir de benim oğlum hiç uyumuyor sabah akşam ne zaman uyansam hep hareketli... yaramaz olur uyumaz diyorlar böyle birşey var mı acaba???
ben hemen 10-15 gun ıcınde dusunuyorum lohusa yatagında olmak ıstıyorum mevlutte geleneklerımıze gorede oyle olması gerekıyor mısafırler anneyı bebeı yatak ta gorur ann lohusa takımlarını gıyer vs. ben pıde ayran yaparım heralde en rahat o dagıtılıyor cunkukızlar özelliklede aramızdaki deneyimli anneler size mevlüt konusunda bise danıscaktım. hem benım hem eşimin ailesi aynı sehırdeyız ve sureklı gıdıp gelen görüsen insanlarız iş arkadaşlarımız komsularımz derken epey kalabalık oluyoruz yanı. şimdi bebek olduktan snra mevludu ne zmn yapıyoruz? 40 ını beklıcekmıyız? o vakte kadar bı suru ınsan bebek gormye gelcek herkese ayrı ayrı hazırlık yapmaktansa herkesı mevlutte toplamak daha mantıklı deıl mı? ama bu kez de cok mu kalabalık olur? bızde glın mevludu yapılır mesela evlendıkten snra sadece aılelerden gelenler vardı yakın arkadas cevremız ve komsularımızı cagırmamıstık onda bıle 100 e ykın kısı vardık. bırde neler ıkram edılıyor? benm kalabalık olması muhtemel oldugu ıcın acık bufe fln zor olur sankı. Allahtan evımız buyuk.fıkırlerınızı beklıyorum tesekkur ederım sımdıden.
ben hemen 10-15 gun ıcınde dusunuyorum lohusa yatagında olmak ıstıyorum mevlutte geleneklerımıze gorede oyle olması gerekıyor mısafırler anneyı bebeı yatak ta gorur ann lohusa takımlarını gıyer vs. ben pıde ayran yaparım heralde en rahat o dagıtılıyor cunku
yok bacım yokkkk fiyatı bile tokat gibi geldi inceleyemedimkızlar buk kuvetın vıdeosunu ızleyın ruzgara değilde kendımemı alsam acaba:)
bacım nerdesınnn sesın cıkkmıyooo
Kizlar 4 boyutlu ultrason fotolarini koymayi dusunuyo musunuz? Napsak ki acaba?:44:
ben hemen 10-15 gun ıcınde dusunuyorum lohusa yatagında olmak ıstıyorum mevlutte geleneklerımıze gorede oyle olması gerekıyor mısafırler anneyı bebeı yatak ta gorur ann lohusa takımlarını gıyer vs. ben pıde ayran yaparım heralde en rahat o dagıtılıyor cunku
anaaaam benim mi sesim çıkmıyo kız sabahtan beri en çok yazan benim asıl sen nerelerdesin bakayım?
bakk bakkk okumuyo bıleeee uyusss geldığim gıbı yazdım sabah kahvaltıya gıttım vs anlattım ondansonra bı ton sey yazdımm tııık yok hanfendii bende pc basında yoksunsandımmm taammm gıdıyordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?