- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.341
kızlarr nabersiniz ben bugün dişçiye gittim kanal tedavi yapılıyordu ama doktorum kanal tedavi işe yaramazsa çekmek zorunda kalabiliriz diyor. çekmekte istemiyor çünkü hem iltihap varmış diş kökünde olup olmadığına bakması için röntken çekmesi gerekiyormuş hemde ben korkuyorum. bu yüzden 4 ay boyunca dişime bi ilaç koyup geçici kapatmayı teklif etti. koyduğu ilaç kana karışmadığı için bebeğe zararı yokmuş ama benim kafam karışdı doktorumu arayıp sorucam keşke bunları yaşamasaydım. neyse allah beterinden korusun
anaaaam benim mi sesim çıkmıyo kız sabahtan beri en çok yazan benim asıl sen nerelerdesin bakayım?
bakk bakkk okumuyo bıleeee uyusss geldığim gıbı yazdım sabah kahvaltıya gıttım vs anlattım ondansonra bı ton sey yazdımm tııık yok hanfendii bende pc basında yoksunsandımmm taammm gıdıyordumm
kız bi yandan geçmiş okuyorum bi yandan takip et bi yandan yemak yap kafam kazan oldu yeminle kim nerde yazmış onu bile bilmiyom
tavuklu pılavda bana zor gelıyor yaaaben de yarı kırkından sonra yapayım hemen diyorum da pide sayısını tutturmak zor olur gibi geldi ondan ben diyorum li tavuklu nohutlu pilav yapayım
akşama ne yemek yapsam ki ??? :26:
benim o işleri annemle kayınvalidem halleder diye düşündüm ondan bana zor gelmedi sanırımtavuklu pılavda bana zor gelıyor yaaakoca kazanla pılav yapmak tavugu haslamak ta dert pıde sayısını 100 tane dusunuyorum 50-60 kısı olur cunku kalanlarıda yanlarına verırım kocalarına gotursunler bıde kalbura basma gıbı bışey yanına topkek kagıdının ıcınde serbet kesın olur zaten bıde bebk sekerı ıste
Ben etli bezelye ve bulgur pilavı yaptımen kolay o geldi yorgunluğun üzerine:26:
akşama ne yemek yapsam ki ??? :26:
bılmezsınn işin gucun gecmısle:)) bak bakalım kım kımle kavga etmısss anlatırsın bıze
cok guzel olurdu valla ama sımdı dusundum senın mevludu gec yapman lazım bence zaten pe pese dogurcaz bebısşerı ben hemen yapmak ıstıyorum mevludu subat ın ılk haftası gıbı ayarlayalım cok guzel olur benceeeebenim o işleri annemle kayınvalidem halleder diye düşündüm ondan bana zor gelmedi sanırımşimdilik kaç kişi gelir bilmiyorum ki aslında pide daha şık bence de ama sayıyı bilmek lazım tatlıyı da baklava yapacaklar annemler aslında ben kendimi iyi hissedersem bi kaç çeşit tatlı yapıp açık büfe yapayım diyorum çayla güzel olur tabi bi de bebek şekeri lohusa şerbeti bakalım kısmett
kız bu arada aynı zamanlarda doğurmazsak birbirimizin mevlütlerine gelelim meltemmmmm
maşallah valla sana canım onca işin üzerineben daha işteyim 7 gibi evde oluyorum bakalım o saatten sonra yapılacak bişey bulmam lazım
benim o işleri annemle kayınvalidem halleder diye düşündüm ondan bana zor gelmedi sanırımşimdilik kaç kişi gelir bilmiyorum ki aslında pide daha şık bence de ama sayıyı bilmek lazım tatlıyı da baklava yapacaklar annemler aslında ben kendimi iyi hissedersem bi kaç çeşit tatlı yapıp açık büfe yapayım diyorum çayla güzel olur tabi bi de bebek şekeri lohusa şerbeti bakalım kısmett
kız bu arada aynı zamanlarda doğurmazsak birbirimizin mevlütlerine gelelim meltemmmmm
maşallah valla sana canım onca işin üzerineben daha işteyim 7 gibi evde oluyorum bakalım o saatten sonra yapılacak bişey bulmam lazım
aç kapıyı geliyommmkısss aksammı kalıss saat olus 6::) ben kızartma yapıcam köfteyı hazırladım dınlenmeye bıraktım patates fln yanınada pilav yoğurt bana tursu kocayaa bukdrr
cok guzel olurdu valla ama sımdı dusundum senın mevludu gec yapman lazım bence zaten pe pese dogurcaz bebısşerı ben hemen yapmak ıstıyorum mevludu subat ın ılk haftası gıbı ayarlayalım cok guzel olur benceeee
Benim eşim biraz pimpirikli öğlen yemek yemiyo akşamda sulu yemek yemek istiyo diye mecburen bu yorgunluğun üzerine yaptım.ama kıpırdamaya mecalim kalmamış popom bile ağrıyo ya
esın varya ıcımden bı ses gokalp 2mızı aynı gunde dogurtcak gıbı gelıyo ya du bakalım :)
aç kapıyı geliyommm
çalışınca böyle oluyo bacım naparsın
gell wallaaa yawrucumm ne guzel olurduu amaaaaa....yaaaaa bursadandaaa kımsee yokgalıbaaa şöyleee bulusup konusucamm sızde hava atmayın bızee mevlutlerınızee gıtcekmısınızzz((
gell wallaaa yawrucumm ne guzel olurduu amaaaaa....yaaaaa bursadandaaa kımsee yokgalıbaaa şöyleee bulusup konusucamm sızde hava atmayın bızee mevlutlerınızee gıtcekmısınızzz((
bari bu zamanında yapmasın ama yazık sana da dikkat et kendine o kadar yorgunluk iyi değil bebişler kocaman oldu artık
tavuklu pılavda bana zor gelıyor yaaakoca kazanla pılav yapmak tavugu haslamak ta dert pıde sayısını 100 tane dusunuyorum 50-60 kısı olur cunku kalanlarıda yanlarına verırım kocalarına gotursunler bıde kalbura basma gıbı bışey yanına topkek kagıdının ıcınde serbet kesın olur zaten bıde bebk sekerı ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?