2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarr nabersiniz ben bugün dişçiye gittim kanal tedavi yapılıyordu ama doktorum kanal tedavi işe yaramazsa çekmek zorunda kalabiliriz diyor. çekmekte istemiyor çünkü hem iltihap varmış diş kökünde olup olmadığına bakması için röntken çekmesi gerekiyormuş hemde ben korkuyorum. bu yüzden 4 ay boyunca dişime bi ilaç koyup geçici kapatmayı teklif etti. koyduğu ilaç kana karışmadığı için bebeğe zararı yokmuş ama benim kafam karışdı doktorumu arayıp sorucam keşke bunları yaşamasaydım. neyse allah beterinden korusun

benim de dolgum düştü düşecek ama doğumdan sonra gidicem artık

Hepinize selaaamm
Ya ölüyorum yorgunluktan perşembe günü badanacı gelicek evin altı üstüne geldi ortalığı toparlamaya çalışıyorum yalnız başıma canım çıktı yardım eden kimsemde yok anneme uzak oturmaktan hergün biraz daha nerfret ediyorum.her yerim daha şimdiden ağrıyo cumartesiye kadar ne hale gelicem acaba
yarında hastanede randevumuz var kızımı görücez.tekrar 4 boyutlu usg çekilcek kontrol için sonra tekrar kendi doktorumuza gidices ve daha sonrasında yüksek şekerimiz düşmediği doktorumusdan azar işitip insüline başlicas oooffff ooffff içim şişti fallaa yaa

ben de yarı kırkından sonra yapayım hemen diyorum da pide sayısını tutturmak zor olur gibi geldi ondan ben diyorum li tavuklu nohutlu pilav yapayım
tavuklu pılavda bana zor gelıyor yaaa koca kazanla pılav yapmak tavugu haslamak ta dert pıde sayısını 100 tane dusunuyorum 50-60 kısı olur cunku kalanlarıda yanlarına verırım kocalarına gotursunler bıde kalbura basma gıbı bışey yanına topkek kagıdının ıcınde serbet kesın olur zaten bıde bebk sekerı ıste

benim o işleri annemle kayınvalidem halleder diye düşündüm ondan bana zor gelmedi sanırım şimdilik kaç kişi gelir bilmiyorum ki aslında pide daha şık bence de ama sayıyı bilmek lazım tatlıyı da baklava yapacaklar annemler aslında ben kendimi iyi hissedersem bi kaç çeşit tatlı yapıp açık büfe yapayım diyorum çayla güzel olur tabi bi de bebek şekeri lohusa şerbeti bakalım kısmett

kız bu arada aynı zamanlarda doğurmazsak birbirimizin mevlütlerine gelelim meltemmmmm

Ben etli bezelye ve bulgur pilavı yaptım en kolay o geldi yorgunluğun üzerine:26:

maşallah valla sana canım onca işin üzerine ben daha işteyim 7 gibi evde oluyorum bakalım o saatten sonra yapılacak bişey bulmam lazım

cok guzel olurdu valla ama sımdı dusundum senın mevludu gec yapman lazım bence zaten pe pese dogurcaz bebısşerı ben hemen yapmak ıstıyorum mevludu subat ın ılk haftası gıbı ayarlayalım cok guzel olur benceeee

Benim eşim biraz pimpirikli öğlen yemek yemiyo akşamda sulu yemek yemek istiyo diye mecburen bu yorgunluğun üzerine yaptım.ama kıpırdamaya mecalim kalmamış popom bile ağrıyo ya

kısss aksammı kalıss saat olus 6::) ben kızartma yapıcam köfteyı hazırladım dınlenmeye bıraktım patates fln yanınada pilav yoğurt bana tursu kocayaa bukdrr
aç kapıyı geliyommm
çalışınca böyle oluyo bacım naparsın

biz bu işi ayarlayak kuzum bu arada adresini gönderrrr yarın 4 te doktor randevum var yetişebilirsem yarın kargoya vericem rüzgar paşanın hedayesini

Benim eşim biraz pimpirikli öğlen yemek yemiyo akşamda sulu yemek yemek istiyo diye mecburen bu yorgunluğun üzerine yaptım.ama kıpırdamaya mecalim kalmamış popom bile ağrıyo ya

bari bu zamanında yapmasın ama yazık sana da dikkat et kendine o kadar yorgunluk iyi değil bebişler kocaman oldu artık

gell wallaaa yawrucumm ne guzel olurduu amaaaaa....yaaaaa bursadandaaa kımsee yokgalıbaaa şöyleee bulusup konusucamm sızde hava atmayın bızee mevlutlerınızee gıtcekmısınızzz((

yok kuzum yaa ne hava atmasııı valla hamile olmasam seninkine de gelirdim nolucak önemli olan dostluk ben anamın kızıyım zamanında izmirden bilecik e gün e gitmişliği var hatunun trenle

sana da gelirdik kuzum seve seve

bari bu zamanında yapmasın ama yazık sana da dikkat et kendine o kadar yorgunluk iyi değil bebişler kocaman oldu artık

Bu kadar kendimi parçaladığımı bilse hayatta yaptırmas..ben ona kıyamıyorum ama dediğin gibi bu kadar yorgunluk iyi değil.sabahtan beri kızım hiiiç uyumadı sürekli kıpır kıpır..kızım diyodur annem şu totişi koysada bi yere bende rahatlasam:26:

bi komşumda hani bebek için kurban kesiliyormuş ya onu kestirip onun etiyle yemek yaptırarak okutmuş bana da mantıklı geldi hem gelen herkes yemiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…