- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.361
yok kuzum yaa ne hava atmasııı valla hamile olmasam seninkine de gelirdim nolucak önemli olan dostlukben anamın kızıyım zamanında izmirden bilecik e gün e gitmişliği var hatunun trenle
sana da gelirdik kuzum seve seve
Bu kadar kendimi parçaladığımı bilse hayatta yaptırmas..ben ona kıyamıyorum ama dediğin gibi bu kadar yorgunluk iyi değil.sabahtan beri kızım hiiiç uyumadı sürekli kıpır kıpır..kızım diyodur annem şu totişi koysada bi yere bende rahatlasam:26:
bi komşumda hani bebek için kurban kesiliyormuş ya onu kestirip onun etiyle yemek yaptırarak okutmuş bana da mantıklı geldi hem gelen herkes yemiş olur.
yaaa anneyee baksennn masallaahh:))yaaa wallaaa gelsenızeee ne guzel kıssss hem ben evde yapmayı dusunmuyorum mevlutuu rahatrahat sıkılmadan otururuz ayy hayalı bıle guzel kımbunlar dıcekler kadınlar kulubunden mılleti ıdusunemıyorum hahahaa
valla bayram günü bende dediğin gibi ona koştur buna koştur derken akşamı ettim. sonra kuzum sabaha kadar uyumadı. onlar da husursuzlanıyor. biz bazen hamile olduğumuzu unutuyoruz valla bence
akika kurbanı diyorlar. biz de düşündük. Allah nasip kısmet eder durumumuz iyi olursa biz de kesip mevlütünü onunla yapmak istiyoruz bakalım kısmetse o olur o kısmet olmazsa tavuklu pilav ya da pide olur. imkanlar neye elverirse
kısss aksammı kalıss saat olus 6::) ben kızartma yapıcam köfteyı hazırladım dınlenmeye bıraktım patates fln yanınada pilav yoğurt bana tursu kocayaa bukdrr
bılmezsınn işin gucun gecmısle:)) bak bakalım kım kımle kavga etmısss anlatırsın bıze
bitti şekerim sonunda topik sahibi gitti rahatladım bana noluyosa deli miyim neyim
aç kapıyı geliyommm
çalışınca böyle oluyo bacım naparsın
biz bu işi ayarlayakkuzum bu arada adresini gönderrrr yarın 4 te doktor randevum var yetişebilirsem yarın kargoya vericem rüzgar paşanın hedayesini
esın bacım sen kargo ıle ugrasma ısyerın lsancakta nasılsa eger yolum duser dersen esımın ısyerıne bırakabılırsın yukarı cıkmana bıle gerek yok kapıcıya bıraksan esım alırolur mu olur valla
kız bari yanyana odalarda kalalım da sıkılmayalım öyle bişiy olursa
ben utuyu yaprken konuları mı atlıyorum noldu beeeee bırı bana anlatsınnnkısss aksammı kalıss saat olus 6::) ben kızartma yapıcam köfteyı hazırladım dınlenmeye bıraktım patates fln yanınada pilav yoğurt bana tursu kocayaa bukdrr
bitti şekerim sonunda topik sahibi gitti rahatladım bana noluyosa deli miyim neyim
ben utuyu yaprken konuları mı atlıyorum noldu beeeee bırı bana anlatsınnn
yaa ben topiğin eski zamanlrını okuyodum ya 1-2 gündür o zamanki topik sahibi meğerse herkesi uyutup 2 tane hesapla giriyomuş hem ondan konuşuyomuş milletle hem de uydurduğu diğer hesabından da başkasıymış gibi konuşuyomuş hatta arada kendi kendine yazdıkları bile varatmışlar sonra siteden...brs85 birsy falan da varmış o zaman sitede de onu diyodum
GOKCEG
dün gece söylediğin sayfaları okudum :) bende diyorum ultrason doktoru ne demek, radyoloji uzmanıdır heralde, gerçi radyoloji uzmanının kızı annem ultrason doktoru demezdi :d sonra biraz daha okudum eşimde yanımda tv izliyodu ona anlatıyodum bu arada benim tepkilerimden merak etti ne yazıyo diye :) heralde tek kişi iki profil açmış burda skeç yapıyo resmen fln dediydim demek aynı kişiymiş gerçekten de :) nette fazla güvenmemek lazım yazılanlara.. birde bende bi kitap var şu D&R - Kitap | Elizabeth Fenwick | Yeni Annelik ve Bebek Bakımı 2007 | 29.49 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı
bu kitapta erkek veya kız olma ihtimalini bilimsel olarak açıklıyo büyük ihtimalle onun gibi bişeyden yola çıkıp hesaplamıştır ya da tamamen sallamasyondur :)
valla ne yalan söyliyim bi terslik bi tuhaflık olduğu belliydi ama o ikisinin aynı kişi olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi...herkesi kendim gibi saf zannediyorum heralde
sonra her ıkısıde :))))atılmıs topıcten amacın ne oldugunu cozemedım ama ben
sonra her ıkısıde :))))atılmıs topıcten amacın ne oldugunu cozemedım ama ben
allahım ya ınsan eglenmek ıcın o kadar kısının cetelesını tutarmı yahuuuuuuamaç mı? ne amacı? amaç falan yok şekerim öyle eğlencesine takılmış heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?