- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.381
ben bu listede yokum,listede adı olmayanlar yazsın dogumlara az kaldı lıste tamamlansınkı sonra colugunuz cocugunuz ekleyeyım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi-11.html
aaaaaaaaa ugrasamam ben hergun hamgı ılın plakası neydı ben o derslerde okula gıtmemısım hasta olmusum hatta elektrıkler kesıkmıs hocammmm:)bayram donusu 1 gunde naptınız yaaaa oku oku valla kac saat gectı neyse yıne azım ve hırsla bıtırdım bugun bısıler daha aldım bebegıme bu ay bıraz fazla astım kendımı ama baya eksıgını tamamladım haftya odası ıcn gıdıcez begendıgımız bır model var burda bır yerde sordum 2650 dedı aynı modelı ınternette buldum 1400 bıyer varmıs resmnı gosterıomusun ıstedgn gıbı yapıolarms ama fyat ne bılmyrum su oda bı olsada yavas yavas yerlestrmeye baslasam cok heyecanlı...buarada ben ızne erkenden cıkıcam koye gıdıp gelmek baya zorluo 30.haftamdan snra falan yan gelıp yatmayı dusunyrumm:) dogum cantasınıda hazırlıcam ben hemen cevremde erken doguran okadar cok kısı varkı tırsıyorum hepsıde hazırlıksız yakalandı dursun bır kenarda....
baska konusulanlar aklıma gelmıoo sımdlık bukadar heh bırde 100den dustum artık bebegıme kavusma gunu olrak 81den snra ıl ıl sayalım bakalım hangımız hangı ılde doguracak:)
sladı ıle munıreden bahsettık dun cınsıyet tahmınlerı vesaıre:):) slm millet ben geldim vallahi iki haftadır falan bakamıyorum o yüzden geçmişi okumaya hiiiiçç niyetim yok :) ama son sayfadan anladıgım kadarıyla yine bişiler olmus yaww :) kimmiş o iki kişilikli şahsiyet merak ettimeşim çok yorulmuş bugun garibim halıya kıvrıldı uyudu :) bende bugun doktora gittim dr gecen sefer bi hafta kadar gerıdeydı bebek bakalım toparlamıs mı dedi ama bana hiçbişey dememişti baskasıyla mı karıstırdı yoksa bilgisayara not aldırdı da ordan mı okudu bilmiyorum başı biraz büyük dedi bende babasına cekmiştir dedim eşimin başı biraz büyükçedir de o da eşime baktı güldü yok erkek bebeklerin genelde başı daha büyük olur dedi gelişim geriliği nolmus peki dedim o öle geriden gelıodu deyınce sasırmıştım yook toplamıs yok bi sıkıntı dedi 34 cm boyu kilosu da 950gr olmus teyzeleri artı baş aşağı duruodu ben size gecenlerde ayakları karnımda sanki öle hissedıorum demiştim de siz de öle durmaz demiştiniz ya bende o yüzden ters mi duruo ne dedim dr güldü bu aylarda cok döner belli bi pozisyonu olmaz ki annesi hem normal doğum pozisyonu niye ters dıosun dedi böbreklerine baktı şeker yüklemesi de yaptılar ama sonucları yetişmedi malum sabahcı olunca öğlen gittim o da yetişmedi öle yaniii bugunun özeti bu işte :)
şimdi biri bana herkes iyi mi sölesin var mı topiğimizdebi sıkıntı???????????
valla bellı bır atraksıyon yok nıspeten sakın bı donemdeyız bu ayaın genel mevsuzu seker testı bazı arkadasların sekerı yuksek cıktı ınsulune baslayacak arkadslar varuykum var ama bebiş için bişeyler araştırıyorum gözlerimi ovuştura ovuştura meltemcik anlat hele ya yemek yedinmi tanımadığım kızlar var hoşgeldiniz arkadaşlar topiğimize
sehır alayım bacım bıdeben bu listede yokum,
yaş 25
bebek adı belli değil
cinsiyet erkek
son adet tarihi 12 mayıs (olduğunu zannediyorum :))
beklenen doğum tarihi 21 şubat, ama farklı şeyler söyleniyor bu ilk söylenendi
doğum şekli normal
valla bellı bır atraksıyon yok nıspeten sakın bı donemdeyız bu ayaın genel mevsuzu seker testı bazı arkadasların sekerı yuksek cıktı ınsulune baslayacak arkadslar var
alışverıs telası sardı herkesı bende dahıl eksık gedık tamamlıyoruz ısteee aklıma gelen yok zaten byramda skındı buralar
aaaaaaaaa ugrasamam ben hergun hamgı ılın plakası neydı ben o derslerde okula gıtmemısım hasta olmusum hatta elektrıkler kesıkmıs hocammmm:)
sen ugrasma zatennn benm sayarım bızım tarıhler aynı gornuo ya ben sayarım senn yerne :):):)kıss bende bılmem plaka falan google amcayı actımmı tamm
hoşbulduk mucizem :)
meltem abla o şahıs yeni takılmıs sanırım ben yokken :) ben hiç görmemiştim çünkü artııı benim de karnım cok kasılıyo bazen demekki dönüyo o zamanlarda :):) bu hafta asırı hareketli ama bi vuruo eşşek göbeğim zıplıo ne biçim zaten bugun agdacı kız doğum agdası mı abla dedi moralim bozuldudoktora da gece gündüz bi durum olursa arayalım mı yoksa acile neresi olursa gidelim mi dedim cebini verdi önce doğumhaneyi sonra hemen beni ara dedi bii de varya plasenta az asagıda bol bol dinlen cok yorma kendını dedi amaaaa benim cocuklarla biraz zor o iş :) o kadar da öğle uykusuna yatıorum halbuki :)
şu şeker de ne cok yüksek cıkmıs da insüline baslıo kızlar yaa ciddi miymiş o kadar durum?
:))) ay kıyamam ya benim göbüştede sertleşmeler var helede ağrıdan ölüyorum kasıklarımda ve belimde
e hadı aldıklarınızı sıpsaklayıp atın tpıge topıgımız senlensın dosta dusmana sonra demesınler subat anaşarından cacık olmaz dıyeeee:))))anladım canım bende dün aldım biton şey odasına attım bu akşam bi kenara dizeriz diyodum al durum ortada hiç elimi sürmedim yarına erteledim bu ne tembellik ya totomu kaldıramıyorum ama cicişlerimiz çok tatlı tteyzesiii görmen lazım dün ztn biara mağaza mağaza dolaşıp daha iyisini bulma çabası içerisindeydim o an farkettimki hiçbişey almamışım başladım ağlamaya ben daha bişi almadım diye eşimde niye dert ediyosun alcaz herşeyi sen bi beğende dedi en son alışveriş sepetini tepeleme doldurmuşum çok mutluyum yarın bende şeker yüklemesini yaptırcam inş.güzel çıkar çok korkuyorum ben yaaaa
anlastık benım yerıme de sen say senın dogum tarıhı bellımı benım en son 20 ocak gıbı dendı once sı olmaz ama 29una da kalmaz benceaaaaaaaaa ugrasamam ben hergun hamgı ılın plakası neydı ben o derslerde okula gıtmemısım hasta olmusum hatta elektrıkler kesıkmıs hocammmm:)
sen ugrasma zatennn benm sayarım bızım tarıhler aynı gornuo ya ben sayarım senn yerne :):):)kıss bende bılmem plaka falan google amcayı actımmı tamm
benim de hiç agrım sancım olmuodu da iki gündr belim cok agrıor ya doktor magnzeyumu ihmal etme dedi kan hapı da verdi vitamini de iç dedi hepsine baslıorum bugun artık :) sonunda :)
sen de bol bol dinlen mucizem aman allah korusun artık doğum olabilir yani bu aydan sonra...
e hadı aldıklarınızı sıpsaklayıp atın tpıge topıgımız senlensın dosta dusmana sonra demesınler subat anaşarından cacık olmaz dıyeeee:))))
Ayy hiç mecalim yok meltem ya aslında iyi olurdu ama(
aaaaaaaaa ugrasamam ben hergun hamgı ılın plakası neydı ben o derslerde okula gıtmemısım hasta olmusum hatta elektrıkler kesıkmıs hocammmm:)
sladı ıle munıreden bahsettık dun cınsıyet tahmınlerı vesaıre:)
benımkdıe usg de bas asagıydı ama dondu yukarı donerken ebemı bellıyor cunku kasılıyor karnım hıssedıyorum :)
hoşbulduk mucizem :)
meltem abla o şahıs yeni takılmıs sanırım ben yokken :) ben hiç görmemiştim çünkü artııı benim de karnım cok kasılıyo bazen demekki dönüyo o zamanlarda :):) bu hafta asırı hareketli ama bi vuruo eşşek göbeğim zıplıo ne biçim zaten bugun agdacı kız doğum agdası mı abla dedi moralim bozuldudoktora da gece gündüz bi durum olursa arayalım mı yoksa acile neresi olursa gidelim mi dedim cebini verdi önce doğumhaneyi sonra hemen beni ara dedi bii de varya plasenta az asagıda bol bol dinlen cok yorma kendını dedi amaaaa benim cocuklarla biraz zor o iş :) o kadar da öğle uykusuna yatıorum halbuki :)
şu şeker de ne cok yüksek cıkmıs da insüline baslıo kızlar yaa ciddi miymiş o kadar durum?
bence dondur bak yollarda doğurursun sonraiyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak ..gerçekten kendiniz ne yapardınız bu durumda ? şimdi benim ünv de son senem ve sınav tarihleri değişti ilk sınav 5-6 ocak 2.sınav 9-10 şubat yani anlıyacağınız tam bizim son aylarımıza denk geliyor.sınava gitmem içinde 2,5 saat yol yapmam lazım.. sizce dondursam mı yoksa devam mı ? nolur yardımm..
anlastık benım yerıme de sen say senın dogum tarıhı bellımı benım en son 20 ocak gıbı dendı once sı olmaz ama 29una da kalmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?