- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.481
şiiiii bu topikk bı sladı mınure dahaa kaldıramazz haberınız olsunn tek kımliğe burununn lutfenn:))ben alıskınınmda dığer arkadaslar zorlaır
ayyy cok guzeller yaaaaaaaaa
ıyı yaptın dal oyle araya bazen arada kaynayabılır yazılanlar dıger arkadaslar gıbı alınganlık yapma sen:) malum bızlerın cenesı dusuk:)Herkese merhaba, aslında bir süredir takip ediyorum ama sohbet eden arkadaslar bayağı kaynaşmış konuya dahil olamıyor gibi olunuyor:)) şimdi Gogceg yazınca yakalanmış gibi oldum:)) Listeye ve bebek kilosu boyu topiğine sağolsun meltem arkadaşımız kaydımı yapmıştı,bende arada girip okuyorum olan biteni.Bu vesile ile dalarak mevzuya aranıza katılayım :)) Ha bu arada kendimi tanıtayım istanbuldayım ilk hamileliğim 25.haftama girdim.Bebeğim erkek kısmeet olursa 17 şubat gibi görünüyor doğum herkese sevgiler:))
Birsen
ben cok begendım salıncagını ama araya kaynadı yazamadımkısss senden resım beklıyoz burda kuzukuzuu sendeküssss bende attım bugunn kızımın salıncağınıı kımseden cıttt cıkmadı nnaapimm benımde zorumagıttı amaaaa:))kii resım atamıyordum benn gögcegg ii bılırrr onu bıle basardımattımmm aaaaa atmamm bıdaha wallaa oyleeecene kaldıı salıncağim ordaaa(((
onluklere bayıldım kocoso fırcaladım bız nasıl gormedık almadık dıyeeeee
stres yapma sakın emıdaha kımsenın uykusu gelmemıs napıosunuz bakalımmmbenımde yarın kontrolum var duygu patlaması yasıorum bı cok ıyıyım bı aglamaklı bı degısık oldummm
o battanıyenın aynından bende aldım havuzlu handan 25 tl dedı de yaygara yaptım 20 tlye bıraktı
daha kımsenın uykusu gelmemıs napıosunuz bakalımmmbenımde yarın kontrolum var duygu patlaması yasıorum bı cok ıyıyım bı aglamaklı bı degısık oldummm
ilki çıktı canım ha gayret
:)))ikisi çıkmış azıcık daha uğraşırsan tmamdır
olmuss olmussss.masallaaahh ii günlerde gıyısın sıpacığınnn
fenerbahçe iki yeni taraftar kazanacak şubatta sanırım :) melteminde vardı fb li ayakkabısı..
güle güle sağlıklı günlerde kullan canım
tşk.ederim teyzeleri sonunda yaptımmmaşallah maşallahhhhhhhcidden çok güzeller tabii ki gözüm hemen fenerliye takıldı en çok onu beğendim canım güle güle giysin kuzun
kısss senden resım beklıyoz burda kuzukuzuu sendeküssss bende attım bugunn kızımın salıncağınıı kımseden cıttt cıkmadı nnaapimm benımde zorumagıttı amaaaa:))kii resım atamıyordum benn gögcegg ii bılırrr onu bıle basardımattımmm aaaaa atmamm bıdaha wallaa oyleeecene kaldıı salıncağim ordaaa(((
tamam tamam itiraf edeyim bende senin salıncağını çok bependim ama müdür başımda diye cvp yazamamıştım hatta kıskandım oğluma alcm ondan çok kötüyüm ben biliyorum ayy gökçeg sorma zatn yavrum ya uyumaya gitti kocası geldi diye gitmeyeydi eyiydi şu dakikaları göremedi kızın ümidide yoktu benm yükliceğime dair ohhh ama ne varki ben hepsini yükledşm foto çektiklermin gerçi daha çok varD
neyden var kız hangilerindenbizimde vaaaarr bizim deeeee :d cocuk yokken taaaa gecen sene görüp almıstık hem de biz
kızlar ben kaçıyorum eşim geldi yarın görüşmek üzere öptüm hepiniziiiii
iyigeceler kuzucan sbh şok olcan bunları mucizemmi yükledi diye
benim koca fena fanatik daha ekleyemediklerimde var meltemmmayyy cok guzeller yaaaaaaaaa
meltem hepsini beğenerek aldım hatta bayılarak
onluklere bayıldım kocoso fırcaladım bız nasıl gormedık almadık dıyeeeee
aminnn ewet arabamızın kırmızısını çok istedm ileride kızada olur diye ama eşim bu renk istedi buda fena değilenemm bebek arabasıda almıssss cok guzeller wwallaa guleguleee kullansıninş..benfb li olarak ayrıcacooook beğendım bızde herseyy gs li düşün yanıı ben fb lii olamamaa rağmen ne acı bidurum bıde kız cocuğu tulumlar gslii(
bekliyorum sedam hadi ekle sendecokkk cıcıler canım, gule gule gıyın ınsallahhh. benıde gaza getırdın bak sımdı usenıyodum cıcılerı yerlestırdım dıye ama koyayım bende heveslendımmmm :)
o battanıyenın aynından bende aldım havuzlu handan 25 tl dedı de yaygara yaptım 20 tlye bıraktı
kız ben hiç yaygara yapmadım heryerde 20 di gittim 25 e aldım manyak gibi ztn kasaya gidince tek tek hesaplayamadım topluca alındı inş.kazıklanmadıkkbidahakine sende gel benmle
benım koca da fanatık hasta fenerlı ama oğlanalr 2 tane olunca ruzgar beye daha ucuzu dustu bızım evde salıhın yatailki çıktı canım ha gayret
:)))
tşk.ederim teyzeleri sonunda yaptımm
tamam tamam itiraf edeyim bende senin salıncağını çok bependim ama müdür başımda diye cvp yazamamıştım hatta kıskandım oğluma alcm ondan çok kötüyüm ben biliyorum ayy gökçeg sorma zatn yavrum ya uyumaya gitti kocası geldi diye gitmeyeydi eyiydi şu dakikaları göremedi kızın ümidide yoktu benm yükliceğime dair ohhh ama ne varki ben hepsini yükledşm foto çektiklermin gerçi daha çok varD
neyden var kız hangilerinden
iyigeceler kuzucan sbh şok olcan bunları mucizemmi yükledi diye
benim koca fena fanatik daha ekleyemediklerimde var meltemmm
aminnn ewet arabamızın kırmızısını çok istedm ileride kızada olur diye ama eşim bu renk istedi buda fena değil
bekliyorum sedam hadi ekle sende
kız ben hiç yaygara yapmadım heryerde 20 di gittim 25 e aldım manyak gibi ztn kasaya gidince tek tek hesaplayamadım topluca alındı inş.kazıklanmadıkkbidahakine sende gel benmle gı yorganı perdesı herseyı fenerlı :) bak sana perdemızın fotosunu atayım da kocan delırsın:)
Umarım duymaktan keyif alacağın şeyler duyarsın...
ben koymuştum renkli ult. fotomu koyun bakiim siz de:))anaaaam benim mi sesim çıkmıyo kız sabahtan beri en çok yazan benim asıl sen nerelerdesin bakayım?
bende var foto ama hiç bişey görünmüyo maalesef arkası dönük gibiydi
ben bursadayımmmmaç kapıyı geliyommm
çalışınca böyle oluyo bacım naparsın
gell wallaaa yawrucumm ne guzel olurduu amaaaaa....yaaaaa bursadandaaa kımsee yokgalıbaaa şöyleee bulusup konusucamm sızde hava atmayın bızee mevlutlerınızee gıtcekmısınızzz((
benimkide spor salonuna gitti böylece özgür kaldım :
:)) allahtan haftadaa bı cıkıyorda gecee ıkı saatkafa dınlıyom:)sende bursadanmısın nerden.hangı hst gıdıyorsun
izniktesinnn... ve öğretmensiinnnn.... ee ben deeee:) kimsin sen çabuk söleçıksınlar tabi :) yoksa nette takılmak sorun olabiliyo, o takılırsa bende takılıyom yoksa birlikte bişeyler yaparız illa
ben ilçedeyim canım yaa iznikteyimdevlet hastanesine gidiyorum dertli yanım benim aslında baya sıkıntılıyım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?