2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
daha kımsenın uykusu gelmemıs napıosunuz bakalımmm benımde yarın kontrolum var duygu patlaması yasıorum bı cok ıyıyım bı aglamaklı bı degısık oldummm

şiiiii bu topikk bı sladı mınure dahaa kaldıramazz haberınız olsunn tek kımliğe burununn lutfenn:))ben alıskınınmda dığer arkadaslar zorlaır

ayyy cok guzeller yaaaaaaaaa
ıyı yaptın dal oyle araya bazen arada kaynayabılır yazılanlar dıger arkadaslar gıbı alınganlık yapma sen:) malum bızlerın cenesı dusuk:)
ben cok begendım salıncagını ama araya kaynadı yazamadım
onluklere bayıldım kocoso fırcaladım bız nasıl gormedık almadık dıyeeeee

enemm bebek arabasıda almıssss cok guzeller wwallaa guleguleee kullansıninş..benfb li olarak ayrıcacooook beğendım bızde herseyy gs li düşün yanıı ben fb lii olamamaa rağmen ne acı bidurum bıde kız cocuğu tulumlar gslii (

daha kımsenın uykusu gelmemıs napıosunuz bakalımmm benımde yarın kontrolum var duygu patlaması yasıorum bı cok ıyıyım bı aglamaklı bı degısık oldummm
stres yapma sakın emı
bugun bı arkadasla konustum doguma kadar down sendromlu denmıs kızına aldırması soylenmıs falan fılan ama sapasaplam cok akıllı bı kızı var sımdı

fenerbahce stadının resmı basılı orjınallll resmı perdecı abımız yıldoya fanatık oldugu ıcın suprız jest yaptı

anaaaam benim mi sesim çıkmıyo kız sabahtan beri en çok yazan benim asıl sen nerelerdesin bakayım?

bende var foto ama hiç bişey görünmüyo maalesef arkası dönük gibiydi
ben koymuştum renkli ult. fotomu koyun bakiim siz de:))

ya kızlar bir buçuk saattir geçmiş okuyorum ve sadece öğlen 12 den beri yokum! okumasam merak ederim epey muhabbet etmişsiniz:) şimdi de herkes kaçtı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…