2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

şiiiii bu topikk bı sladı mınure dahaa kaldıramazz haberınız olsunn tek kımliğe burununn lutfenn:))ben alıskınınmda dığer arkadaslar zorlaır

hahahh delü kız ne guzel ıste ruh ıkızıyız yada gelecegın dunurlerııııı:)

cok telşekkurler bakayım sımdı

kız bizimkiler evlenirse kitaba para yetiştiremezler

aaaayyyyy naptınız yaaaww :S
bi saat sahibinden.com a bakıyım evlere dedim ucmussunuz yaaww :/

öyle boş bırakmaya gelmeyiz biz şekerimmmmm

şiiiii bu topikk bı sladı mınure dahaa kaldıramazz haberınız olsunn tek kımliğe burununn lutfenn:))ben alıskınınmda dığer arkadaslar zorlaır

yok anam allah düşman başına vermesin böyle kimin kim olduğunu bilmek iyi

Herkese merhaba, aslında bir süredir takip ediyorum ama sohbet eden arkadaslar bayağı kaynaşmış konuya dahil olamıyor gibi olunuyor:)) şimdi Gogceg yazınca yakalanmış gibi oldum:)) Listeye ve bebek kilosu boyu topiğine sağolsun meltem arkadaşımız kaydımı yapmıştı,bende arada girip okuyorum olan biteni.Bu vesile ile dalarak mevzuya aranıza katılayım :)) Ha bu arada kendimi tanıtayım istanbuldayım ilk hamileliğim 25.haftama girdim.Bebeğim erkek kısmeet olursa 17 şubat gibi görünüyor doğum herkese sevgiler:))
Birsen

bende yeniyim canım, bişey olmaz muhabbetin ortasından da dalabilirsin burdaki kızlar çok şeker hemen kaynaşırsın :)

radar gibiyim hemen tespit ederim hoşgeldin canım çekinme atla muhabbete yadırgayan olacağını sanmıyorum

uğrAŞma kızım benle Allah Allah hırs yaptım delirdim ztn cvpda vermedinşz hıhhhh küstüm sizleeee

maşallah maşallahhhhhhh cidden çok güzeller tabii ki gözüm hemen fenerliye takıldı en çok onu beğendim canım güle güle giysin kuzun

uğrAŞma kızım benle Allah Allah hırs yaptım delirdim ztn cvpda vermedinşz hıhhhh küstüm sizleeee

kısss senden resım beklıyoz burda kuzukuzuu sendeküssss bende attım bugunn kızımın salıncağınıı kımseden cıttt cıkmadı nnaapimm benımde zorumagıttı amaaaa:))kii resım atamıyordum benn gögcegg ii bılırrr onu bıle basardımattımmm aaaaa atmamm bıdaha wallaa oyleeecene kaldıı salıncağim ordaaa(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…