- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.461
çok doğru söylüyo eşin...doğumdan sonra da biz ağlıycaz sen sefasını sürceksin....
var bi durum da daha çözemedim kardeş miyiz akraba mıyızhayır kendimden şüphelenmeye başladım bu meltemizmir benim ikinci hesabım mı açtım da unuttum mu diye
hahahh delü kız ne guzel ıste ruh ıkızıyız yada gelecegın dunurlerııııı:)
cok telşekkurler bakayım sımdı
aaaayyyyy naptınız yaaaww :S
bi saat sahibinden.com a bakıyım evlere dedim ucmussunuz yaaww :/
şiiiii bu topikk bı sladı mınure dahaa kaldıramazz haberınız olsunn tek kımliğe burununn lutfenn:))ben alıskınınmda dığer arkadaslar zorlaır
ikisi çıkmış azıcık daha uğraşırsan tmamdır
Herkese merhaba, aslında bir süredir takip ediyorum ama sohbet eden arkadaslar bayağı kaynaşmış konuya dahil olamıyor gibi olunuyor:)) şimdi Gogceg yazınca yakalanmış gibi oldum:)) Listeye ve bebek kilosu boyu topiğine sağolsun meltem arkadaşımız kaydımı yapmıştı,bende arada girip okuyorum olan biteni.Bu vesile ile dalarak mevzuya aranıza katılayım :)) Ha bu arada kendimi tanıtayım istanbuldayım ilk hamileliğim 25.haftama girdim.Bebeğim erkek kısmeet olursa 17 şubat gibi görünüyor doğum herkese sevgiler:))
Birsen
Herkese merhaba, aslında bir süredir takip ediyorum ama sohbet eden arkadaslar bayağı kaynaşmış konuya dahil olamıyor gibi olunuyor:)) şimdi Gogceg yazınca yakalanmış gibi oldum:)) Listeye ve bebek kilosu boyu topiğine sağolsun meltem arkadaşımız kaydımı yapmıştı,bende arada girip okuyorum olan biteni.Bu vesile ile dalarak mevzuya aranıza katılayım :)) Ha bu arada kendimi tanıtayım istanbuldayım ilk hamileliğim 25.haftama girdim.Bebeğim erkek kısmeet olursa 17 şubat gibi görünüyor doğum herkese sevgiler:))
Birsen
uğrAŞma kızım benle Allah Allah hırs yaptım delirdim ztn cvpda vermedinşz hıhhhh küstüm sizleeee
uğrAŞma kızım benle Allah Allah hırs yaptım delirdim ztn cvpda vermedinşz hıhhhh küstüm sizleeee
fenerbahçe iki yeni taraftar kazanacak şubatta sanırım :) melteminde vardı fb li ayakkabısı..
güle güle sağlıklı günlerde kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?