- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.441
kendıme kota koydum 15 gun kotası yoksa kafayı yıyorum hergun saatlerce kıtap okucam dıye bıde ben elımden bırakamıyorum saatlerce okuyorum yatakta ben pcden kıtap okuyamıyorum ılla koklucam o sayfayı hıssedecegım yanı:)
hayır canım tek bi sebebi var o da okuduğun kitapların türünü beğenmemen yoksa koca falan dinlemiyosun...mesela ben nerdeyse her türü oksam da en çok macera,polisiye,bilimkurgu türü kitapları severim onlardan aldığım hazzı başka hiç bi türden almıyorum...eşim de felsefi kitapları çok sever nietzsche falan okur...bu seneye kadar ikimiz de birbirmizin kitaplarına elimizi bile sürmezdik çünkü sevmiyoduk ama bu sene tüm kitaplarımız bitince ben onunkilere o benimkilere daldık bu türleri de sevdiğimizi yıllar sonra keşfettik....kısaca demem o ki hangi tür kitap sevdiğini keşfedip o türe sararsan değil kocan cümle alem gelse o kitap bitmeden senin elinden alamazlar
yaaa yok bende felsefecıyımdırr o yonumu kesfettım amaa yemın ederım olmuyo en son john verdon aklından bı sayı tut onu aldım ama bizimki evde oluyo dedımyaa hıc isteği bıtmıyo onu getır bunu gotur onu yıyeylım bunu içelım koca gun onunda canısıkılıyo benle uğrasıyo ozellıklede ne zmn kıtabı alsam elıme hep ıstıyo onlaılgıleneyım.
rica ederim canım nolcak...bana da öyle geldi valla 9 aylık hamileyken 2.5 saat yol çekmeyi düşününce beni bile fenalık bastı...
çıksınlar tabi :) yoksa nette takılmak sorun olabiliyo, o takılırsa bende takılıyom yoksa birlikte bişeyler yaparız illa
ben ilçedeyim canım yaa iznikteyimdevlet hastanesine gidiyorum dertli yanım benim aslında baya sıkıntılıyım bu durumdan
canım ben pek tv ızlemem dızı keyfom ypktur arda bakarım devamını getıremem en buyuk zevkım ınternet ve kıtap gecelerı kıtap okurum elıme aldıgım kıtabı 2 3 gunde bıtrırım 15 gun baska kıtap okumam
wallaa bende dızı falan ızlemem ızleyemıyorum daha doğrusu bızde macc ızlenırr:))basket voleybol ne gelıyorsa aklınaa en olmadı pess takarız bı kolu onda bı kol bende mac ederızzz eee saat 12-1 den sonra fılm keyfı cıkar hade bakalım nereyee kıtap nereyee pc basına oturmakk yok yokk annemler emeklı olunca babam nası zor oluyo adamevde aynı yaaa sımdıden alıstık emeklılık moduna mıllet bı pazar dayanamıyo herseyee karısıyorlar dıyeee ben napim:)
yaa kıbrısa gelmeden önce ben de öyleydim ama yoklukta bu da oluyo şekerim yoksa krize girerimhayır bişey değil okuya okuya gözleri bozdum oldular 1.5 derece
Kıbrıstasın demek :) gelince en güzelinden alırsın o zaman, demek kitap kurduyuz bi çoğumuz ne güzel ne mutlu bize..
valla bende kotayı en cok malıyet yuzunden koydum kıtaba para dayanmıyor dnra verdıgım paralar her gırdıgımde 2 kıtap bana 2 kıtap salıhe her seferınde 60 70 tl gıdıyooooooo ruzgara kesınlıkle kıtap sevgısı asılamıcammmmmm:)yaa kıbrısa gelmeden önce ben de öyleydim ama yoklukta bu da oluyo şekerim yoksa krize girerimhayır bişey değil okuya okuya gözleri bozdum oldular 1.5 derece
wallaa bende dızı falan ızlemem ızleyemıyorum daha doğrusu bızde macc ızlenırr:))basket voleybol ne gelıyorsa aklınaa en olmadı pess takarız bı kolu onda bı kol bende mac ederızzz eee saat 12-1 den sonra fılm keyfı cıkar hade bakalım nereyee kıtap nereyee pc basına oturmakk yok yokk annemler emeklı olunca babam nası zor oluyo adamevde aynı yaaa sımdıden alıstık emeklılık moduna mıllet bı pazar dayanamıyo herseyee karısıyorlar dıyeee ben napim:)
gözlerin yanmıyo mu diyecektim bende, ben forumu okurken bile gözlerim yanıyo çok okursam kızarıyo
yaa kıbrısa gelmeden önce ben de öyleydim ama yoklukta bu da oluyo şekerim yoksa krize girerimhayır bişey değil okuya okuya gözleri bozdum oldular 1.5 derece
yaaaaaa how ı meet your mother son sezon ızlıcektım ben sıze cene yetıstırcem dıye ızleyemedım bak gece ızleyeyım onuya biz de onları yapıyoruz tenis turnuvaları varsa mesela tv full açıktır..tv de bişey yoksa ki çoğu zaman açmayız bilg da film ya da sevdiğimiz bi kaç yabancı dizi var onları izleriz...biraz zamanı ayarlama meselesi aslında....
çıkmamış canım fotolar açılmıyo
bilg gözleri kitaptan kat kat kat daha fazla yoruyo ama yaa 3 kitap okusam bugünkü gibi gözlerim ağrımaz
evet canım yavru vatanı bekliyoruz onlar bizi pek sevmese deen büyük isteğim çocuğumuzun da bize çekmesi ve kitap okuması...yani eskiden anne babaya bağlı olduğunu düşünürdüm ama kardeşimle bana bi bakıyorum benim elimden kitap düşmez kardeşim en son 10 yıl önce ilkokula giderken kitap okuyodu halbuki ikimizi de aynı insanlar yetiştirdi içinden de gelmesi lazım yani....
valla bende kotayı en cok malıyet yuzunden koydum kıtaba para dayanmıyor dnra verdıgım paralar her gırdıgımde 2 kıtap bana 2 kıtap salıhe her seferınde 60 70 tl gıdıyooooooo ruzgara kesınlıkle kıtap sevgısı asılamıcammmmmm:)
valla bende kotayı en cok malıyet yuzunden koydum kıtaba para dayanmıyor dnra verdıgım paralar her gırdıgımde 2 kıtap bana 2 kıtap salıhe her seferınde 60 70 tl gıdıyooooooo ruzgara kesınlıkle kıtap sevgısı asılamıcammmmmm:)
yaaaaaa how ı meet your mother son sezon ızlıcektım ben sıze cene yetıstırcem dıye ızleyemedım bak gece ızleyeyım onu
Sen ordami yaptın?nasil di? Memnun kaldinmi?
o ısın sakasıydı canım saka bı yana oğlumdan yana sıkıntım yok bana benzedı ama canı ısterse okur bende baskı yapmıyorum ona gecen yaz mesela saftrık serısını okudu karısmadım hıc ılla egıtıcı olsun dıye bı takıntım yok alışkanlıgı kazansın gerısı gelır nasılsakız kitaba giden paraya acınır mı hiç :) gitsin gitsin iyidir, aşıla çocuğuna da o da sizin gibi olsun
evetttttt ızlemem mıııııı:))) hakıkaten bız kardes olmayalım:)bak o konuda haklısın işte biraz kendimizi frenlememiz lazım o konu için cidden..neyse bebiş olunca sakince kitap okuyamıycam bi süre nası olsa bari şimdi paracıkları kitaba harcamanın tadını çıkarayım
ilki çıktı canım ha gayret
5. bölüm daha yayınlanmadı amerikada fırtına var diye haftaya ertelemişler heyecan yapma yani ben de sabah yeni bölüm çıktı diye heyecanlıydım ama patladım
kız ikizmişiz de bizi hastanede mi dağıtmışlar diycem ama izmir nireeee bandırma nirethe big bang theory de izliyorum de tam olsun
yaaa yok olmuyoo çocuk yokken ofırsatı bulamadığsam cocuk olunca oooo...amaasızz daha sanslısınızdırr bakk gece gırebılıyon gunduz gırebılıyon netee ben o maca gıtmeden gıremıyorum bıleee doğru durust.üğğğğğ ben kocayaa ek işbulmayaa kararr verdımm sanırım oda dıyo cocuk oluncaa cok ıhtıyacın olcak bana sımdı gıt dıye beklıyon dıyoo:)
o ısın sakasıydı canım saka bı yana oğlumdan yana sıkıntım yok bana benzedı ama canı ısterse okur bende baskı yapmıyorum ona gecen yaz mesela saftrık serısını okudu karısmadım hıc ılla egıtıcı olsun dıye bı takıntım yok alışkanlıgı kazansın gerısı gelır nasılsa
evetttttt ızlemem mıııııı:))) hakıkaten bız kardes olmayalım:)
o ısın sakasıydı canım saka bı yana oğlumdan yana sıkıntım yok bana benzedı ama canı ısterse okur bende baskı yapmıyorum ona gecen yaz mesela saftrık serısını okudu karısmadım hıc ılla egıtıcı olsun dıye bı takıntım yok alışkanlıgı kazansın gerısı gelır nasılsa
hahahh delü kız ne guzel ıste ruh ıkızıyız yada gelecegın dunurlerııııı:)çok doğru söylüyo eşin...doğumdan sonra da biz ağlıycaz sen sefasını sürceksin....
var bi durum da daha çözemedim kardeş miyiz akraba mıyızhayır kendimden şüphelenmeye başladım bu meltemizmir benim ikinci hesabım mı açtım da unuttum mu diye
cok telşekkurler bakayım sımdıen güzeli sanırım rahat bırakmak :)
çok güzel bi site var çocuk kitapları üzerine, öğüdü çocuğun burnuna dayayan klasik çocuk kitapları yerine alternatif kaliteli kitap tavsiyeri var bi göz at istersen
Kitaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?