2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yaa kıbrısa gelmeden önce ben de öyleydim ama yoklukta bu da oluyo şekerim yoksa krize girerim hayır bişey değil okuya okuya gözleri bozdum oldular 1.5 derece

hımmm uzakmıssın banaaa.boşver dr ıyıyse sorun olmazzz umarımm

yaa kıbrısa gelmeden önce ben de öyleydim ama yoklukta bu da oluyo şekerim yoksa krize girerim hayır bişey değil okuya okuya gözleri bozdum oldular 1.5 derece

gözlerin yanmıyo mu diyecektim bende, ben forumu okurken bile gözlerim yanıyo çok okursam kızarıyo

Kıbrıstasın demek :) gelince en güzelinden alırsın o zaman, demek kitap kurduyuz bi çoğumuz ne güzel ne mutlu bize..

evet canım yavru vatanı bekliyoruz onlar bizi pek sevmese de en büyük isteğim çocuğumuzun da bize çekmesi ve kitap okuması...yani eskiden anne babaya bağlı olduğunu düşünürdüm ama kardeşimle bana bi bakıyorum benim elimden kitap düşmez kardeşim en son 10 yıl önce ilkokula giderken kitap okuyodu halbuki ikimizi de aynı insanlar yetiştirdi içinden de gelmesi lazım yani....

valla bende kotayı en cok malıyet yuzunden koydum kıtaba para dayanmıyor dnra verdıgım paralar her gırdıgımde 2 kıtap bana 2 kıtap salıhe her seferınde 60 70 tl gıdıyooooooo ruzgara kesınlıkle kıtap sevgısı asılamıcammmmmm:)

ya biz de onları yapıyoruz tenis turnuvaları varsa mesela tv full açıktır..tv de bişey yoksa ki çoğu zaman açmayız bilg da film ya da sevdiğimiz bi kaç yabancı dizi var onları izleriz...biraz zamanı ayarlama meselesi aslında....

çıkmamış canım fotolar açılmıyo

gözlerin yanmıyo mu diyecektim bende, ben forumu okurken bile gözlerim yanıyo çok okursam kızarıyo

bilg gözleri kitaptan kat kat kat daha fazla yoruyo ama yaa 3 kitap okusam bugünkü gibi gözlerim ağrımaz

yaaaaaa how ı meet your mother son sezon ızlıcektım ben sıze cene yetıstırcem dıye ızleyemedım bak gece ızleyeyım onu

biraz ilgiyle alakalı sanırım canım benim annem babam öyle kitap kurdu fln değillerdi yani :) ben kendi kendime başladım çok küçük yaşta, benim eşimde çok kitap okur inş çocuklarımızda bize benzerler...=) çok önemli çünkü kitap okuma alışkanlığı ben öğretmenim 8. sınıf öğrencileri daha duraklayarak okuyo yazık gerçekten okuduklarını anlamıyolar doğal olarak
daha bebeğe hiç bişey almadım ben :) manevi yatırım yapıyorum henüz :))

kız kitaba giden paraya acınır mı hiç :) gitsin gitsin iyidir, aşıla çocuğuna da o da sizin gibi olsun

bak o konuda haklısın işte biraz kendimizi frenlememiz lazım o konu için cidden..neyse bebiş olunca sakince kitap okuyamıycam bi süre nası olsa bari şimdi paracıkları kitaba harcamanın tadını çıkarayım

ilki çıktı canım ha gayret

yaaaaaa how ı meet your mother son sezon ızlıcektım ben sıze cene yetıstırcem dıye ızleyemedım bak gece ızleyeyım onu

5. bölüm daha yayınlanmadı amerikada fırtına var diye haftaya ertelemişler heyecan yapma yani ben de sabah yeni bölüm çıktı diye heyecanlıydım ama patladım
kız ikizmişiz de bizi hastanede mi dağıtmışlar diycem ama izmir nireeee bandırma nire the big bang theory de izliyorum de tam olsun

yaaa yok olmuyoo çocuk yokken ofırsatı bulamadığsam cocuk olunca oooo...amaasızz daha sanslısınızdırr bakk gece gırebılıyon gunduz gırebılıyon netee ben o maca gıtmeden gıremıyorum bıleee doğru durust.üğğğğğ ben kocayaa ek işbulmayaa kararr verdımm sanırım oda dıyo cocuk oluncaa cok ıhtıyacın olcak bana sımdı gıt dıye beklıyon dıyoo:)

kız kitaba giden paraya acınır mı hiç :) gitsin gitsin iyidir, aşıla çocuğuna da o da sizin gibi olsun
o ısın sakasıydı canım saka bı yana oğlumdan yana sıkıntım yok bana benzedı ama canı ısterse okur bende baskı yapmıyorum ona gecen yaz mesela saftrık serısını okudu karısmadım hıc ılla egıtıcı olsun dıye bı takıntım yok alışkanlıgı kazansın gerısı gelır nasılsa
evetttttt ızlemem mıııııı:))) hakıkaten bız kardes olmayalım:)

çok doğru söylüyo eşin...doğumdan sonra da biz ağlıycaz sen sefasını sürceksin....

var bi durum da daha çözemedim kardeş miyiz akraba mıyız hayır kendimden şüphelenmeye başladım bu meltemizmir benim ikinci hesabım mı açtım da unuttum mu diye

en güzeli sanırım rahat bırakmak :)
çok güzel bi site var çocuk kitapları üzerine, öğüdü çocuğun burnuna dayayan klasik çocuk kitapları yerine alternatif kaliteli kitap tavsiyeri var bi göz at istersen

Kitaplar

hahahh delü kız ne guzel ıste ruh ıkızıyız yada gelecegın dunurlerııııı:)
cok telşekkurler bakayım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…