- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.501
benım koca da fanatık hasta fenerlı ama oğlanalr 2 tane olunca ruzgar beye daha ucuzu dustu bızım evde salıhın yataEki Görüntüle 542278 gı yorganı perdesı herseyı fenerlı :) bak sana perdemızın fotosunu atayım da kocan delırsın:)
kız benmki diyoki aynı ölçüde storlardaan bende istiyorum hadi bakalım dedi netcez şimdi gönderin bizedeeeeeeeeeeeeeeeee
cıcıslerımı koydum hadı bı gozatın bakalım begenecekmısınızz?
sedammm bayıldım yavrucummm senin cicişlere ben kendşme lohusa pijaması çok baktım ama içime sinmedi hiçbiri ve elim boş döndün sadece göğüs pedi aldım
ya kızlar bir buçuk saattir geçmiş okuyorum ve sadece öğlen 12 den beri yokum! okumasam merak ederim epey muhabbet etmişsiniz:) şimdi de herkes kaçtı:44:
mucizem senin alışveriş bitmiş walla. kötü hissettim kendimi maşallah güzel günlerde kullanın inşallah!
resmın altındakı polıse kadar orjınal fenerbahce verın olculerı yaptıralım sızde fb kardeslıgı:)kız benmki diyoki aynı ölçüde storlardaan bende istiyorum hadi bakalım dedi netcez şimdi gönderin bizedeeeeeeeeeeeeeeeee
sedammm bayıldım yavrucummm senin cicişlere ben kendşme lohusa pijaması çok baktım ama içime sinmedi hiçbiri ve elim boş döndün sadece göğüs pedi aldım
resmın altındakı polıse kadar orjınal fenerbahce verın olculerı yaptıralım sızde fb kardeslıgı:)
ewet benmki çıldırdı kalktı ölçü alıyo beleşemi yapıyonuzD kız şaka maka kaça yaparlarmış
zeynep ismim fenciyim kaynarcada :) sen kimsin:)
ben de kılıçaslanda türkçe öğretmeniyim aybüke:) çok şaşırdım ya iznik küçücük yer... sen beni zümrelerden tanırsın belki geliyosan. hep sunucu olurum da...
aa bi sürü soru sorasım var şimdi sana...
ayyy ölüyorum mide yanmasından okdr çok mandalina yedimki nasıl uyuycam ben yaaa bel ağrısı, mide yanması offff(( ama bıdığımda hiç yerinde durmuyo maşallah bi hareketli ki sormayın teyzeleri
hee sen o musun :) benimde aklımdan birsürü soru geçti yazdığını görünce, kime gidiyosun doktora?
valla ben 3 sene once 150 tl ye yaptırmıstım sagolsun perdecı abı hedıye gıbı yaptı malıyetıne verdı gıbı bışey bu storeları ıstedıgın her resmı bastırabılıyorsun twıtty mıcky sızın resmınız:)ewet benmki çıldırdı kalktı ölçü alıyo beleşemi yapıyonuzD kız şaka maka kaça yaparlarmış
he işte oyum ben, ailenizin sunucusuwalla nazan hanıma gidiyorum ama tayini çıkmış hatunun ocakta gidiyomuş napcam bilmiyom ... sen??
benimki biraz karışık, ilk hamileliğimi öğrendiğimde nazana gittim, sonra yaz tatilinde memlekette başka doktorlara gittim değişik değişik :S şimdi en son erhana gittim çünkü nazan izinliydi, evet canım sanırım gidecekmiş ikiside napıcaz bilmiyorum, nerde yapmayı planlıyosun doğumunu?
benimde midem çok yanıyo
valla ben 3 sene once 150 tl ye yaptırmıstım sagolsun perdecı abı hedıye gıbı yaptı malıyetıne verdı gıbı bışey bu storeları ıstedıgın her resmı bastırabılıyorsun twıtty mıcky sızın resmınız:)
anladım bitanem bizde şimdi arkadaşla knştuk 2 senelik evliyiz ztn ve bütün tüllerimizi o dikti çokda memnunuz muhtemelen oğluşun odasının tülünüde o bize hediye edecek ama ben çok kararsızım aslında şirinler olsun istedim ama herşeyin şirinlerli olanını bulamıyoruz oyüzden çizgi film kahramanımı yoksa fb limi yapılacak blmiyorum ama ben pek fb olmasından yana değilim niyeyse en azından çocuksu bişi olsun istiyorum
kız benmki diyoki aynı ölçüde storlardaan bende istiyorum hadi bakalım dedi netcez şimdi gönderin bizedeeeeeeeeeeeeeeeee
bende senınkılere bayıldım canım ya, gece gece bak heves yapıp fotograf cektım :) bende cok gezdım loya dan aldım ensonunda bı ordakıler ıcıme sındı hem yerlerı cok ıyı ve cesıt cok...
bayramdan önce nazana gittim işte.her şeyin çok normal aralıktan itibaren başka bi doktor takibine başlasan yeter dedi. nerde olsan doğum yaparsın dedi.. sorunsuz bi gebeymişimmm...
bikaç kere yalovaya da gittim. gözüm yemiyo bursanın kargaşasını... ama kararsızım... özel hastaneler sezerynana meyilli oluyo dediler. yalova uzmanlar hastanesi de özel sonuçta. yani kocaman bi soru işareti
çok az kaldı doktora gitmeme ama ben dayanamıyorum uykularım kaçıyor geceleri yanmadan(
beımde tazmanyalıydı halısı perdesı buyuyunce ıstemedım ayılı mıcky lı seyler degıstırdım haklısın en azından bebekken hevesını alanladım bitanem bizde şimdi arkadaşla knştuk 2 senelik evliyiz ztn ve bütün tüllerimizi o dikti çokda memnunuz muhtemelen oğluşun odasının tülünüde o bize hediye edecek ama ben çok kararsızım aslında şirinler olsun istedim ama herşeyin şirinlerli olanını bulamıyoruz oyüzden çizgi film kahramanımı yoksa fb limi yapılacak blmiyorum ama ben pek fb olmasından yana değilim niyeyse en azından çocuksu bişi olsun istiyorum
benımde loyada begendıgım bı takım var 125 demıtı galıba aklım onda kaldı alıcam galıba onubende senınkılere bayıldım canım ya, gece gece bak heves yapıp fotograf cektım :) bende cok gezdım loya dan aldım ensonunda bı ordakıler ıcıme sındı hem yerlerı cok ıyı ve cesıt cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?