2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

mucizem senin alışveriş bitmiş walla. kötü hissettim kendimi maşallah güzel günlerde kullanın inşallah!

canım dün aldık bizde hemde bi mağazadan aldım desem yalan olmaz % 80 ini düne kdr bende ağlıyıp zırlıyodum bişeyim yok diye ama dünden sonra anladımki bnm hala bişeyim yok (okdr çok ihtiyacımız varkiiiii

hee sen o musun :) benimde aklımdan birsürü soru geçti yazdığını görünce, kime gidiyosun doktora?

melteem senin küvet muhabbetinden bahsettim eşime. ee biz ne alcaz dedi. kızların eklediği kırmızı leğeni gösterdim. hah bence de dedi kalktı alnımdan öptü. öleyazmış adam korkudan 2.999 tl yi görünce. rahatladı birden

ayyy ölüyorum mide yanmasından okdr çok mandalina yedimki nasıl uyuycam ben yaaa bel ağrısı, mide yanması offff (( ama bıdığımda hiç yerinde durmuyo maşallah bi hareketli ki sormayın teyzeleri

ayyy ölüyorum mide yanmasından okdr çok mandalina yedimki nasıl uyuycam ben yaaa bel ağrısı, mide yanması offff (( ama bıdığımda hiç yerinde durmuyo maşallah bi hareketli ki sormayın teyzeleri

benimde midem çok yanıyo

he işte oyum ben, ailenizin sunucusu walla nazan hanıma gidiyorum ama tayini çıkmış hatunun ocakta gidiyomuş napcam bilmiyom ... sen??

benimki biraz karışık, ilk hamileliğimi öğrendiğimde nazana gittim, sonra yaz tatilinde memlekette başka doktorlara gittim değişik değişik :S şimdi en son erhana gittim çünkü nazan izinliydi, evet canım sanırım gidecekmiş ikiside napıcaz bilmiyorum, nerde yapmayı planlıyosun doğumunu?

bayramdan önce nazana gittim işte.her şeyin çok normal aralıktan itibaren başka bi doktor takibine başlasan yeter dedi. nerde olsan doğum yaparsın dedi.. sorunsuz bi gebeymişimmm...
bikaç kere yalovaya da gittim. gözüm yemiyo bursanın kargaşasını... ama kararsızım... özel hastaneler sezerynana meyilli oluyo dediler. yalova uzmanlar hastanesi de özel sonuçta. yani kocaman bi soru işareti

benimde midem çok yanıyo

çok az kaldı doktora gitmeme ama ben dayanamıyorum uykularım kaçıyor geceleri yanmadan (

kızzlar ben kaçtım herkese ii geceler..
zeynepcim, yarın sağlık ocağına ikinci aşıya, öbür haftada nazan yine izinli olmazsa şeker ölçümüne gitcem...
her zaman beklerim yeşil caminin parkında bi çay ısmarlarım sana.. konuşuruz yine öpt.

off aynı sıkıntılar hep, bende özellerden çok çekiniyorum arkadaşlarım doğum yaptı , hiç biride normal değildi hepsi özelde yaptılar aynen bursanın karmaşasını bende hiç sevmiyorum üç boyutlu ultrasona bile gitmedim hem yoldan dolayı hemde başka gerekçelerimde vardı... burdaki hastanede çok pis hiç içime sinmiyo bi kere acillik oldum ordan biliyorum ben bi aksilik çıkmazsa memleketime gidicem sanırım, zaten ara tatilde gitmiş olucam inş , bebek sabırsızlanıp erken gelmezse şayet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…