- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.141
benimm 11 haziranda adet günümdü 12 si doktora gittim sonra 16 sında gittim bi daha doktora ve progesteronum 14 çıktı benim dört haftalık dı o zaman ve progesteron 20 seviyesinde olmasını bekleriz dedi ama bence senin seviyen gayet iyi bitanemm o zaman bence gerek yok doktor tabi gene en doğrusunu bilir
5 haftalığım kızlar daha önce hiç lekelenmem olmadı kese fln da görülmüştü.bu akşamüstü açık pembe lekelenmem oldu. 2 saat sonra geçti ama endişelendim .yarın sabah doktora mı gitsem yoksa devam edecek mi die beklesem mi karar veremedim.napsam ki yardım edin(
5 haftalığım kızlar daha önce hiç lekelenmem olmadı kese fln da görülmüştü.bu akşamüstü açık pembe lekelenmem oldu. 2 saat sonra geçti ama endişelendim .yarın sabah doktora mı gitsem yoksa devam edecek mi die beklesem mi karar veremedim.napsam ki yardım edin(
kızlar sonuçlarım nasıl
Beta HCG [H] 155,1
mIU/mL 0 - 5,3
<8.3 mIU/mL
canım çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın gerçekten umarım allah bizlere bebeklerimizin sapasağlam doğduğu günleri de gösterir:)
birazcikta kaynanama kizdim kadin resmen qicik ya benim annem hic gelinine boyle karismiyor,herseye burnunu sokuyor.iyikide esim onun diyilde benim sozumle haraket ediyor,yoksa yanardim ben.belkide hamileyim o yuzden beni qicik ediyor.gecen hamileligimdede boyle seyler yapardi simdide,ay zaten konustugu yanina kalicak,dediklerinin hic biri olomuyucak,ama yinede resmen qicik.bebek dogdugunda sen ve bebek 40 gun disari cikmamalisiniz,ben bebegimi 40 gun cikarmiyicam diyor,ya sen kimsin ya,esim bile annesin o sozlerine kiziyor,ama duydugunda guluyor,esim biliyor zaten annesi bos bos konusuyor,sen kimsinki,cocuk sahibi benim.pis ya pis.
bide demezmi,guzel 1 isim buluruz bebege haberi yok bebegin ismi hazir bile kiz olursa SEVDA.bena cocuklugumda bakan teyzemin ismi,ona cok bagliyim,o hic evlenmedi ve adini tasiyacak torunu asla olmuyucak,oyuzden bebisime sevda ismini koyucam.esimed esoyledim oda gayet normal karsiladi evet guzel isim dedi.
kendi kendine hayaller kurup beni kizdiriyor.zaten bebek dogana kadar biz coktan ev bulup kacicaz.yoksa ben gercekten cocuk aglamasi mide bunlarin bana karismasiyla cildira bilirim.
benim hic 1 seyime karisamiyor cok sukur.ama bebek dogunca karisicagindan eminim.
cok kizginim ya/
2 gun snra bıdaha baktr canm eger 2ye katlanmazsa gonul rahatlgyla sevn hayrlı olsn sımdıdennn
surmeli adet olmam gerek günde mi bu değer
öyleyse gayet iyi maşallah
arkadaşın dediği gibi 2 gün sonra 2ye katlanmış olmalı yaklaşık daha fazla da çıkabilir hatta
hayır canım adet günüm yarın
buğün verdim kanımı
maşallah çok iyi...umarım güzel devam eder
mevsim hoşgeldin sen de:))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben de geldim aranıza kabul eylerseniz tabidün akşam öğrendim bende mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla alınmıştı çok şükür 3 aylık perhizimiz bitti hiç beklemiyordum ama tekrar hamişim 1 kızım var 4 yaşında.
listeye eklenmek için ne yapmam gerekiyor? sevgiler
canim bende yeniyim anladigim kadari ile SLADI arkadasimizi yapiyor listeyi. listedeki gerekli bilgileri yaziyorsun buradan sagolsun SLADI de ekliyor listeye :)))
teşekkür ederim canım senin de hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?