- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.181
ya kızlar sizde çok çabuk acıkıyomusunuz
ben yemekten bir saat sonra sanki hiç yemek yememiş
gibi acıkıyorum
ya karnım sıstı ara ara agrım oluyo kasıklarımda degıl ama sankı karın boslugum da bugun bıraz fazla ıs yaptım bebegıme bısy olmasın nolur esım evde yok yarın oglen gelıcek ben nasıl yatıcam yaa
Canım icini ferah tut kötü birsey düşünme ayaklarını uzat ve bol bol dinlen. Benimde kasık ağrılarım geçmişti bugün yine başladı annelik çok zormus insan şimdiden anlıyor birsey olucak diye çok korkuyoruz bebeklerimiz once aallaha sonra bizlere emanet
Canim karin boslugunda ise ve sisligin varsa belki gaz sancisidir. ayrica is falan yapma tatlim bosver yaa valla afedersiniz benim evim aldi basini gidiyor umrumda degil valla bebegimden onemli degil ya sadece evimi derleyip toparliyorum oda dikkatli bir sekilde yemegimi yapiyorum o kadar tabi bizim anadolu hatunlari hamile hamile bu mevsimlerde tarlalara giderlermis onlari dusununce abartiyorum gibi geliyor ama su ilk aylari atlatalimda allahin izniyle temizligin isin alasini yapariz sonra
ya kızlar cok korkuyorum sureklı kanamam varmı dıye ıc camasırıma bakıyorum aklım cıkıyo karnım sıs
aynen bende cok korkuyorum tuvaletimi bile korkarak yapiyorum ara ara belim agriyo azicik karnim agriyor
ya kızlar cok korkuyorum sureklı kanamam varmı dıye ıc camasırıma bakıyorum aklım cıkıyo karnım sıs
bende de aynı seyler var akıntım gelıyo acaba kanmı dıye fırlıyorum tuvalete bu kadar cok korkuyoruz ınsallah bırsey olmaz kızlar acaba endıselenmekte ıyı mı yapıyoruz kı bebeklerde etkılenıyor sonucta..
canim icini ferah tut oyle hemen kotu seyler getirme aklina uzan biraz ayaklarini uzat dinlen insallah bir sey olmaz allahim koruyor minik meleklerimizi
daha cok yeni ya ondan oluyor biraz zaman gecsede alissaydik korkmazdik bu kadar fazla is guc yapmayin dinlenin bolbol is kacmaz tatidini cikaralim bu ani cok bekledik
Allahım kanımızdan canımızdan bı canlı yaratıp yolladı onların varlıgını henuz yenı ogrendık gozumuzden sakınır hale geldık.. daha dogmadan kahve cekırdegı kadar suan ona o kadar baglıyım ki cok sevıyorum annelık bambaska bırsey annem hep anne olunca anlarsın derdı de ınanmazdım annem yıne haklı cıktı :))
sigara kullanan anneler var mı aramızdaa
kalabalık olması güzel bence
ne kadar çok kişi o kadar çok fikir, doktor, tecrübe demek:)
zaten şubat dönemii biter artık martlar başlar
benim hiç belirtim yok o da canı sıkıyor
varlığını bilemiyorsun her şey yolunda mı diye..
Çok doğru,sarılıp öpüp okşadığımızda nasılda aşkımız kokuyor,benim canımdan ama canı ayrı,benim kanımdan ama fiziği farklı,benim karnımdan çıktı ama karakteri,huyu suyu farklı.Çokkk farklı bir duygu,Allah ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın (amin)
Ben tek tük içerdim onuda geçen yıl ramazan ayında bismillah dedim bitirdim.
nasıl belırtın yok canım kasık agrıların olmuyor mu goguslerın falan sıs degıl mı ? mıde bulantısı bas donmesını kastedıyorsan o her hamılelıkte olmayabılır tabı kasık agrıları falan da demekkı hmılelıgın rahat gecıcek senın
kasık ağrılarım geçti..göğüs hassasiyetim başlamıştı hemen bitti
doğal olarak tırsıyorum başka da bişi yok
kızımda hastaneye yatıp serum yemiştim o derece tiksinmiştim her şeyden
umarım her hamilelil farklıdır ve her şey yolundadır o zaman şanslı bile sayılırım
ama çok korkuyorum cumaya kadar orası ayrı!!![/QUOTE
korkma canım bırsey olmaz Allah ın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?