- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.161
nerde canım ya nerdeee o şokla zaten kalp atışı diyip olayın bitmesi saniyelik ve sonra bir daha bulamam demesi tam bir kabus
benim ne heycanımı ne tedirginliği asla anlamadı o kadar para verdim haram olsun diyorum valla bugün bu halimle
beni bu kadar ağlattı ya başka birşey diyemicem:2:
canını sıkma canım daha başındayız umarım gönlüne göre bulursun bi doktor..[/QUO
İnşallah canım ya inşallah bu zorlu ve bır o kadar güzel yolda Allah iyi insanlarla karsilastirsin
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben de geldim aranıza kabul eylerseniz tabidün akşam öğrendim bende mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla alınmıştı çok şükür 3 aylık perhizimiz bitti hiç beklemiyordum ama tekrar hamişim 1 kızım var 4 yaşında.
listeye eklenmek için ne yapmam gerekiyor? sevgiler
canını sıkma canım daha başındayız umarım gönlüne göre bulursun bi doktor..[/QUO
İnşallah canım ya inşallah bu zorlu ve bır o kadar güzel yolda Allah iyi insanlarla karsilastirsin
amin canım Allah gönlüne göre versin..
hoşgeldin arkadaşım, kaç aylıkken kalbi durdu bebeğinin sebebi neymiş?
hoşbulduk canım. 9 haftalıktı bebeğim. sebebi yok dedi doktor. bütün tahlillerim yapıldı. nasip değilmiş herhalde. inşallah bunda bi sorun yaşamam:26:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben de geldim aranıza kabul eylerseniz tabidün akşam öğrendim bende mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla alınmıştı çok şükür 3 aylık perhizimiz bitti hiç beklemiyordum ama tekrar hamişim 1 kızım var 4 yaşında.
listeye eklenmek için ne yapmam gerekiyor? sevgiler
Deri renginde değişiklik olan var mı arkadaşlar benim göbeğimden aşağıya doğru bi çizgi oluştu, önceki gebeliğimde de olmuştu, artık her belirtiye sevinir oldum, çünkü mide bulantım yok bi yandan da olsun istiyorum ne bileyim karışık duygular işte..:))
umarım bu defa tutunur meleğin, ben de şubatta düşük yaptım dün kalp atışlarını duyduk, şimdi ya kalbi durursa diye endişe ediyorum inşlh sağlıklı olurlar..
aynı şeyleri yaşamız demek bende martta bebeğimi kaybettim şimdi yine hamileyim cok şükürrr.. inş bu seferkiler sağlıklı gelir :))
merhaba tatlim tabiki,listeye yazariz,ama canim bitek bilgi yazmissin.ilk sayfada tablomuzda bilgilerimiz var.onlari yazarmisin.bu arada hosgeldin.
kızlaar cok kotuyuuuummmm((((
Hayirdir canim neyin var???
Ne oldu kuzum??
ya karnım sıstı ara ara agrım oluyo kasıklarımda degıl ama sankı karın boslugum da bugun bıraz fazla ıs yaptım bebegıme bısy olmasın nolur esım evde yok yarın oglen gelıcek ben nasıl yatıcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?