2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canını sıkma canım daha başındayız umarım gönlüne göre bulursun bi doktor..

oooo kızlar sizi yalnız bırakmaya gelmiyor oku oku bitmiyor inanın :))))
--- aramıza yeni katılanlar var bakıyorum, hoşgeldiniz, Şubatta nüfus patlaması mı olacak ne!

hoşgeldin arkadaşım, kaç aylıkken kalbi durdu bebeğinin sebebi neymiş?

Deri renginde değişiklik olan var mı arkadaşlar benim göbeğimden aşağıya doğru bi çizgi oluştu, önceki gebeliğimde de olmuştu, artık her belirtiye sevinir oldum, çünkü mide bulantım yok bi yandan da olsun istiyorum ne bileyim karışık duygular işte..:))

hoşbulduk canım. 9 haftalıktı bebeğim. sebebi yok dedi doktor. bütün tahlillerim yapıldı. nasip değilmiş herhalde. inşallah bunda bi sorun yaşamam:26:

umarım bu defa tutunur meleğin, ben de şubatta düşük yaptım dün kalp atışlarını duyduk, şimdi ya kalbi durursa diye endişe ediyorum inşlh sağlıklı olurlar..

aynı şeyleri yaşamız demek bende martta bebeğimi kaybettim şimdi yine hamileyim cok şükürrr.. inş bu seferkiler sağlıklı gelir :))

Ayni belirti bendede var canim gobegimden asagiya dogru kahve rengi bir cizgi oldu ayrica ilk ay acaip gogus agrim vardi yavas yavas azaldi ama acaip bir damarlanma oldu gogsumde harita gibi sabahlari hafif bir bulantim oluyor simdilik ama geciyor hemen birde ben acaip acikiyorum bendeki belirtiler bu kadar :)))

umarım bu defa tutunur meleğin, ben de şubatta düşük yaptım dün kalp atışlarını duyduk, şimdi ya kalbi durursa diye endişe ediyorum inşlh sağlıklı olurlar..

aynı şeyleri yaşamız demek bende martta bebeğimi kaybettim şimdi yine hamileyim cok şükürrr.. inş bu seferkiler sağlıklı gelir :))

aklımıza kötü şeyler getirmememiz lazım kızlar. rabbim büyük o ol derse olur. ben duaların gücüne çok inanaıyorum. hakkımızda hayırlısı. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleri görürüz.

merhaba tatlim tabiki,listeye yazariz,ama canim bitek bilgi yazmissin.ilk sayfada tablomuzda bilgilerimiz var.onlari yazarmisin.bu arada hosgeldin.

Hoşbulduk canim,aslında başka bi topiktede aboneliğim var,burdada olmak istedim bilgi alışverişi kutsaldır dimi:)ağrılarımla ilgili bişiler bulurum diye bakınırken buldum sizi,birde doğum tarihlerimiz aynı:) umarım saglıcakla kucağımıza alırız:)

yaş 33
ilk bebek
kese göründü
il-istanbul
başkada bişi yoktu galiba:)

Listemiz baya çoğaldı,yazılanları takip etmek istiyorum ama bir kaç saatte 10-15 sayfa ilerliyor.Herhalde bi 70 kişi olduk.Sladı takvim almayacak diyordu acaba listeyi 2 yemi bölsekki.15 şubata kadar olanlar ile 30 şubata kadar olanlar ayrılsak mı,ne dersiniz? Bi arkadaşımız hüzünlü ,stresli ona yazarken başka arkadaşların sohbeti giriyor,o kıza yazamıyoruz,o üzülüyor.:26:

Hayirdir canim neyin var???

ya karnım sıstı ara ara agrım oluyo kasıklarımda degıl ama sankı karın boslugum da bugun bıraz fazla ıs yaptım bebegıme bısy olmasın nolur esım evde yok yarın oglen gelıcek ben nasıl yatıcam yaa

Canım icini ferah tut kötü birsey düşünme ayaklarını uzat ve bol bol dinlen. Benimde kasık ağrılarım geçmişti bugün yine başladı annelik çok zormus insan şimdiden anlıyor birsey olucak diye çok korkuyoruz bebeklerimiz once aallaha sonra bizlere emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…