- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.201
sigara kullanan anneler var mı aramızdaa
slm kızlar nasılsınız...
bugün kesemizi gördük çok şükür...
doktor 10 gün sonra gel dedi...kalp atışını sordum daha çok küçük dedi
10 gün sonra geldiğinde duyarız dedi...
bende bulantı ve kusmadan çok müzdaripim..bugun dayanamadım doktoru aradık...bulantı hapı kullanıcam..DRAMİMİNE ..bakalım inşallah faydasını görürüm..
ya kızlar sizde çok çabuk acıkıyomusunuz
ben yemekten bir saat sonra sanki hiç yemek yememiş
gibi acıkıyorum
Be nim de bulantılarım başladı. hep yatmak istiyorum yatınca daha iyi oluyorum. sürekli midem kazınıyo gibi ekmek yiyince biraz bastırıyo sanki bulantıyı ve çabuk acıkıyorum. bu gidişle tez zamanda çok kilolar alıcam galiba. bide aşerme bu kadar erken başlar mı bilmiyorum ama acı sevmememe rağmen canım çok acıbiber turşusu istedi. yedim ama sonrası kötü oldu tabi :18:
kızlar şimdi yine hastaneden geldim doktorla ahbab çıkcaz yakında bu kadar sık görüşmekten:) kanama fln görememiş net.ztn lekelenmem de geçti. ama yine de progestan 100mg vedi günde 3 bir de proluton 500 mg iğne bi tane .yatcaksın dedi bir hafta ahh zamn geçmiyo bana yatınca napcağımı şaşırdım:) sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar nasılsınız?
iyiyiz canım sen nasılsın günaydın sanada
Benim biraz moralim bozuk. Dün ve bugün hafif lekelenmelerim oldu. Progestan kullandığım halde
moralini bozma ama bebişinde üzülür sen üzülürsen düzelecek kuzum düzelecek benimde bugün karnım ağrıyor çok anlamadım
Benim biraz moralim bozuk. Dün ve bugün hafif lekelenmelerim oldu. Progestan kullandığım halde
Üzülmemek için dikkatimi dağıtmaya , başka şeyşerle ilgilenmeye çalışıyorum , Bir kez daha bebişimi kaybetmeye herhalde dayanamam. 2 gün sonra kontrolümüz var. Elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalışıyorum. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?