2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sevtapçığımmmmm senin bebişinin ve eşinin iyi olduğuna çok sevindim canım benim ne güzel eşini görmüşsün rabbim en kısa zamanda suçlu olmadığının ortaya çıkmasını nasip eylesin inş.

sevtap eşinle görüşebilmişsin nihayet çok sevindim. ailesi de yalancı cıkms oldu böylece eşinin de morali düzelmiştir. sende sabret cnm inş kavuşacaksınız, Allah geri dönüşü olmayan ayrılık vermesşn yeterki, ilerde poyraza bunları belki de gülümseyerek bi hikaye gibi anlatıcaksınız

canım inş çıkmaz iri olması önden gitmesi bizlere gire iyi bakımı iyi olur derler ama işte bu tür şeylerde korkutuyo insanı inş normal çıkar sneinde:26:
inş canım sağlıklı olsunlarda normal hızlarında büyüsünler inş

Aminnn canımm eşini görmüşsün ne güzel iyi oldğunu biliyosun çok şükür Allahım hepsine yardım etsin ağlıcaktım kız gözlerim doldu valla Allahım hepinize sağlık sıhhat versin bu günlerde geçecek inşallah

sade bembeyaz oda sinem ayy ne güzel olur ya :))

canım neredeyse ağlaya ağlaya okudum nasıl sevindim anlatamam inşallah oğluşun doğmadan önce kocana kavuşursun da tüm dertlerin biter gider. rabbim hiç birimizi eşlerinden ayırmasınnnnn

bugün çok sakin burası dimi kızlar bu arada ateş ölçer aldınızmı ne alacaksınız

slm canım anca girebildim burda yağmur yağdı baya elektirikler falan gitti geldi ateş ölçer almadım ama akmayı düşünüyorum chicco alından ölçen iyi gibi bide braun a baktık ama oda kulaktan ölçüyo çocuk huysuzlanır diye düşünüyorum ölçerken bide braunun kinde yedek filtre falan diyo filtre almak gerekiyomuş eşimde dedi baş olmaz o filtremi alıp durcaz şimdilik kaldı bakalım karar veremedik:44::44:

kızlar size bi uzmanlık sorusu benim tam göğsümün altıhani karnımızın başladığı yer varya miğdemizmi oluyo tam karnımızın genişlediği çizgi orası çok ağrıyo böyle ağrıyan varmı sizdede oluyomu bide benim miğdem deil ama boğazımdan aşağısı yanıyo çok :26::26:

bakalım bende en son 10 ekimde gittim 12 kasımda tekrar gideceğimmmm oyyyy kuzumu göreceğim çok özledimmmm

bizde yarın görcez kuzumu şeker yüklemesi yapılcak, tiroidlerime bakılcak bebeğim büyümüşmü ona bakılcak en güzel yanıda bu zaten :))

ayy gomşummmmm aslında midemizde sorun var ama sanki direk boğazlar yanıyomuş gibi ve yediğm içtiğim orda birikmiş duruyo gibii çıldırmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…