- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.141
benim bebeğimde önden gidiyo bende korkuyorum inş şeker değildir hiç birimizinki
benim bebeğimde önden gidiyo bende korkuyorum inş şeker değildir hiç birimizinki
inş canım sağlıklı olsunlarda normal hızlarında büyüsünler inşcanım inş çıkmaz iri olması önden gitmesi bizlere gire iyi bakımı iyi olur derler ama işte bu tür şeylerde korkutuyo insanı inş normal çıkar sneinde:26:
merhabalar kızlar, dün açık görüş günümdü, 11 gün sonra ilk kez eşimi gördüm. gemlikten bursaya ordan organize sanayiye ordan cezaevleri bölgesine geçiş 3 saatimi aldı. annemle domates salatalık alıp çıktık yola, durduğumuz yerde oturduk yedik... allahım rezillik :))) görsem birini kınarım ama... amaaaannnn napalım :) saaat 12 de ordaydık. 12 den 3 e kadar aramamız ve içeri geçişimiz sürdü. halimi yorgunluğumu düşünün artık. inanın ben ilk defa gördüm bilmiyormuşuz... sütyenimize kadar çıkarttırdılar. ayakkabılarımız, çoraplarımızı, çocukluların bezlerinin içine adetlilerin orkidlerinin içine kadar baktılar. 3 kez x ray den geçtik ama metale öten basit x ray cihazlarındandı. ne yapayım mecburdum... saçımızın içine kadar 3 saat arandık. insanlık dışı bir müdahale... allahm ne derdi olanlar ne suçsuzlar var... benim gibi karnında bebeğiyle gelmiş 18 lik kızlar ki eşinin suçu kendisini kaçırıp evlenmesi... 20 yılla müebbetle yargılananlar ağlayanlar... allahımmmm halime şükrettim... geçtik kapılardan herkeste büyük bekleyiş, herkes girdikten sonra mahkumları getiriyorlar... eşim geldi heyecandan kalbim yerinden fırlayacaktı... ağladı ama ben tuttum kendimi moral verdim.... içeri giren bütün mahkumlar eşimin arkasını sıvazlayıp hadi bak geldi eşin gözün aydın diyorlar falan.... yazık zavallım herkese anlatmış çocuğumun doğumunu göremicem eşim hamileydi başımıza bunlar geldi diye... herkesss benim gelmeme sevinçli :)))) orda öyle bir dayanışma var ki, inanın dışardaki suçsuz insanlardan daha iyi insanlar var... görmeden bilemiyor insan allah düşmanıma göstermesin diyor bütün mahkumlar bundan anlayın yani... 50 dk. görüştük. moral verdim. bak oğlumuz doğduktan 3 ay sonra çıkcaksın dedim. ne derlerse yap karşı çıkma kavga etme dedim ama kuzum zaten o kadar iyi ki o kadar sevdirmişki kendini dışarı çıktığımda 10 15 kişi inanın sohbet ederken oğlum bir öğretmen varmış onun eşi içerdeymiş hamileymiş o sen misin yoksa diyorlar... nerden biliyosunuz dedim eşin çoookkk iyi bir insanmış biz bu kadar masum melek gibi adam gibi adam görmedik diyor dediler... kuzum benim içeri alyansımızı bile alammaışlar bana teslim ettiler... sadece kavga dövüş benim vesikalık resmimi sokmuş içeri... içerde ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiymiş, namazını kılıyormuş.... oğlumun adını poyraz koyalım dedi tamam dedim. benim çok hoşuma gitti.... ben artık başka ne isim koyabilirm ki :))))) poyrazım benim.... allah kimseye eşini öyle çaresiz halde göstermesin. birdaha gelme dedi. rezil oluyosun istemiyorum dedi. ayda bir gidicem... 90 tl para yatırdım, bir ara da kıyafet götürcem... herşeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum insan başına gelince yapıyor eşim olmadan hiçbir işi yapamazdım oysa ki.. allahım onu başımdan eksik etmesin...... allah kader mahkumlarına yardım etsin...
oda konusu da bende beyaz dan yanayım kuşum ela da oda almadık yatak odama beşik kurduk yüklük olsun diye ek dolap yaptırmıştım dışını süsledik onu kulanıyorduk bebeğin de eşyalarını da aynı dolaba koyduk ela bizim le yatıyor artık bebeği de beşiğe alıştıracam nasip olursa da 1 sene sonra günlük kullandığımız odamazı boşaltıp çoçuklara yapacağız
herkese hayırlı günler diliyorum kızlar benim bir kaç sorum olucak bilginiz varsa cevaplarmısınız ben bugün doktra gittim doktor iri bebek diyodu her gittiğimde 12 gün ilerden gidiyodu bu gittiğimdede gizli şeker olablir dedi ben 25+4 günlüğüm ama ultrasonda 27+3 günlük çıktı sizce normalmi şeker testim yapıldı sonuçlarımı bekliyorum ibrde suyum biraz fazlaymış ve ayrıntılı ultrasonlşa görülebilir eğer şeker yoksa belki boğazıanda birşey vardır gibi birşey dedi kordonu var dedi boğzaında gösterdi ama göremedim korktum moralim bozuldu birşeyde soramdım sizce nedir bilginiz varmı eşim 3 te gidecek sonuçlarımı almaya soracak doktra ama ben merak ettim sormak istedim korkuyorujmda sorun yoktur inş:26:[/QUO
canım benimde bebek önden gidiyo ve iri dedi dr.benimde sıvım normalden fazlaymış.sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak.inş iti haberler alırız.
sende sonucu alınca buradan yazarsan sevinirim
herkese hayırlı günler diliyorum kızlar benim bir kaç sorum olucak bilginiz varsa cevaplarmısınız ben bugün doktra gittim doktor iri bebek diyodu her gittiğimde 12 gün ilerden gidiyodu bu gittiğimdede gizli şeker olablir dedi ben 25+4 günlüğüm ama ultrasonda 27+3 günlük çıktı sizce normalmi şeker testim yapıldı sonuçlarımı bekliyorum ibrde suyum biraz fazlaymış ve ayrıntılı ultrasonlşa görülebilir eğer şeker yoksa belki boğazıanda birşey vardır gibi birşey dedi kordonu var dedi boğzaında gösterdi ama göremedim korktum moralim bozuldu birşeyde soramdım sizce nedir bilginiz varmı eşim 3 te gidecek sonuçlarımı almaya soracak doktra ama ben merak ettim sormak istedim korkuyorujmda sorun yoktur inş:26:
Canım benimde bebeğin suyu biraz fazlaymiş iri bebek ve suyu fazla muhtemelen sende şeker çıkacak demişti ama çıkmadı. Peki neden bu şu fazlalığı bende korkuyorum suyu artmaya devam ederse erken doğum dedi 1ay sonra bakarız tekrar dedi. 20sinde gidicem doktora inşallah çoğalmamiştir şekerde çıkmadı bende o yüzden endişe ediyorum.
sade bembeyaz oda sinem ayy ne güzel olur ya :))
OYYYY OYYYYYY benim kız sağ kaburgamın altından birşeylerini çıkaracak resmen anammmm
benimki de aşağılarda gıdı gıdı yapıyo anasına şakacı kızım benim
herkese hayırlı günler diliyorum kızlar benim bir kaç sorum olucak bilginiz varsa cevaplarmısınız ben bugün doktra gittim doktor iri bebek diyodu her gittiğimde 12 gün ilerden gidiyodu bu gittiğimdede gizli şeker olablir dedi ben 25+4 günlüğüm ama ultrasonda 27+3 günlük çıktı sizce normalmi şeker testim yapıldı sonuçlarımı bekliyorum ibrde suyum biraz fazlaymış ve ayrıntılı ultrasonlşa görülebilir eğer şeker yoksa belki boğazıanda birşey vardır gibi birşey dedi kordonu var dedi boğzaında gösterdi ama göremedim korktum moralim bozuldu birşeyde soramdım sizce nedir bilginiz varmı eşim 3 te gidecek sonuçlarımı almaya soracak doktra ama ben merak ettim sormak istedim korkuyorujmda sorun yoktur inş:26:[/QUO
canım benimde bebek önden gidiyo ve iri dedi dr.benimde sıvım normalden fazlaymış.sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak.inş iti haberler alırız.
sende sonucu alınca buradan yazarsan sevinirim
Selam, bende de şeker çıktı ve şekerden önce suyumun fazla olduğunu söylemişti doktorum ve 50 lik ve 75 lik yüklemelerde yüksek çıktı endokrin doktoruna gittim oda diyetisyene yolladı diyet verdi 1900 klorilik diyete uyduğum halde öğünlerdeki 1. saat şekerim yüksek doktorla telefonda konuştuğumda özellikle sabah şekerimin yüksek olduğunu bununda diğer öğünlere yansıdığını söyledi bir hafta daha devam edip değişiklik olmazsa sabah bir doz insilüne başlayacağımızı gelişmelere göre tekrar gözden geçirip artırabileceğini söylemişti. şimdi bu haftada diyete devam edip ölçümlerimi yapıyorum ama hala yüksek mesela bu sabah sadece yarım dometes yarım salatalık çok az peynir 5 zeytin şekersiz 1 bardak çay ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim ve 1. saat şekerim 180 çıktı malesef.
Kadın doğumcu bana daha 21. haftada yaptırdı şeker ölçümünü suyumun fazla olduğunu görünce bebekte bir problem görünmediğini büyük olasılık şeker olduğunu söylemişti ve öyle çıktı. Sizde dikkat edin ve yüklemeleri bir an önce yaptırın . Suyun az olması kadar çok olması da sorun doktor erken doğumu tetiklediğini söylemişti bebeklerimiz allaha emanet. Hepinize sağlıklı haberler dilerim.
bugün çok sakin burası dimi kızlar bu arada ateş ölçer aldınızmı ne alacaksınız
bakalım bende en son 10 ekimde gittim 12 kasımda tekrar gideceğimmmm oyyyy kuzumu göreceğim çok özledimmmm
kızlar size bi uzmanlık sorusubenim tam göğsümün altıhani karnımızın başladığı yer varya miğdemizmi oluyo tam karnımızın genişlediği çizgi orası çok ağrıyo böyle ağrıyan varmı sizdede oluyomu bide benim miğdem deil ama boğazımdan aşağısı yanıyo çok :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?