- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.301
Valla abartmışın sen hamilesin gelende ona göre anlayışılıdır heralde ne yoruyorsun kendini,bügün benim de arkadaşlarım geldi gelmeden dedim aşı olacam ağrı yapıyor bişey hazırlayamayacağım diye hazır pasta falan aldım sağolsun anlayışlıydılar.Ama onları uğurlarken düştüm ya nazarnazar vardı üstümde çıktı.bileğim incidi ayağım şişti kafamı da çarptım zonkluyor resmen allahtan karnımı vurmadım allahım esirgedi ya.pertim yani eşimde yok bu akşam nöbette aradım söyledim,ufff.Yani diyeceğim yorma kendini ben yormadığım halde perte çıktım...
cnm kimsenin bişey diyeceğinden değil ama içim rahat etmez
bu arada sana da çok geçmiş olsun ya valla allah korumuş
ben bi kere doktora gittiğimde karnı burnunda bi kadın geldi ağlayarak
bi gün öncesinden düşmüş bu karnının üzerine tabi o andan sonra bebeği
hiç hareket etmemiş sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama allah kimseye
yaşatmasın.
Ayyyy allah esirgesin bundan sonra zaten ışıklar yanmadan bir odadan diğerine gitmeyecem.bende zeten düştükten sonra hemen tuvalete koştum bişey var mı diye yok allahtan oğluşum alttan yandan vurmaya da başladı içim rahatladı valla.
Selamlar arkadaşlar valla bende misafir ağırladım bugün, dünden beri temizlik ikram felan hazırlamaktan bitap düştüm. dinlenerek yaptığım halde ellerim ve ayaklarım şişti çok zorlamadığım halde, avuç içlerim acıyor :)))napıyosun kızım delirdin mi
off kıyafet krizi, dolabında içine sığabileceğin en güzel kıyafeti seçeceksin canım başka çaresi yokgünaydın hanımlar akşam nişan var ne giycem yaaaaa
ayol niye öyle diyosun ben cevaplamıştım yazdığın mesajıselam kızlar
her ne kadar size küs olsam da yazıcam işte.. hıhhh ( dün emzirmeyle ilgili korkularımı ve merak ettiklerimi yazmıştım 1 yorum bile yapılmadı, neyse sağlık olsun )
bugün kontrolümüz vardı, bebeğim şükür gelişimi iyi: 32 cm 959 gr.ultrasonu bi koydu doktor ağzı açıktı kocaman.. aaa dedim napıyor ,esniyor dedi.. 2 kere esnedi sırnaşık :))
şekerime de iyi dedi, diyet falan vermedi
bu arada unnado da lierac var indirimde, güvenilir mi, tarihi geçmiş falan olmasın. çünkü nerdeyse yarı fiyatına geliyor????????unaadodan alışveriş yapan oldu mu, memnun kaldı mıı....??
öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
Günaydın kızlar, ben ocak annesi oldum yaa
Dün doktor kontrolüm vardı. Plesanta previa teşhisi kondu, o yüzden normal doğum yapamayacağımı en geç 30 ocak gibi sezeryanla doğum yapacağımı söyledi doktorum. Allahtan plesanta tam rahim ağzında değilmiş o yüzden hamilelik boyunca lekelenme, ekstra erken yorulma dışında bi sorun yaşamazsın dedi.
Bebeğim de 37 cm 1100 gr olmuş. Ben erken doğum korkum var, bebek en erken ne zaman doğsa yaşar dedim, hemen bugün doğsa bile yaşar korkmana gerek yok artık dedi.
Bir de bebekler için alacağımız şu nem makinalarından önerdi. Hamilelikteki nefes darlığına da iyi geliomuş bilginize..
saol canım benim,inşallah hepimizinki sağlık sıhhat içinde gelir.. bu arada ben de evde olmama rağmen her gün 9 da ayaktayım.kurulmuş saat gibi..neyse böyle düzenli olması sanırım daha iyi.o kremi almalı, mustela kullanıodum bitmek üzere.bi 80 lira daha vermim bari..günaydın topic :) benden başka kimse yok, uyku tutmadı, tatil günü yine erkenden uyandım
bebiş doğduğunda fazla sıkıntı çekmeyim diye şimdiden uyku düzenimi ayarlıyo sanırım
yaklaşık 5-6 saat uyuyunca yatak keyfine devam edemiyorum hormonlardan mıdır nedir
off kıyafet krizi, dolabında içine sığabileceğin en güzel kıyafeti seçeceksin canım başka çaresi yok
ayol niye öyle diyosun ben cevaplamıştım yazdığın mesajı
bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim inş hep böyle devam eder
unnado dan hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir bir siteye benziyor son kullanma tarihi geçmiş bir şey satacaklarını sanmıyorum, çatlak kremi değil mi o dediğin, zaten 3 ay daha kullanacaksın 3 ay gitsin yeter
gecenlerde aynı sorun bendede cıktı plesenta previa mevzusu.allahtan şeker cıkmadı.bendede rahim agzını tam kapamamıs ama dkkatli olmam gerekirmiş cinsel ilişki agır kaldrmak cok yorulmak yasak.buarada bebişin baya tombişmiş senin :) 25haftada en fazla 800 gr oluyorlar masallah
bi kaç gün aradan sonra herkese merhaba kızlarinternetimde sorun vardı o yüzden giremedim bi süre inşallah herkes iyidir bi sıkıntı yoktur...biz de kızımla arkadaşlarla brunch yaptık güzel güzel mamaları yedik geldik geçmişi daha okuyamadım şimdi bakıcam muhtemelen 1 saat sürer zaten okuması
herkese güzel pazarlaaaaarrrrrrrrr
Sizede güzeeelll pazarlarroohh afiyet bal şeker olsun bebişinede sanadaa
Bende geçmiş okumaya çalışıorum ama hepsini zor okucam gibi görünüyo:44:
selam kızlar bende subat anasıyım bir oğlusum var 1 yasında vee bir oğlusumda yolda
sağol teyzesiiiben de 2 sekme açtım canım birinde geçmiş birinde şimdiki yazışmalar var ikisine de bakmaya çalışıyorum
tam hoşgeldin diyecektim ki seni daha önce de topikte gördüğüm aklıma geldineyse olsun yenisin nasıl olsa hoşgeldin tekrar
merhaba kızlar hepinize iyi pzarlar....dün kadın geldi ev ne zamandr mahvolmus valla sagolsun dıp kose cok da guzel temızledıı oh be dedım bır rahatlık varmıs bebegıme aldgm cıcıler de yavas yavas gelmeye basladı geldıkce heyacanlanmyaa basladım dunde karnıma ya elıydı ya ayagı dayadı bende parmagı koydum baya bırbırımızı hısseetık snra yanlskla ıttrdım kactı bebeısım ayy ne guzel seymıs bu hssttmek allahm kucagımıza aldgmz gunlerıde gstersın ınsallah cıcılerınn hepsı gelsn hepsnn tek tek fotosunu koyucam
merhaba kızlar hepinize iyi pzarlar....dün kadın geldi ev ne zamandr mahvolmus valla sagolsun dıp kose cok da guzel temızledıı oh be dedım bır rahatlık varmıs bebegıme aldgm cıcıler de yavas yavas gelmeye basladı geldıkce heyacanlanmyaa basladım dunde karnıma ya elıydı ya ayagı dayadı bende parmagı koydum baya bırbırımızı hısseetık snra yanlskla ıttrdım kactı bebeısım ayy ne guzel seymıs bu hssttmek allahm kucagımıza aldgmz gunlerıde gstersın ınsallah cıcılerınn hepsı gelsn hepsnn tek tek fotosunu koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?