2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm kimsenin bişey diyeceğinden değil ama içim rahat etmez
bu arada sana da çok geçmiş olsun ya valla allah korumuş
ben bi kere doktora gittiğimde karnı burnunda bi kadın geldi ağlayarak
bi gün öncesinden düşmüş bu karnının üzerine tabi o andan sonra bebeği
hiç hareket etmemiş sonucun ne olduğunu bilmiyorum ama allah kimseye
yaşatmasın.

Ayyyy allah esirgesin bundan sonra zaten ışıklar yanmadan bir odadan diğerine gitmeyecem.bende zeten düştükten sonra hemen tuvalete koştum bişey var mı diye yok allahtan oğluşum alttan yandan vurmaya da başladı içim rahatladı valla.

allah korusun cnm rabbim onun yaşamasını istedikten sonra
allahın izniyle hiç bişey olmaz,
benim kociş geldi yemek hazırlamaya başlayayım
artık yarın akşama kadar ölmemiş olursam
gelirim yine :) hepinizi öptüm

ZUZUMM kullanıcısından alıntı
kızlar yorgunluktan ve bel ağrısından ölüyorum
yarın misafir gelecek die temizlik yaptım aslında
temizlikçi bekliyodum ama bi türlü gelemedi temizlikçim iş
başa düştü, evi süpürdüm, sildim, banyo wc yıkadım balkonları
yıkadım 3 makina çamaşır serdim kuruttum katladım, tezgah fayans
ocak sildim, daha küçük küçük bi sürü iş yaptım belimin ağrısından
ölüyorum daha ikramlarımı hazırlayacağım ve bi sürü ütü var

napıyosun kızım delirdin mi
Selamlar arkadaşlar valla bende misafir ağırladım bugün, dünden beri temizlik ikram felan hazırlamaktan bitap düştüm. dinlenerek yaptığım halde ellerim ve ayaklarım şişti çok zorlamadığım halde, avuç içlerim acıyor :)))

günaydın topic :) benden başka kimse yok, uyku tutmadı, tatil günü yine erkenden uyandım
bebiş doğduğunda fazla sıkıntı çekmeyim diye şimdiden uyku düzenimi ayarlıyo sanırım
yaklaşık 5-6 saat uyuyunca yatak keyfine devam edemiyorum hormonlardan mıdır nedir
günaydın hanımlar akşam nişan var ne giycem yaaaaa
off kıyafet krizi, dolabında içine sığabileceğin en güzel kıyafeti seçeceksin canım başka çaresi yok
ayol niye öyle diyosun ben cevaplamıştım yazdığın mesajı
bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim inş hep böyle devam eder
unnado dan hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir bir siteye benziyor son kullanma tarihi geçmiş bir şey satacaklarını sanmıyorum, çatlak kremi değil mi o dediğin, zaten 3 ay daha kullanacaksın 3 ay gitsin yeter

Son düzenleme:
gnaydın kızlar gece cok korktum 2 kere kasılmayla uyadım karnımda gun ıcınde zaten oluyordu ama gece uyurken hıc olmmaıstı dr a soyledıgımde normal oldugunu soylemıstı ama ben ılk hamılelıgımde boyle bısey yasaadım kı hıc tırstım acıkcası

Günaydın kızlar, ben ocak annesi oldum yaa

Dün doktor kontrolüm vardı. Plesanta previa teşhisi kondu, o yüzden normal doğum yapamayacağımı en geç 30 ocak gibi sezeryanla doğum yapacağımı söyledi doktorum. Allahtan plesanta tam rahim ağzında değilmiş o yüzden hamilelik boyunca lekelenme, ekstra erken yorulma dışında bi sorun yaşamazsın dedi.

Bebeğim de 37 cm 1100 gr olmuş. Ben erken doğum korkum var, bebek en erken ne zaman doğsa yaşar dedim, hemen bugün doğsa bile yaşar korkmana gerek yok artık dedi.

Bir de bebekler için alacağımız şu nem makinalarından önerdi. Hamilelikteki nefes darlığına da iyi geliomuş bilginize..

gecenlerde aynı sorun bendede cıktı plesenta previa mevzusu.allahtan şeker cıkmadı.bendede rahim agzını tam kapamamıs ama dkkatli olmam gerekirmiş cinsel ilişki agır kaldrmak cok yorulmak yasak.buarada bebişin baya tombişmiş senin :) 25haftada en fazla 800 gr oluyorlar masallah

saol canım benim,inşallah hepimizinki sağlık sıhhat içinde gelir.. bu arada ben de evde olmama rağmen her gün 9 da ayaktayım.kurulmuş saat gibi..neyse böyle düzenli olması sanırım daha iyi.o kremi almalı, mustela kullanıodum bitmek üzere.bi 80 lira daha vermim bari..
bu arada dün doktorun sekreteri bi tanıtım firmasının hediye paketini verdi.içinde çok bilgilendirici kitaplar cdler falan var,şmdi onlara bakayım bari.öptüm
meltem bende de kasılma oluyor, doktorum düzenli olmadığı sürece sorun yok, bol bol su iç dedi..

Ben de burda plesanta previa başlığında öyle zor hamilelikler ve doğumlar okudum ki çok korkmuştum ama o kadar zorlamıcak türden sanırım bizimkiler..

Benim ki 10 gün önde gidiyor zaten doktorun hesabına göre 27+4 müşüm, doğumda o hesaba göre yapılıyormuş, birden telaşlandım hemen oda alışverişine girişmeliyim

bi kaç gün aradan sonra herkese merhaba kızlar internetimde sorun vardı o yüzden giremedim bi süre inşallah herkes iyidir bi sıkıntı yoktur...biz de kızımla arkadaşlarla brunch yaptık güzel güzel mamaları yedik geldik geçmişi daha okuyamadım şimdi bakıcam muhtemelen 1 saat sürer zaten okuması

herkese güzel pazarlaaaaarrrrrrrrr

Sizede güzeeelll pazarlarr oohh afiyet bal şeker olsun bebişinede sanadaa
Bende geçmiş okumaya çalışıorum ama hepsini zor okucam gibi görünüyo:44:

Sizede güzeeelll pazarlarr oohh afiyet bal şeker olsun bebişinede sanadaa
Bende geçmiş okumaya çalışıorum ama hepsini zor okucam gibi görünüyo:44:

sağol teyzesiii ben de 2 sekme açtım canım birinde geçmiş birinde şimdiki yazışmalar var ikisine de bakmaya çalışıyorum

selam kızlar bende subat anasıyım bir oğlusum var 1 yasında vee bir oğlusumda yolda

tam hoşgeldin diyecektim ki seni daha önce de topikte gördüğüm aklıma geldi neyse olsun yenisin nasıl olsa hoşgeldin tekrar

Bende öyle yaptım başka türlü olmuyo

merhaba kızlar hepinize iyi pzarlar....dün kadın geldi ev ne zamandr mahvolmus valla sagolsun dıp kose cok da guzel temızledıı oh be dedım bır rahatlık varmıs bebegıme aldgm cıcıler de yavas yavas gelmeye basladı geldıkce heyacanlanmyaa basladım dunde karnıma ya elıydı ya ayagı dayadı bende parmagı koydum baya bırbırımızı hısseetık snra yanlskla ıttrdım kactı bebeısım ayy ne guzel seymıs bu hssttmek allahm kucagımıza aldgmz gunlerıde gstersın ınsallah cıcılerınn hepsı gelsn hepsnn tek tek fotosunu koyucam

Benim minik kıızmda midemin yanına ayağını dayıyo babası tutuo sonra rahatsız oluyo herhalde itio çekio sonra yine dayıyo..ben onun minik ayağını öperiimimm.bu arada hediyen için teşekkür ederiz

oyyy maşallah kuzuna..benim sıpam da son 2 gündür normalden daha az hissettiriyo kendini..yani hareket ediyo da dışardan görülmüyo heralde pozisyon değişikliğinden kaynaklanıyo....valla burda temizlikçi falan yok iş başa düşüyo maalesef e benim de yapasım yok dolayısıyla her yer dağınık savaş alanı gibi yatak odası şu an

iki tane şafak sayıyorum poyraz'ım için şafak 93, canım kocacığım için şafak 171 ((( kızlar çok saçma gelebilir ama eşim hapisten çıktığında oğlum 78 günlük yani 2.5 aylık olacak. aklıma hep şu konu takılıyor ilk doğduğundan itibaren yanında olamayacak, korkuyorum çıktığında ya oğlunu sevmezse, alışamazsa, yabancı gibi gelirse???? böyle birşey olabilir mi... babalık nasıl bir duygu bilmediğim için... tecrübeli anneler yardım, böyle bir endişe yersiz mi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…