2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cam falan silmiyom walla normalde bile çekine çekine silerim düşcem diye. evlendiğimizden beri eşim siliyo sağolsun ben de hiiç seslenmiyom
canım ben silerdim sıkıntım olmadı hiç o günde hani mutfağın camını layım dedim birde boydan bakoın kapısı gibi yaa ağır eldi sanırım dahada el süremem kadın alıcaz iştee iyisini yapıysun silebliyosa eşin bırak silsin canım
canım benimde sağolsun eşim yapar ağır iş olsun herşeyde elim kolumdur ama bende beğenmem huylanıyorum kadın tuttuk biz taşınırken arkasından ben yine yaptım onun için sıkıntı ediyorum işte ama yapmamak lazım sen yinede yapma canım boşver
byzglm bişi sorucam sen hiç mi tatlı yemiosun? ben keçi boynuzu yiyorum günde 1 ve azcık reçel. ama vicdan yapıyorum forumu okudukça...sen ekmek şeker dışında bişilere dikkat ediyor musun?

canım benim daha bugün 1. günüm vallaha canım kek yapmıştım istiyo gidip bir lokma bile yemedim sabah çayına bir çay kaşıpı atardım bugün kaşığın ucuyla şöyle attım o bile düşündürdü ben yemiycem şeker tehlikeli ki benmim çok fazla çıkmamasına rağmen hani o kadardcıktan birşey olmaz diyorum sonra göze alamıyoum bakalım haftaya doktora gidince tekrarlanınca ben sorucam duruma göre nelere dikkat edeceğimi neler yiyebileceiğimi şimdilik şeker ve beyaz ekmek dmeiş işte

bende bayramdan önce çağırmıştım kadın, hiç bişey anlamadım ev temizlendi mi temizlenmedi mi, ilk gün her yer deterjan koktu o kadar işte, bebekler doğunca vaktimizde olmayacak o zaman mecbur kadının yaptığını beğenicez işte... bide çalışıyorum ben çok tempolu bi sene beni bekliyo bakalım, düşündükçe tırsıyorum:18:

o benimkini beğenmiyo walla köşelere yetişemiyomuşum ufacık boyumla, iz kalıyomuş falann....

Son düzenleme:

ilk aylar ben de tırsıyodum ama nasıl yetişcem ev çocuk falan diye... ama ben 2013 eylüle kadar okula başalmıcam zaten... sen kullanmıcan mı doğum izninin tamamını?

hafta sonu çalışıyor olmak gerçekten gıcık bi durum
yarın iyice dinlen canım acısını çıkar inş

yok be canım ne dinlenmesi temizlik yapmam lazım yarın çalışınca hafta sonu na kalıyor eşim yapmıyordu cumartesileri o da buğun çalışıyor yarına kaldı temizlik yada bu akşam dan yaparım bide benim evde fıstığım var oda da zaman ayırmam lazım yani anlayacağın dinlenmek yok yola devam

Son düzenleme:
yok yaa kadın almak aslında başa bela vallaha bak yanında başında durucaksın diye diye yaptırıcaksınki ancak ben taşınıyorumdiye yanlarındada duramadım ama yüzeyden almışlar geçmişler senin işin zor o zaman canım Allah uyardımcın olsun hem çalışmak hem bebek ev işlerini saymıyorum bile ama en zoruda kuzundan ayrı kalmak olucak
o benimkini beğenmiyo walla köşelere yetişemiyomuşum ufacık boyumla, iz kalıyomuş falann....

bak sen bırak o zaman silsin beğenmiyosa işine gelir vallahaa

dinlenmeyi, kendini ihmal etme... biraz molaa. bak ev temizlik bekliyo ama ben uzanıyorum napalım bazen öncelik bende. eşim de yok bugün o yüzden fırsatı hemen değerlendiriyorumm yatışşşş
ya kadın aldım temızlık ıcın bu hafta ama benım bıtmek tukenmek bılmeyen utulerım var sagolsunlar hemen her gun utu acıyorum resmen

dinlenirken ayaklarımızı yukarı kaldırmamız gerekiyomuş dene istersen yapmadıysan :) bende henüz ağrı sızı yok kötü bir sürpriz yapıp aniden gelmezse şu aralar iyiyim
ayağımın altına yastık alıyorum yatarken ama ınşallah fayda eder

ikinci bebeğin ne güzel.. zor oluyodur ama senin için...
of temizlemeden de olmuyoki insan rahat rahat oturamıyo işten gelince, tertemiz eve girmek istiyo sende haklısın, neyse fazla yormadan kendini yavaş yavaş yaparsın, :)
ilk aylar ben de tırsıyodum ama nasıl yetişcem ev çocuk falan diye... ama ben 2013 eylüle kadar okula başalmıcam zaten... sen kullanmıcan mı doğum izninin tamamını?
kullanıcam tabiki canım, eylülde başlarız herhalde herhangi bir aksilik olmazsa, hamileliğimiz bunu için çok uygun bi zamana denk geldi maşallah , bebişlerimiz 5-6 aylık olacaklar artık ek gıdaya da başlayacaklar daha rahat bırakıcaz bakıcılara Allah izin verirse

aynen yaa, kadın temizliyo güya bizde yoruluyoruz onların yanında,
bebeğimden ayrılacağımı hiç hatırlatma zaten nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin.

canım ütüye gelen kadınlar varmış çok yoruyosa onlardan çağır bari, bacakların ütü yapmaktan da ağrıyodur kolay bi iş değil sonuçta, bacakların şişmesinide engelliyomuş yapabildiğimiz kadar yukarıda tutmaya çalışalım bakalım

aynen yaa, kadın temizliyo güya bizde yoruluyoruz onların yanında,
bebeğimden ayrılacağımı hiç hatırlatma zaten nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin.

çok haklısın vallaha biz daha çok yoruluyoruz canım hep derim rabbime emnaet çalışanların yardımcısı olsun bebekleri rabbime emanet diye benimde kardeim bakıcıda daha 9 aylık hırkasını giyince başlıyomuş somurtmaya sabahalrı anlıypomuş malesef çok zor Allahım sabır versin vallaha söyleyince bile boğazım düğümleniyo

evet canım çok güzel 2.bebeğim 1.5 yaşın da bi kızım var yoruluyorum ama akşam eve gidin ce anne dim demesi bütün yorgunluğumu alıyor temizlik konusun da ben biraz fazla titizim o yüzden kimseye yaptıramıyorum ALLAHIMA şükürler olsun ki hamileliklerim kolay geçiyor da yapıyorum

yavrum yaa, ben sırf bu yüzden bebek yapmayı düşünmüyodum(haddime neyse), kendi memleketime gidene kadar, annem ya da kayınvalidem bakar içim rahat eder diye düşünüyodum ama oğluşum sürpriz yaptı bana, zamanı gelmiş teyzesi napsın kuzum bizim yaptığımız planlardan daha büyük planlar var :)

ne güzel Rabbim yardım ediyo bi şekilde işte :) oy oy yaşama sevinci insanın bebekler

zamanı gelmiş rabbim nasip etmiş şüürler olsun canım hakkımızda hayırlısı olsun zor ama ne kolayki şu hayatta yeterki ağlıklı olsunlarda bir şekilde en iyisi neyse o yapılıcak bebeklerimiz için

evet sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil çok şükür istemeden aratmadan verdi Rabbim,olmayanlara çok isteyenlerede hayırlısıyla versin inş.
zaten 25 yaşındayım ben, biraz daha oyalansaydım çocukla aramda kuşak farkı oluşacaktı nerdeyse

Son düzenleme:

yok artık canım senin yaşın daha çok genç bence zamanında gelmiş bende 24 yaşındayım 1.5 yıl bekledim geldi şükrler oslun rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşşş AMİNNNNNNNNN

AMİNN, ya ben en küçüğüm o yüzden annem ben genç kızken artık baya büyüktü :) arkadaşlarımın annesi hep gençti özenirdim onlara, sanırım ordan geliyor geç kalmış olma fikri eşim 30 yaşında bide o var oda iyi oldu iyi oldu deyip duruyodu hamileliğimi ilk öğrendiğimizde

Allahım gönlünüze göre vermiş canım dilerim rabbimden bir ömür sağlıkla huzurla hayırla yaşayın hayırlısyla al bebeğini kucağına isim düşündünüzmü peki:26:

Allahım gönlünüze göre vermiş canım dilerim rabbimden bir ömür sağlıkla huzurla hayırla yaşayın hayırlısyla al bebeğini kucağına isim düşündünüzmü peki:26:
amin canım cümlemizinkiyle birlikte, asım ensar düşünüyoruz ama bakalım değişiklik olmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…