2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

3 gündür evde badana vardı evin altı üstüne geldi kadın çağırdım kadına dedimki badana olucak ev her yer boş daha rahat temizlersin tamam dedi kadın sırra kadem bastı ospaa zor gelmiş badana pisliğini temizlemek amma velakin boş evi temizlemek daha kolaydı ama kafayı çalıştıramadı velhasııll kelaaam iş bana kaldı allahtan annem yanımdaydı o yardım etti ama canım çıktı resmen ayaklarım ayak formundan çıktı kaç gündür ama ev pırıl olduu bugünde yorgunluktan halaa pijamalarla oturuyorum.hamileyken temizlik yapmak cidden çok zormuş yaa:44:

canım bebekler ilk aylarda babalarını tanımıyolar zaten, sıkıntı olmaz bence, baya büyüdükten sonra tanıyolar babalarını öncesinde varsa yoksa annesi endişelenme bence

bence yersiz canım..sonuçta eşinin bebeğini geç görmesiyle alakası yok ki...o bütün erkekler için geçerli bişey....tamam biz hormonlarla tekmelerle anneliğe alıştırılıyoruz ama erkekler için öyle değil ki...bi anda kucağına bi çocuk verip bu senin diyolar...hiç bi erkek bi kadın gibi bebeğine anında uyum sağlayamaz bence bi kaç gün alır alışmaları...sen hiç hamile olmadan durup dururken kucağına bi bebek verip bu senin dediklerinde ne hissedersen onlar da aynısını hissediyolar,şimdiye kadar konuştuğum babalar da hep aynı şeyi teyit ettiler zaten...ama eşinin kesinlikle kendi çocuğunu sevmemesi gibi bişey söz konusu olamaz..kendi çocuğu sonuçta insan nasıl sevmez ki...hiç böyle şeyler düşünüp de kendini üzme herşey çok kısa zaman içinde yoluna girer....

haftaya 5 tane yazılı yapmam lazım ve hiç soru hazırlamadım :44:hamile kalır kalmaz annelere izin verseler sonra bebek 1 yaşına gelene kadar izin devam etse ne güzel olur

ıyı pazarlar, nasılsınız fıstıklarrr?

iyiyiz şeker senden naber

ayyy üzüldüm valla haline allahtan annen varmış gerçekten bende o da yok ama çok şükür badanayı ve büyük temizliği ben annemin yanındayken istanbuldan gelmeden önce eşim yaptı..halıfleksleri yıkattı falan..şimdi olan sadece genel bi dağınıklık yani ama ona bile eriniyorum ne yalan söyliyim temizlik yapmayı hiç bi zaman sevemedim

ıyıyım cnm, 2saattır sıze yazdıklarım gıtsın dıe beklıodumm

Benim minik kıızmda midemin yanına ayağını dayıyo babası tutuo sonra rahatsız oluyo herhalde itio çekio sonra yine dayıyo..ben onun minik ayağını öperiimimm.bu arada hediyen için teşekkür ederiz

bısı degıl canm kucuk bısı ama gule gule kullansn bebegn ınsallah

aman bsver ben bayramdan berı nerdeyse hcbısı yapmadım kadın gelmezse dahada yapacagm yoktu hamıleyken cok zor valla

kesınlıkle yersız canm hatta tam tersıne esın hapıste sızı okadar ozlıcek okadar ozlıcek kı gelınce herkesten cok daha kıymet bılecek

insallah zorlamaz kötü süprizler yasamayız umarım.arada kasık agrılarım oluyo korkuyorum.bende netten arastırdıgıma göre korkunç seyler yazıyor bide bu ay sehir dısında akraba dügünü var yolculuk yasak diye yazıyo bazı sitelerde neyapsam bilemedm korkuyorumda biyandan.ay masallah önden gidiosa dogru daha erken dogum yaparsın ne yedin ne içtin neyaptın:)

kızlarr park yatak alıcam bazı markalar çin malıymıs kansorejen madde oluyo çin mallarında.park yatak için en iyi chicco ve kraftı öneriyolarla sizler ne marka alıcaksınız?bide nefes darlıgınız için neler yapıyorsunuz.bende özellikle yemekten sonra cok oluyo bu sebeple az yiyorum

ben chicco almayı planlıyorum şunu:

bende nefes darlığı olmuyo yaaa...yani tabii ki bazen hamile olduğumu unutup çok hızlı hareket ettiğim zaman nefes nefese kalıyorum ama normalde yemekten sonra falan olmuyo...daha onlar için erken diye düşünüyodum açıkçası :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…