- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.321
oyyy maşallah kuzuna..benim sıpam da son 2 gündür normalden daha az hissettiriyo kendini..yani hareket ediyo da dışardan görülmüyo heralde pozisyon değişikliğinden kaynaklanıyo....valla burda temizlikçi falan yok iş başa düşüyo maalesef e benim de yapasım yok dolayısıyla her yer dağınık savaş alanı gibi yatak odası şu an
canım bebekler ilk aylarda babalarını tanımıyolar zaten, sıkıntı olmaz bence, baya büyüdükten sonra tanıyolar babalarını öncesinde varsa yoksa annesiiki tane şafak sayıyorum poyraz'ım için şafak 93, canım kocacığım için şafak 171((( kızlar çok saçma gelebilir ama eşim hapisten çıktığında oğlum 78 günlük yani 2.5 aylık olacak. aklıma hep şu konu takılıyor ilk doğduğundan itibaren yanında olamayacak, korkuyorum çıktığında ya oğlunu sevmezse, alışamazsa, yabancı gibi gelirse???? böyle birşey olabilir mi... babalık nasıl bir duygu bilmediğim için... tecrübeli anneler yardım, böyle bir endişe yersiz mi?????
iyiyiz çook şükür sen nasılsın canımıyı pazarlar, nasılsınız fıstıklarrr?
iki tane şafak sayıyorum poyraz'ım için şafak 93, canım kocacığım için şafak 171((( kızlar çok saçma gelebilir ama eşim hapisten çıktığında oğlum 78 günlük yani 2.5 aylık olacak. aklıma hep şu konu takılıyor ilk doğduğundan itibaren yanında olamayacak, korkuyorum çıktığında ya oğlunu sevmezse, alışamazsa, yabancı gibi gelirse???? böyle birşey olabilir mi... babalık nasıl bir duygu bilmediğim için... tecrübeli anneler yardım, böyle bir endişe yersiz mi?????
ıyı pazarlar, nasılsınız fıstıklarrr?
3 gündür evde badana vardı evin altı üstüne geldi kadın çağırdım kadına dedimki badana olucak ev her yer boş daha rahat temizlersin tamam dedi kadın sırra kadem bastı ospaa zor gelmiş badana pisliğini temizlemek amma velakin boş evi temizlemek daha kolaydı ama kafayı çalıştıramadı velhasııll kelaaam iş bana kaldı allahtan annem yanımdaydı o yardım etti ama canım çıktı resmen ayaklarım ayak formundan çıktı kaç gündür ama ev pırıl olduubugünde yorgunluktan halaa pijamalarla oturuyorum.hamileyken temizlik yapmak cidden çok zormuş yaa:44:
iyiyiz çook şükür sen nasılsın canım
benim yazdıklarımda gitmiyo, bi sıkıntı var forumdabende ıyıyım cok sukur ama msjlarım gıtmedı sınır oldummmm
benim yazdıklarımda gitmiyo, bi sıkıntı var forumda
iyiyiz şeker senden naber
ayyy üzüldüm valla haline allahtan annen varmış gerçekten bende o da yokama çok şükür badanayı ve büyük temizliği ben annemin yanındayken istanbuldan gelmeden önce eşim yaptı..halıfleksleri yıkattı falan..şimdi olan sadece genel bi dağınıklık yani ama ona bile eriniyorum ne yalan söyliyim temizlik yapmayı hiç bi zaman sevemedim
bende hala çok yavaş, dün gece girilmiyodu zaten hiç
Benim minik kıızmda midemin yanına ayağını dayıyo babası tutuosonra rahatsız oluyo herhalde itio çekio sonra yine dayıyo..ben onun minik ayağını öperiimimm.bu arada hediyen için teşekkür ederiz
oyyy maşallah kuzuna..benim sıpam da son 2 gündür normalden daha az hissettiriyo kendini..yani hareket ediyo da dışardan görülmüyo heralde pozisyon değişikliğinden kaynaklanıyo....valla burda temizlikçi falan yok iş başa düşüyo maalesef e benim de yapasım yok dolayısıyla her yer dağınık savaş alanı gibi yatak odası şu an
iki tane şafak sayıyorum poyraz'ım için şafak 93, canım kocacığım için şafak 171((( kızlar çok saçma gelebilir ama eşim hapisten çıktığında oğlum 78 günlük yani 2.5 aylık olacak. aklıma hep şu konu takılıyor ilk doğduğundan itibaren yanında olamayacak, korkuyorum çıktığında ya oğlunu sevmezse, alışamazsa, yabancı gibi gelirse???? böyle birşey olabilir mi... babalık nasıl bir duygu bilmediğim için... tecrübeli anneler yardım, böyle bir endişe yersiz mi?????
Ben de burda plesanta previa başlığında öyle zor hamilelikler ve doğumlar okudum ki çok korkmuştum ama o kadar zorlamıcak türden sanırım bizimkiler..
Benim ki 10 gün önde gidiyor zaten doktorun hesabına göre 27+4 müşüm, doğumda o hesaba göre yapılıyormuş, birden telaşlandım hemen oda alışverişine girişmeliyim
ben chicco almayı planlıyorum şunu:kızlarr park yatak alıcam bazı markalar çin malıymıs kansorejen madde oluyo çin mallarında.park yatak için en iyi chicco ve kraftı öneriyolarla sizler ne marka alıcaksınız?bide nefes darlıgınız için neler yapıyorsunuz.bende özellikle yemekten sonra cok oluyo bu sebeple az yiyorum
kızlarr park yatak alıcam bazı markalar çin malıymıs kansorejen madde oluyo çin mallarında.park yatak için en iyi chicco ve kraftı öneriyolarla sizler ne marka alıcaksınız?bide nefes darlıgınız için neler yapıyorsunuz.bende özellikle yemekten sonra cok oluyo bu sebeple az yiyorum
ben chicco almayı planlıyorum şunu: Eki Görüntüle 545166
hımm tabi onunda fikrini alırız, youtube da ingilizce bi inceleme videosu var bu model için, kadın kendisi anlatıyo ingilizcen varsa izle istersen Chicco Lullaby Playard Review - YouTubeben de bunu almayı düşünüyorum da meltemi bekliyorum o sipariş verdi gelince baksın da ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?