2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

oy oy maşallah kuzucuğaa !!!.....
Sonuçlar süper !!!

ruzgara yaptırdıgım tactan sonra salıh hafıf serzenıste bulunmustu benım adımı neden yazdırmadın dıye bugun ona da sıparıs verdım
tabıkı salıh yazanından:)

selam güzel anneler ve bebişleri umarım herkes iyidir ben çok giremiyorum siteye girdiğm zamanda ancak geçmişi okuyup bişey yazamadan cıkıyorum
seda ecrin ve sevtap orhan yorum yazmasamda takipçinizim iyi güzel haberleriniz bekliyorum dualarım sizinle

meltemciğim taca bayıldım daha doğrusu cicişler topiğine eklediğinden beri aklımdada isim bulamadığım için sana yazmamıştım sanırım yaptırmak isteyen olursa faceten birine yaptırdığını yardımcı olacağını söylemiştim isim bulunca kapını pardon özelini çalacağım

doktora gittim, kan şekerim gayet iyi gözüküyo ama yinede şeker yüklemesi yapıcak ne olur ne olmaz diye, ter basmasıda fazla kilo aldığım içinmiş :26:
bebeğin büyüklüğünde bi sıkıntı yok gayet sağlıklı görünüyo dedi ailede de şeker yoksa büyük ihtimalle yoktur dedi ama yinede yaptırıcam ben aklımda takılı kalmasın, gece 12den sonra bişey yeme şekerli çay içme sabah gel dedi, birde son 3 gün boyunca ağır şeyler yeme dedi.. yinede meyvenin yanında yoğurt yerim ben sağlıklı olalım bebeşimle

selam kızlar nasılsınız memeleketteydim bugün evime döndüm allaha şükür aslında doğuma kadar kalacaktım ama eşim 1 hafta bile idare edemedi hastalandı mecbur dönmek zorunda kaldım gelirkende kaynanam benimle geldi bebeğin kırkı çıkana kadar kalacak 1 ay falan sonrada kayınbabam gelecekmiş bende haberler bu kadar kızlar

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

çok güzel olmuş 6 aylık iznin çıkması için ne yapmak gerekli diye düşünüp duruyordum iyi oldu bunu gördüğüm ama
yayalım yaymasına da sitede öyle bir imza kampanyası ya yok yada ben geç kaldığım için kaçırdım tekrar link gönderebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…