- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.461
o sertliğe rahmin kasılması diyolar canım. bende 1 aydır var..ne zamanlar olduğunu not ediyorum. çünkü bir düzene girdiği zaman doğum belirtisi olabiliyormuş.bu aylarda rahim kendini hazırlamak için yaparmış böyle kasılmalar, şmdilik korkucak bişey yokanladım cnm yapcak bişi yok ozaman hayırlı uğurlu olsun nerden ve kaça yaptırdın varsa linki fln gönder bize de dicem ama sen yatmaya gittin tabi geçmiş olsun dikkat et kendine.
aynen kuzu yaa okdr mutlu oluyorumki tekmelerini hissettikçe maşallah bebelerimize :))
ya ben ne dicem size gülmeyin bana ama mesela yatıyorum oturumuma gelicem ya o sırada göbüş üçgen şeklini alıyo sertte bişi var bebekmi sıkışıyo sabah yataktan kalkarkende yaşadım aynı olayı sizdede varmı????
Günaydın milleeeeeeeeeeeeeeeet....
Bizde sonunda geçtiğimiz cuma sonunda şeker yüklememizi yaptırdık.
açlık 88 tokluk 127 çıktı ama az kansız çıktık kan ilacımız 2 ye çıktı böhüüü...
Oğluşum 1kg 120 gr olmuş 36 cm Oy oy...
Ne yapıyosan aynen devam dedi tosbişimin kilosu için devam dedi....
maşallahhh bende cumartesi gittim şeker yüklemesi yapıldı açlık şekeri 79-60 dk glukoz snrası 89 çıktı şekerim iyi oldğunu öğrendim t3 1,57-4,71 olması gerekirken 5,52 çıkmış yine tavan yapmış ama yine ilaç vermiceklrmiş hemoglabin hangisiydi o düşük çıkmş kanım sanırım santafer fortu almaya ve c vitamini almaya devam dedi oğluşumda büyümüş kızlar 900 gram ve 30 cm olmuş üzüldüm boyu kısa diye dr gelenlerin arasında en uzunu senin bebiş deyince rahatladım açıkçası mutluda oldum ama ne yüzünü ne de başka biyerini çözemedim bugün büyüdüde ondanmı teyzeleri?
kuzu ücrette illaki fark edecektir farkını talep et ödediysen
anladım cnm yapcak bişi yok ozaman hayırlı uğurlu olsun nerden ve kaça yaptırdın varsa linki fln gönder bize de dicem ama sen yatmaya gittin tabi geçmiş olsun dikkat et kendine.
aynen kuzu yaa okdr mutlu oluyorumki tekmelerini hissettikçe maşallah bebelerimize :))
ya ben ne dicem size gülmeyin bana ama mesela yatıyorum oturumuma gelicem ya o sırada göbüş üçgen şeklini alıyo sertte bişi var bebekmi sıkışıyo sabah yataktan kalkarkende yaşadım aynı olayı sizdede varmı????
eğer karnının taş gibi olduğunu söylüyosan bende bayadır var pozisyon değiştirirken oluyo bebiş ama gerçekten kasılma falansa bende yok benimkinin çıkmaya niyeti yok demektir...
obaaaaa herkescıkler nerede:)
o sertliğe rahmin kasılması diyolar canım. bende 1 aydır var..ne zamanlar olduğunu not ediyorum. çünkü bir düzene girdiği zaman doğum belirtisi olabiliyormuş.bu aylarda rahim kendini hazırlamak için yaparmış böyle kasılmalar, şmdilik korkucak bişey yok
iyide rahimde değilki karnımda bu sertlikle fln tam böle göbek deliğimin üstünden başlıyo
iyide rahimde değilki karnımda bu sertlikle fln tam böle göbek deliğimin üstünden başlıyo
yok kızzzzz gormedım kımseyı ya bende ya nette sorun var:)burdayız ya kız beğenmiyon mu sen bizi bakıyım
benim de tam göbeğimin üstünde, doktoruma söylediğimde rahim kasılması dedi buna.
canım zaten şu anda rahmin göbek deliğinin altında
yok kızzzzz gormedım kımseyı ya bende ya nette sorun var:)
amaaaan seninki de benimki gibi bozulmasın da..internetsizlik çok zor
amannnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!canım zaten şu anda rahmin göbek deliğinin altında
amaaaan seninki de benimki gibi bozulmasın da..internetsizlik çok zor
anladım cnmbenim de tam göbeğimin üstünde, doktoruma söylediğimde rahim kasılması dedi buna.
kedidir kediiii
yerim ben o kediyi
tamam be sus ne rezil ediyonki adamı :))
anladım cnm
yerim ben o kediyi
tamam be sus ne rezil ediyonki adamı :))
estağfurullah ne rezil etmesi ben de yeni öğrendim de hava atıyorum
ruzgara yaptırdıgım tactan sonra salıh hafıf serzenıste bulunmustu benım adımı neden yazdırmadın dıye bugun ona da sıparıs verdım
tabıkı salıh yazanından:)
doktora gittim, kan şekerim gayet iyi gözüküyo ama yinede şeker yüklemesi yapıcak ne olur ne olmaz diye, ter basmasıda fazla kilo aldığım içinmiş :26:Ay cnm sen de mi ogretmensiinn? Ne cok var topikte ogrtmn :) hadi yat o zmn cok gec oldu ztn. İyi geceleeeerrr
Meyveni de ye sen yine dogal seker vitamin fln sonucta ama sut ic yaninda ya da meyveli yogurtgecmis olsun bi de cnm umarim bisey cikmaz yine de
ben geldim nabıyonuz beya kızanlar ve onların minik kızancıkları
anladım cnm
yerim ben o kediyi
estağfurullah ne rezil etmesi ben de yeni öğrendim de hava atıyorum
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?