- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.501
valla bugun yatagı kurunca aklıma ılk sen geldın bakındım ama oyle bışey goremedım, bide belirttiğim gibi ben bagımsız oalrak ıcınden cıkmasının hala ıyı bır fıkır olmadıgını savunuyorum seneye bu vakıtler bu konuyau bıdaha tartısalım bence:)))
evet evet haklısın bende dıkkat edıcem ona
yatar canım 2.5 yasına kadar rahat yatar
bugün şirkette nohut vardı bende hafta sonu nohut yaptımmmm ayyyyy allahım yawww şimdi ben akşam ne yiyeceğim
heleki emekleyen cocugu ıcınden kendısı cıkabılecegı bı yere koymak :))) ben ıs yaparken falan oyuncaklarla koyarım dedım ıcınebabasını bi ikna edebilsem bu duruma zaten sorun kalmayacak da işte malummm
nohut ???
ay esin zati şirketteki allah günah yazmasın ama inan yemek falan değildi nohut haşlama :)
esin bittimi battaniye kız ne alemdesin ben kızıma yelek başladım robadan örme bakalım nasıl olacak eğer bunu becerirsem kızıma kırmızı yelek öreceğim nasip olursa
aldığımız keçiboynuzu pekmezinden birkaç kaşık yedim ve 2 defa kramp girdi ne zmandır hiç böle korkmamıştımm yemesemmi ya dr aranıp da sorulmazki böle bişeyy
bugün şirkette nohut vardı bende hafta sonu nohut yaptımmmm ayyyyy allahım yawww şimdi ben akşam ne yiyeceğim
topik yine sessizleşti..ben de çıkıyorum kızlar..iyi akşamlar hepinize..yarın göüşürüz..
2 hastnae cıkısı tam takım olarak al yanına bıde extra zıbın takımı al stepne olarak, bebege bez, ıslak mendıl , kalın battanıye, tulbent, agız bezı bıberon, emzık corap, tasıma koltuguya bebebk için alınacaklar diye topik var ama hastane çantası için listeye rastlayamadım en.
erken doğum riskinden dolyı başlayayım hastane çantamı hazırlamaya diyorum.ama ne koyacağımıda tam bilmiyorum ki.
tecrübeli anneleri önerileri nedir acaba???
olur kuzum olur senınde bırden olur hepsi bı gunluk alısverıse bakar zaten hepsi , bende son ay yaparım dıyordum abım gaza getırdı benıde:)walla kızlar ne güzel hepiniz yavaş yavaş dizdiniz herşeyi...ben daha bi çorap bile almadım..alamadım...niye böyleyim anlamıyorum...değişik bi psikoloji..anneanne eskişehirde çalışmalara başlamış...bikaç hediye geldi..bi de babamız yurtdışına çıkmıştı..hatıra diye bi-iki bişey aldı o kadar...nerde yatak...nerde bana pijama..nerde hastane çantası..pehhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?