2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

iyi olmuş canım zaten sen de özledim şimdiden nasıl durcam o kadar ayrı diyodun..hem için rahat eder şimdi...gerçi kayınvalidenle aran nasıl bilmiyorum ama sana bakmaya geldiğine göre iyisiniz heralde..

Son düzenleme:

hoşgeldinnn herşeyde bi hayır vardır kocaları o kadar yalnız bırakmaya gelmezz iyi olmuşş

iyi olmuş canım zaten sen de özledim şimdiden nasıl durcam o kadar ayrı diyodun..hem için rahat eder şimdi...gerçi kayınvalidenle aran nasıl bilmiyorum ama sana bakmaya geldiğine göre iyisiniz heralde..

kaynanamla aramız iyi ama kendisi yaşlı iş falan yapamıyor yani bende özlemişdim kocamı zaten:)

hoşgeldinnn herşeyde bi hayır vardır kocaları o kadar yalnız bırakmaya gelmezz iyi olmuşş

kocam kendi istedi bana kalsa kalacaktım ya özlüyordum ama yinede biraz alışmıştım ama tabiki kocamın yanında olmak başka henüz kendisini göremedim ama akşam işden gelicek inşallah

gel bacım gel ne olursan nerde olursan ol yıne gel:))))))))))I

kaynanamla aramız iyi ama kendisi yaşlı iş falan yapamıyor yani bende özlemişdim kocamı zaten:)

ee nası bakacak o zaman sana?

minik kebelekkkkkk gobus mobus yok artık aynalara ve makınalara kustum artık ben:)

aaa niye kızz ne güzel çekip yolluyoduk bu arada daha yakından poz poz yatak fotoğrafı istiyorum o ne öle odanın bi ucundan bi ucunu çekmişsin

güle güle yatsın kuzucukkkk

meltemm bunun yanında yöresinde oyun çıkışı var mııııııı ??????
valla bugun yatagı kurunca aklıma ılk sen geldın bakındım ama oyle bışey goremedım, bide belirttiğim gibi ben bagımsız oalrak ıcınden cıkmasının hala ıyı bır fıkır olmadıgını savunuyorum seneye bu vakıtler bu konuyau bıdaha tartısalım bence:)))

aynı rengi beğenmişiz, ben de bundan alacağım. hayırlı ve de uğurlu olsun inşallahhhh tu tu tuuuuuuu
bende de bı kırmızı sevdası aldı basını gıdıyo:)
ee nası bakacak o zaman sana?

aaa niye kızz ne güzel çekip yolluyoduk bu arada daha yakından poz poz yatak fotoğrafı istiyorum o ne öle odanın bi ucundan bi ucunu çekmişsin
ssss sus bakayım edepsız sen facete gormedınmı zaten son halımı:) Eki Görüntüle 545961 Eki Görüntüle 545962

bilemiyorum bakacaz görecez artık:)))))doğuma annem gelmeye çalışacak 10 günlüğüne falan

bence de annenin gelmesi mantıklı olur..yoksa o mu sana bakacak sen mi ona bakacan...zaten sana yardımcı olamayacaksa niye geldi ki bu kadar erkenden daha çok yorgunluk olacak sana...

ssss sus bakayım edepsız sen facete gormedınmı zaten son halımı:) Eki Görüntüle 545961 Eki Görüntüle 545962

gördüüüüüm ondan diyom zaten ne var ki o kadar da kilo almamışsın abartıyosun bence sadece göbeğin var başka ne var ki?

fotolar için de sağol şeker kararım iyice kesinleşti

tabı canımmmm sadace 14 kılocuk su 30 yıllık omrumde hıc bu kadar sısko olmamıstım bennnnn:) valla benımde cok ıcıme sındı yatak ınş. memnun kalırım ıcıne de park yataklar ıcın uyku setı varmış ondan alıcam

bi kere sen şişko değilsin hamilesin...ikincisi ben de 9 kilo oldım canım napalım yani beğenmeyen almasın hele bi doğralım vercez geri acelesi yok ben de alcam onlardan yanlarında minder gibi şeyleri bile oluyo..aman alırken ebatlarına dikkat et de baya bi değişiyo çünkü ben bakmıştım havuzlu han da standart falan diyolar ama alakası yok boy boy oluyolar...

aldığımız keçiboynuzu pekmezinden birkaç kaşık yedim ve 2 defa kramp girdi ne zmandır hiç böle korkmamıştımm yemesemmi ya dr aranıp da sorulmazki böle bişeyy

beşiğiniz hayırlı olsun meltemcim bende bundan almak istiyorum hemde bu rengini ama bana küçük gibi geldi bu bizim çocuk odası yatak odasına uzak odasında 1.5-2 yaşında falan yatar sanırım 1.5 yaşına kadar yatabilirmi bunda:44::44:

evet evet haklısın bende dıkkat edıcem ona

yatar canım 2.5 yasına kadar rahat yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…