- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.481
selam kızlar nasılsınız memeleketteydim bugün evime döndüm allaha şükür aslında doğuma kadar kalacaktım ama eşim 1 hafta bile idare edemedi hastalandı mecbur dönmek zorunda kaldım gelirkende kaynanam benimle geldi bebeğin kırkı çıkana kadar kalacak 1 ay falan sonrada kayınbabam gelecekmiş bende haberler bu kadar kızlar
selam kızlar nasılsınız memeleketteydim bugün evime döndüm allaha şükür aslında doğuma kadar kalacaktım ama eşim 1 hafta bile idare edemedi hastalandı mecbur dönmek zorunda kaldım gelirkende kaynanam benimle geldi bebeğin kırkı çıkana kadar kalacak 1 ay falan sonrada kayınbabam gelecekmiş bende haberler bu kadar kızlar
iyi olmuş canım zaten sen de özledim şimdiden nasıl durcam o kadar ayrı diyodun..hem için rahat eder şimdi...gerçi kayınvalidenle aran nasıl bilmiyorum ama sana bakmaya geldiğine göre iyisiniz heralde..
hoşgeldinnn herşeyde bi hayır vardır kocaları o kadar yalnız bırakmaya gelmezz iyi olmuşş
gel bacım gel ne olursan nerde olursan ol yıne gel:))))))))))Iselam güzel anneler ve bebişleri umarım herkes iyidir ben çok giremiyorum siteye girdiğm zamanda ancak geçmişi okuyup bişey yazamadan cıkıyorum
seda ecrin ve sevtap orhan yorum yazmasamda takipçinizim iyi güzel haberleriniz bekliyorum dualarım sizinle
meltemciğim taca bayıldım daha doğrusu cicişler topiğine eklediğinden beri aklımdada isim bulamadığım için sana yazmamıştım sanırım yaptırmak isteyen olursa faceten birine yaptırdığını yardımcı olacağını söylemiştim isim bulunca kapını pardon özelini çalacağım
kaynanamla aramız iyi ama kendisi yaşlı iş falan yapamıyor yani bende özlemişdim kocamı zaten:)
minik kebelekkkkkk gobus mobus yok artık aynalara ve makınalara kustum artık ben:)
minik kebelekkkkkk gobus mobus yok artık aynalara ve makınalara kustum artık ben:)
ee nası bakacak o zaman sana?
bilemiyorum bakacaz görecez artık:)))))doğuma annem gelmeye çalışacak 10 günlüğüne falan
valla bugun yatagı kurunca aklıma ılk sen geldın bakındım ama oyle bışey goremedım, bide belirttiğim gibi ben bagımsız oalrak ıcınden cıkmasının hala ıyı bır fıkır olmadıgını savunuyorum seneye bu vakıtler bu konuyau bıdaha tartısalım bence:)))güle güle yatsın kuzucukkkk
meltemm bunun yanında yöresinde oyun çıkışı var mııııııı ??????
bende de bı kırmızı sevdası aldı basını gıdıyo:)aynı rengi beğenmişiz, ben de bundan alacağım. hayırlı ve de uğurlu olsun inşallahhhh tu tu tuuuuuuu
ssss sus bakayım edepsız sen facete gormedınmı zaten son halımı:) Eki Görüntüle 545961 Eki Görüntüle 545962ee nası bakacak o zaman sana?
aaa niye kızz ne güzel çekip yolluyodukbu arada daha yakından poz poz yatak fotoğrafı istiyorum o ne öle odanın bi ucundan bi ucunu çekmişsin
bilemiyorum bakacaz görecez artık:)))))doğuma annem gelmeye çalışacak 10 günlüğüne falan
bende de bı kırmızı sevdası aldı basını gıdıyo:)
ssss sus bakayım edepsız sen facete gormedınmı zaten son halımı:) Eki Görüntüle 545961 Eki Görüntüle 545962
tabı canımmmm sadace 14 kılocuk su 30 yıllık omrumde hıc bu kadar sısko olmamıstım bennnnn:) valla benımde cok ıcıme sındı yatak ınş. memnun kalırım ıcıne de park yataklar ıcın uyku setı varmış ondan alıcambence de annenin gelmesi mantıklı olur..yoksa o mu sana bakacak sen mi ona bakacan...zaten sana yardımcı olamayacaksa niye geldi ki bu kadar erkenden daha çok yorgunluk olacak sana...
gördüüüüüm ondan diyom zaten ne var ki o kadar da kilo almamışsın abartıyosun bence sadece göbeğin var başka ne var ki?
fotolar için de sağol şeker kararım iyice kesinleşti
tabı canımmmm sadace 14 kılocuk su 30 yıllık omrumde hıc bu kadar sısko olmamıstım bennnnn:) valla benımde cok ıcıme sındı yatak ınş. memnun kalırım ıcıne de park yataklar ıcın uyku setı varmış ondan alıcam
bende de bı kırmızı sevdası aldı basını gıdıyo:)
ssss sus bakayım edepsız sen facete gormedınmı zaten son halımı:) Eki Görüntüle 545961 Eki Görüntüle 545962
pekmezden degıldır kramp canım ya denk gelmıstıraldığımız keçiboynuzu pekmezinden birkaç kaşık yedim ve 2 defa kramp girdi ne zmandır hiç böle korkmamıştımm yemesemmi ya dr aranıp da sorulmazki böle bişeyy
evet evet haklısın bende dıkkat edıcem onabi kere sen şişko değilsin hamilesin...ikincisi ben de 9 kilo oldım canım napalım yani beğenmeyen almasınhele bi doğralım vercez geri acelesi yok ben de alcam onlardan yanlarında minder gibi şeyleri bile oluyo..aman alırken ebatlarına dikkat et de baya bi değişiyo çünkü ben bakmıştım havuzlu han da standart falan diyolar ama alakası yok boy boy oluyolar...
yatar canım 2.5 yasına kadar rahat yatarbeşiğiniz hayırlı olsun meltemcim bende bundan almak istiyorum hemde bu renginiama bana küçük gibi geldi bu bizim çocuk odası yatak odasına uzak odasında 1.5-2 yaşında falan yatar sanırım 1.5 yaşına kadar yatabilirmi bunda:44::44:
tesadüf olabilir mi? pekmezle alakası olduğunu zannetmiyorum denk gelmiştir bence...aldığımız keçiboynuzu pekmezinden birkaç kaşık yedim ve 2 defa kramp girdi ne zmandır hiç böle korkmamıştımm yemesemmi ya dr aranıp da sorulmazki böle bişeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?