- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.401
kizlar cinsiyet tahmini isteyen varsa satini ve dogum gunu ve yilini yazsinlar,hesaplamam icin gerekli,bide dogum gunu mutlaka gerekli,simdi cikicam islerim yogun 2-3 gunde 1 zamanim oldukca giriyorum.
benı bu hamıle halımle aglatan eşim ve kayınvalidem size yıne de ah etmıyorum !!!!! kızlar bıktım artık karnımda su cocugum olmasa kıyacam artık cnıma
İyi geceler güzel hamişler yarın herkes icin cok güzel bır gün olsun
benımmm gıbı uykusu gelmeyen kac tane annecıkk varr
Günaydın kızlarrr
KEyifleriniz nasıl bakalım
gunaydın canım keyfım bıraz yok gıbı bugun dr kontrolm var sınırlerım gerıldı bırsy cıkıcak dıye cok korkuyorum gec yattım heyecandan erken kalktım mıde bulantısından oluyorum.. sabah sabah afedersın ama ınsan buyuk tuvalete cıkar mı yaa
Günaydınnn güzel annelerr
Nasılsınız ???
mercimekler nasıl ??
kızlar hepinize günaydın dün bende doktora gittim kendi doktorum izne cıkmıs uzman doktor baktı kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsi heyecanlandım :) sonra doktora kahferengi lekelerimden bahsettim rahime bakti yeni bi kanama baslamıs dedi önlem alalım diye rapor verdi ve progestana başladı baya moralim bozuldu günde 3defa vjinadan al dedi ama ben 2defa alıyrum ve dinleniyorum cnm çok sıkkın aslında kendi doktorum olmayınca iraz tedirgin oldum ama iyide ilgilendi progestan kullananız varmı aramızda sersemlik ve uyku yapıyo herkese saglıklı hamilelik diliyorum
günaydınlar
bugün yine hiç halim yok
yatsam uyusam ne iyi gelcek ama elden bişey gelmiyor
kızlar hepinize günaydın dün bende doktora gittim kendi doktorum izne cıkmıs uzman doktor baktı kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsi heyecanlandım :) sonra doktora kahferengi lekelerimden bahsettim rahime bakti yeni bi kanama baslamıs dedi önlem alalım diye rapor verdi ve progestana başladı baya moralim bozuldu günde 3defa vjinadan al dedi ama ben 2defa alıyrum ve dinleniyorum cnm çok sıkkın aslında kendi doktorum olmayınca iraz tedirgin oldum ama iyide ilgilendi progestan kullananız varmı aramızda sersemlik ve uyku yapıyo herkese saglıklı hamilelik diliyorum
belfü
Günaydınn güzelimm :)
Midemde bir ağırlık var bugün
Mercimeğim iyi sanırım:)
Sizde durumlar nasıll
Canım bende de aynı problem devam ediyor geçen c.tesi doktora gittim o zamana kadar lekelerim yoktu
alttan muayene oldum ertesi günü lekeler başladı
sonrada progesteron testi istedi doktorum 13 çıktı çok çok düşük dedi
günde 3 defa progeston hap alıyorum şimdi
gittiğimde kese ve kalp atışı görüldü kese etrafında kanama yok dedi ama sonrasında ne oldu bilmiyorum açıkcası
benim kontrolüm haftaya c.tesi o zaman kadar mecbur bekliycem
GUmaydın kızlar benimde hiC Halim yok yine yine
Kolumu kaldıramıyorum ya offf ne olacak boyle Halim
Hicbirsey yapamaz oldum evde isler beni bekliyor
Ama nerdeeee.. Allahım bır güç kuvvet verde kalkayım yataktan
cnm zaten hep vajinadan bakıyorlar onun hiç bi zararı yokmuş içini ferah tut lekeler ondan kaynaklanmıyordur.bana test falan yapmadı galiba önlem amaclı verdiler hepimize pazartesi doktorum gelicekmiş onu arıcam artık geçmiş olsun bol bol dinlen sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?