2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Aynen saldıkça daha fena oluyoruz.

Bende akşam eve gittik ortalığı topla sil süpür , egzersiz yap duş yap anca oturdum.
Hareketlenince daha enerjik kalıyoruz.

Haa mide ağrım bulantım yok mu var hemde fena.

hamisler tablomuzu guncellemeye baslama zamani tabloda kimin eksik bilgileri varsa yazsin,bide minure burda cinsiyet merak edenler sorsun.cevaplarim listeye yazmam gerek.:2:

ben eksiğim ben yokum galibaa

annenin ismi : diclee
annenin yaşı :23
yaşadıgı yer : mardin
kacıncı bebeği : 1. bebeği
son adet tarihim : 4 mayıs
beklenen doğum tarihi :08-02-2013
bebeğimin son durumu : kalp atışını duydum..

ve benim doğum tarihim 20 mart 1989

aynen öyle tatlım saldıkça daha bi salıyoruz o zaman olmuyor ay çok şükür miğdem bulanmıyor ama bugün ağrımaya başladı sanki

tü tü tü maşallah demek istiyorum sana arkadaşım
benim de aklımda akşama iş yapmak var ama bakalım güç bulabilecekmiyim kendimde

tü tü tü maşallah demek istiyorum sana arkadaşım
benim de aklımda akşama iş yapmak var ama bakalım güç bulabilecekmiyim kendimde

yaparsın kuzucuğummmmm yaparsın hepimize maş. ama çok salıyorsunuz o zaman insan daha çok yatmak istiyor :) salsam bende öyle olurum ama hem çalışıyorum hemde evin işi maalesef fırsat olmuyor işte bugün yapmasan yarın daha çok birikecek bugünde ben yarında ben yapacağım değişen birşey yok yani

herkese merhaba BENDE HENUZ YENI OGRENDIM
burada cınsıyetlerı okuyordum
hemen kendım ıcınde bır sorayım dedım munıre merhaba
herkese ozenle sıkılmadan cevap verıyorsun gecekten tebrık ederım

BENIM SAT 26/MAYIS
D.TARIHI:07/08/1979
26 GUNDE BIR DONGUM OLUYOR
CINSIYET TAHMININ VAR MI

Canım valla maşallah sana ya evet salmamak lazım ama insanın elinde değil valla simdi kalktım bır gayret evi makineye tuttum biraz ara verdim sonra silicem yavaş yavaş olacak sanırım bu sıcaklarda mahvediyor beni simdi actım klimayı kapattım heryeri öyle is yapıyorum kocişin cok calışması lazım cok hahahah

Valla bende çalışıyorum öğürme kıvamında olmak hiç istemiyorum.
Şu 3 -3,5ayı tamamlasak herşey bitecek hayırşısıyla canım.
Senin hep aynı şekilde devam eder umarım sorunsuz :)

sagol cnm allah razı olsun aminn rabbim herkese yaşatsın ilgilendi cnm ilgilenmesinede insan kendi doktrunun dısında olunca çok bi emin olamıyo sagol iyi dileklerin için

Kendi doktoruna ne zaman gideceksin peki canım

Kendi doktoruna ne zaman gideceksin peki canım[/QUOTE]

cnm gittigim doktor 15gün sonra gel dedi ama kendi doktorum pazartesi başlıcakmış onu telefonla aramayı düşünyorum durumu anlatayım bakalım ne dicek gel yada devam et der yaa normalde cok sosyal konuskan biriyimdir ama böle durumlarda cok pasifim söliyecegimi unutuyorum rahat olamıyorum ve cok panigim doktor bile farketti bu kadar panik olmayın biraz rahat olun dei hemen demoralize oluyorum :) ben de sevmiyorum ama napayım sizce aramak en iyisig aliba

merhaba hamisler gobisler ben geldim.cok kotuyum ya.midem kotu bas agrisi,bas donmesi,halsizlik.of ya.elimi kaldiracak halim bile yok.sevinmistim budefaki,hamilelik kolay gecicek sanmistim ama kotuyum.

merhaba hamisler gobisler ben geldim.cok kotuyum ya.midem kotu bas agrisi,bas donmesi,halsizlik.of ya.elimi kaldiracak halim bile yok.sevinmistim budefaki,hamilelik kolay gecicek sanmistim ama kotuyum.

merhaba cnm ben bitki uzmanıyım kendim zencefil kapsül kullanıyorum bulantı için rahatımda cok şükür sabah yataktan kalkmadan muz kraker falan ye gecicek cnm inşş saglıklı olsunlarda insan gecmiyecek sanıyo amagecer bunlarda inşş :))

merhaba canim aramiza hosgeldin.ilk sayfada tablomuz var,oraya gir orda bilgiler var,biligilerini tam yaz seni listeye alalim.iyi paylasimlar.

yok ya ben hic 1 sey kullanmak istemiyorum.gecen hamileligi hatirladim ozamanda boyle olmustu sabah lari aksamdan hazirladigim elma suyunu icmeye baslayinca yavas yavas gecti.galiba yine elma suyuna baslamaliyim.zaten cok zayifim bide halsizlik falan.iyikide calismiyorum bu halde hergun isemi gidip gelinir?

Bende öyleyim canım ya saat kaç oldu hala açim. Kalktığım anda başım dönüyor midem bulanıyor sırf çıkarmamak için yatıyorum. Benim işlerde duruyor çok halsizim.

Bende öyleyim canım ya saat kaç oldu hala açim. Kalktığım anda başım dönüyor midem bulanıyor sırf çıkarmamak için yatıyorum. Benim işlerde duruyor çok halsizim.
birazcikta havalarin sicak olmasi bizi boyle yapiyor.ama kolay diyilki,nede olsa icimizde 1 can yaraniyor,zaten normal hiss edemezdikki,16.haftalari sabirsizlikla bekliyorum.tum rahatsizliklarin gececegi ve karnin buyumeye basladigi hamileligin en guzel donemleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…