- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.421
günaydın anammmm kendinizi salmayın bu kadar yawww hadi biraz canlanın hamişler ben akşam saat 7,5 ta eve geldim ev toz içinde halıları kaldır silkele yerleri sil süpür tozları al çamaşırlarımı yıkadım astım duş aldım yemek yedim tv izledim sonrada uyumuşum gece 3 te uyandım gene yattım uyudum sabah 6 da uyandım gene uyudum sonra 7:20 de uyandım üzerimi giyindim hopppp işe geldimmmm biraz canlanın yawww hadiiiiii
merhaba canim ben burdayim.bana cabuk son adet tarhini ve dogum gununu yilini yaz hemen cinsiyeti hesapliyicam.mademki,burdayim canli hesap yapiyim.
DICLee--- senin bebisin ERKEK...
hamisler tablomuzu guncellemeye baslama zamani tabloda kimin eksik bilgileri varsa yazsin,bide minure burda cinsiyet merak edenler sorsun.cevaplarim listeye yazmam gerek.:2:
Aynen saldıkça daha fena oluyoruz.
Bende akşam eve gittik ortalığı topla sil süpür , egzersiz yap duş yap anca oturdum.
Hareketlenince daha enerjik kalıyoruz.
Haa mide ağrım bulantım yok mu var hemde fena.
günaydın anammmm kendinizi salmayın bu kadar yawww hadi biraz canlanın hamişler ben akşam saat 7,5 ta eve geldim ev toz içinde halıları kaldır silkele yerleri sil süpür tozları al çamaşırlarımı yıkadım astım duş aldım yemek yedim tv izledim sonrada uyumuşum gece 3 te uyandım gene yattım uyudum sabah 6 da uyandım gene uyudum sonra 7:20 de uyandım üzerimi giyindim hopppp işe geldimmmm biraz canlanın yawww hadiiiiii
tü tü tü maşallah demek istiyorum sana arkadaşım
benim de aklımda akşama iş yapmak var ama bakalım güç bulabilecekmiyim kendimde
aynen öyle tatlım saldıkça daha bi salıyoruz o zaman olmuyor ay çok şükür miğdem bulanmıyor ama bugün ağrımaya başladı sanki
En hafif şekilde atlatırız umarım canım :)
Herşey meleklerimiz için
Çalışan annelerin zor dönemleri ama geçecek hepsi :)
Öncelikle gözün aydın.Allah herkese aynı duyguyu tattırsın canım.Ne mutlu ki doktorun yokken bile diğer doktor seninle detaylıca ilgilenmiş.
Herşey tedbir almak için lütfen karamsarlığa düşüp kendinizi etkilemeyin Allahın izniyle herşeyin üstünden gelirsiniz:)
İçini ferah tut canım.
sagol cnm allah razı olsun aminn rabbim herkese yaşatsın ilgilendi cnm ilgilenmesinede insan kendi doktrunun dısında olunca çok bi emin olamıyo sagol iyi dileklerin için
benı bu hamıle halımle aglatan eşim ve kayınvalidem size yıne de ah etmıyorum !!!!! kızlar bıktım artık karnımda su cocugum olmasa kıyacam artık cnıma
inş. inş. tabiiki onlar için :) Allah dağına göre kar verirmiş en çok korktuğum çalıştığım için öğürerek miğde bulantıları ablamların öyle olmuştu çok şükürki bende yok
sagol cnm allah razı olsun aminn rabbim herkese yaşatsın ilgilendi cnm ilgilenmesinede insan kendi doktrunun dısında olunca çok bi emin olamıyo sagol iyi dileklerin için
merhaba hamisler gobisler ben geldim.cok kotuyum ya.midem kotu bas agrisi,bas donmesi,halsizlik.of ya.elimi kaldiracak halim bile yok.sevinmistim budefaki,hamilelik kolay gecicek sanmistim ama kotuyum.
merhaba canim aramiza hosgeldin.ilk sayfada tablomuz var,oraya gir orda bilgiler var,biligilerini tam yaz seni listeye alalim.iyi paylasimlar.herkese merhaba BENDE HENUZ YENI OGRENDIM
burada cınsıyetlerı okuyordum
hemen kendım ıcınde bır sorayım dedım munıre merhaba
herkese ozenle sıkılmadan cevap verıyorsun gecekten tebrık ederım
BENIM SAT 26/MAYIS
D.TARIHI:07/08/1979
26 GUNDE BIR DONGUM OLUYOR
CINSIYET TAHMININ VAR MI
yok ya ben hic 1 sey kullanmak istemiyorum.gecen hamileligi hatirladim ozamanda boyle olmustu sabah lari aksamdan hazirladigim elma suyunu icmeye baslayinca yavas yavas gecti.galiba yine elma suyuna baslamaliyim.zaten cok zayifim bide halsizlik falan.iyikide calismiyorum bu halde hergun isemi gidip gelinir?merhaba cnm ben bitki uzmanıyım kendim zencefil kapsül kullanıyorum bulantı için rahatımda cok şükür sabah yataktan kalkmadan muz kraker falan ye gecicek cnm inşş saglıklı olsunlarda insan gecmiyecek sanıyo amagecer bunlarda inşş :))
merhaba hamisler gobisler ben geldim.cok kotuyum ya.midem kotu bas agrisi,bas donmesi,halsizlik.of ya.elimi kaldiracak halim bile yok.sevinmistim budefaki,hamilelik kolay gecicek sanmistim ama kotuyum.
birazcikta havalarin sicak olmasi bizi boyle yapiyor.ama kolay diyilki,nede olsa icimizde 1 can yaraniyor,zaten normal hiss edemezdikki,16.haftalari sabirsizlikla bekliyorum.tum rahatsizliklarin gececegi ve karnin buyumeye basladigi hamileligin en guzel donemleri.Bende öyleyim canım ya saat kaç oldu hala açim. Kalktığım anda başım dönüyor midem bulanıyor sırf çıkarmamak için yatıyorum. Benim işlerde duruyor çok halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?