- 27 Şubat 2012
- 16.975
- 28.704
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.381
MELISTUNA-KIZ.arada yalnislik olmus.ilk soylediyim dogruydu bebisin kiz.
ZUZUMM-canim ben cinisyeti yumurtlamaya gore yani sattan 2 hafta sonraya gore hesaplarim.senin adet nasilsa 30 nisan nekadar gec dollenme olsa bile mayista hamile kalmissin.ve bebisin ERKEK
YONCAMEL-senin YUMURTLAMAN TAM IKI AY ARASINA DENG GELIYOR,ama siklusun 28 gun oldugu icin buyuk ihtimalle mayista hamile kalmissin-ERKEK.
kızlarr bugun idrarımı yaparken yanmam oluoo hatta rahatlım dıe banyo yaptım ama yanıorum yınede ya usttm (bu havalarda bunu nasıl basardysam) yada susuz kaldm ama korktum sımdı bı enfeksyn varsa ve bı zararı olrsa doktra gtsem ılac zaten kullanamıcam napsam gecer mı panık yapmamalı mıyım
kızlar su benm ıdrar yanmasna da bı fıkır solsenzde rahatlasamm
hamişler sımdı sızden bısey ıstıcam gobus delıgınız yanı kasıklarınızın oraya elınızı bastırmadan cok hafıf koyun ıkı elınızı de bı tarafınız daha sert ve hafıf sısmı cevapları yazınız lutfen bunu uzanarak ya da yatarak yapın
nasılsın canım?
ismin ne tatlım bu arada?
benim Derya
canım benimde Nuray
midem bulanıyo, sen nasılsın
iyiym canımya az önce yemek yedik
protein olsun diye eşim et kızartmış
biyandan eti yiyorum ama bi yandan tabağı görmeye dayanamıyorum
ne ilginç bişey bu bulantıdan farklı
aklıma hangi gıda gelirse midem bulanıyo hiç yiyemem sanıyorum
ama yerken eh işte unutuyorum
maşallah canımkızlar cook şükür bebşimin kalp sesini duyduk bugun allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış şimdilik darısı hepinizin başına
ama daha cok küçükmüş 6 haftalıkmış yani geç döllenme olmuş
okis canim.ama zaten minure soylediyi cinsiyetleri bana ozelde yaziyor listeye atmam icinSLADİ canım Minure bebegimin cinsiyetine erkek dedi,listeye ekler misin???
canim ben senin findigi coktan kiz yazdim.sladı cım ,benim meleğin cinsiyet tahmini kız. mınüre sağolsun tekrar baktı, bi yanlışlık oldu toplu gönderirken dedi,listeni düzeltirken benim fındığın tahminini de değiştirirsin artık şekerim.
gozun aydin tatlim,yarin eklerim listeye.kızlar cook şükür bebşimin kalp sesini duyduk bugun allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış şimdilik darısı hepinizin başına
gec dollenmeyse ogretmenmısın sende canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?