2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aranızda bulantısı olanlar varmı kızlar ağzının tadı değişenler.benm baya bulantm var ve agzım acı acı ne yesem tat alamıorum hoş pek bişi yedigimde yok

yok canım ben sata gore yazdım...
daha belllı değil kalp atışı almadık ama kese goruldu ya senın..

bizim de kese göründü canım
kalp atışı inşallah haftaya cumaya
ama kese de görünse sadece doktorun doğum tarihi vermiş olması lazım
benım sata göre doğum 5 şubat ama ultrasona göre 15 şubat
geç döllenme yani

Nasılsın canım en son kanaman vardı gibi hatırlıyorum bebek nasıl inşallah geçmiştir kanaman.

slm kızlar nasılsınız
tek tek sayfaları takip ediyordum ama artık çok zorlanıyorum
dün kadın doğum hocasıyla konuştum doçent kendisi bizim ünv.de hoca
havuz tawsiye etmiyorum kesinlikle dedi,,
enfeksiyondan deği dedi, vajenede dediğiniz gibi su kaçmaz tabi (bunu diyince adam baya güldü zaten) da konu buda değil
ama hani istemeden yutuyoruz ya su, klor we diğer daha zararlı dezenfektan kimyasallarıda yutmuş oluyoruze buda bebeğe zararlı
yani havuz yasak
:
:26:

Son düzenleme:
hepberaber
canım münire ne dedi sana kızmı erkekmi çok merak ettim

sladı
canım şu usg resimlerinide bu başlığamı koysak,
usg resimleri başlığını kullanan yok
bence çokta koyan olmaz çok karışmaz yani burası

Son düzenleme:
slm hamişler. bişi soracam ben pazartesi doktora gidecem. 4+4 olacam. sizce kese görünür mü?

canım tecrübeli iyi bi doktorsa görür ama tam net yuwarlak bir kese olmayabilir gördüğü
kese oucak yapıyı görür daha şekilsiz bişey oluyo
benim 4+1 ken bi asistan arkadaş bakmıştı bişey war ama tam kese gibi değil, yok biçimsiz, yok herşey olabilir, düşük, boş gebelik................
o gün akşama kadar depresif bir gün geçirdikten sonra, günün sonunda hocaya gittim we adam bak bu yolc sac, herşey normal merak etme çok küçük şuan yuwarlak bir kese görmememiz normal demişti

doktorum baya iyi. martta bebeğimi kaybettim. hemen hemen ilk muayenede söylemişti bu bebek pek iyi değil diye. ondan sonra zaten 9 haftalıkken kaybetmiştim. vajinal ultrasonda görünür diye düşünüyorum inşallah bakalım. aslında benim tuttuğu gün belli.5 haziranda çatlatma iğnesi oldum. 6 haziranda tek ilişki.

canım anladığımkadarıyla senn son adet tarihin 22 mayıs we siklüsün 16. günü ilişki olmuş belki tam yumurtlama nezaman oldu bilmem ama erken olmayacağı kesin
hani sata göre hesaplarda tam yumurtlama 14. gün kabul edikiyor ya ondan diyorum
umarım görürsün

Kızlar gunAydin simdi yazıları okuyorum herkesin midesi cok bulanıyormuş bende hiçbir bulantı yok midemle ilgili hiçbir sorun yok tuhaflık var bu iste

Selam Tatlicadi benim bulantilarim 7. haftadan sonra basladi baska arkadaslarda 8. haftalrda baslayanlar var bu kisiden kisiye degisiyor tatlim hic bulanti olmadan gecirenlerde var yani bulanti olmamasi kotuye ya da tuhafliga isaret degil icini ferah tut benim annem hic bir hamileliginde bulanti yasamamis takma kafana olurmu boyle seyleri tadini cikar hamisliginin )

Canim benim bildigim kadariyla doktorlarin soyledigi keseyi gormek icin bhcg nin eger alttan ultrason yapilacaksa en az 1500 karindan bakilacaksa en az 4500 civarinda olmasi gerekiyormus benim bhcg 1500 un uzerine cikmadan almadilar ultrasona hic bir sekilde senin goruntuleme icin cok erken degilmi tatlim daha ayrica dusuk falan getirme aklina canim benim oyle bisey olsaydi bhcg degerin katlayarak yukselmis dusuk durumlarinda bhcg degeri giderek dusuyormus benimde oyle bir durumum olmustu ozaman soylenen bana bunlar.

çok mantıklı
canım münire kız dedi bana
ama herkes erkek diyor
abim de rüyasında görmüş
ben gebeliğmi öğreneceğim sabah
inşallah sağlıklı olsun daa

ayy canım kızlarda ne tatlı yaa banada herkes erkek diyor bende rüyamda erkek gördüm, münirede erkek dedi
yaaa çooooooooooookkkkkkkkkkk merak ediyorum ben onca hafta nasıl dayanıcammm
ama her ikisinede çok sewinicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…