2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam hanımlar p.tesi ilk defa doktora gideceğim kendi hesabıma göre 6+2 olacağım acaba embriyo görünür mü?

selam hanımlar p.tesi ilk defa doktora gideceğim kendi hesabıma göre 6+2 olacağım acaba embriyo görünür mü?

canım 6+2 de muhtemelen görünür
ama bazen hesabımızdan küçük çıkıyorlar geç döllenme olabiliyor
benım 6 haftalık olması gerekirken 4+5 ti
yani geç döllenem
iyi haberlerle gel inşalalh

Canım cok teşekkür ederim aman bır sorun olmasında benim bebeğim annesini düşünüyor demekki zorlamıyor annesini yerim ben kuzumu:)))

kızlar akıntı durumunuz nedir
ben de baya yoğun kıvamlı akıntı geliyor son birkaç gündür
sizler de durum nedir
?

Canım cok teşekkür ederim aman bır sorun olmasında benim bebeğim annesini düşünüyor demekki zorlamıyor annesini yerim ben kuzumu:)))

mrb kızlarr dün dr gittim kese görüldü.sladi ye duyurulurrr keseee görülddüüüü
duydum tatlim duydum gozun aydin.eklerim.

evet canim hoca tamamen hakli havuz tehlikeli ola bilir ama denize girebiliriz,zaten hamislere yuzme iyi geliyor.bide ayrintili bilgi icin ilk sayfada tablonun ustundeki linke tikla.

canim nasil istersen oylede yap,burda hangi sayfada oldugu kaynayip gidicek,ama orda yeri belli olucak.tum ultrason resimler orda.ikisinede koya bilirsin.

Kızlar bugün alışverişe ciktim cok güzel bır nevresim takımı gördüm
Kırık beyaz kendinden kabartmalı desene var harika birsey dayanamadım
Aldım inşallah Allah nasip ederse doğumdan sonra eve geldigimde yatağıma
İlk onu sericem hem cok sade hem cok şık:)) alıp koydum allahım hayirlisiyla o günleri
Göstersin bebeğim ve ben sağlıklı bır sekilde huzurla yatağımızda yatarız

hamisler dollenmeden sonra uzun yol gelen dollenmis yumurta rahime yerlesir.ama burda bilmediginiz 1sey var bu yumute once rahmin 1kenarina tutulur,birkac gun sonra biraz daha ileri gider ve yine 1kac gun sonra rahmin merkezi olan endometriya katini eriterek oraya yerlesir ve 9ay orda kalir.hamisler mayalanmis yumurta hucre rahim icinde ilerledikce gunlerce buyumeye baslar.ilk sayfada tablomuzun altinda 2013subat anneleri ultrason resimleri topigimizde 2resim var.once papapa arkadas sonrada benim ultrason resmim iki lese arasindaki hafta farkina buyukluk farkina ve yerlesme farkina baka bilirsiniz.papapa arkadasin kesesi rahmin henuz kenarinda ve merkeze inmemis bile.ve doktoru nekadar iyi 1doktor keseyi orda yakalamis.arkadaslar cok iyi ultrason doktoru keseyi 3haftada bile siyah 1nokta seklinde bula bilir.tabi doktor kendinden eminse.kese hakkinda sorularinizi cevaplamak icin dediyom topikteki resimleri inceleye bilirsiniz.

slm hamişler. bişi soracam ben pazartesi doktora gidecem. 4+4 olacam. sizce kese görünür mü?
arkadaşım ben ilk hamileliğimde 3.5 haftalıkken görmüştü doktorum 2. hamilelğimde 4.5 hafta demişti ilk gittigimde kesede görünmüştü ama içinde embiryoyu 6.haftada görmüştük ilk gebeliğimde
seninde hayırlısı olsun görürsünüz inşallah

mrb kızlarr dün dr gittim kese görüldü.sladi ye duyurulurrr keseee görülddüüüü
tebrikler darısı bize

iyi akşamlar hanımlar
kimseler yokmu ne yaz diye böyle az kişimi olcaz yani
yaa kızlar benim acaip kasıklarım sızlıyor..bugun belimede vurdu agrı 2. gebeliğim ama ilkmiş gibi acemiliğim tuttu heycanlandım

ay ilk defa sayfada kimsenin olmadığını gördüm,
kızlar benim göbüşümde bi ayva göbek oluştu
acaba bu benim oburluğumdan mıdır yoksa
bebişimden midir bilemedim?

bi de yeni öğrendiğim bişeyi söliyim
bebişinizin kalp atışlarını görmeye gitmeden önce
çikolata, meyve suyu gibi tatlı bişeyler
yerseniz bebişin kalp atışları daha belirgin görünürmüş
bunu tecrübeli annelerden duydum

canım 6+2 de muhtemelen görünür
ama bazen hesabımızdan küçük çıkıyorlar geç döllenme olabiliyor
benım 6 haftalık olması gerekirken 4+5 ti
yani geç döllenem
iyi haberlerle gel inşalalh

inş geç döllenme değildir çatlayacağım çünkü bu zamana kadar zor bekledm bu arada ilgilenip cvp yazdığın için teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…