2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benım gobusum cok az sıs gıbı sankı oncelerı hep tuvalet ıhtıyacımdan boyle sanırdım malum buyuk tuvalete cok cıkamıyorum ama baktım kı onunla alakalı degılmıs.. bıde gorumcem dedı kı zayıf hamılelerın gobuslerı 2 aylıkken bıle bellı olur dedı senınkı de hafıf cıkmaya baslamıstır dedı ama daha ben keseyı bıle goremedım dogru duzgun yoksa kılomu aldımmmm

anam bızım hamıslerın ıcı gecmıs bu ne yahu forum bombos kımsecıklerın sesı cıkmıyo az bı konusun kızlar yaa daha yenı hamıleyız boyle yaparsanız olmaz ama aaaaaa lmaz:

bu arada ısım buldum bebıse kız olursa derin erkek olursa yigitcan esım olmaz dedı ama ben caktırmadan takıcam ısımlerını

canım ben kızımda 59 kilo ile doğuma girdim ama göbeğim son 3 ayda belli oldu adamakıllı
ilk 4 ay falan hiçbişi yoktu o yapıya göre değişiyo
kiminin de hemen çıkıyo göbüş
kızımda 3630 gr doğmuştu hani küçük de değildi maşallah

ama ikincilerde yer hazır olduğundan hemen çıkıyormuş
tekme de daha çabuk hissediliyormuş bakalım artık..

iyi geceler herkeseee
kızımın gösterisine gittim müthiş bir duygu Allah hepinize nasip etsin..

6 haftalığız bugün bulantılarım başlıyor hayırlı olsun:))
kokular rahatsız etmeye başladı ama yemekten kesilmedim bakalım kesilecek miyim
bulantı olmayanlar hiç takmasın benim kuzenimin arkadaşımın bir kere bulanmadı hiç de sorun olmadı..

gunyadin seker hamisler,gobisler,tombisler.sabah uyandim yine halsizlik mide bulantisi,hatta bas agrisi.sadece uzanmak istiyorum ve gunlerce ac kalmak istiyorum.neyse simdi guzel 1 banyo yaptim birazcik kendime geldim.serinledim.ya ufacik 1 lokma yemek alsam agzima o lokma bana cok buyuk geliyor,acliktan olsem bile midem doluymus gibi hiss ediyorum.off bugunler cbuk gecsin.
tatlim bende senin gibi yaptim,ama baska seyi.duyunden once kendime renk-renk,bilmem seksi bilmem sirin gecelikler aldim.11 aydir duyunum olmus.hepsini giydim.1 tekine dokunmadim,en seker olanina onu hastahaneden cikip eve gelince bebisimle uyuyacagim ilk gece giymem icin sakladim umarim kismet olur.ay hayallerimiz cabuk olsada sevinsek.

tatlim senin gobus oburluktan.bendede gobis cikti.daha bebisimizin cikaracagi gobise 2 ay falan var.bide bebisin cikaracagi gobis tam kasik ustunden sismeye baslar.gobek alti kismi.ay onlar daha ufacik,buyusunlerde gobisimiz ciksin.

gercekten kimsecikler yok.genelde ne zaman girsek 15-20 kisi olurdu,ama simdi 2-3 kisi oluyoruz/
sebep-herkesin halsizligi mide bulantilari ve bide baslayan tatiller.

insallah tatiller falan bitsin,hamilelik sikayetlerimiz gecsin.ozaman agustos sonu eylul basi yine herkes toplanicak.inaninki,benimde hic giresim gelmiyor ya yazmaya okumaya halim yok.cok kotuyum.
:26:

günaydın kızlar. ben de aynı sizin gibiyim. sıcaktan yatacak yer de bulamıyorum.sarhoş gibiyim açım ama canım bişey istemiyor. bir biraz can sıkıntısı var bebeişin kalp atışları yavaştı biraz. gerçi arkadaşım var ebe. dün onunla konuştuk direk bana karnın falan aç mıydı dedi. ben de aç gitmiştim. burada da bir arkadaşın dediği gibi çikolata ye yada neyve suyu iç de git bak nasıl duyacaksın dedi. içim rahatladı biraz daha. umarım bebeğim kalır benimle.

günaydıınnnn
benim hafif bulantım var ama kahvaltımı güzelce yapabildim
bilmem artacak mı
göğüs hassasiyeti bugün de gitmiş geçen de gittiydi korktuydum bu ne böyle bi çok ağrıyo bi gidiyo yaaa
Allahtan biraz bulantı var da diyorum normaldir..

sladi dediğin gibi yaz ya bi de..halsizlik de var çoğunlukta..
kimisi de kolaycık geçiriyor...
iyi haftasonları herkeseee

bence de çikolata falan yiyince direk artar o canım
canını sıkıp da strese girme boşyere
bak belirtilerin de devam ediyor bir şeyi yoktur o sıpanın:)

gunaayyyyyyyyydııınnnnnnnnn mınık bedenlerın annelerı gobıslerınız sıssın ınsallah kocaman olsun da kocanıza sarılamayın benım de canım hıcbırsey ıstemıyor ne yazık kı ama zorla yıyorum.. bel agrım var dun gecede kasıklarım da agrıdı hafıf hafıf sabah uyandıgım da mıde bulantısı yasıyorum. benım gobusum de azıcık sıstıı bebe yağı kullanıyorum ben hatunlar

doğru diyosun :) doktorda direk belirtileri sordu zaten var mı diye. göğüslerim falan çok acıyo allahtan da. gerçi bebeğin gelişimi normal, boyutu kesesi. sadece kalbi biraz yavaştı doktor yeni canlanmış olabilir yada sadece bu anlık bişey olabilir dedi, neyse iyi düşünelim iyi olsun..herkese iyi pazarlar.

işte pinpirik yapıp duruyoruz
ben de göğüsler niye acımıyo bugün diye takıyorum mesela:)

çatlak oluşmasın diye ben kızımda mustela çatlak kremi kullanmıştım arkadaşlar
hiç çatlamadım çok şükür
onu kullanan hiçbi arkadaşım da çatlamadı
hatta biri tek kalçasına sürmedi kalçası çatladı:)
yapısal bir şey olacaksa engel olunmaz ama mustela epey engelliyor sanırım
ama ben karnım iyice şişince kullandım ilk aylar kullanmadım daha ne çatlağı ne karını yahu:)))
pirinç kadar ya var ya yok bebişler:))

tatlm benimde mide bulantılarım aşırı derecede hiç bişi yiyemiordum dr zofran 4 mg verdi onu içtim dünden beri eh biraz daha iyiyim dicem ama hala bulantım var halsizim yatıorum ne zamana kadar sürücek bu böyleee yaaaa

folıc asıt kullanan hamısler ac karnına mı alıyosunuz ben ac karnına alıyorum da sankı ıstahımı kapatıyor.. bır de sureklı domates yıyın folıc asıt varmıs ıcın de ben elma gıbı dusurmuyorum.. bıde acayıp portakal suyu cekıyo canım

sabah tok karna içiyordm canım ama bulantılarım asırı olunca dr gece yatmadan önce al dedi.bulantıyı tetikliiyor bende biraz folik asit

sabah tok karna içiyordm canım ama bulantılarım asırı olunca dr gece yatmadan önce al dedi.bulantıyı tetikliiyor bende biraz folik asit

canım bana doktor folıdoce verdı ac karnına ıcıyorum onu ıcınce de sankı ıstahım kapanıyor.. bı de benım bebısım gec dollenmeymıs 1 hafta gerı de sanırım hcg sonucu 825 olması kac haftaya tekabül edıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…