- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.621
benım gobusum cok az sıs gıbı sankı oncelerı hep tuvalet ıhtıyacımdan boyle sanırdım malum buyuk tuvalete cok cıkamıyorum ama baktım kı onunla alakalı degılmıs.. bıde gorumcem dedı kı zayıf hamılelerın gobuslerı 2 aylıkken bıle bellı olur dedı senınkı de hafıf cıkmaya baslamıstır dedı ama daha ben keseyı bıle goremedım dogru duzgunyoksa kılomu aldımmmm
tatlim bende senin gibi yaptim,ama baska seyi.duyunden once kendime renk-renk,bilmem seksi bilmem sirin gecelikler aldim.11 aydir duyunum olmus.hepsini giydim.1 tekine dokunmadim,en seker olaninaKızlar bugün alışverişe ciktim cok güzel bır nevresim takımı gördüm
Kırık beyaz kendinden kabartmalı desene var harika birsey dayanamadım
Aldım inşallah Allah nasip ederse doğumdan sonra eve geldigimde yatağıma
İlk onu sericem hem cok sade hem cok şık:)) alıp koydum allahım hayirlisiyla o günleri
Göstersin bebeğim ve ben sağlıklı bır sekilde huzurla yatağımızda yatarız
tatlim senin gobus oburluktan.bendede gobis cikti.daha bebisimizin cikaracagi gobise 2 ay falan var.bide bebisin cikaracagi gobis tam kasik ustunden sismeye baslar.gobek alti kismi.ay onlar daha ufacik,buyusunlerde gobisimiz ciksin.ay ilk defa sayfada kimsenin olmadığını gördüm,
kızlar benim göbüşümde bi ayva göbek oluştu
acaba bu benim oburluğumdan mıdır yoksa
bebişimden midir bilemedim?
bi de yeni öğrendiğim bişeyi söliyim
bebişinizin kalp atışlarını görmeye gitmeden önce
çikolata, meyve suyu gibi tatlı bişeyler
yerseniz bebişin kalp atışları daha belirgin görünürmüş
bunu tecrübeli annelerden duydum
günaydın kızlar. ben de aynı sizin gibiyim. sıcaktan yatacak yer de bulamıyorum.sarhoş gibiyim açım ama canım bişey istemiyor. bir biraz can sıkıntısı var bebeişin kalp atışları yavaştı biraz. gerçi arkadaşım var ebe. dün onunla konuştuk direk bana karnın falan aç mıydı dedi. ben de aç gitmiştim. burada da bir arkadaşın dediği gibi çikolata ye yada neyve suyu iç de git bak nasıl duyacaksın dedi. içim rahatladı biraz daha. umarım bebeğim kalır benimle.
gercekten kimsecikler yok.genelde ne zaman girsek 15-20 kisi olurdu,ama simdi 2-3 kisi oluyoruz/
sebep-herkesin halsizligi mide bulantilari ve bide baslayan tatiller.
insallah tatiller falan bitsin,hamilelik sikayetlerimiz gecsin.ozaman agustos sonu eylul basi yine herkes toplanicak.inaninki,benimde hic giresim gelmiyor ya yazmaya okumaya halim yok.cok kotuyum.:26:
folıc asıt kullanan hamısler ac karnına mı alıyosunuz ben ac karnına alıyorum da sankı ıstahımı kapatıyor.. bır de sureklı domates yıyın folıc asıt varmıs ıcın de ben elma gıbı dusurmuyorum.. bıde acayıp portakal suyu cekıyo canım
sabah tok karna içiyordm canım ama bulantılarım asırı olunca dr gece yatmadan önce al dedi.bulantıyı tetikliiyor bende biraz folik asit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?