- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.821
merhaba tatlim.kalp atisi 6-8 haftalar arasi duyulur.karnin sismesine gelince kilolu annelerde zaten karin oldugu icin kilomu yoksa bebek karnimi belli olmaz.ama ince ve normal kiloda olan annelerde karin 16 haftadan sonra suratle buyumeye baslar 20 haftalarda kenardan hamile oldugun anlasilir.bide gobekten cikmaz rahim kasikta oldugu icin hamislik karinda kasiktan buyumeye baslar.rahim gobege 6.ayinda cikar.merhaba hanımlarr ne sorucamm sıze?? hamıle kalmak ılgılı herseyı ezberlemıstımm ama gebelıkle ılgılı cokk yetersızımmmkalp atıslarını kacıncı haftada duyarımm bebegımın ve gobısımm ne zaman kabarmaya baslarr bılgısı olan tum arkadaslardann yorum beklıorummmmm
ne??? 5mg cok ya.normalda ilk hamileliginde bebekte anomali oldugu halde 5mg yuksek doz yazilir.yani diger hamilelerde 04 veya 0,5mg yazilir.bende ilk bebekte spina bifida oldugu icin 5aydir yuksek doz 5mg folik asit kullaniyorum.gunde sadece bikere.sende 5mg gune 2 kere neden yazsinki?
yani 5mg olduguna eminmisin?belki 5 mkg dir?
ve ayrica tatlim her bilginin onunde ok isareti vardir.onu tiklayin ayrintili bilgi verilmistir.güzell paylasım olmus tsekkürlerrr canım tüm kocalara duyuruluuuuurrr
gcnm şimdi baktım tekrar 5 mg pof ne yapsamki
kızlar benim drumdan başka dru folik asit vermeyen
tavsiye etmiyorum diyen varmı.istememe rağmen vermedi:26:
TATLIM bunun benzeri yaziyi ben demin koymustum kizlar okudular tamamen dogru soylenmis,bu yazilar doktor tarafindan analiz edildikten sonra neticeye varilmis ve yazilmislar.Folika sit suda eriyen, ışıktan etkilenen B grubu vitaminlerindendir. Yiyeceklerin, saklama, hazırlama ve pişirme şekillerine çok dikkat edilmelidir. Çünkü yanlış uygulamalar folik asit kaybını artırmaktadır. Suda eriyen bir vitamin olduğu için vücutta fazla depolanmaz ve hergün dışarıdan alınması zorunludur.
TATLIM bunun benzeri yaziyi ben demin koymustum kizlar okudular tamamen dogru soylenmis,bu yazilar doktor tarafindan analiz edildikten sonra neticeye varilmis ve yazilmislar.
benim bebektede spina bifida ve anensefali olmustu,cunki,bende folik asit eksikligi vardi,ama simdi 5 ay onceden onlemimi aldim ve bebisin 3 ayina kadar kullanicam.
eBen ekim ayından beri kullandım ayrıca arada 2 kutu da elevit içtim
bana sanırım o yüzden vermedi diye düşünüyorum sonuçta buradaki yazıda ve bir çok yazıda aynı şeyi söylüyor
4.haftadan sonra Allah korusun artık bir faydası olmuyomuş zaten
sadece günlük almamız gereken besin değeri olarak almanın faydası var demekki
Allah sanada kimseyde yaşatmasın bir daha böyle şeyler hepimizin meleklerini korusun
kizlar sizleri korkutmak istemem ama iste folik asit eksikligi olan annelerden dogulan bebekler
anencephaly images - Google Search
ya bunu gorup gormemenin kimseye 1 zarari yokki? benim bebegimde iste butur bisey olucakti.cunki,ben salak doktoru dinlemedim ve folik asit kullanmadim.AY ÇOK KÖTÜ YAAAA neden böyle bir şey yaptın lütfen kaldır kimse görmeden
merhaba tatlim.kalp atisi 6-8 haftalar arasi duyulur.karnin sismesine gelince kilolu annelerde zaten karin oldugu icin kilomu yoksa bebek karnimi belli olmaz.ama ince ve normal kiloda olan annelerde karin 16 haftadan sonra suratle buyumeye baslar 20 haftalarda kenardan hamile oldugun anlasilir.bide gobekten cikmaz rahim kasikta oldugu icin hamislik karinda kasiktan buyumeye baslar.rahim gobege 6.ayinda cikar.
o zaman ornege karsilik ornek ben 13 haftada sacimi boyattim bebege bisey olmadi,esimin halakizi,sacini boyatti bisey olmadi.eyer basinda cok ufak 1 yara varsda hemen kana gecer.peki o 3 tane bebegini kayb eden anneler doktor ne dedi.kayb etme sebepleri neymis.?sladicim tamam biçok şeyi internette bulabiliyoruz ama bu saç boyatmayla ilgili 3 örnek var benim önümde. kuzenim 6. ayda saçını boyattı. 10 gün sonra doğum yaptı bebeği 1 gün yaşadı kanında zehirlenme teşhisi kondu. yine bir tanıdık 7. ayda saçını boyattı bebeğinin gelişimi durdu 1 hafta sonra ölü doğum yaptı. bi arkadaşım 3. ayda saçını boyattı bebeğini kaybetti. bunlar tesadüfte olabilir ama önümde bu kadar örnek varken saçımı boyatamam ben. 20 yaşında saç diplerim beyazlamaya başladı. kızımda da boyatmadım. o beyazların büyüdüğünü gördüğümde bebeğim de büyüyor diye seviniyordum
ya bunu gorup gormemenin kimseye 1 zarari yokki? benim bebegimde iste butur bisey olucakti.cunki,ben salak doktoru dinlemedim ve folik asit kullanmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?