2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim için rahat etmiyor o yüzden sladicim gözümün önünde kötü örnekler olduğu için oyüzden yane. bi de 1 tane kayıptan sonra bu bebiş çok kıymetli anlarsın beni

benim için rahat etmiyor o yüzden sladicim gözümün önünde kötü örnekler olduğu için oyüzden yane. bi de 1 tane kayıptan sonra bu bebiş çok kıymetli anlarsın beni
tatlim ister bitane kayip olsun ister kayip olmasin herkes icin bebis i cok kiymetli.bende 4aylik bebgimi kayb ettim.ustelik herkesin bebisinden buyuktu ve karnimda oynamaya baslamisti.
cok aci gunler gecirdim,ama benim bebegimin kayb etme sebebim folik asit eksikliyidi,yani olaya tibbi olarak bakip tibbi mudahale ettim.a
ma su boya meselesiyle benide korkuttun.

korkma canım inşallah Allahın izniyle bişeycik olmucak minişlerimize

Kızlar yardım edin. Ben bir sene önce kızamıkçığa bağışıklığım olmadığı için aşı olmuştum. Üç aysonra hamile kalabilirsin dediler. Ben bir sene sonra hamile kaldım. Bugün doktora gittik bebeğin kalpatışları duyuldu. Ancak yapılan testlerde kızamıkçık enfeksiyonum aktif çıktı. Hem bağışıklığım pozitif hem aktiflik pozitif. Şimdi avidite testi diye bişi varmış onu yaptırıyorum. Sonuç bir haftasonra çıkacak ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum

canım benim de bulantım yok dediğin gibi yorgunluğum var o kadar...

cumartesiyi bekliyorum kalp atışı için inş duyarızz

canımmm sağol ben duydum bin şükür 7 haftamı bugun bitirdim 8e girdim ama tuhaflık var midem bulanmuyo aşermiyorum eşim bile sen ne biçim hamilesin diyor kendimi kötü hissediyorum azıcık ama bıraksan 24 saat uyurum

benim baş dönmem var ama aşerme yok ya çok ilginç ama midem 1 defa bile bulansın istiyorum
bende progesteron jell kullandım 15 gün oda yan etkileri fazlaydı ama o bitti şimdide uyku hali vs. başladı
tedavi ile hamile kalabildim nerdeyse 2 yılımı verdim ve zorr kavuştum bazen korkuyo insan tabi bişi olurmu olacakmı diye
çok endişe ediyorum demek midesi bulanmayan ben tek değilmişim

merhaba bende folik asit kullanıyorum ama günde 1 tane başka bişide vermedi zaten
.

Son düzenleme:
Biz de söylemedik. kalp atışları için de pazartesi gidicez. öğrenince söylemeyi düşünüyoruz bakalım haırlısıyla.

ayyy kızlar söylenmezmi hiççç...biz ilk öğrendiğimiz gün önce annemlere sonra eşimin annesi gile gittik kıyamam hepside mutluluktan ağladı o kadar sewindilerki,iki tarafında ilk torunu olucak benm fındıkım,2 yıllıkta ewliyiz bekliyolarmış artık:) hem öle güsel bi ilgi alaka sizi beklioki anlatamam kızlar hemen sölemeniz lazım,günde kaç kere arıyolar canın bişey istiyomu yapılcak işin warmı die bende biraz nazlanarak tadını çıkarıyorum:)

evt canım bendede oluyo bazen karnımda çok fena ağrıyo gece uyuyamıyorum

aynen bende 2 yıl bekledim öğrenir öğrenmez anneme söyledim çok sevindi
çünkü hep soruyolardı.. öğrenmeleri hakları :)) şimdide senin yaptıgın gibi nazlanarak çıkaramıyom valla hamileliği çünkü bıraksalar hep uyucam :))))

nasıl yani folik asit etkisiydi bende kullanıyorum şu an folbiol kafam karıştı

merhaba hanımlar kaynatmışsınız gene geçmişe bakamadım
doktora gittim bugun bi bakalım karnından dedi baktı kese görünmüyor ya çok küçük ya yok dedi kan tahlili istedi
neysem kan tahlilinde 920 çıktı 3 haftalık falandır görünmez dedi 2 hafta sonra gel keseyi görelim inşallah dedi
folibol verdi sabahları bir tane al dedi
3 ay önce düşük yaptıgım için diger imsamlara nazaran düşük riskim yüksek dikkat et 2 hafta ilişki yasak dedi

işte böyle kızlar bende kalp atışını duymadan kimseye söylemicem hakkımızda hayırlısı

hastaneden gelince karnımı doyurdum bi güzel uyumuşum 2 saat kkadar şimdi kalktım akşam yemeği hazırıyorum
geçmişe vakit bulayım bakarım
görüşürüz

arkadaşlar kafam fena karıştı şu folik asit meselesine folbiol 5 mg ve marttan beri kullanıyorum sizce doktorun dediğini yapıp günde iki keremi almalıyım ne yapayım bi akıl verin lütfen

netli cnm bnde folbiol kullanıyorum ve bende marttan beri kullanıyorum,günde 1 tane dedi doktorum bende başucuma koydum yatmadan önce 1 tane içiyorum :) sana tahlil falan yaptımı acaba düşük bişeylermi gördüde günde 2 tane dedi anlayamadım. hatta ben martta hiç doktora gtmeden folic plus kullanıyodum 2 kereydi günde,sonra doktoruma sorunca değiştirdi folbiol günde 1 kere daha düzenli şekilde içilir saatlerini aksatmamaya çaliş dedi... umarım yardımcı olabilmişimdir.sağlıkla bebişler diliyorum hepimize:)

slm annişler sanırım hamilelik olayını söyleyip söylememeyi konuşuyodunuz,
ben anneme daha erken söyledim ama eşim ve annemden başka kimseye söylemedim
doktor ne zaman ki kalp atışını gördü ondan sonra da kayınvalidemlere söyledim
herkes çok sevindi ama ben de kalp atışlarını görmeden söylemeyenlerden yanayım
çünkü boş gebelik, dış gebelik, ya da bebeğin gelişmemesi gibi durumlar en başından daha
çok belli oluyo hemen söyleyip insanları umutlandırmak istemedim.

merhaba bende folik asit kullanıyorum ama günde 1 tane başka bişide vermedi zaten
.

slm ben de folik asit kullanıyorum ama bana doktor günde iki tane tok karnına verdi, acaba doktorlar neye göre veriyoki anlamadım?
normalde benim tahlillerim de temiz çıktı yani bi eksiklikten dolayı desem o da yok hatta arkadaşıma doktor günde 3 defa al demiş folik asit,
sen 1 tane diyince az geldi bana?

bende hiç iyi değilim tatlım ve ilaç kullanma taraftarıda değilim ,benmde cuma günü kontrolüm bakalım ne dicek dr bebişime:) her şeyden midem bulanıyo kokulardan tiksiniyorum ,sabahları peynirli tost yiyyorum o kadar iyi geliyoki,hem bulantımı bastırıyor hemde kahvaltımı yapmış oluyorum,daha sonra bütün gün uyuyorum zaten akşamda meyve falan derken geçip gidio günler...peynirli tostu sanada tawsiye ederim cnm:)

ya arkadaşlar yazılarınızı okurken kafam karıştı bende folik asit kullanıyorum ama günde yarım doz

aynen bende sizin gibi mahfoldum işyerinde fırsat buldukça uzanmaya çalışıyorum gece bile uyutmuyo bulantısı dursa ekşimesi başlıyo bu midenin maşallah millette hiç bişi yok doktor bana emedur die bir ilaç verdi ama çok zorda kalmadığın sürece kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi

ya arkadaşlar yazılarınızı okurken kafam karıştı bende folik asit kullanıyorum ama günde yarım doz

cnm senin kullandığın folik asit hangisi ben folik plus kullanıyorum üstü pembe ve bir bebiş resmi var, eğer ondan kullanıyosan 1 tane olması az gibi ama başka bi marka kullanıyosan belki onun mg değeri farklıdır ondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…