- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.281
canım geçmiş olsun ben kullandım sirkeli suyu
özel bölgeyi temiz bir bez ile sirkeli su ile temizledim (yanlız sadece vajina kenarlarını )
sonrada travazol krem sürdüm 3 akşam çok iyi geldi
umarım sanada iyi gelir zaten ne var ne yok herşeyi sirkeli sudan geçiriyoruz oramızı bile
slm kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olucam
sat 19 mayıs
internette tahmini doğum tarihi 23-02-2013 çıkıyo
ilk bebişimiz
bu sabah keseyi gördük
slm kızlar..
nasılsınız nasıl bebişler göbüşler...
ben bıraz takığım buaralar:26:bende de daha ne bı bulantı ne bı tıksıntı...kalp atışını bı an once almak ıstıyorum ama randevum salıya..
gunler gecmıyo kızlar ya..kafama takıorum hep.oğlumda 9ay kustum 9 ay bulandı içim parfum sıgara tıksındım bunda tık yok normalmı onuda bılmıorum..
göğüslerim şişmişti ama sankı onlarında acısı gecti.sankı acımıyolar gecen haftaki gibi..napsam bılemedım yaaa..
gebelık testı alsam aksı bı durum varsa test negatıfmı pozıtıfmı gosterır acaba...
bugun gıtsem dedım dr a ama eşimle salı gunu ızınlıyız oda gelmek ıstıyo halıyle..ay benım gıbı olan varmı aranızda...
oğlumdan oncekı bebişim içimde olduydu ne bı kanama ne bişi hiç bi belırtı olmadıydı hep o gelıo aklıma içim urperıo...
gamzelihatun;
canım sende hiç takma kayınvalideni
empati yap
Allah nasip ederse sende yarın bir gün kayınvalide olacaksın
Bir evlat büyütüp ortaya çıkarmak kolay bir şey değil
Daha nokta kadarken evhamdan ölüyoruz ne yapacağımızı şaşırıyoruz
Kimse isteyerek evladını üzmek istemez ben kesinlikle böyle düşünüyorum
Yapıyolarsa da aşırılıktan oluyor onuda hoş görmek lazım
Ne ekersek onu biçicez
Kayınvalideler hakkında kötü konuşan insanları cidden anlamıyorum
Ne olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun,hiç bir şey yapmamış olsa bile 9 ay karnında taşımış ve doğurmuş
sırf bunun için bile hürmeti
hak ettiklerini düşünüyorum
bir erkek annesi olarak
Allahım inşallah bana da öyle der. Gideceğimiz yer 3-4 saat çok uzak değil ama onu da yasaklasın. Herşeyi yasaklasın bana mümkünse deniz kum güneşZaten çok sıcak da zararlı. Gitsem de hiçbir zevk alamıcam, gerilicem orda.
zaten güneşi kafadan yasaklıyo güneşte durma denize şimdilik girme havuz girmek kesinlikle yasak ani hareket etme uzanma birden eğilme:) ve dahası doktor eşimin yanında saydı bunları bizimki biraz fazla titiz bi doktor eşimin gözü korktu servis beklerken bile gölge arıyo güneşte durma zarar gelir ikinizede modunda yani birde bizim ilk bebek herşey doktorun istediği gibi ve aslında benim istediğim gibi:) inşallah seninde öyle olur evinde yatar bol bol dinlenirsin:)
slm kızlar..
nasılsınız nasıl bebişler göbüşler...
ben bıraz takığım buaralar:26:bende de daha ne bı bulantı ne bı tıksıntı...kalp atışını bı an once almak ıstıyorum ama randevum salıya..
gunler gecmıyo kızlar ya..kafama takıorum hep.oğlumda 9ay kustum 9 ay bulandı içim parfum sıgara tıksındım bunda tık yok normalmı onuda bılmıorum..
göğüslerim şişmişti ama sankı onlarında acısı gecti.sankı acımıyolar gecen haftaki gibi..napsam bılemedım yaaa..
gebelık testı alsam aksı bı durum varsa test negatıfmı pozıtıfmı gosterır acaba...
bugun gıtsem dedım dr a ama eşimle salı gunu ızınlıyız oda gelmek ıstıyo halıyle..ay benım gıbı olan varmı aranızda...
oğlumdan oncekı bebişim içimde olduydu ne bı kanama ne bişi hiç bi belırtı olmadıydı hep o gelıo aklıma içim urperıo...
zaten güneşi kafadan yasaklıyo güneşte durma denize şimdilik girme havuz girmek kesinlikle yasak ani hareket etme uzanma birden eğilme:) ve dahası doktor eşimin yanında saydı bunları bizimki biraz fazla titiz bi doktor eşimin gözü korktu servis beklerken bile gölge arıyo güneşte durma zarar gelir ikinizede modunda yani birde bizim ilk bebek herşey doktorun istediği gibi ve aslında benim istediğim gibi:) inşallah seninde öyle olur evinde yatar bol bol dinlenirsin:)
amin inşallah. eşime diyorum sen git ben işime gider gelirim. ona da razı olmuyo. 3-5 kişiyle gitsek sorun değil ama çocuklarıyla beraber 15 kişiler nasıl rahat edeyim orda. bide gelin olarak hizmetçilik yapıcam onlara.
slm şubatın güzel anneleri ben bebişimin ilk fotoğrafını paylaştım
miniğim poz verdi doktor amcası da çekti :)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-annelerinin-ultrason-fotograflari-2.html
eğer sizin elinizde ultrason fotoğrafları varsa hepimiz paylaşalım
çok güzel gerçekten :)
amin inşallah. eşime diyorum sen git ben işime gider gelirim. ona da razı olmuyo. 3-5 kişiyle gitsek sorun değil ama çocuklarıyla beraber 15 kişiler nasıl rahat edeyim orda. bide gelin olarak hizmetçilik yapıcam onlara.
cnm sıkma canını içindemi mercimek tanesi kadar bebişini düşün git otur çok fazla yormamaya bak eşinle konuşup bi ortayol bulabilseydiniz çok iyi olurdu bu sene tatilinizi evinizde geçirin ikna etmeye çalış sen yine de baktın olmuyo keyfini çıkarmaya çalış naparım ne ederim deme git bebişinle konuş oralarda koy elini göbüşüne anlat bebişine denizin bulutların güzelliğini mutlu olursun onların varlığını bile unutursun :)
cnm sıkma canını içindemi mercimek tanesi kadar bebişini düşün git otur çok fazla yormamaya bak eşinle konuşup bi ortayol bulabilseydiniz çok iyi olurdu bu sene tatilinizi evinizde geçirin ikna etmeye çalış sen yine de baktın olmuyo keyfini çıkarmaya çalış naparım ne ederim deme git bebişinle konuş oralarda koy elini göbüşüne anlat bebişine denizin bulutların güzelliğini mutlu olursun onların varlığını bile unutursun :)
Biz tatilimizi Mayısta yaptık ama Eşimin ablası ve abisi uzaktan gelecek. Onlarla vakit geçirmek istiyor. Kendince o da haklı tamam ama bencilce davranıyor. Zaten müdürümle de konuştum şimdi. ay sonu çok yoğun olur idare edemeyiz dedihay yaşa dedim
Gözünaydın. Yalnız ben bu ultrason işinden hiç anlamıyorum ya :) o karanlık yuvarlağın içindeki aydınlık bebiş dimi? Başı neresi?
Hayırlı cumalar arkadaşlar, topic çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum malesef...
bebeğim 8. haftasına girmek üzere ama hala kahverengi lekelerle uğraşıyoruz,arada gelip gidiyor doktorum dinlenmemi söylüyor ilaçlarımı alıyorum şu ilk 4 ay bi geçse hepimiz rahatlasak...
geçmiş olsun canım. inşallah çabucak atlatırsın bu dönemi.
senin gibi olan var canım . aynı şeyleri yaşıyoruz. ben de pazartesi gidicem kısmet olursa kalp atışları için. bir de benim eşim sağolsun kalp atışlarını duymadık diye sanki hiçbişey yokmuş gibi davranıyo. dur bakalım kalbi atsın diyo her lafın başında. ümitsizliğe kapılıyorm.
Hayırlı cumalar arkadaşlar, topic çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum malesef...
bebeğim 8. haftasına girmek üzere ama hala kahverengi lekelerle uğraşıyoruz,arada gelip gidiyor doktorum dinlenmemi söylüyor ilaçlarımı alıyorum şu ilk 4 ay bi geçse hepimiz rahatlasak...
kızlar bugün sizinle cok önemli bişey paylasmak istiorum hepinizin kulagına küpe olsun bu durum.bugün dr gittik kalp atısı için doktor kalp atısını göremedi vajinal ultrasonla grdi gene göremedi ve bana muhtemelen olusmamıs bebek alabilirz dedi.sonra ben agla agla bi hal oldum eşimle baska doktora gittik ama benim umudum yoktu acıkcası tamam dedm bitti hersey.sonra diger doktora gittik anlattm bu durumu ultrasonu karnıma dayadı ve dayar dayamaz kalp atısları duyuldu coook mutlu oldum bu sefer mutluluktan agladım.ve o doktorun nasıl kalp atısını duymadıgına hayret etti ve sok oldu işin özü böyle durumlarda hemen üzülmeyin muhakkak baska doktora gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?