2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım çok teşekkur ederim sanahemen deneyeceğim aslında sirkeyi her yerde kullanıyoruz mantıklıda geldi bana
inş. faydasını görürüm çok fenalardayım..

slm kızlar..
nasılsınız nasıl bebişler göbüşler...
ben bıraz takığım buaralar:26:bende de daha ne bı bulantı ne bı tıksıntı...kalp atışını bı an once almak ıstıyorum ama randevum salıya..
gunler gecmıyo kızlar ya..kafama takıorum hep.oğlumda 9ay kustum 9 ay bulandı içim parfum sıgara tıksındım bunda tık yok normalmı onuda bılmıorum..
göğüslerim şişmişti ama sankı onlarında acısı gecti.sankı acımıyolar gecen haftaki gibi..napsam bılemedım yaaa..
gebelık testı alsam aksı bı durum varsa test negatıfmı pozıtıfmı gosterır acaba...
bugun gıtsem dedım dr a ama eşimle salı gunu ızınlıyız oda gelmek ıstıyo halıyle..ay benım gıbı olan varmı aranızda...
oğlumdan oncekı bebişim içimde olduydu ne bı kanama ne bişi hiç bi belırtı olmadıydı hep o gelıo aklıma içim urperıo...

aslm canım...çok fazla takmışsın bence rahat ol..aslında bende çok evhamlıydım ama bu durumuma yavaş yavaş alışıyorum.
gece yatarken bebeğe bişey olur die dönerken ,yatarken kendimi sıkmaktan sabah kalktığımda kemiklerim ağrıyordu
birde mide bulantıları bende de 8 haftalıkken başladı azar azar saten doktorum demişti şu durumda sen etkilenmemişe benziyorsun die
hatta 9.cu haftada en belirgin mide bulantılarını görüceksin demişti ama genetik sanırım kardeşlerimde de bişey olmamıştı bende de bişey olmadı şükürler olsun..normal geçirdiğim için hamileliğimi bazen hamile değilmişim gibi geliyor bana da
içini ferah tut hep korkulan başa gelir inş. sağlıklı sıhhatlidir bebeğin..

cnm zaten kusur işlediğimiz felan yok ama ne var sanki kızları gibi davransalar biz onları anne olarak görmicek kadar nankör değiliz ki evet oğlunu 9 ay karnında taşıdı büyüttü ama nihayetinde bizi de anamız dokuz ay taşıdı madem bi hoşgörü olacak karşılıklı olsun çünkü senin mutsuz olduğunu annen görmese de sesinden anlıyo hissediyo ona da yazık baktığın zaman bir kişinin istedikleri olacak kumanda edicek diye neden birkaç kişi mutsuz olsun herkes kendi evinin huzuruna baksın haksızmıyım ? ama hani hakikaten dediğin doğru ne ekersen onu biçersin yani su uzattığın insan sana asla taş atmaz bizim başımıza ne gelicek çocuğumuz ve hatta torunumuz bize nasıl muamele eder onu bilemeyiz

senin gibi olan var canım . aynı şeyleri yaşıyoruz. ben de pazartesi gidicem kısmet olursa kalp atışları için. bir de benim eşim sağolsun kalp atışlarını duymadık diye sanki hiçbişey yokmuş gibi davranıyo. dur bakalım kalbi atsın diyo her lafın başında. ümitsizliğe kapılıyorm.

Hayırlı cumalar arkadaşlar, topic çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum malesef...
bebeğim 8. haftasına girmek üzere ama hala kahverengi lekelerle uğraşıyoruz,arada gelip gidiyor doktorum dinlenmemi söylüyor ilaçlarımı alıyorum şu ilk 4 ay bi geçse hepimiz rahatlasak...

Gözünaydın. Yalnız ben bu ultrason işinden hiç anlamıyorum ya :) o karanlık yuvarlağın içindeki aydınlık bebiş dimi? Başı neresi?

evet cnm karanlık olan kese içi su dolu içindeki alt tarafa doğru aydınlık olarak görünen şey bebişim :)
kafası sol tarafta, tabi ultrason kağıdında daha net görünüyo :)

kızlar bugün sizinle cok önemli bişey paylasmak istiorum hepinizin kulagına küpe olsun bu durum.bugün dr gittik kalp atısı için doktor kalp atısını göremedi vajinal ultrasonla grdi gene göremedi ve bana muhtemelen olusmamıs bebek alabilirz dedi.sonra ben agla agla bi hal oldum eşimle baska doktora gittik ama benim umudum yoktu acıkcası tamam dedm bitti hersey.sonra diger doktora gittik anlattm bu durumu ultrasonu karnıma dayadı ve dayar dayamaz kalp atısları duyuldu coook mutlu oldum bu sefer mutluluktan agladım.ve o doktorun nasıl kalp atısını duymadıgına hayret etti ve sok oldu işin özü böyle durumlarda hemen üzülmeyin muhakkak baska doktora gidin

geçmiş olsun canım. inşallah çabucak atlatırsın bu dönemi.

Benim kocim de aynı şekilde davrandı.İnsanı yıpratan bi durum ne yazık ki.Ne zaman kalp atışını duydu o zaman kabul etti:)

Canım doktorun dediklerini yapmaya devam et hayırlısıyla bu zor zamanlarıda atlatacağız:)

Canım benim ne fena bir duygudur bu yaşadığınNasıl doktor bunlar hiç emin olmadan nasıl da bizi parçalayabiliyorlar.Çok çok geömiş olsun tatlım.
Kesinlikle başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsın.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Merhaba güzel anneler ben de bu sene şubat ayında yaptım doğumum. Geçen sene bu zamanlar tıpkı sizin gibi kalp atışlarını duyma telaşındaydım. ayaklarım yerden eksilmişti. Gerçeken çok güzel bir duygu hamileliğinizin tadını çıkartın. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım elimden geldiğince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…