Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Ben de okul kapandığı gibi farkettim hamile olduğumu hocam 😁 ama allahtan yaza denk geldi evde atlatırız bunları okul açıldığında daha rahat oluruz. Bu şekilde nasıl çalışırdım hiç bilmiyorum gerçekten.
Kalbim çıt 🥲 ben de mühendisim hiç dur durağım yok napcam bilmiyorum 🥹🥹

Ağzında sürekli kötü tat olan var mı bu tat nasıl geçecek ? Hayattan soğudum açım bişey yiyemiyorum normalde çok su içerim onu da içemiyorum kızıma bakamıyorum neden hep böyle olmak zorunda
Geçmiş olsun canım.Sende o ilk 3-4 ayı zehir olan hamilelerden olabilirsin🥲bugün dahiliyeye gittim belki tsh 2.5 altına inerse mide bulantılarım azalır diye alakası yok genetik dedi zamanı gelince geçecekmiş.Geçen gebelikte 18. Haftada bıçak gibi kesilmişti hem mide bulantısı hem koku hassasiyeti.Maalesef bazıları hamile olduğunu sadece son aylarda anlarken baştan sona hissederek yaşayanlar var🤣

Ama herkeste olmuyor ki. Hiç bulantı yaşamayanlar var. Kızıma üzülüyorum sürekli ağlak moddayım. İstemeden oldu zaten bu gebelik onunda etkisi var hiç daha karnımdaki bebeği sevemedim konuşamadım.
Ben de çocuğuma bakamıyorum resmen mutfağa girip yemek yapacak halim bile yok.Bir arkadaşım 4 ay annesinde kaldı ve bir daha asla hamilelik düşünmedi çocuk yapmadı bu yüzden🤣Ben de defteri kapatacam sağlıkla doğsun da .3-4 tane çocuğu olanlar genelde hiç belirtisi
olmayanlar ya da hafif geçirenler.

Benim 2,48 üst sınırda :(
Bugün doç Dr a gittim bir tane dahiliye uzmanı ilaç da yazdı tsh 3.6 için. alakası yok diyor çok çok yüksek olması lazımmış tsh ın mide bulantısı yapması için benimki o yükseklikte değilmiş,zamandan başka çaresi yokmuş vücut uyum sağlayana kadar o da geçen hamilelikte 18-19 haftayı bulmuştu benim o zamana kadar 1 kilo bile almamıştım.O haftadan sonra kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim ve 12 kilo almıştım🤣

Benim daha 4+5 yarın bi doktora gideceğiz😍
Ben 5+2 de gitmiştim doktor 4+5 görünüyor geç döllenme olabilir demişti. Keseyi de görmüştü o gün inşallah siz de görürsünüz hemen 🥰 ya ben tatil olunca annemin yanına geldim burda da sağlık çok yetersiz. Evime gidene kadar idare edeceğim artık. 5 gün sonra ben de kalp atışına gideceğim, inşallah benim de sorunsuz geçer, sizin de 🌸🤗

Ben 5+2 de gitmiştim doktor 4+5 görünüyor geç döllenme olabilir demişti. Keseyi de görmüştü o gün inşallah siz de görürsünüz hemen 🥰 ya ben tatil olunca annemin yanına geldim burda da sağlık çok yetersiz. Evime gidene kadar idare edeceğim artık. 5 gün sonra ben de kalp atışına gideceğim, inşallah benim de sorunsuz geçer, sizin de 🌸🤗
İnşallah sağlıkla duyarsınız😍 ben de tam bilmiyorum ilk muayene olacak beta yüksek görünür gibi geliyor kese. İlk öğrendiğimde tatildeydik eşimle biz de meraktan öldük sürekli kan verdik dönüp annemlere söyleyesim geldi.😂 ben de haftaya anneme gideceğim tatilde orda rahat rahat geçireyim🫣 bakalım eylülde okullar açılınca kaç haftalık olacağız🥰 bi de ben özel eğitim öğretmeniyim o konuda korkuyorum öğrenci vs zarar verir diye

İnşallah sağlıkla duyarsınız😍 ben de tam bilmiyorum ilk muayene olacak beta yüksek görünür gibi geliyor kese. İlk öğrendiğimde tatildeydik eşimle biz de meraktan öldük sürekli kan verdik dönüp annemlere söyleyesim geldi.😂 ben de haftaya anneme gideceğim tatilde orda rahat rahat geçireyim🫣 bakalım eylülde okullar açılınca kaç haftalık olacağız🥰 bi de ben özel eğitim öğretmeniyim o konuda korkuyorum öğrenci vs zarar verir diye
Ben de 1 kere gittim doktora gidip ne yapacağım şu an zaten bir kese bir kalp atışı diye düşündüm. Kese gördüğüm gün 5150ydi beta. Ben de regle 4 gün kala öğrenmiştim eşime sürpriz falan da yapamadım. O heyecanla testi getirip galiba hamileyim demiştim ya 😁🤦‍♀️ sert bir darbe olmadıkça bir şey olacağını sanmıyorum bilemedim şimdi ben branşçıyım ama dikkat etmekte fayda var tabiki içinizi ferah tutun ama ya tedbirli olursunuz siz 🌸🥰

Ben de 1 kere gittim doktora gidip ne yapacağım şu an zaten bir kese bir kalp atışı diye düşündüm. Kese gördüğüm gün 5150ydi beta. Ben de regle 4 gün kala öğrenmiştim eşime sürpriz falan da yapamadım. O heyecanla testi getirip galiba hamileyim demiştim ya 😁🤦‍♀️ sert bir darbe olmadıkça bir şey olacağını sanmıyorum bilemedim şimdi ben branşçıyım ama dikkat etmekte fayda var tabiki içinizi ferah tutun ama ya tedbirli olursunuz siz 🌸🥰
Ben de hiç beklemiyorken silik çizgi görüp koşşş ben mi yanlış görüyorum diye öğrendim ama sonra betada kesinleşince sürpriz yaptım. 😂 Sonra reglden 9 gün önce öğrenince kesin mi değil mi sürekli düşünüp durdum 😂 İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım🥰

Kızlar ağustos ayında tatil planlamıstık ama hamile oldugumu öğrendim dr unuza sordunuz mu hiç deniz ve havuz olayını ?

Ben de çocuğuma bakamıyorum resmen mutfağa girip yemek yapacak halim bile yok.Bir arkadaşım 4 ay annesinde kaldı ve bir daha asla hamilelik düşünmedi çocuk yapmadı bu yüzden🤣Ben de defteri kapatacam sağlıkla doğsun da .3-4 tane çocuğu olanlar genelde hiç belirtisi
olmayanlar ya da hafif geçirenler.
Ay yok bi de benim gibi arsız olanları var🥲 kızımda kusmaktan ötürü 6 ayın 5 ayını hastanede yatarak geçirdim ona rağmen yine hamileyim, hem de bu üçüncü 😞

Bugün doç Dr a gittim bir tane dahiliye uzmanı ilaç da yazdı tsh 3.6 için. alakası yok diyor çok çok yüksek olması lazımmış tsh ın mide bulantısı yapması için benimki o yükseklikte değilmiş,zamandan başka çaresi yokmuş vücut uyum sağlayana kadar o da geçen hamilelikte 18-19 haftayı bulmuştu benim o zamana kadar 1 kilo bile almamıştım.O haftadan sonra kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim ve 12 kilo almıştım🤣
Bize faydası da bu fazla kilo almamış oluyoruz 😬

Ay yok bi de benim gibi arsız olanları var🥲 kızımda kusmaktan ötürü 6 ayın 5 ayını hastanede yatarak geçirdim ona rağmen yine hamileyim, hem de bu üçüncü 😞
Seni tebrik ediyorum çevremde kim 3.-4. yü yapsa hiç hissetmiyorum karnımda kıpırdamasa anlamam bile hamile olduğumu diyen bir tayfa .hele erkek gebelikleri prenses gibi geçiyormuş özellikle .benim de erkekti 2 günde bir hastaneye gidiyordum kusmadan🤣 sana tavsiye vereyim dün 2 yastıkla başımı yükseltip uyudum yemekler geri kaçmadığı için herhalde sabah bulantım daha az kalktım ama o his hala benimle şu an .chatgpt önerisiydi 🤣

94 ile hamile kaldım öğrenir öğrenmez temiz sağlıklı öğünlere geçtim diyetisyenle beraber şuan 89um
Kac haftalıksınız şuan çok güzel vermişsiniz bende kilo gitmese de ödemim gitse bile yeter diye düşünüyorum 8 kilo odem versem otomatik 100 un altına düşeceğim

Back
X