- 7 Temmuz 2025
- 119
- 141
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.661
Geçmiş olsunAcile gideceğim bugün. İçim rahat etmiyor haklısınız çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunAcile gideceğim bugün. İçim rahat etmiyor haklısınız çok teşekkür ederim
Kalbim çıtBen de okul kapandığı gibi farkettim hamile olduğumu hocamama allahtan yaza denk geldi evde atlatırız bunları okul açıldığında daha rahat oluruz. Bu şekilde nasıl çalışırdım hiç bilmiyorum gerçekten.
Geçmiş olsun canım.Sende o ilk 3-4 ayı zehir olan hamilelerden olabilirsinAğzında sürekli kötü tat olan var mı bu tat nasıl geçecek ? Hayattan soğudum açım bişey yiyemiyorum normalde çok su içerim onu da içemiyorum kızıma bakamıyorum neden hep böyle olmak zorunda
Ben de çocuğuma bakamıyorum resmen mutfağa girip yemek yapacak halim bile yok.Bir arkadaşım 4 ay annesinde kaldı ve bir daha asla hamilelik düşünmedi çocuk yapmadı bu yüzdenAma herkeste olmuyor ki. Hiç bulantı yaşamayanlar var. Kızıma üzülüyorum sürekli ağlak moddayım. İstemeden oldu zaten bu gebelik onunda etkisi var hiç daha karnımdaki bebeği sevemedim konuşamadım.
Bugün doç Dr a gittim bir tane dahiliye uzmanı ilaç da yazdı tsh 3.6 için. alakası yok diyor çok çok yüksek olması lazımmış tsh ın mide bulantısı yapması için benimki o yükseklikte değilmiş,zamandan başka çaresi yokmuş vücut uyum sağlayana kadar o da geçen hamilelikte 18-19 haftayı bulmuştu benim o zamana kadar 1 kilo bile almamıştım.O haftadan sonra kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim ve 12 kilo almıştımBenim 2,48 üst sınırda![]()
AyyKalbim çıtben de mühendisim hiç dur durağım yok napcam bilmiyorum
![]()
Benim daha 4+5 yarın bi doktora gideceğiz6+3 hocam sizin ne kadar![]()
Ben 5+2 de gitmiştim doktor 4+5 görünüyor geç döllenme olabilir demişti. Keseyi de görmüştü o gün inşallah siz de görürsünüz hemenBenim daha 4+5 yarın bi doktora gideceğiz![]()
İnşallah sağlıkla duyarsınızBen 5+2 de gitmiştim doktor 4+5 görünüyor geç döllenme olabilir demişti. Keseyi de görmüştü o gün inşallah siz de görürsünüz hemenya ben tatil olunca annemin yanına geldim burda da sağlık çok yetersiz. Evime gidene kadar idare edeceğim artık. 5 gün sonra ben de kalp atışına gideceğim, inşallah benim de sorunsuz geçer, sizin de
![]()
Ben de 1 kere gittim doktora gidip ne yapacağım şu an zaten bir kese bir kalp atışı diye düşündüm. Kese gördüğüm gün 5150ydi beta. Ben de regle 4 gün kala öğrenmiştim eşime sürpriz falan da yapamadım. O heyecanla testi getirip galiba hamileyim demiştim yaİnşallah sağlıkla duyarsınızben de tam bilmiyorum ilk muayene olacak beta yüksek görünür gibi geliyor kese. İlk öğrendiğimde tatildeydik eşimle biz de meraktan öldük sürekli kan verdik dönüp annemlere söyleyesim geldi.
ben de haftaya anneme gideceğim tatilde orda rahat rahat geçireyim
bakalım eylülde okullar açılınca kaç haftalık olacağız
bi de ben özel eğitim öğretmeniyim o konuda korkuyorum öğrenci vs zarar verir diye
Ben de hiç beklemiyorken silik çizgi görüp koşşş ben mi yanlış görüyorum diye öğrendim ama sonra betada kesinleşince sürpriz yaptım.Ben de 1 kere gittim doktora gidip ne yapacağım şu an zaten bir kese bir kalp atışı diye düşündüm. Kese gördüğüm gün 5150ydi beta. Ben de regle 4 gün kala öğrenmiştim eşime sürpriz falan da yapamadım. O heyecanla testi getirip galiba hamileyim demiştim yasert bir darbe olmadıkça bir şey olacağını sanmıyorum bilemedim şimdi ben branşçıyım ama dikkat etmekte fayda var tabiki içinizi ferah tutun ama ya tedbirli olursunuz siz
![]()
Sıcaklar zorluyor, bazen kramp olsa da hareket halinde olmaya devam etmek zorunda kalıyorum. Tedirginlikle birlikte geçiyor günler. Allah hepimizin yardımcısı olsunAyyzor geçiyor mu peki
Ay yok bi de benim gibi arsız olanları varBen de çocuğuma bakamıyorum resmen mutfağa girip yemek yapacak halim bile yok.Bir arkadaşım 4 ay annesinde kaldı ve bir daha asla hamilelik düşünmedi çocuk yapmadı bu yüzdenBen de defteri kapatacam sağlıkla doğsun da .3-4 tane çocuğu olanlar genelde hiç belirtisi
olmayanlar ya da hafif geçirenler.
Bize faydası da bu fazla kilo almamış oluyoruzBugün doç Dr a gittim bir tane dahiliye uzmanı ilaç da yazdı tsh 3.6 için. alakası yok diyor çok çok yüksek olması lazımmış tsh ın mide bulantısı yapması için benimki o yükseklikte değilmiş,zamandan başka çaresi yokmuş vücut uyum sağlayana kadar o da geçen hamilelikte 18-19 haftayı bulmuştu benim o zamana kadar 1 kilo bile almamıştım.O haftadan sonra kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim ve 12 kilo almıştım![]()
Benim doktorum havuzu yasakladı ama denize girebilirsin dedi canım. Kuru kalmak şartıyla tabiKızlar ağustos ayında tatil planlamıstık ama hamile oldugumu öğrendim dr unuza sordunuz mu hiç deniz ve havuz olayını ?
Seni tebrik ediyorum çevremde kim 3.-4. yü yapsa hiç hissetmiyorum karnımda kıpırdamasa anlamam bile hamile olduğumu diyen bir tayfa .hele erkek gebelikleri prenses gibi geçiyormuş özellikle .benim de erkekti 2 günde bir hastaneye gidiyordum kusmadanAy yok bi de benim gibi arsız olanları varkızımda kusmaktan ötürü 6 ayın 5 ayını hastanede yatarak geçirdim ona rağmen yine hamileyim, hem de bu üçüncü
![]()
94 ile hamile kaldım öğrenir öğrenmez temiz sağlıklı öğünlere geçtim diyetisyenle beraber şuan 89umSorması ayıp olmazsa kaç kilo ile hamile kaldınız bende çok kilolu hamile kaldım kilo veremedim de![]()
Kac haftalıksınız şuan çok güzel vermişsiniz bende kilo gitmese de ödemim gitse bile yeter diye düşünüyorum 8 kilo odem versem otomatik 100 un altına düşeceğim94 ile hamile kaldım öğrenir öğrenmez temiz sağlıklı öğünlere geçtim diyetisyenle beraber şuan 89um
Bana yedekli mayoyla denize girebilirsin ama sakın ıslak kalma gir çık üstünü değiştir dedi ama havuzu yasakladıKızlar ağustos ayında tatil planlamıstık ama hamile oldugumu öğrendim dr unuza sordunuz mu hiç deniz ve havuz olayını ?